چرا مواد اولیه مورد استفاده برای بسته بندی مواد غذایی اهمیت دارد؟ مهمترین هدف در بسته بندی محصولات غذایی افزایش طول عمر و ماندگاری محصول از طریق تنظیم فضای مناسب در داخل بسته با توجه به ویژگیهای مورد نیاز نگهداری محصول است. لذا برقراری هماهنگی بـین ویژگیهای مـاده بستهبندی و نیازمندیهای نگهداری کالای غذایی و توجه به شکل بسته و نقش آن در نگهداری و حمل نقل از کارخانه تا سر سفره مصرف کننده اهمیت به سزایی دارد. تعدادی از پرکاربردترین مواد مورد استفاده در بستهبندی محصولات غذایی به شرح ذیل میباشد.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: مواد اولیه برای بسته بندی
به دلیل رعایت بهداشت و سلامت مواد غذایی مواد اولیه مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی از اهمیت به سزایی برخوردارند. در ادامه برخی از پر کاربردترین مواد که مورد تایید استاندارد و بهداشت هستند را شرح میدهیم. برای آشنایی با خط تولید بسته بندی مواد غذایی کلیک کنید.
پلی اتیلن با چگالی کم و زیاد دو پلیمر هستند که در گریدهای مناسب با اینکه به لحاظ ساختار فرمول شیمیایی یکسان هستند، در تولید ظروف مواد بسته بندی کاربردی مختلفی دارند. پلی اتیلن در دانستیته کم برای تولید انواع فیلمهای نازک دارای انعطاف و استفاده میشود و به دلیل خنثی بودن و عدم واکنش با محصولات غذایی و قابلیت دوخت حرارتی به صورت گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. در بستهبندیهای مرکب و چند لایه نیز میتوان از فیلم پلی اتیلن در لایه داخلی دارای تماس با محصول غذایی استفاده نمود. فیلم پلی اتیلن به دلیل شفافیت به همراه مواد دیگری همانند آلومینیم بکار میرود. در تتراپک انواع آبمیوه و محصولات لبنی فیلم پلی اتیلن در لایه داخلی مورد استفاده قرار میگیرد.
پلی اتیلن دانستیه بالا دارای استحکام زیاد و عدم شفافیت بوده و به همین دلیل در تولید ظروف صنایع غذایی همانند بطری و ظروف محصولات لبنی مورد استفاده قرار میگیرد. جهت بهبود و خواص آن از ترکیب افزودنیهای بهبود دهندهای همانند تینانیوم دی اکساید نیز استفاده میشود.
از پلی پرویلین در گریدهای مختلف استفاده وسیعی میشود. از گرید پلی پروپیلن برای تولید انواع درپوشهای رزوهدار بطری و ظروف پلاستیکی دهانه گشاد غذایی، دارویی و بهداشتی استفاده میشود و از گرید خطی شده بیورینت آن برای تولید فیلمهای نازک و شفاف جهت استفاده در بسته بندی انواع پفک، ماکارونی و خشکبار استفاده میگردد. از گرید پلی پروییلن خطی پیرلایزدصدفی برای تولید فیلم نازک منعطف و پوشاننده لکه در بستهبندی انواع شکلات، ویفر و محصولات پودری صنایع غذایی استفاده میشود.
این ماده پلی الفین کاربرد وسیعی را در تولید ظروف و بطری حاوی انواع نوشابه، روغن مایع و مایعات غذایی دارد. تکنولوژی شکلدهی و تولید بطری از پت ظروفی را تولید میکند که ضمن داشتن استحکام زیاد مکانیکی، کاملا شفاف و سبک و در نتیجه اقتصادی باشند. از این ماده پلیمری به صورت فیلم نازک جهت بسته بندیهای نیازمند استحکام نیز استفاده میگردد.
پلی استایرن مادهای شفاف و شکننده است و در تولید انواع ظروف یکبار مصرف همانند لیوان و بشقاب استفاده میشود. گرید خاصی از پلی استایرن ضربهپذیر بوده و به همین دلیل برای تولید ظروف ماست، مارمالاد و عسل یک نفره مورد استفاده قرار میگیرد. گرید دیگـری از پلی استایرن حجیم شده به دلیل سبک بودن و خواص ضربهپذیری مطلوب در بسته بندی محصولات شکننده همانند تخم مرغ استفاده میگردد. این ماده به دلیل دارا بودن خاصیت عایق حرارتی در انتقال غذاهای گرم نیز میتواند مناسب باشد.
نایلون به دلیل قابلیت محافظت از محصولات غذایی در برابر آلودگیها و گرد و غبار به صورت رول، کیسه و برش خورده جهت بسته بندی و حمل انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. نایلون در بسته بندیهای تحت خلا فرآوردههای گوشتی همانند سوسیس و کالباس نیز کاربرد دارد.
این ماده بهترین نـوع پلیمر با ویژگی حفاظتی در مقابل نفـوذ گازها و رطوبـت است. فیلم آن بسیار نازک و قابل انعطاف بوده و بـه همین سبب برای بسته بندی عمده فرآوردههای گوشتی به کار میرود. فیلم پلیمری در بسته بندی تحت خلا میتواند کاملا به سطح محصول بچسبد.
برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منسوجات بی بافت از شبکه تار عنکبوتی به وجود آمدهاند که بلافاصله بعد از تشکیل و فرم دهی استحکام اولیه محدودی را دارند. بنابراین متناسب با نوع الیاف محصول؛ تکنیک و مکانیسمهای مختلف پیوند استحکامی و تثبیت برای محصول نیاز است. انتخاب روش تلفیق صفحات پارچه به شدت به ویژگیهای عملکردی مورد نیاز و همچنین به نوع الیاف مورد استفاده بستگی دارد. در پارچههای بدون بافت سه نوع اتصال اصلی وجود دارد که در ادامه آنها را شرح دادهایم. برای آشنایی با تجهیزات و خط تولید پارچه های بی بافت کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: منسوجات بی بافت
در این روش شکلدهی صفحات پارچه بدون بافت از خواص ترموپلاستیک برخی الیاف مصنوعی برای ایجاد پیوندهای تحت حرارت کنترل شده استفاده میشود. در برخی موارد خود الیاف تارعنکبوتی قابل استفاده است، اما در بیشتر مواقع بر روی الیاف در حال ذوب یا الیاف دو مولفهای پس از مرحله شکلگیری لایههای پارچه در فرایند پیوند نهایی و تثبیت قرار میگیرند که چندین سیستم پیوند حرارتی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
یکی از روشها پیوند نورد با استفاده از گرما و فشار زیاد از طریق غلطک برای جوش دادن الیاف شبکه تار عنکبوتی الیاف پارچه با سرعت بالا میباشد.
پیوند حرارتی از طریق هوا در حالت ذوب کم به کل شبکه تار عتکبوتی پارچه برقرار میکند. این امر در یک جریان هوای گرم با دقت کنترل شده صورت میگیرد. در این فرایند از پوششی برای اعمال فشار و گرما جهت به دست آوردن محصولاتی با حجم متوسط استفاده میشود. پیوند اولتراسونیک الیاف به هم دیگر فن آوری است که در آن مولکولهای الیاف تحت حرکت با فرکانس بالا ساطع شده از یک سلونوید باعث ایجاد گرمایش داخلی و نرم شدن الیاف و تحرک و تثبیت لابه پیوندی میشود:
در پیوند مکانیکی تقویت صفحات تار عنکبوتی پارچه های نبافته در اثر اصطحکاک بین الیاف در نتیجه درگیر شدن فیزیکی الیاف حاصل میشود. دو نوع اصلی اتصال مکانیکی وجود دارد؛
اتصال مکانیک سوزن زدن که در آن سوزنهای مخصوص طراحی شده، به داخل صفحات نبافته کشیده میشوند تا الیاف را درگیر و گرفتار کنند. شبکههای الیافی با خصوصیات مختلف میتوانند به یکدیگر سوزن زده شوند تا بتوانند درجه دیگری از خواص را برای دستیابی به کاربردهای ویژه به دست آورند. تکنیک سوزنی شدن را میتوان در اکثر انواع الیاف بلند صفحات مورد استفاده قرار داد، اما به دلیل ماهیت تکنیک این فرایند مناسب لابه پارچه نبافته دارای الیاف کوتاه و بسیار ظریف نیست.
تکنیک اتصال مکانیک درگیری مرطوب الیاف که در آن برای ساخت پارچه بدون بافت معمولاً از شبکههای الیافی قلابدار یا مرطوب استفاده میشود که با استفاده از نازلهای پاشش آب پر فشار فیبرها را به هم متصل مینماید. تکنیک درگیری مرطوب گاهی اوقات به عنوان اتصال اسپان نیز گفته میشود، زیرا از چیدمان جتها میتوان برای ارائه طیف گستردهای از نقش و جلوههای زیبا نیز استفاده کرد. فشار جت آب مورد استفاده تأثیر مستقیمی بر استحکام صفحات وب دارد.
پیوند شیمیایی الیاف پارچه بدون بافت مبتنی بر کاربرد یک مایع پیونددهنده شیمیایی استوار است، در این فرایند از سه گروه از مواد پیوندی شامل پلیمرها و کوپلیمرها آکریلات، کوپلیمرهای استایرن بوتادین و کوپلیمرهای اتیلن وینیل استات استفاده میشوند. سیستمهای اتصال و چسباننده بر پایه آب بیشترین کاربرد را دارند، اما چسبندههای پودری، فوم و در بعضی موارد محلولهای ارگانیگ آلی نیز مورد استفاده قرار میگیرند. اتصالدهنده به روشهای مختلفی قابل استفاده است. میتوان آن را به طور یکنواخت با آغشته سازی، پوشش یا اسپری کردن یا متناوب مانند پیونددهندگی چاپی اعمال کرد.
در تولید و تکمیل پارچههای بدون بافت فرصت ترکیب مواد اولیه و فناوریهای مختلف امکان دستیابی و تولید محصولات گسترده ای را فراهم کرده است. این تنوع با طیف وسیعی از عملیات تکمیل و بهبود نهایی بیشتر میشود. پس از اتمام تولید پارچه های نبافته میتوان متناسب با ویژگیهای خاص و متناسب یا کاربردی مورد نیاز روشهای تکمیل و بهبود نهایی را که هم میتواند مکانیکی باشد همانند کشش، سوراخ کردن، بریدگی و غیره یا شیمیایی همانند تغییر سطحی الیاف پارچه نبافته، تغییر شکافهای سطح پارچه، خات لمس و دفع را تغییر داد.
پارچههای نبافته را با تکنیکهای تکمیل میتوان رسانا، مقاوم در برابر شعله، دافع آب، متخلخل، ضد الکتریسیته ساکن، فیلترتنفس، جاذب مواد و مایعات ساخت. همچنین میتوان آنها را با مواد دیگر، چاپ، کرک دار، رنگ آمیزی یا روکش کرد. برای شروع تولید و آشنایی بیشتر این محصولات خلاصه طرح توجیهی پارچه های نبافته را مطالعه نمایید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: منسوجات بی بافت
طرح توجیهی خدماتی (Feasibility Study for Services) یکی از انواع طرح توجیهی و خدمات پیشران رشد و تحول اقتصادی در هر کشوری است. سهم بخش خدمات در تولید ناخالص داخلی ایران در طول سالهای گذشته روندی پاندولی داشته است، اما معاونت بررسیهای اقتصادی تهران نشان میدهد که تعداد 335 هزار واحد صنفی در استان تهران دارای پروانه کسب بودهاند که 21 درصد آنها تولیدی، 12 درصد خدمات فنی، 48 درصد توزیعی و 19 درصد خدماتی هستند. در ادامه چندین طرح خدماتی معرفی شده است.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی خدماتی
بسیاری از سرمایهگذران که برای مشاوره و ثبت نام در سامانه بهین یاب با مشاوران کاردوک تماس میگیرند، جویای این مطلب هستند که سرمایه خود را در کدام حوزه سرمایهگذاری کنند تا علاوه بر سوددهی بتوانند برای رشد اقتصادی کشور نیز مفید باشند. مطالعات و تهیه طرح توجیهی خدماتی فرای این موضوع جهت اطمینان از موفقیت ایده و ورود به بازار تهیه میگردد. طرحهای خدماتی به دلیل دارا بودن ویژگیهایی از جمله نرخ سود بالاتر، بهرهوری بیشتر، دسترسی به نیرو کار ارزان، اشتغالزایی بالا، مدت زمان بهره برداری بیشتر از پروژه و … همواره یکی از پیشنهادهای جذاب برای سرمایهگذاران محسوب میگردد. همچنین باید اشاره کرد که اکثر طرحهای توجیهی خدماتی از مدت ساخت بالایی برخوردار هستند.
یک مطالعه امکان سنجی (طرح توجیهی فنی – اقتصادی) همواره بهترین روش برای تعیین اندازگیری ریسک پروژه محسوب میگردد. ایجاد یک مطالعه مستند و کامل نیاز به مجموعهای از مهارتها همچون دانش اقتصادی مهندسی، بازارسنجی، اندازهگیری کشش بازار و دانش خاص از وضعیت جامعه را دارد. در طرحتوجیهی خدماتی همانند طرح توجیهی صنعتی تمامی عوامل درونی و برونی تاثیرگذار بر روی سودآوری طرح مورد بررسی دقیق قرار میگیرند.
باید بدانید که میزان درآمد طرح های خدماتی ناشی از ارائه یک خدمت خاص است نه فروش یک محصول، به همین دلیل مطالعات طرح توجیهی خدماتی با سایر طرحهای توجیهی متفاوت است.
طرحتوجیهی خدماتی به بررسی جامع و دقیق یک خدمت که قرار است توسط یک سرمایه گذار یا کارآفرین ارائه شود میپردازید. طرحتوجیهی خدماتی طیف وسیعی از خدمات را در برمیگیرد؛ خدمات صنعتی، آموزشی، گردشگری، رفاهی و… . به طور کلی طرحهای خدماتی شامل سه بخش میشوند که عبارتند از :
یکی طرحتوجیهی خدماتی از اجزای مختلفی مثل ارزیابی وضعیت بازار، بررسی مشخصات فنی طرح و برآورد مالی و اقتصادی پروژه و یا ایده سرمایهگذاری تشکیل شده است. هر یک از این اجزاء زیر نظر مشاورین و متخصصین موضوع ک ذینفع پروژه نیستند انجام میشود تا در نهایت به این نتیجه برسیم که آیا این پروژه خدماتی از نظر اقتصادی توجیهپذیر است یا خیر؟ در ادامه به توضیح اجمالی هر یک از این بخشها میپردازیم:
در بخش شرح محصول در طرحتوجیهی خدماتی به چگونگی فرایند ارائه خدمات پرداخته میشود. بنا به ماهیت طرح میزان و کیفیت و درجه بندی خدمت ارائه شونده در خروجی کار تاثیر مستقیم دارد و کار محصول در آغاز با شروع فعالیت اقتصادی همراه است.
بررسی بازار طرحتوجیهی خدماتی به بررسی دقیق مکان اجرای پروژه میپردازد. یکی از مهمترین بخشهای طرحتوجیهی خدماتی محلی است که قرار است خدمات در آنجا ارائه گردد. در طرحهای خدماتی بازار در مقیاس مکانی بررسی میشود که ابتدا در محدوده جغرافیایی شروع خدمت است سپس در سطح کلانتر در استان، کشور و حتی جهانی مورد بررسی قرار میگیرد که باز هم بسته به نوع خدمت بررسی بازار طرحتوجیهی خدماتی متفاوت میباشد.
تحلیل بازار طرحهای توجیهی خدماتی شامل چالشهای خود است که از همین رو متناسب با نوع پروژه و خدمت بسیار متفاوت از یکدیگر میباشد.
در بخش فنی طرحتوجیهی خدماتی به بررسی چگونگی ارائه خدمت پرداخته میشود. طرحهای خدماتی برخلاف طرحهای صنعتی شامل خط تولید و فرایند تولید نمیباشند و در واقع بخش فنی مربوط به تخصص مجریان خدمت در حوزه کاری خدمتی که ارائه میدهند میباشد. همچنین باید در نظر داشته باشید که کنترل کیفیت در محصول در مطالعات امکان سنجی طرحهای توجیهی خدماتی معیار کیفی است و به طور دقیق نمی توان با شاخص های عددی به نتیجه رسید و با توجه به نوع کیفیت و ارائه خدمات و امکانات مجموعه درجهبندی میشوند. ظرفیت سنجی نیز در طرح توجیهی خدماتی با توجه به نوع خدمت محاسبه می گردد.
در طرح های خدماتی میزان سرمایهگذاری بسیار متفاوت است و برخلاف طرحهای صنعتی که حداقلهایی برای میزان سرمایه گذاری وجود دارد، در طرحهای خدماتی اینگونه نیست.
با بررسی مالی در طرح توجیهی خدماتی میتوان به راحتی میزان سودآوری پروژه، هزینهها، میزان سرمایه ثابت و در گردش مورد نیاز برای پروژه را محاسبه و برآورد نمود. اما به طور کلی میتوان گفت که خدماتی درصد ریسک پذیری کمتری نسبت به طرح صنعتی دارند. اصلیترین شاخص تاثیرگذار در موفقیت طرحهای خدماتی تسلط مجری بروی پروژه میباشد.
تدوین و نوشتن طرح توجیهی باید توسط مشاوران مالی سرمایه گذاری تهیه شود. مراجعان میتوانند با مراجعه به شرکتها جهت تهیه طرح توجیهی اقدام نمایند.
شما میتوانید از خدمات تدوین و نگارش طرح توجیهی مشاوران با تجربه کاردوک نیز بهرهمند شوید. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی خدماتی
دستگاه بسته بندی مواد غذایی به دلیل فراهم کردن ویژگیهای مهم و مورد نیاز در بستهبندی محصولات غذایی، بیش از پیش مورد استفاده قرار میگیرند. قابلیت جابجایی آسان، سبک بودن، شکل پذیری، تسهیلکننده مصرف، افزایش زمان ماندگاری و حفظ بهداشت غذا موجب افزایش محبوبیت انواع مختلف بسته بندیها شده است. این ماشین آلات قادرند طیف گستردهای از مواد غذایی را همانند تنقلات، محصولات گوشت و مرغ، آب نبات، شکلات، سس، میوه و سبزیجات فرآوری شده، انواع پودر و دانههای غذایی و محصولات لبنی در اندازه و شکلهای متفاوت بستهبندی نمایند. این امر باعث تشویق تولیدکنندگان تجهیزات و ماشین آلات بستهبندی به سرمایهگذاری در فعالیتهای تحقیق و توسعه فناوریهای نو برای پاسخگویی به افزایش تقاضا بستهبندی مناسب مواد غذایی شده است.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع : خط تولید بسته بندی مواد غذایی
دستگاه بسته بندی مواد غذایی | پیشبینی خرید و فروش
براساس پیشبینی سایت ResearchAndMarkets بازار ماشین آلات بستهبندی مواد غذایی طی سالهای 2020-2024 با افزایش فروش به میزان 4.05 میلیارد دلار همراه با رشد سالیانه چهاردرصد روبرو خواهد شد. افزایش تقاضا به سمت خرید ماشین آلات بستهبندی هوشمند و استفاده از مواد نازک بستهبندی گرایش پیدا خواهد داشت.
در نتیجه دستگاههای بستهبندی نوآورانه تقاضای بالایی خواهند داشت. این ماشین آلات قادرند مواد غذایی مایع در غلظتهای مختلف، انواع خمیر، پودر، دانه و قطعات غذایی را بستهبندی نمایند.
ظروف و پوششهای بستهبندی میتواند شیشه، پلاستیک، مواد مرکب کامپوزیتی، کاغذ، فویل و فلز باشد. شیوههای بستهبندی نیز میتواند به صورت پیچشی، پرسی، پمپی، چیندار و یا سیل و آببندی باشد.
ماشین آلات بسته بندی میتواند بر اساس نیاز اتوماتیک، نیمه اتوماتیک، سیستمهای بستهبندی نمونه تولید شده، سیستم مونوبلاک با امکان همزمان پر کردن و بستهبندی روی یک دستگاه و یا خطوط کامل تولید باشند.
در این دستگاهها فرایندهای تغذیه مواد غذایی تغذیه ظرف و پوشش، پالت بازکنی، شستشو، تخلیه، تمیز و خشک کردن، توزین، پرکن بر اساس دوز و غلظت مواد غذایی، دربندی، برچسب گذاری و هندلینگ انتهای خط برای شیرینگ پک و بستهبندی تجمعی میتواند انجام شود. بخشهایی از این فرایندها همانند پرکن میتواند تحت خلاء و به همراه تخلیه هوا و عاری از گرد و غبار صورت پذیرد و یا دربندی با استفاده از تکنیکهای مختلفی همانند پیچ کردن، فشار دادن، جهتگیری موقعیت، چین دادن، آببندی (القایی، التراسونیک، حرارتی) و یا سرعت و گشتاور قابل تنظیم صورت پذیرد.
برای آشنایی بیشتر نمونههایی از ماشین آلات مختلف بسته بندی صنایع غذایی با اشاره به ظرفیت عملکردی به شرح ذیل معرفی میگردد.
1- دستگاه پرکن وزنی ویژه بستهبندی محصولات غذایی پودری و دانهای و دانههای زبر
مشخصات:
ظرفیت : تا 150 ظرف در دقیقه
میزان بارگیری : تا 30000میلی لیتر
زمان تغییر تنظیم برای فرمت محصول جدید: 5 دقیقه
2-دستگاه پرکن سرمتهای ویژه بسته بندی محصولات غذایی پودری و دانهای
مشخصات:
بارگیری : یک دهم تا دوبست گرم
زمان تغییر تنظیم برای فرمت محصول جدید: 5 دقیقه
بیس وایعاد صفحه: 90*60*6/1(میلیمتر)
3- دستگاه دربندی روتوکاپ برای انواع کاربریها
مشخصات:
خروجی: 120 ظرف در دقیقه
زمان تغییر تنظیم برای فرمت محصول جدید: 5 دقیقه
بیس وابعاد صفحه: 24*3/2*7/1(میلیمتر)
4- دستگاه تخلیه، تزریق گاز و دوخت ویژه بستهبندی محصولات غذایی پودری
مشخصات:
خروجی: تا 250 ظرف در دقیقه
مقدار اکسیژن باقیمانده : کمتر از نیم درصد
زمان تغییر تنظیم برای فرمت محصول جدید: 60 دقیقه
5- دستگاه پر کردن و بسته بند انواع کپسول یا پد
مشخصات:
خروجی: تا 1500 قطعه در دقیقه
ایعاد بسته : 20 تا 67 میلیمتر
بارگیری: 1 تا 18 گرم
6 -دستگاه پر کردن و بستهبندی محصولات مایع، خمیر و پودر
مشخصات:
خروجی: تا 1500 قطعه در دقیقه
بارگیری: 25 تا 10000 گرم
زمان تغییر تنظیم برای فرمت محصول جدید: 30 دقیقه
7- دستگاه پرکردن و بستهبندی محصولات پودری، دانهای و قطعهای
مشخصات:
خروجی: تا 150 قطعه در دقیقه
قطر ظرف: 50 تا 99 میلیمتر
ارتفاع ظرف: 60 تا 250 میلیمتر
8- دستگاه پر کردن و بستهبندی فرایندی محصولات فراوری شده در قوطی یا ظروف
مشخصات:
خروجی: تا 150 قطعه در دقیقه
قطر ظرف: 40 تا 165 میلیمتر
ارتفاع ظرف: 40 تا 250 میلیمتر
با توجه به نیاز روز افزون بازار، باید گفت تقریبا تمام مایحتاج غذایی را از طریق بسته بندی میتوان به دست مصرف کننده رساند. از این طریق کالاهای صادراتی نیز با ارزش افزوده بیشتری از کشور خارج میشوند. طرح توجیهی بسته بندی برخی محصولات به شرح زیر میباشد.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
صنعت “Industry” که از واژه لاتین “Industrial” گرفته شده به معنای بازرگانی یا به طور کلی ساختن و ساخت است. صنعت زمینهای جذاب برای بسیاری از سرمایه گذران میباشد؛ از جمله ملزومات اولیه ضروری برای یک واحد صنعتی میتوان به آگاهی از مشخصات سرمایه گذاری، توجیه پذیری، بازار محصول و … اشاره داشت. تهیه بخش توجیهی فنی، مالی و اقتصادی از هر طرح صنعتی در این مرحله قطعا کمک شایانی به ایجاد واحد سودآور خواهد نمود. در ادامه به طرح های که زیر مجموعه طرح های توجیهی صنعتی هستند اشاره کردهایم.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی صنعتی
در طرح های توجیهی صنعتی مواردی باید مد نظر قرار گیرد که در سایر طرح های توجیهی از اهمیت کمتری برخوردار است؛ مسائلی همچون ظرفیت سنجی و مکان یابی در یک طرح صنعتی اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار است. از لحاظ دیگر تامین کننندگان و بازار های هدف در قیمت تمام شده و رقابت پذیری یک محصول واحد صنعتی از اهمیت شایانی برخوردار است و عملا می تواند پیروزی یا شکست یک طرح صنعتی را مشخص کند. مطالعات امکان سنجی و بررسی بازار آینده یک محصول صنعتی، بررسی وضعیت واردات و صادرات محصول و مصرف داخلی آن مبنی بر آمار مستند از اهمیت بالایی برخوردار است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
با توجه به وسعت زیاد طرح های توجیهی می توان از جمله مهمترین زمینه های طرح های توجیهی صنعتی به موارد زیر اشاره داشت :
در ادامه تعدادی از طرح های توجیهی صنعتی در زمینه های مختلف آورده شده است :
طرح توجیهی تولید لوازم الکترونیکی |
طرح توجیهی تولید تلویزیون | طرح تولید انواع تلویزیون LED، سه بعدی، OLED |
طرح توجیهی تولید انواع لامپ و چراغ ال ای دی (LED) |
برای دیدن سایر طرح توجیهی تولید لوازم الکتریکی کلیک کنید.
طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی |
طرح توجیهی نان صنعتی | خلاصه طرح تولید نان صنعتی از آرد کامل |
طرح توجیهی رب گوجه فرنگی | طرح تولید رب و سس گوجه فرنگی |
برای دیدن سایر طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی کلیک کنید.
طرح توجیهی صنایع نساجی و پوشاک |
طرح توجیهی پارچه کشباف | خلاصه طرح توجیهی تولید انواع البسه کشباف |
طرح تولید لباس های زیر | خلاصه طرح تولید انواع لباسهای زیر و راحتی مردانه، زنانه و بچهگانه |
برای دیدن سایر طرح توجیهی صنایع نساجی و پوشاک کلیک کنید.
طرح توجیهی خودروسازی و نیروی محرکه |
طرح تولید لنت ترمز | برای تولید لنت ترمز چه دستگاهها و اطلاعاتی نیاز است؟ |
طرح تولید شمع خودرو | مراحل، مواد اولیه و سرمایه مورد نیاز برای تولید شمع خودرو |
برای دیدن سایر طرح توجیهی صنایع خودروسازی و نیروی محرکه کلیک کنید.
طرح توجیهی صنایع شیمیایی و دارویی |
طرح توجیهی الکل طبی | خلاصهای از طرح توجیهی تولید اتانول |
طرح تولید آنژیوکت | طرح توجیهی تولید تجهیزات پزشکی آنژیوکت |
برای دیدن سایر طرح توجیهی صنایع شیمیایی و دارویی کلیک کنید.
طرح توجیهی صنایع معدنی |
طرح توجیهی سنگبری مرمریت | واحد برش و فراوری سنگ تزیینی ماربلی (مرمریت) |
برای دیدن سایر طرح توجیهی صنایع معدنی کلیک کنید.
طرح توجیهی صنایع ساختمانی |
طرح تولید اتصالات پی وی سی | نمونه و خلاصه طرح توجیهی انواع اتصالات PVC |
طرح توجیهی تولید کاشی سرامیکی | طرح تولید کاشی های لعاب دار سرامیکی |
برای دیدن سایر طرح توجیهی صنایع ساختمانی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی صنعتی