مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

بهترین مرجع در دسته یابی به بروز ترین اطلاعات در زمینه های مختلف کسب و کار، سرمایه گذاری، اخذ جواز، ثبت شرکت و ...

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

بهترین مرجع در دسته یابی به بروز ترین اطلاعات در زمینه های مختلف کسب و کار، سرمایه گذاری، اخذ جواز، ثبت شرکت و ...

تسهیل شرایط صدور مجوز استخراج رمز ارزها و بیت کوین

در سال 1400 فرایند صدور مجوز راه اندازی فارم‌های تولید رمز ارز در کشور تسهیل گردید بنا به دستورالعمل جدید ابلاغ شده وزارت صنعت معدن و تجارت در 25فرودین سال جاری صدور مجوز فعالیت استخراج رمز ارزها تسهیل و با شرایط زیر ممکن گردید.

تسهیل 4 شرط برای صدور جواز استخراج رمز ارزها

1- حداقل توان انشعاب برق مصرفی مورد نیاز صدور جواز تاسیس از 250 کیلوات مندرج در دستورالعمل قبلی به 100 کیلوات کاهش پیدا کرد.

2- امکان صدور جواز تاسیس و پروانه بهره برداری استخراج رمز ارزهایی همانند بیت کوین در محل واحدهای موجود اعم از داخل و خارج شهرک‌ها و نواحی صنعتی مجاز گردید.

3- محدودیت گذشت حداقل سه سال از صدور مجوز برای استقرار فارم در محل واحدهای صنعتی غیر فعال بر داشته شد، لذا متقاضیان احداث فارم استخراج رمز ارز می‌توانند فعالیت خود را در داخل بنگاه‌های صنعتی غیرفعال شروع نماید.

4- امکان صدور بیش از یک مجوز در یک پلاک ثبتی صنعتی در صورت داشتن ظرفیت مازاد در بنگاه مطابق با ضوابط  مجاز گردید و بنگاه صنعتی می‌تواند ضمن حفظ تولید خود از مازاد ظرفیت و زیرساخت خود برای شروع یک فعالیت صنعتی دیگر همانند استخراج رمز ارز استفاده نماید.

برای آشنایی با معایب و مزایای استخراج بیت کوین کلیک کنید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح  توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازی ماشین آلات  
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: تسهیل شرایط استخراج رمز ارز

مشارکت و اجاره در فارم ماینینگ | سرمایه گذاری بر روی فارم و ماینرهای استخراج رمز ارز

نظر به قانونی شدن فعالیت تولید رمز ارز در کشور طی مصوبه هیئت دولت و مفاد دستورالعمل ابلاغی شماره 5007 وزارت صمت در سال 1398 امکان اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری در سامانه بهین یاب مهیا شد و با توجه به جذابیت بازدهی اقتصادی این فعالیت از زمان تصویت تاکنون و افزایش قیمت پانصد درصدی قیمت رمز ارزها طی هراه اندازی فارم ماینینگمین مدت روش‌های مختلفی برای شروع این کسب و کار معرفی شده است. راه اندازی فارم ماینینگ بیشتر از پیش مورد توجه عموم قرار گرفته است. با این حال هنوز ریسک‌ها و روش‌های سرمایه گذاری چندان شناخته شده نیست. در ادامه برخی از روش ها را شرح داده‌ایم. شما می‌توانید با دریافت مشاوره سرمایه گذاری ارز دیجیتال از کارشناسان برای نحوه ورود به این بازار راهنمایی دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید و استاندارد تولید دارو در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: مشارکت و اجاره در فارم ماینینگ

راه اندازی فارم ماینینگ تولید رمز ارزها

با توجه به تجارب کاردوک در صورت توانایی مالی تامین محل و زیرساخت مجاز در شهرک‌های صنعتی یا نیروگاه‌های بخش حصوصی (CHP) و امکان مهیا شدن تامین حداقل 250 کیلوات برق، امکان خرید داخل یا واردات دستگاه‌های رمز ارز متناسب با طرح توجیهی فنی اقتصادی و جواز تاسیس صادره میسر است. بدیهی است پس از تامین دستگاه‌ها، کابین و اتاق استقرار ماینرها و برقراری شبکه برق، اینترنت و تراکینگ داخلی دستگاه امکان راه اندازی و کانفیگ سیستم‌ها بر روی کیف پول و اتصال آن‌ها به استخر رمز ارز فراهم می‌گردد. در تمامی این مراحل می‌توانید از مشاوره کارشناسان کاردوک جهت راه اندازی فارم استفاده نمایید. برای طراحی و راه اندازی ماینر ها کلیک کنید.

 اجاره یا مشارکت در راه اندازی فارم ماینینگ

نظر به ظرفیت محدود تامین امکانات زیر ساختی و انرژی و در نتیجه محدودیت در اخذ مجوز فعالیت تولید رمز ارز متناسب با دستورالعمل‌های  قانونی ابلاغ شده و همزمان عدم توانایی مالی و رکود تعدادی از دارندگان محل و جواز تاسیس فارم استخراج رمز ارز در تامین حداقل تعداد دستگاه‌های مورد نیاز و به علت تورم بسیار زیاد قیمت ماینرها و راکد شدن این بنگاه‌ها، این امکان برای سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی سریع و موجه فارم رمز ارز را دارند فراهم شده است.

تا با رعایت مقررات قانونی اقدام به اجاره و یا مشارکت در راه اندازی فارم استخراج رمز ارز بنمایند. در این شرایط لازم است سرمایه گذار با استفاده از کارشناسان خبره نسبت بررسی مستندات و زیرساخت‌های اصولی موجود به لحاظ ارزش‌گذاری، رعایت استانداردهای کیفیت و ظرفیت دستگاه‌ها، ساختار سیستم‌های تاسیساتی و امنیتی فارم و رعایت مسایل حقوقی از مشاورین ذی‌صلاح استفاده نماید. برای آشنایی با معایب و مزایای استخراج بیت کوین کلیک کنید.

راه اندازی فارم ماینینگ مجاز به روش هتلینگ

نظر به اینکه تعدادی از فارم‌های قانونی دارنده جواز تاسیس و پروانه بهره‌برداری استخراج انواع رمز ارز که دارای زیرساخت و برق مازاد بلا استفاده هستند و در راه اندازی فارم خود تمامی استانداردهای استقرار و تراکینگ دستگاه‌ها شامل ایزولاسیون و عایق سازی اتاق ماینرها، تاسیسات کولینگ مناسب، سازه استاندارد، سنسورهای مختلف کنترلی، سیستم های اطفای حریق، استابلایزها و کنترلرهای ولتاژ، آمپر و فرکانس و مقاومت، بیمه ماینرها و تجهیزات، پهنا باند مناسب اینترنت پایا، مانیتورینگ و سیستم‌های امنیت دستگاه‌ها هستند، می توانند با رعایت مقررات قانونی اقدام به نگهداری دستگاه‌های تولید رمز ارز دیگران تا سقف ظرفیت بلا استفاده فارم بنمایند.

بدیهی است در این گونه موارد رعایت تمامی موارد حقوقی و فنی فی مابین صاحبان فارم و دارندگان دستگاه رمز ارز جهت قرارگیری در شرایط  ایده آل همانند امکان پشتیبانی 24 ساعته 7 روز هفته، دارا بودن برنامه ریزی و نیروی انسانی متخصصین نگهداری تعداد بالای ماینر، سرویس منظم دوره‌ای دستگاه‌ها، پایش منظم با دوربین مدار بسته و دزدگیر حرارتی، تعرفه هتلینگ مناسب، امکان کانفیگ ماینرها برای تولید انواع رمز ارز همانند بیت کوین، لایت کوین، آولانچ، بیت کوین کش، اتوم، پلی گون، سویپ، هات، کش، اتریوم، ترون، مونرو، ‌دش، زیکش، دیکرید، دیجی بایت، ورج، کومودو، زدکوینو تمامی کوین‌های دیگر امکان بازدید و مانیتورینگ از راه دور وضعیت هش ریت، درجه حرات و دور فن ماینرها الزامی است. جهت اجرا شدن هتلینگ دستگاه‌های ماینر باید از تمامی مراحل از مشاور کارشناسان باتجربه و متخصص استفاده شود.

سرمایه گذاری  در فارم های قانونی موجود

افرادی که  دارای سرمایه کمتری نسبت به تامین مالی فراهم کردن حداقل های قانونی مورد نیاز راه اندازی یک فارم تولید رمز ارز را دارند و قصد درگیر شدن در حوزه خرید دستگاه‌ها، مالکیت و نگهداری ماینرها نمی‌خواهند بشوند و فقط تمایل دارند در یک فارم رمز ارز براساس یک نرخ کارکرد مشخص که مطمئناً نرخ بازدهی بیشتری نسبت به نرخ‌های متعارف را دارد، سرمایه گذاری کنند؛ باید از فارم و سابقه مالکان آن شناخت دقیق داشته و سرمایه گذاری مطمئن را در قبال اخذ تضامین کافی حقوقی انجام دهند. در این رابطه لازم است از مشاوره تخصصی در حوره های فنی فارم رمزارزها و مشارره حقوقی استفاده نمایند.  

راه اندازی فارم با روش کلود ماینیگ

در شیوه مشارکت رایانش ابری استخراج رمز ارز فارم‌های معتبر قادرند مجموعه خود را با استفاده از کارشناسان یا موسسات تعیین صلاحیت شده ظرفیت سنجی نمایند. قابلیت جذب سرمایه گذاری را بر روی کارکرد فارم از طریق سامانه متصل و از طریق دنیای مجازی فراهم نمایند. در حال حاضر در داخل کشور نظر به مخاطرات سرمایه گذاری بر روی رایانش ابری استخراج انواع رمز ارز در دنیای مجازی لازم است. فقط با فارم‌های معتبر که مجوز و تضمین‌های لازم را از ارگان‌ها و نهادهای رسمی نظارتی و دولتی گرفته باشند و از طریق سازمان توسعه تجارت نماد اعتماد دریافت کرده باشند، در صورت تعریف و ارایه تضمین حقوقی بازپرداخت اصل، کارکرد و سود سرمایه گذاران می‌توانند به عنوان روشی برای سرمایه گذاری مطرح باشد.

در این روش سرمایه گذاران عملاً رمز ارزهای استخراج شده یک فارم قانونی را خریداری می‌کنید و همانند سپرده گذاری در بانک پول‌های خود را می‌توانند در کیف پول اختصاصی به  صورت رمز ارز نگهداری کنند، لذا قیل از استفاده از این شیوه سرمایه گذاری لازم است از مشاوره‌های متخصص این حوزه بهره بگیرید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  سرمایه گذاران حوزه رمز ارز های مجازی

در زمینه مشاوره سرمایه گذاری و اخذ مجوزهای تولید انواع رمز ارز و تامین زیرساخت‌های مورد نیاز براساس پلان‌های مهندسی و در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده سازی و زمان بهره برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک بشرح ذیل می‎‌توانید کمک بگیرید.

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی را ه اندازی فارم استخراج رمز ارز
  • ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری  و مشارکت در تولید انواع رمز ارز
  • ارایه مشاوره انتخاب ماینرها متناسب با میزان سرمایه گذاری
  • مشاوره بازسازی  ونوسازی فارم های موجود

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: مشارکت و اجاره در فارم ماینینگ

طرح توجیهی تولید لوله های یکبار مصرف خون گیری ونوجکت برای صنایع معادن

آیا زمان مناسبی برای نگارش طرح توجیهی مربوط به تولید لوله خونگیری ونوجکت در ایران است؟ بر اساس آخرین ارزیابی های آماری ارزش بازار تجهیزات پزشکی در سال 2019 به 456.9میلیارد دلار رسیده است و از سال 2015 با نرخ رشد سالانه 4.4درصد افزایش یافته است. در حال حاضر بدلیل رشد تولید ونتیلاتورها و تجهیزات مورد نیاز برای معالجه بیماران مبتلا به COVID-19  و پیشگیری از کرونا  انتظار می‌رود این بازار در سال 2021 با درصد بسیار بالاتری بهبود و توسعه یافته و تا سال 2023 به بالاتر از 603.5 میلیارد دلار برسد.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید و استاندارد تولید دارو در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح تولید لوله خون گیری ونوجکت

لوله خونگیری ونوجکت | معرفی محصول

لوله‌های خونگیری یا ونوجکت وسیله‌ای است که در زمان خونگیری یا نمونه‌گیری خون بیماران و یا افراد اهدا کننده خون مورد استفاده قرار می‎‌گیرد. مکانیزم کار این لوله بگونهای است که با ایجاد خلاء سبب انتقال خون از رگ شده و فرایند خون گیری را بسیار سادهتر مینماید.

این سیستم دارای یک سوزن دوطرفه است که به همراه نگهدارنده توسط متخصص وارد رگ شخص شده و سمت دیگر سوزن با پوشش پلاستیکی شیشه خلاء را سوراخ میکند. جریان خون به علت اختلاف فشار به داخل شیشه کشیده میشود. میزان همولیز ایجاد شده در لولههای خونگیری در هنگام استفاده از سرنگ در زمان استفاده از سیستم‌های خونگیری تحت خلاء ونوجکت کاهش می‌یابد.

این محصول به دلیل کاربرد آسان در عمل خونگیری بسیار مورد استفاده است. جنس این لوله‌ها از پلی اولفین‌های پزشکی شامل پلی اتیلن و پلی پروپیلن با گرید خاص بوده و فرایند تولید با ژل و افزودنی‌های استاندارد پزشکی پر شده و در انواع و اندازه‌های مختلف تولید می‌شوند. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

انواع لوله های خونگیری ونوجکت 

لوله ونوجکت ژلدار

لوله‌های ژلدار دارای سرپوش متنوع همانند قرمز یا زرد و دارای ماده فعال کننده انعقاد و ژل جدا کننده هستند. این لوله جایگزین مناسبی برای لوله‌های قدیمی است در لوله‌های ژلدار بدلیل ماده فعال کننده انعقاد، زمان لخته شدن خون جهت جداسازی سرم خون کمتر از لوله‌های لخته می‌باشد و ژل جدا کننده آن به عنوان یک لایه در حد فاصل لخته و سرم قرار می‌گیرد. این لوله در حجم‌های متفاوت همانند 5 و 8 میلی موجود است.

لوله فاقد خلاء

لوله‌ها با توجه به نوع کاربرد دارای برچسب، رنگ‌های درپوش و سایزهای متفاوتی می‌باشند. لوله‌های بدون خلأ در انواع فعال‌کننده لخته و ژل (SST)  فعال‌کننده لخته، ضد انعقادی EDTA، انعقادی ESR تولید می‌شود. لوله‌ای ساده ماده فعال کننده‌ای و ژل ندارد و برای اسپکترومتری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لوله‌های دارای خلاء

انواع لوله‌ها با توجه به نوع ماده ضد انعقاد درون آن‌ها رنگ درپوش متفاوتی دارند. درپوش های رنگی که دارای ژل جدا کننده یا ماده فعال کننده لخته است و در بیوشیمی، ایمونولوژی، سرولوژی و بانک خون کاربرد دارند. ژل های جدا کننده حاوی یک ماده خنثی بوده که سبب تغییر موقتی ویسکوزیته خون در طی سانتریفوژ می‌شوند.

دانسیته این ژل‌ها باعث می شود که مابین سلول‌ها  و سرم یا پلاسما قرار گیرند. مزیت وجود خلاء در این لوله‌های خونگیری سبب می‌شود تا مراکز آزمایشگاهی ازآن استفاده نمایند. تولید این لوله‌ها و ایجاد خلأ در آن ها در فرایند تولید نیازمند استفاده از سطح تکنولوژی اتوماتیک پیچیده‌ای در تولید انبوه می‌باشد. 

لوله های با درپوش زرد رنگ

این لوله‌ها تحت خلأ خون گیری SST دارای ماده فعال کننده لخته و ژل پلیمری جهت جداسازی سرم از نمونه گرفته شده بوده و برای آزمایشات بیوشیمی، سرولوژی و ایمونولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لوله های با درپوش قرمز رنگ 

این لوله تحت خلأ خون گیری Serum دارای ماده فعال کننده لخته با ترکیبات سلیکا بوده و در حجم‌های ۳، ۵، ۷ و ۱۰ موجود می‌باشد و برای جداسازی سرم از نمونه خون بوده و برای انجام آزمایشات و برای آزمایشات بیوشیمی، سرولوژی و ایمونولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لوله های با درپوش بنفش رنگ

این لوله خلأ خونگیری EDTA  دارای ماده ضد انعقاد اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بوده و در دو نوع تولید می‌شود و در حجم های ۲، ۳، ۴۰۵ و ۶ میلی لیتر وجود دارد و از آن برای آزمایشات هماتولوژی، گروه آزمایشCBC و ایمونولوژی استفاده می‌گردد.

لوله های با درپوش آبی

این لوله خلأ خون گیری انعقادی دارای ماده ضد انعقاد سیترات سدیم می‏‌باشد. نسبت خون به ضد انعقاد در این لوله ها نسبت ۹ به ۱ است. این لوله در حجم‌های ۸  و ۷. ۲ و ۵ . ۴ میلی لیتر موجود است و از آن در آزمایشات انعقادی نظیر PT، PTT و فیبرینوژن استفاده می‌شود.

لوله های با درپوش  سبز

این لوله دارای خلأ خون گیری PST حاوی ماده ضد انعقاد هپارین و ژل پلیمری سدیم یا لیتیم هپارین بوده و در حجم‌های ۳، ۵ و ۷ میلی لیتر موجود است. جهت جداسازی پلاسما مورد استفاده قرار می‌گیرد. این لوله در آزمایشات بیوشیمی اورژانسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لوله های با درپوش مشکی و خاکستری  رنگ

این لوله‌ها دارای ماده ضد انعقاد سدیم سیترات بوده و برای آزمایشات تشخیص نرخ ته نشینی گلبول‌های قرمز از این لوله استفاده می‌شود و در صورت داشتن ماده ضد انعقادی سدیم فلوراید برای اندازه گیری گلوکز پلاسما خون و در پوش خاکستری استفاده می‌شود.  

کدهای آیسیک محصول  

تعرفه و آیسیک تولید انواع لوله‌های خون گیری بشرح ذیل است. 

محصول

کد آیسیک

لوله های انتقال خون

33111454

لوله های خون گیری بدون هوا

33111454

لوله خونگیری پلاستیکی

2520412854

کالاهای جایگزین لوله خونگیری ونوجکت

محصول جایگزین لوله های خون گیری تحت خلا نوع ساده و قدیمی آن که خاصیت خلاء پذیری را ندارند می‌باشد که در دهه قبل بسیار مورد استفاده بود و با رشد تکنولوژی لوله‌های خون گیری جدید استفاده می‌شود.

دانش فنی و فرایند تولید لوله های خون گیری ونوجکت

در فرایند تولید محصول ابتدا مواد اولیه محصول شامل گرانول‌های اصلی به همراه رنگ دانه یا مستربچ در صورت نیاز پس از گازگیری به داخل دستگاهای تزریق تغذیه می‌شود و فرایند پلیمریزه شدن و شکل گیری محصول بر اثر فشار و حرارت در سیلندر ماردون و قالب دستگاه انجام می‌شود. محصول پس از بازشدن قالب توسط سیستم پران از دستگاه خارج و پس از پلیسه گیری آماده ورود به خط مونتاژ می گردد.

پس از تکمیل هردو بخش مکمل، لوله خونگیر استریل شده و مواد افزودنی لازم شامل ژل فعال کننده انعقاد، ژل جدا کننده سرم، سیترات سدیم و یا … به آن اضافه و تزریق می‌شود. بعد از آماده شدن لوله، هوای داخل لوله‌ها توسط کمپرسورهای ایجاد خلاء طی فرآیندی خارج شده تا وجه تمایز این لوله‌ها با لوله‌های متداول مشخص گردد. محصول استاندارد مطابق تاییدیه‌های استانداردها و آزمایشگاه همکار آماده برچسب گذاری شده و قرارگیری استند یا در بسته بندی‌های کارتنی ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ عددی قرار می‌گیرد. بخش‌های مختلف تولید بنگاه عبارتند از:

  • واحدهای فیدرینگ مواد اولیه و قطعات نیمه ساخته
  • واحد تزریق و فرمینگ تیوب و واحد ترزیق درب تیوب و استند لوله
  • واحد مونتاژ رباتیک درپوش و برچسب زن
  • واحد مانیتورینگ و کنترل
  • واحد خروج ضایعات و محفظه فلش بک
  • واحد بسته بندی نهایی

ماشین آلات و تجهیزات  اصلی خط تولید لوله خونگیری ونوجکت:

ماشین آلات مورد نیاز یا بنگاه با ظرفیت سالیانه 16 میلیون عددی سالیانه  طرح تولید لوله خونگیری عبارتند از:

ماشین تزریق پلاستیک قطعات محصول چهار دستگاه، قالب لوله و درب پلاستیکی 16*100 دو دست،  قالب لوله و درب پالستیکی 12*75  دو دست، سیستم و ماشین آلات خط مونتاژ لوله آزمایش 2 دستگاه، سیستم تزریق ژل  یک دستگاه، دستگاه شیرینگ پک 1دستگاه، سیستم کولینگ چیلر و پنوماتیک، دستگاه بسته بندی محصول. کلیه ماشین آلات را می‌توانید با هماهنگی کاردوک تهیه، نصب و راه اندازی نمایید.

بررسی وضعیت تولید لوله خونگیری ونوجکت

تعداد واحدهای تولید لوله‌های ونوجکت دارای پروانه بهره برداری کشور 6 واحد بوده که با ظرفیت اسمی 59 میلیون عدد فعالیت می‌نمایند. ازکل تعداد 60 جواز تاسیس صادره 5طرح درحال احداث با پیش بینی ظرفیت 1221 تن در 4 واحد و حدود سه میلیون عدد در دو حد در حال فعالیت می‌باشند. تعداد جوازهای تاسیس صادره تولید لوله‌های خونگیری کشور دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در کشور وجود دارد.

واحدهای دارای پروانه تولید لوله‌های خون گیری پزشکی

موضوع

تعداد

سرمایه

اشتغال

ظرفیت

واحد

ظرفیت 1

2

124517

30

2810000

عدد

ظرفیت 2

4

142446

71

1221

تن

جمع

6

266963

101

 

طرح های دارای جواز تاسیس  تولید لوله های خون گیری پزشکی

موضوع

تعداد

سرمایه

اشتغال

ظرفیت

واحد

ظرفیت 1

3

10214

47

20012000

عدد

ظرفیت 2

10

1133273

207

2565

تن

جمع

13

1143487

254

سرمایه گذاری مورد نیاز برای تولید لوله خونگیری ونوجکت

بر اساس مطالعات انجام شده احداث تولید در سال جاری حدود 60میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاری بیشتر از30درصد بوده ظرف سه سال و نیم بعد از به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهید داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی مونتاژ 16  میلیون عدد در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومی طرح

ردیف

موضوع

برآرود

واحد

1

زمین  

2000

متر مربع

2

زیربنا کل تولیدی ،خدماتی  

600

متر مربع

3

ماشین آلات  صنعتی

25200

میلیون ریال

 شاخص های مالی

موضوع

 

نرخ بازده داخلی IRR

28

دوره برگشت سرمایه

7/3

درصد فعالیت در نقطه سر به سر

3/31

 مزایای اجرای طرح تولید لوله خونگیری ونوجکت

بخش زیادی از نیاز کشور به لوله‌های تخصصی پزشکی از محل واردات تامین می‌شود. تولید با توجه به وضعبت زیرساخت‌های پزشکی کشور و سطح مهارت نیروی انسانی تولید تجهیزات پزشکی را می‌تواند به مزیت رقابتی در سطح منطقه تیدیل شود. مزیت های تولید این محصول فرایند تولید سایر محصولات مشابه را نیز توسعه خواهد داد و مزیت آن در کشور عبارتند از:

  • حایگزینی صادرت و تولید ارزش افزوده بیشتر در داخل کشور
  • امکان صادرات به کشورهای همجوار
  • بهره گیری ازسطح اتوماسیون وتکنواوژی تولید پیشرفته  
  • قابلیت تولید بصورت کاملابهداشتی
  • امکان سفارش وساخت ماشین آلات با هماهنگی کاردوک بصورت مدیریت ساخت و راه اندازی

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار وبرآوردهای مالی فنی و اقتصادی تهیه شده طرح و تحلیل شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی وضعیت قابل قبولی را بلحاظ مالی برای مونتاژ، بسته بندی و استریل آنژیوکت محصول نشان می‌دهد. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده سازی و زمان بهره برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح  توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازی ماشین آلات  
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح تولید لوله خون گیری ونوجکت

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی برای گرفتن جواز

آیا طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی در ایران صرفه اقتصادی دارد؟ مصرف ظروف یکبار مصرف در اشکال، اندازه‌ها و کیفیت‌های متعدد در جهان بدلیل ارزانی، حفظ بهداشت و جلوگیری از انتقال عوامل بیماری زا بسیار رایج شده است و تکنولوژی‌های تولید آن بشدت گسترش پیدا کرده‌اند. ظروف یک بار مصرف گیاهی بدلیل تجریه پذیری و زمان سریع برگشت به طبیعت نسبت به ظروف پلاستیکی و داشتن مزیت سلامت و بهداشتی بودن در زمان استفاده و تماس با مایعات و غذاهای گرم بسرعت در حال توسعه در بازار مصرف هستند. شکل و ظاهر ظروف گیاهی تولید شده از گرانول‌های گیاهی کاملا همانند ظروف پلاستیکی است با این مزیت که مدت زمان زیست تخریب‌پذیری آن‌ها در طبیعت بسیار کوتاه‌تر است.

 

برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید و استاندارد تولید دارو در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی | تعریف محصولات

ظروف یکبار مصرف گیاهی مورد استفاده در صنایع غذایی از پلیمرهای طبیعی بر پایه نشاسته ذرت، گندم یا سیب زمینی ساخته شده است و بسیار با طبیعت و محیط زیست سازگار هست. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

مشخصات و ویژگی‌های ظروف یکبار مصرف گیاهی  

نشاسته یک پلیمر طبیعی گیاهی هیدروفیل است که برای ایجاد خواص آب گریزی درگرانول آن از ترکیب آن با اسیدهای چرب استفاده می‌شود. در فرایند فراوری و تولید گرانول مورد نیاز ساخت ظروف گیاهی از افزودن ترکیبات دیگری همانند موم، روغن گیاهی، گلوتن و سلولز به نشاسته استفاده می‌شود تا خواص مکانیکی و فیزیکی مناسبی همانند استحکام، شفافیت، براقی و انعطاف پذیری را هم در فرایند ساخت ظرف و هم در محصول تولیدی ایجاد کند تا امکان بکارگیری ظروف تولیدی در دماهای بالا که برای ظروف یکبار مصرف پلاستیک مجاز نیست نیز فراهم شود. مزیت اصلی استفاده از ظروف گیاهی حفظ سلامتی انسان‌ها و کاستن از آلودگی‌های محیط ‌زیست است.

در چه جاهایی از پلیمرهای گیاهی استفاده می‌شود؟

از پلیمرهای گیاهی می‌توان در تولید گلدان نشاء گیاهان کشاورزی بدلیل تجزیه پذیری و عدم نیاز به خارج کردن نهال و نشاء از داخل آن بعد از کاشت و رشد  استفاده کرد. در حوزه پزشکی از این پلیمرها در ساخت ظروف یکبار مصرف پزشکی حاوی روکش دارویی نیز استفاده می‌شود.

اسباب‌بازی‌های ساخته شده از جنس پلیمرهای گیاهی برای کودکان مخاطرات استفاده از محصولات پلاستکی را ندارند. ظروف یکبار مصرف گیاهی ضمن نداشتن عوارضی طی حداکثر 6 ماه نیز می‌توانند تجزیه شوند. مواد اولیه اصلی  تشکیل دهنده پلیمرهای گیاهی ساخت ظروف در هرکشور می تواند بر اساس مزیت‌های کشاورزی آن کشور از نشاسته گندم یا ذرت و یا نشاسته سیب زمینی انتخاب شود. هرچند نشاسته سیب زمینی دارای خواص مناسبی برای تولید ظروف یکبار مصرف است، اما در ایران برای تولید این ظروف از گرانول تولید شده نشاسته ذرت استفاده می‌شود.

پلیمرهای گیاهی با حلالیت بالا در آب را برای ساخت کیسه‌هایی حاوی لباس بیمارستانی جهت شستشو در داخل لباسشویی استفاده می‌کنند تا پس از قرارگیری درمعرض آب جوش حل شده و لباس شسته شود.

کدهای ISIC ظروف یکبار مصرف  گیاهی

وزارت صنعت، معدن و تجارت از این طبقه‌بندی برای دسته‌بندی فعالیت‌های صنعتی استفاده می‌نماید. بر اساس سیستم طبقه ظروف یکبار مصرف بعنوان محصولات جانبی باید مورد بررسی قرار گیرند. کدهای آیسیک مرتبط  بر اساس سیستم طبقه بندی آیسیک، کد محصولات سلولزی گیاهی (21) در این سیستم طبقه بندی شده و به عنوان محصول اصلی و گروه فعالیت اصلی با کدساخت انواع محصولات سلولزی گیاهی 2195 و تولید ظرف یکبار مصرف گیاهی با کد 2109512373 به عنوان محصول جانبی یا فرعی ارایه شده است.

جدول کدهای آیسیک ظروف یکبار مصرف به شرح ذیل می‌باشد.    

نام محصول

کد   ISIC

ظروف یکبار مصرف پوسیدنی گیاهی

2109512373

ظروف یکبار مصرف پلیمری زیست تخریب پذیر گیاهی

2520512712

ظروف یکبار مصرف مواد غذایی و بهداشتی قالب گیری شده از خمیر مواد سلولزی

2109512370

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی | استانداردهای تولید  

سازمان استاندارد ملی ایران و معاونت غذا دارو وزارت بهداشت و علوم پزشکی شرایط استفاده از انواع ظروف پلی استایرن را برای دمای بیش از ۶۵درجه سانتی گراد مجاز نمی‌دانند و ممنوعیت استفاده از انواع ظروف پلی استایرن برای بسته بندی روغن‌های خوراکی، مارگارین و کلیه محصولاتی که لایه خارجی آن‌ها چربی بوده را نیز اعلام کرده‌اند؛ لذا لازم است استانداردهای تولید ظروف تجزیه پذیر گیاهی در این حوزه مد نظر قرار گیرد.

شماره استاندارد ملی

 عنوان استاندارد

14000

ظروف یکبار مصرف گیاهی زیست تخریب -پذیر بر پایه نشاسته – ویژگی ها و روشهای آزمون

11547

ظروف پلی استایرن تولید شده به روش شکل دهی گرمایی جهت بسته بندی مواد غذایی -ویژگیها

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی | معرفی کاربردهای ظروف یکبار مصرف

در اکثر کشورهای جهان سعی بر این است که از مواد جایگزین پلاستیک استفاده شود. گرانول نشاسته، همـان خـواص مقـاومتی و کاربردی پلاستیک را دارد ولی تجزیه پذیر بوده و تا شش ماه 90درصـد آن در طبیعت تجزیـه می‌گردد.

ظروف یکبارمصرف گیاهی برای بسته بندی و حمل بهداشتی محصولات غذایی استفاده قرار می‌گیرد. در سر میز غذا و یا اغذیه فروشی‌‍ها و رستوران‌ها به عنوان وسیله سرو غذا و در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی نظیر سلف سرویس ادارات و سازمان‌ها، سالن‌های غذاخوری رستوران‌ها، بوفه‌ها و در ارایه خدمات پذیرایی کلیه مراسم و جلسات و جشن‌ها  ضمن رعایت دقیق مسائل بهداشتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی | بررسی کالاهای جایگزین

کالاهای جایگزین ظروف یکبار مصرف پلاستیکی همچون گذشته ظروف فلزی، چینی، شیشه ای و بطور کلی ظروف دارای استفاده مکرر می‌باشند که لزوما رعایت مسائل بهداشتی برای این گونه وسایل که استفاده مجدد از آن‌ها به دنبال شسته شدن و خشک کردن آن‌ها انجام می گیرد، زمان برتر و پرهزینه‌تر از وسایل یکبار مصرفی است که پس از استفاده دور ریخته می‌شوند.

البته رعایت قواعد و اصولی در برخی اماکن عمومی نظیر رستوران‌ها، هتل‌ها استفاده از ظروف چینی و شیشه‌ای را در اولویت قرار می‌دهد. روند جایگزینی ظروف یکبار مصرف پلاستیکی مورد استفاده در بسته بندی و حمل کالاهایی نظیر ماست یا شیر با ظروف پلاستیک سخت نظیر سطل های پلاستیکی ادامه دارد؛ چرا که رعایت مسائل بهداشتی و شستشوی دقیق و کامل این ظروف در  استفاده مجدد و قیمت تمام شده بالاتر، آن‌ها را غیر موجه جلوه می‌سازد.

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی | مواد اولیه مورد نیاز

گرانول‌های نشاسته دارای اندازه‌های مختلفی هستند و از ابعاد دو تا 150 میکرون تغییر می‌کند. شکل ظاهری گرانول می‌تواند گرد، بیضی یا چند وجهی باشد، پایه اصلی تشکیل دهنده گرانول‌های گیاهی نشاسته ذرت اصلاح شده، موم عسل، اسیدهای چرب، بیزواکس، سلولز می‌باشد.

طرح تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی | فرآیندتولید

تولیدظروف یکبار مصرف گیاهی با استفاده از گرانول‌های پلیمرهای گیاهی  زیست تخریب‌پذیر طی مراحل زیر انجام می‌شود.

1-فرایند تولید  گرانول گیاهییاز نشاسته و افزودنی‌ها با استفاده از دستگاه میکسر دور بالا

2-فرایند فیدرینگ گرانول به اکسترود و تولید ورق گیاهی

3- فرایند الکترو وکیوم فرمینگ تولید انواع ظروف گیاهی از ورق

مرحله نخست

در مرحله نخست تولید گرانول نشاسته ذرت خوراکی با مواد استری کننده واکنش داده شده تا ماهیت هیدروفیلی آن تغییر کند. سپس نشاسته اصلاح شده با مواد افزودنی مانند موم عسل، اسیدهای چرب گیاهی جهت ارتقای خواص فیزیکی پلیمر همانند براقیت، نرمی و مقاومت گرمایی و استحکام در میکسر دور بالا اختلاط می‌یابد، تا پس از انتقال به بخش اکستروژن به صورت گرانول تهیه و تبدیل شود.

مرحله دوم

این محصول پس از رطوبت گیری آماده استفاده بعنوان مواد اولیه تولید ظروف گیاهی است و با انتقال به دستگاه اکسترودر دارای طراحی ویژه مارپیچ و سیلندر ویژه کاربرد گرانول گیاهی، تبدیل به ورق شده و سپس ورق به دست آمده به روش الکترو وکیوم ترموفورمینگ تبدیل به ظرف یکبار مصرف می‌شود.

مرحله سوم

گرانول در دستگاه اکسترود تحت تاثیر حرارت، اصطکاک و فشار باحالت خمیری توسط پیچ حلزون به جلو رانده و در شکل مناسب از یک قالب با مقطع کم عبور می‌نماید تا وارد بخش کشش در سیستم کلندر شود. پلیمر خروجی از قالب می‌تواند بدون وقفه و تا زمانی که اکسترودر تغذیه می‌شود  ادامه پیدا کند. در کلندرها ورق پلیمری تنظیم ضخامت شده و پس از پرس و کشش و کاهش دما در حالت نهایی ورق آماده تولید ظرف هم می‌تواند بصورت رول جمع آوری شود. رول ورق پلاستیکی با عرض و ضخامت مناسب آماده ورود به بخش ترموفرمینگ تولید انواع ظروف یکبار مصرف بسته بندی می‌گردد و یا بصورت پیوسته فیلم فرم گرفته مستقیماً به ماشین ترموفورمینگ منتقل شده و ظروف تولیدی از آن خارج شده و بخش بسته بندی می‌رود.  

برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.

 

بررسی بازار و رقبا

عمده‌ترین تولید کننده و مصرف کنندگان ظروف یکبار مصرف گیاهی در کشورهای پیشرفته‌ای هستند که بدلیل مخاطرات زیست محیطی محصولات پلاستیکی از تولید آن حمایت می‌کنند. این ظروف در بسته بندی صنایع غذایی و نیاز مبرم حمل آن استفاده می‌شود؛ لذا تولید آن در سطح بین المللی گسترش یافته است و در حال حاضر بر اساس آمار وزارت صمت از تعداد 300 واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری 25 واحد به تولید صنعتی ظروف گیاهی مشغول می‌باشند.  

تعداد پروانه بهره‌برداری صادره تولید ظروف یکبار مصرف کشور  

واحد سنجش

ظرفیت

اشتغال

سرمایه

تعداد

نوع

تن

399643

11705

22059659

300

ظروف یکبار مصرف از مواد مختلف

تن

32057

565

723820

25

ظروف یکبار مصرف گیاهی

جواز تاسیس های صادره  تولید انواع ظروف یکبار مصرف کشور   تاپایان  اسفند سال1399

واحد سنجش

ظرفیت

اشتغال

سرمایه

تعداد

تن

12542483

23019

65223129

1370

طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف   | سرمایه گذاری مورد نیاز

طرح تولید انواع ظروف یکبار مصرف با ظرفیت اقتصادی سالیانه تولید3000تن بررسی گردیده است. برای اطلاع از مشخصات عمومی طرح تولید ظروف یکبار مصرف می‌توانید از مشاوره کارشناسان کاردوک استفاده نمایید.

3000

زمین

150,402

سرمایه ثابت

3/3

دور برگشت سرمایه

41

نرخ بازده داخلی

33

نرخ بازده حسابداری(ARR)(درصد)

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح  توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • ارائه خدمات نصب و راه اندازی ماشین آلات  
  • مشاوره بازاریابی و صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه
  • برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح توجیهی تولید ظروف یکبار مصرف گیاهی

طرح تولید تیرچه فلزی جهت توجیه تولید

طرح توجیهی تولید تیرچه فلزی چرا در ایران اهمیت دارد؟ در صنعت ساختمان کشور نزدیک به 80درصد از سقف‌ و کف‌های ساختمان‌ها  از خرپا تیرچه ساخته شده است. ویژگی‌های بارز این محصول داشتن سرعت بالا در ساخت، هزینه کم و به صرفه بودن آن در صنعت ساختمان سازی است. الزامات رشد و توسعه صنعت ساختمان‌سازی در کشور، نیاز به تولید انبوه خرپاهایی با کیفیت بالا و دارای استانداردهای مورد نیاز و قابل اعتماد را بیشتر نموده است. بنابراین ساخت تیرچه‌های بتونی به شیوه سنتی در محل ساختمان‌سازی به صورت دستی نه تنها نمی‌تواند پاسخگوی حجم بالای تقاضا باشد، بلکه از نظر اقتصادی و قابلیت اعتماد و استاندارد محصول توجیه ندارد.

راه‌کار مناسب برای دستیابی به شرایط مطلوب، تولید انبوه خرپاهای پیش‌ساخته، تولید در کارخانه‌های مجهز و تخصصی خارج از محل سازه و به صورت کاملاً مکانیزه می‌باشد. در حال حاضر در بسیاری از کشورها بنگاه‌های صنعتی متعددی در زمینه تولید سازه‌های فولادی به ویژه خرپاهای پیش‌ساخته فولادی فعالیت دارند و افزایش نیاز عمرانی بویژه در احداث ساختمان‌ها و بناهای بزرگ نظیر ورزشگاه‌ها و فروشگاه‌های بزرگ، پیمانکاران و سازندگان ساختمان‌ها به ویژه انبوه‌سازان را به خرید خرپاهای آماده از سازندگان معتبر که محصولات آن‌ها از سطح کیفیتی بالا و یکنواختی برخوردارند، متمایل کرده است. خرید محصولاتی با هزینه کمتر، سرعت تولید بالاتر و قابل اعتماد، مزیت‌های بیشتری را در بازار ساخت وسازهای عمران و مسکن ایجاد کرده است.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید و استاندارد تولید دارو در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح تولید تیرچه فلزی

طرح تولید تیرچه فلزی | معرفی تیرچه فلزی 

تیرچه بتونی پیش ساخته فولادی عبارت است از شبکه پیش ساخته‌ای از آرماتورهای کششی و عرضی و میلگرد اتصال بالایی که به شکل خرپا به همدیگر جوش شده و ایستایی و مقاومت لازم را برای حمل و اجرا در سازه را تامین می‌کند. از این محصول برای ایجاد سقف، راهرو، کف سالن‌ها و حتی سطوح شیب‌دار در ساختمان‌ها می‌توان استفاده نمود. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

طرح تولید تیرچه فلزی | ویژگی‌های تیرچه فلزی

مهمترین مزیت‌ محصولات ساخته شده از تیرچه های فلزی، قابلیت تولید آنها در اندازه و شکل های متفاوت متناسب با نیاز ،نقشه و پلان ارایه شده سازندگان ساختمان، به صورت انبوه و متناسب با ویژگی‌های کیفی و کمی یکسان و استاندارد است.

ویژگی‌ها و مزایای انواع تیرچه فلزی به شرح زیر است:

  • نداشتن نیاز به جک و شمع بندی زیر سقف
  • امکان همزمانی بتن ریزی در چند سقف ساختمان
  • سرعت بالای اجرای سقف
  • سهولت نصب و اجرای داکت‌های تاسیساتی   
  • صرفه جوی و کاهش مصرف بتن در سازه
  • کمک به سبک سازی سقف با توجه به استفاده از بلوک‌‏های توخالی با یونولیت               
  • عایق سازی سقف در برابر انتقال صدا و حرارت
  • ایجاد صرفه جویی در مصرف مقاطع آهنی در سازه
  • حذف فرایند طولانی ساخت خرپا غیر استاندارد سنتی

 

معرفی کد های آیسیک تیرچه پیش ساخه مسلح

بر اساس سیستم طبقه‌بندی آیسیک کد‌‌‌‌ محصولات طرح جاری به شرح جدول ذیل می‌باشد.

جدول کد آیسیک محصولات مورد نظر

2695612319

تیرچه بتنی مسلح پیش ساخته

2929412529

تولید سازه تیرچه دستگاه اتوماتیک

2695512319

تیرچه بتنی

2811512324

تیرچه فولادی

2695612376

تیرچه بتنی مسلح پیش تنیده

طرح تولید تیرچه فلزی | مواد اولیه تولید و آماده سازی تیرچه های فلزی 

مواد اولیه اصلی تولید تیرچه فلزی را انواع میلگرد و ورق آهنی تشکیل می‌دهد. میلگرد هم بصورت کلاف و هم بصورت شاخه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، اغلب واحدها برای دستیابی به سایز مناسب و عاج دارد نمودن میلگرد کلاف از سیستم کشش و آنیلینگ آن استفاده می‌کنند.

برای ساخت خرپا می‌توان از انواع فولادهای ساختمانی در دو حالت نورد گرم شده (فولادی که در دمای بالا شکل دهی می شود) و فولاد اصلاح شده (فولاد نورد گرم خنک شده است که با غلطک‌های نورد اضافی شکل داده می‌شوند تا به ابعاد دقیق‌تر و کیفیت سطحی بهتر برسند) استفاده نمود. مهم‌ترین نوع فولادی که در کشور رایج است، فولادهای ساختمانی کربنی ساده است. در حالی که در کشورهای صنعتی فولادهای فوق مستحکم کم آلیاژ و میکروآلیاژ با ترکیبات مختلف رایج است که دارای استحکام بالاتری است و از همه مهم‌تر دارای نسبت استحکام به وزن بالاتر نسبت به فولادهای کربنی ساده هستند. این دسته از فولادها جوش‌پذیری بالایی نیز دارند.

 

طرح تولید تیرچه فلزی | مواردکاربرد تیرچه فلزی

انواع تیرچه فلزی به عنوان کالای مصرفی در صنعت ساختمان شناخته می‌شوند. و می‌تواند به عنوان محصول طرح جاری به مصرف انواع پروژه‌های عمرانی برسد و درساخت تیرچه برای سقف‌های تیرچه-بلوک در پروژه‌های مختلف نیز از این محصول استفاده گیردد.

طرح تولید تیرچه فلزی | تکنولوژی و فرایند تولید تیرچه فلزی

خط تولید این محصول پس از کشش و عاج دار کردن مفتول خاموت و آنیل کردن آن در کوره و آماده بودن میلگردهای طولی از دستگاه اتوماتیک برای انجام عملیات‌های تولید استفاده می‌شود و در نهایت کلاف آماده با استفاده از شرایط ویژه در مجاورت بخار با بتن مسلح می شود. در دستگاه تولید اتوماتیک تیرچه، ابتدا میلگردهای اصلی را به صورت شاخه‌ای درون ریل‌هایی که در دستگاه تعبیه شده است، جاگذاری می‌گردد و میلگردهایی که زیگزاگ خواهند شد، به صورت رول در محل تعبیه شده قرار خواهند گرفت و کار جاگذاری سر میلگرد در استریتر و خم کن با کمک بازوهای هیدرولیکی انجام می‌شود.

وظیفه و نحوه انجام کار تابلو برق

تابلو برق این دستگاه توانایی کنترل جریان ترانس ها، زمان گذر جریان و نحوه جوش دادن برنامه ریزی شده ، اعم از جوش هارمونی یا تحریک یکباره همه ترانسها را دارد. تابلو وظیفه کنترل جک ها و سنسورها و فرمان دادن به شیر برقی‌ها را نیز به عهده دارد و وظیفه اپراتورها تنها نظارت بر صحت عملکرد دستگاه و بارگذاری‌های اولیه خواهد بود.

حرکت برای نقاط جوش جدید

سیستم کشنده با حرکت خود، قسمتی از تیرچه بلوک که عملیات جوشکاری آن تمام شده را حرکت می‌دهد تا نقاط جدید مورد نظر برای جوشکاری در مقابل نازل‌های جوش کاری قرار بگیرند. میلگردهای اصلی و زیگزاکی شامل قیدها (ریل ها) و هدایت کنندها می‌باشد تا حرکت میلگردها در درون این راهنماها انجام شود. سیستم دارای کلمپ جانبی است که در هر دو طرف نصب شده‌اند و دو نقطه متوالی از محل اتصال میلگردهای پایینی به میلگردهای زیگزاکی را محکم کند.با انجام این عمل، میلگردها کاملا در جای خود بند و محکم شده اند و آماده جوشکاری می‌باشد.

ترتیب جوش میلگردها

در ابتدا دو الکترود که در بالا قرار دارند، میلگرد اصلی بالایی را به میلگردهای زیگزاکی در دو  رأس میلگردهای زیگزاکی جوش می‌دهد. بدین معنا که در یک زمان، دو رأس میلگردهای زیگزاکی چپ و راست به میلگرد اصلی بالا جوش داده می‌شود. پس از اتمام جوشکاری، سیستم جلوبرنده، مجددا سیستم را به جلو هدایت می‌کند تا نقاط جدید مورد نظر جوشکاری در مقابل اتوگان‌های بالا قرار گیرد. با این حرکت  نقاط جوشکاری جانبی در مقابل اتوگان‌های دوبل که در جوانب تیرچه بلوک هستند، قرار می‌گیرد.

عملیات جوشکاری نقاط جانبی

در این مرحله عملیات جوشکاری نقاط جانبی تیرچه بلوک (جوش میلگردهای زیگزاکی به میلگردهای جانبی) انجام می‌شود. البته قبل از این کار جکی که در بالا قرار دارد (سیستم نگهدارنده بالا) با حرکت به سمت پایین، روی میلگرد اصلی بالا فشار اعمال می‌کند تا میلگردهای اصلی پایینی که در کنار میلگردهای زیگزاکی در ریل مخصوص قرار دارند، در کنار یکدیگر مقید شوند.

در مجموع یک اتوگان دوبل در سمت راست و یک اتوگان در سمت چپ قرار دارد که هر اتوگان دوبل، دو نقطه را جوشکاری می‌کند؛ یعنی در یک زمان دو نقطه در سمت راست و دو نقطه در سمت چپ جوشکاری می‌شود. برای برش تیرچه بلوک‌ها از یک دستگاه قیچی هیدرولیکی استفاده شده است. پس از برش تیرچه بوسیله جک پرانی که بر روی میز محصول در نظر گرفته شده است، تیرچه را به پالت مخصوص هدایت می‌کند. این فرایند قادر است محصولات را در طول‌های 6متری الی 12متری تولید نماید، ولی با توجه به نیاز مشتریان طول برش‌های مختلف نیز می‌تواند تولید شود.

بررسی بازار و رقبا در طرح تولید تیرچه فلزی

انواع تیرچه صنعتی ساخته شده سازه‌های مسلح ترکیبی از میلگرد و بتن عمدتاً در ساختمان و پروژه های عمرانی مرتبط  مورد مصرف قرار می‌گیرد. این محصول به‌دلیل اقتصادی بودن و کیفیت قابل رقابت با کالاهای جایگزین هم در بازار و در پروژهای بزرگ و کوچک سازه‌ای می تواند مورد استفاده قرار گیرد. کل پروانه‌های بهره برداری صنعتی تولید انواع تیرچه مسلح کشور تا پایان سال 1399تعداد 1225 واحد است که با ظرفیت‌های متفاوت به شرح جدول ذیل در کشور در حال فعالیت می‌باشند. 

پروانه بهره‌برداری تولید انواع تیرچه صنعتی در کشور

تعداد

سرمایه

اشتغال

ظرفیت

واحد

1

600

5

60000

مترمکعب

86

39815

826

3217530

متر مربع

38

38970

281

972

هزار متر

1014

70306176

10622

70306176

متر

11

16462

83

10853640

عدد

75

757201

906

784627

تن

1225

71159224

12723

 

سرمایه گذاری مورد نیاز

مشخصات عمومی طرح

ردیف

موضوع

برآرود

واحد

1

زمین 

3500

متر مربع

2

 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی  

800

متر مربع

3

دستگاههای  خرید  داخلی  

50000

میلیون ریال

مزایای اجرای طرح تولید تیرچه فلزی

  • تنوع بسیاری از محصولات در یک خط تولید با تغییر قالب
  • قیمت قابل رقابت با انواع محصولات رقیب
  • در دسترس بودن تکنولوژی ساخت ماشین آلات بطور اتوماتیک در داخل کشور
  • امکان پذیری تولید در تمامی مناطق کشور
  • امکان راه اندازی واحد در ظرفیت اقتصادی با سرمایه گذاری نه چندان بالا
  •  قابلیت تولید محصول صادراتی
  • وجود ظرفیت خالی در کشور برای راه اندازی واحدهای جدید

نتایج  مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی

به استناد مطالعات انجام شده، تکنولوژی تولید تیرچه مسلح اتوماتیک در سطح جهان و در ایران سابقه زیادی ندارد. به همین دلیل تعداد واحدهایی که در کشور موجود است به نسبت تقاضای بازار تعداد زیادی نیستند. نظر به اینکه تکنولوژی تولید به نسبت محصولات رقیب بسیار ساده‌تر و در نتیجه قیمت تمام شده پایین تری دارد و همچنین در کشور برای تولید این محصول ظرفیت خالی وجود دارد؛ امکان احداث واحدهای جدید با ظرفیت اقتصادی می‌تواند مورد بررسی دقیق‌تر قرار گیرد. لذا جهت مشاوره اقتصادی و فنی راه اندازی طرح یا ایجاد طرح توسعه می‌توانید با مشاورین کسب و کار کاردوک تماس حاصل فرمایید. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاروک کلیک کنید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار اختصاصی توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  •  ارایه مشاوره فنی و کمک به راه اندازی طرح 
  • مشاوره بازاریابی محصول
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

طرح توجیهی تولید تیرچه فلزی چرا در ایران اهمیت دارد؟ در صنعت ساختمان کشور نزدیک به 80درصد از سقف‌ و کف‌های ساختمان‌ها  از خرپا تیرچه ساخته شده است. ویژگی‌های بارز این محصول داشتن سرعت بالا در ساخت، هزینه کم و به صرفه بودن آن در صنعت ساختمان سازی است. الزامات رشد و توسعه صنعت ساختمان‌سازی در کشور، نیاز به تولید انبوه خرپاهایی با کیفیت بالا و دارای استانداردهای مورد نیاز و قابل اعتماد را بیشتر نموده است. بنابراین ساخت تیرچه‌های بتونی به شیوه سنتی در محل ساختمان‌سازی به صورت دستی نه تنها نمی‌تواند پاسخگوی حجم بالای تقاضا باشد، بلکه از نظر اقتصادی و قابلیت اعتماد و استاندارد محصول توجیه ندارد.

راه‌کار مناسب برای دستیابی به شرایط مطلوب، تولید انبوه خرپاهای پیش‌ساخته، تولید در کارخانه‌های مجهز و تخصصی خارج از محل سازه و به صورت کاملاً مکانیزه می‌باشد. در حال حاضر در بسیاری از کشورها بنگاه‌های صنعتی متعددی در زمینه تولید سازه‌های فولادی به ویژه خرپاهای پیش‌ساخته فولادی فعالیت دارند و افزایش نیاز عمرانی بویژه در احداث ساختمان‌ها و بناهای بزرگ نظیر ورزشگاه‌ها و فروشگاه‌های بزرگ، پیمانکاران و سازندگان ساختمان‌ها به ویژه انبوه‌سازان را به خرید خرپاهای آماده از سازندگان معتبر که محصولات آن‌ها از سطح کیفیتی بالا و یکنواختی برخوردارند، متمایل کرده است. خرید محصولاتی با هزینه کمتر، سرعت تولید بالاتر و قابل اعتماد، مزیت‌های بیشتری را در بازار ساخت وسازهای عمران و مسکن ایجاد کرده است.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید و استاندارد تولید دارو در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

عکس 1

طرح تولید تیرچه فلزی | معرفی تیرچه فلزی 

تیرچه بتونی پیش ساخته فولادی عبارت است از شبکه پیش ساخته‌ای از آرماتورهای کششی و عرضی و میلگرد اتصال بالایی که به شکل خرپا به همدیگر جوش شده و ایستایی و مقاومت لازم را برای حمل و اجرا در سازه را تامین می‌کند. از این محصول برای ایجاد سقف، راهرو، کف سالن‌ها و حتی سطوح شیب‌دار در ساختمان‌ها می‌توان استفاده نمود. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

طرح تولید تیرچه فلزی | ویژگی‌های تیرچه فلزی

مهمترین مزیت‌ محصولات ساخته شده از تیرچه های فلزی، قابلیت تولید آنها در اندازه و شکل های متفاوت متناسب با نیاز ،نقشه و پلان ارایه شده سازندگان ساختمان، به صورت انبوه و متناسب با ویژگی‌های کیفی و کمی یکسان و استاندارد است.

ویژگی‌ها و مزایای انواع تیرچه فلزی به شرح زیر است:

  • نداشتن نیاز به جک و شمع بندی زیر سقف
  • امکان همزمانی بتن ریزی در چند سقف ساختمان
  • سرعت بالای اجرای سقف
  • سهولت نصب و اجرای داکت‌های تاسیساتی   
  • صرفه جوی و کاهش مصرف بتن در سازه
  • کمک به سبک سازی سقف با توجه به استفاده از بلوک‌‏های توخالی با یونولیت               
  • عایق سازی سقف در برابر انتقال صدا و حرارت
  • ایجاد صرفه جویی در مصرف مقاطع آهنی در سازه
  • حذف فرایند طولانی ساخت خرپا غیر استاندارد سنتی

عکس2

معرفی کد های آیسیک تیرچه پیش ساخه مسلح

بر اساس سیستم طبقه‌بندی آیسیک کد‌‌‌‌ محصولات طرح جاری به شرح جدول ذیل می‌باشد.

جدول کد آیسیک محصولات مورد نظر

2695612319

تیرچه بتنی مسلح پیش ساخته

2929412529

تولید سازه تیرچه دستگاه اتوماتیک

2695512319

تیرچه بتنی

2811512324

تیرچه فولادی

2695612376

تیرچه بتنی مسلح پیش تنیده

طرح تولید تیرچه فلزی | مواد اولیه تولید و آماده سازی تیرچه های فلزی 

مواد اولیه اصلی تولید تیرچه فلزی را انواع میلگرد و ورق آهنی تشکیل می‌دهد. میلگرد هم بصورت کلاف و هم بصورت شاخه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، اغلب واحدها برای دستیابی به سایز مناسب و عاج دارد نمودن میلگرد کلاف از سیستم کشش و آنیلینگ آن استفاده می‌کنند.

برای ساخت خرپا می‌توان از انواع فولادهای ساختمانی در دو حالت نورد گرم شده (فولادی که در دمای بالا شکل دهی می شود) و فولاد اصلاح شده (فولاد نورد گرم خنک شده است که با غلطک‌های نورد اضافی شکل داده می‌شوند تا به ابعاد دقیق‌تر و کیفیت سطحی بهتر برسند) استفاده نمود. مهم‌ترین نوع فولادی که در کشور رایج است، فولادهای ساختمانی کربنی ساده است. در حالی که در کشورهای صنعتی فولادهای فوق مستحکم کم آلیاژ و میکروآلیاژ با ترکیبات مختلف رایج است که دارای استحکام بالاتری است و از همه مهم‌تر دارای نسبت استحکام به وزن بالاتر نسبت به فولادهای کربنی ساده هستند. این دسته از فولادها جوش‌پذیری بالایی نیز دارند.

عکس 3

طرح تولید تیرچه فلزی | مواردکاربرد تیرچه فلزی

انواع تیرچه فلزی به عنوان کالای مصرفی در صنعت ساختمان شناخته می‌شوند. و می‌تواند به عنوان محصول طرح جاری به مصرف انواع پروژه‌های عمرانی برسد و درساخت تیرچه برای سقف‌های تیرچه-بلوک در پروژه‌های مختلف نیز از این محصول استفاده گیردد.

طرح تولید تیرچه فلزی | تکنولوژی و فرایند تولید تیرچه فلزی

خط تولید این محصول پس از کشش و عاج دار کردن مفتول خاموت و آنیل کردن آن در کوره و آماده بودن میلگردهای طولی از دستگاه اتوماتیک برای انجام عملیات‌های تولید استفاده می‌شود و در نهایت کلاف آماده با استفاده از شرایط ویژه در مجاورت بخار با بتن مسلح می شود. در دستگاه تولید اتوماتیک تیرچه، ابتدا میلگردهای اصلی را به صورت شاخه‌ای درون ریل‌هایی که در دستگاه تعبیه شده است، جاگذاری می‌گردد و میلگردهایی که زیگزاگ خواهند شد، به صورت رول در محل تعبیه شده قرار خواهند گرفت و کار جاگذاری سر میلگرد در استریتر و خم کن با کمک بازوهای هیدرولیکی انجام می‌شود.

وظیفه و نحوه انجام کار تابلو برق

تابلو برق این دستگاه توانایی کنترل جریان ترانس ها، زمان گذر جریان و نحوه جوش دادن برنامه ریزی شده ، اعم از جوش هارمونی یا تحریک یکباره همه ترانسها را دارد. تابلو وظیفه کنترل جک ها و سنسورها و فرمان دادن به شیر برقی‌ها را نیز به عهده دارد و وظیفه اپراتورها تنها نظارت بر صحت عملکرد دستگاه و بارگذاری‌های اولیه خواهد بود.

حرکت برای نقاط جوش جدید

سیستم کشنده با حرکت خود، قسمتی از تیرچه بلوک که عملیات جوشکاری آن تمام شده را حرکت می‌دهد تا نقاط جدید مورد نظر برای جوشکاری در مقابل نازل‌های جوش کاری قرار بگیرند. میلگردهای اصلی و زیگزاکی شامل قیدها (ریل ها) و هدایت کنندها می‌باشد تا حرکت میلگردها در درون این راهنماها انجام شود. سیستم دارای کلمپ جانبی است که در هر دو طرف نصب شده‌اند و دو نقطه متوالی از محل اتصال میلگردهای پایینی به میلگردهای زیگزاکی را محکم کند.با انجام این عمل، میلگردها کاملا در جای خود بند و محکم شده اند و آماده جوشکاری می‌باشد.

ترتیب جوش میلگردها

در ابتدا دو الکترود که در بالا قرار دارند، میلگرد اصلی بالایی را به میلگردهای زیگزاکی در دو  رأس میلگردهای زیگزاکی جوش می‌دهد. بدین معنا که در یک زمان، دو رأس میلگردهای زیگزاکی چپ و راست به میلگرد اصلی بالا جوش داده می‌شود. پس از اتمام جوشکاری، سیستم جلوبرنده، مجددا سیستم را به جلو هدایت می‌کند تا نقاط جدید مورد نظر جوشکاری در مقابل اتوگان‌های بالا قرار گیرد. با این حرکت  نقاط جوشکاری جانبی در مقابل اتوگان‌های دوبل که در جوانب تیرچه بلوک هستند، قرار می‌گیرد.

عملیات جوشکاری نقاط جانبی

در این مرحله عملیات جوشکاری نقاط جانبی تیرچه بلوک (جوش میلگردهای زیگزاکی به میلگردهای جانبی) انجام می‌شود. البته قبل از این کار جکی که در بالا قرار دارد (سیستم نگهدارنده بالا) با حرکت به سمت پایین، روی میلگرد اصلی بالا فشار اعمال می‌کند تا میلگردهای اصلی پایینی که در کنار میلگردهای زیگزاکی در ریل مخصوص قرار دارند، در کنار یکدیگر مقید شوند.

در مجموع یک اتوگان دوبل در سمت راست و یک اتوگان در سمت چپ قرار دارد که هر اتوگان دوبل، دو نقطه را جوشکاری می‌کند؛ یعنی در یک زمان دو نقطه در سمت راست و دو نقطه در سمت چپ جوشکاری می‌شود. برای برش تیرچه بلوک‌ها از یک دستگاه قیچی هیدرولیکی استفاده شده است. پس از برش تیرچه بوسیله جک پرانی که بر روی میز محصول در نظر گرفته شده است، تیرچه را به پالت مخصوص هدایت می‌کند. این فرایند قادر است محصولات را در طول‌های 6متری الی 12متری تولید نماید، ولی با توجه به نیاز مشتریان طول برش‌های مختلف نیز می‌تواند تولید شود.

عکس 4

بررسی بازار و رقبا در طرح تولید تیرچه فلزی

انواع تیرچه صنعتی ساخته شده سازه‌های مسلح ترکیبی از میلگرد و بتن عمدتاً در ساختمان و پروژه های عمرانی مرتبط  مورد مصرف قرار می‌گیرد. این محصول به‌دلیل اقتصادی بودن و کیفیت قابل رقابت با کالاهای جایگزین هم در بازار و در پروژهای بزرگ و کوچک سازه‌ای می تواند مورد استفاده قرار گیرد. کل پروانه‌های بهره برداری صنعتی تولید انواع تیرچه مسلح کشور تا پایان سال 1399تعداد 1225 واحد است که با ظرفیت‌های متفاوت به شرح جدول ذیل در کشور در حال فعالیت می‌باشند. 

پروانه بهره‌برداری تولید انواع تیرچه صنعتی در کشور

تعداد

سرمایه

اشتغال

ظرفیت

واحد

1

600

5

60000

مترمکعب

86

39815

826

3217530

متر مربع

38

38970

281

972

هزار متر

1014

70306176

10622

70306176

متر

11

16462

83

10853640

عدد

75

757201

906

784627

تن

1225

71159224

12723

 

سرمایه گذاری مورد نیاز

مشخصات عمومی طرح

ردیف

موضوع

برآرود

واحد

1

زمین 

3500

متر مربع

2

 زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی  

800

متر مربع

3

دستگاههای  خرید  داخلی  

50000

میلیون ریال

مزایای اجرای طرح تولید تیرچه فلزی

  • تنوع بسیاری از محصولات در یک خط تولید با تغییر قالب
  • قیمت قابل رقابت با انواع محصولات رقیب
  • در دسترس بودن تکنولوژی ساخت ماشین آلات بطور اتوماتیک در داخل کشور
  • امکان پذیری تولید در تمامی مناطق کشور
  • امکان راه اندازی واحد در ظرفیت اقتصادی با سرمایه گذاری نه چندان بالا
  •  قابلیت تولید محصول صادراتی
  • وجود ظرفیت خالی در کشور برای راه اندازی واحدهای جدید

نتایج  مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی

به استناد مطالعات انجام شده، تکنولوژی تولید تیرچه مسلح اتوماتیک در سطح جهان و در ایران سابقه زیادی ندارد. به همین دلیل تعداد واحدهایی که در کشور موجود است به نسبت تقاضای بازار تعداد زیادی نیستند. نظر به اینکه تکنولوژی تولید به نسبت محصولات رقیب بسیار ساده‌تر و در نتیجه قیمت تمام شده پایین تری دارد و همچنین در کشور برای تولید این محصول ظرفیت خالی وجود دارد؛ امکان احداث واحدهای جدید با ظرفیت اقتصادی می‌تواند مورد بررسی دقیق‌تر قرار گیرد. لذا جهت مشاوره اقتصادی و فنی راه اندازی طرح یا ایجاد طرح توسعه می‌توانید با مشاورین کسب و کار کاردوک تماس حاصل فرمایید. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاروک کلیک کنید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرحها و واحدهای

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار اختصاصی توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  •  ارایه مشاوره فنی و کمک به راه اندازی طرح 
  • مشاوره بازاریابی محصول
  • مشاوره اصلاح تکنولوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره ارتقا بهروری بنگاه

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: طرح تولید تیرچه فلزی