طرح تولید اتصالات پی وی سی با توجه به نیاز امروزی بازار به کالاهایی با ویژگیهای کارآمدتر نسبت به نمونههای قدیمی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. لولههای PVC در امور عمرانی به خصوص شهرسازی و ساختمان برای انتقال آب و پوشش سیمها و موارد مشابه مورد استفاده قرار میگیرند. اتصلات پلاستیکی به عنوان جایگزین محصولات قدیمی ساخته شده از آهن و دیگر فلزات نیز شناخته میشوند. اتصالات پی وی سی در بازار به نام پلیکا و با ویژگی هایی چون مقاوم در برابر ترک خوردگی، وزن پایین، قدرت انعطاف پذیری، تحمل سرما و گرمای بالا، عدم تاثیرپذیری از اسیدها معروف بوده و بیشتر از اتصالات فلزی برای انتقال مایعات و گاز کارآمد هستند. در ادامه خلاصه ای از طرح تولید این محصول را شرح داده ایم. برای دیدن انواع طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع : طرح تولید اتصالات پی وی سی
اتصالات PVC با کد آیسیک 25201221 از نوعی پلاستیک پلیمری به نام پلی وینیل کلراید به روش قالبگیری تزریقی فشاری ساخته شده است. از ویژگیهای بارز این محصول مقرون به صرفه بودن آن نسبت به سایر لولهها و سفت و محکم بودن آن برای تحمل فشارهای زیاد است. از این محصول برای انتقال مایع و گاز اغلب استفاده میشود. این لولهها توانایی انتقال مایعات در دمای کمتر از 140 درجه سانتیگراد را دارند. محصولات PVC برای کاربردهای متفاوت مانند انتقال آب آشامیدنی، انتقال گاز، سیستمهای آبیاری، استفاده در صنایع شیمیایی و... در اشکال گوناگون مانند لوله، اتصالات مخروطی، اتصالات توپی و ... در سایزهای مختلف تولید میشوند. اتصالات از طریق سیمان PVC جوش داده میشود.
کالا | کد آیسیک |
اتصالات از یو پی وی سی | 2520412607 |
اتصالات از پی وی سی | 2520412344 |
لوله واتصالات پی وی سی | 25201221 |
اتصالات PVC بدلیل صاف و صیقلی بودن، جداره داخلی رسوب را به خود نمیگیرد و سبب رشد جلبک نمیشود. همچنین در برابر مواد مضر همانند اسید و قلیا و وجود میکروارگانیزمها مقاوم هستند. بدلیل افزودنیهای مناسب در مواد اولیه ساخت این محصولها در برابر اشعه های مضر موجود در هوا همانند ماوراء بنفش و قرمز نیز مقاوم هستند.
نصب و اتصال آنها به یکدیگر در لوله کشی بسیار ساده است. به دلیل کاربرد پی وی سی بعنوان مواد اولیه در ساخت لوله و اتصالات، محصول ساخته شده از خواص هیدرودینامیکی و مقاومت در مقابل سایش و تحمل پذیری بار مناسب برخوردار است. همین ویژگیها طول عمر آنها را بسیار بیشتر میکند. یکی دیگر از قابلیتهای این لولهها مقاومت در مقابل حرارت و دمای پایین است. وزن پایین اتصالات PVC در مقایسه با سایر اتصالات رقیب به عنوان مزیت محسوب میشود.
مواد اولیه بکار رفته در تولید اتصالات PVC شامل گرانول، پلی ونیل کلراید مخلوط شده با مستربچ (رنگ دانه ) و پودر میکرونیزه مواد معدنی میباشد.
لوله و اتصالات پی وی سی در شبکههای انتقال گاز و مایعات بخصوص در انتقال فاضلاب صنعتی و خانگی بکار میرود. زمانی که تمایل داشته باشید خطوط انتقال نیرو و مخابراتی از بستری خشک و عایق عبور نماید میتوان از لوله و اتصالات پی وی سی بعنوان فضای پوششی انتقال استفاده نمود.
در فرایند تولید اتصالات همانند ابتدای خط تولید لولههای پی وی سی، مواد اولیه پس از پودر شدن کامل و مخلوط شدن در میکسر توسط فیدریا دستگاه مکش از مخزن مواد اولیه به دستگاه تزریق منتقل میشود. دستگاه تزریق دارای 2عدد فکی در دو طرف میباشد که درون آنها متناسب با ظرفیت و مدل دستگاه تعدادی قالب قرار دارد.
مواد پس از ورود به دستگاه توسط گرما و حرارت ناشی از اصطکاک و المنتهای موجود در دور سیلندر و ماردون ذوب شده و به درون قالبها تزریق میشوند. قالب حاوی محصول تزریقی پس از خنک سازی باز شده و اتصالات از آن به بیرون پرتاپ میشوند. این اتصالات بعد از پرداخت و پلیسه گیری و انتقال به بخش بستهبندی بر اساس سفارش به بازار عرضه میشود.
اتصالات پی وی سی بسته به نوع کاربرد در شبکه لوله کشی قالبهای متفاوتی دارند. دستگاههای تزریق نیز اندازهها و ظرفیتهای تولید مختلفی دارند که هرچه ظرفیت و کیفیت دستگاه تزریق بیشتر باشد؛ دستگاه بزرگتر، گرانتر و تعداد محصول تولید شده در ساخت قالب میتواند بیشتر باشد. شکل دهی لوله برای تبدیل شدن به نر و مادگی، وصل شدن به اتصالات پی وی سی با فشار آن در سیستم شکلدهی به کله لولهها به سادگی به فرم دهی قالبی گرم انجام میشود. جهت جابجایی قالب دسنگاههای ترزیق نیاز به استفاده از جرثقیل جهت جابجایی و باز و بسته کردن قالبها است.
در کشور تعداد 1417 طرح و واحد تولید انواع اتصالات پلاستیکی، کامپوزیتی، الاستومری از مواد مختلف لاستیک و پلاستیک و رزین همانند پلی اتیلن، پلی پروپیلن، PVC ، پلی کربنات، پلی آمید، فایبرگلاس وجود دارد که با سرمایه گذاری 51259 میلیارد ریال واشتغال اسمی 47900 مشغول به فعالیت میباشد که از این تعداد 111 واحد صرفاً به تولید لوله و اتصالات پی وی سی مشغول میباشند. با توجه به رشد مصرف داخل و صادرات به کشورهای همسایه تعداد 62طرح درحال احداث صنعتی و تولید لوله و اتصالات پی وی سی در کشور با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد به شرح جداول ذیل موجود است.
طرحهای درحال احداث صنعتی تولید اتصالات پی وی سی دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد | ||||
تعداد | پیش بینی سرمایه گذاری میلیارد ریال | پیش بینی اشتعال نفر | ظرفیت | واحد |
62 | 1889 | 1024 | 86550 | تن |
آمار واحد های تولید لوله واتصالات پی وی سی پلیکا در کشور در کشور تا پایان 1398 | ||||
تعداد | سرمایه میلیارد ریال | اشتغال | ظرفیت | واحد |
143 | 2402 | 2275 | 113143 | تن |
ردیف | موضوع | برآرود | واحد |
1 | زمین | 1500 | متر مربع |
2 | زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی ) | 755 | متر مربع |
3 | دستگاههای خرید داخلی و خارجی | 7080 | میلیون ریال |
ردیف | موضوع | هزینه ها (میلیون ریال ) |
1 | سرمایه گذاری ثابت | 26834 |
2 | سرمایهگذاری درگردش | 3344 |
3 | کل سرمایهگذاری | 28778 |
4 | هزینه تولید سالیانه | 87606 |
موضوع | |
نرخ بازده داخلی IRR | 9/39درصد |
دوره برگشت سرمایه | 2/7 |
درصداستفاده ازظرفیت اسمی درنقطه سربسر: | 29/05 |
تحقیقات بازار و ارایه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هزینههای ثابت و متغیر طرح، پیشبینی و قیمت تمامشده و همچنین امکان تامین ماشین آلات و مواد اولیه در داخل کشور و بررسی مهمترین شاخصهای مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرمافزار Comfar III Expert استخراج شده وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید اتصالات نشان میدهد.
جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلانهای مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور میتوانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده سازی و زمان بهرهبرداری از مشاوران و کارشناسان خبره و باتجربه کاردوک کمک بگیرید.
کارشناسان کاردوک با بررسی همه جانبه و تجربه چندین ساله به شما در زمینههای مطالعه بازار، ایدههای سرمایه گذاری، نوشتن طرح توجیهی، اخذ مجوزهای لازم، خرید ماشین آلات، عارضه یابی و غیره خدمات ارائه میدهند. در صورتی که سفارش طرح و یا انجام پروژه خود را به کاردوک بسپارید، مشاوره رایگان خواهد بود.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع : طرح تولید اتصالات پی وی سی
آیا هنور تولید چیپس دارای توجیه اقتصادی است؟ طرح توجیهی تولید چیپس توسط چه کسانی باید نوشته شود؟ یکی از عوامل مهم ایحاد مزیت رقابتی در تولید و فروش محصولات صنعتی استفاده بهینه ازمزیتهای نسبی کشور و منطقه است. ایران با تولید بیش از 5 میلیون تن سیب زمینی در سال بعد از کشورهایی همانند چین و هندوستان در مقام سیزدهم تولیدکنندگان جهان قرار دارد. وجود مواد اولیه و تکنولوژی مناسب تولید در کشور زمینهای فراهم کرده تا با منابع کافی و مدیریت کارا در بازار حضوری سودمندی داشت. با این حال برای شروع چنین پروژهای باید مطالعات لازم انجام شود، کارشناسان کاردوک با تجربه چندین ساله در انواع پروژههای صنعتی و غیرصنعتی میتوانند به شما جهت شروع کار وطرح توجیهی خدمات ارائه دهند. در ادامه خلاصه ای از طرح تولید چیپس آورده شده است.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید چیپس
چیپس بستهبندی شده با کد آیسیک 1513412460 سیب زمینیهای برش و سرخ شده در محیط روغن است که به صورت برگ مانند تهیه میشود. این محصول به دو صورت ساده و چاشنیدار تولید میگردد، در نوع اول برای طعم دادن از نمک استفاده میشود، چیپسهای طعمدار علاوه بر نمک با ادویههای مجاز طعمدار میشوند. در صورت نیاز به تغییر و خوش رنگ کردن فراورده الزام به استفاده از رنگهای مجاز طبیعی باید رعایت شود.
تولید چیپس مشمول اخذ و رعایت ضوابط استاندارد شماره ملی شماره 3764 است که بر کیفیت و فرایند تولید آن نظارت میکند. براساس مصوبات قانونی ادارات نظارت بر غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عرضه چیپس سیب زمینی به صورت فله در کشور بدلیل ضرورت رعایت استادندارهای تولید و بهداشت محصول ممنوع شده است.
عرضه این محصول الزاما باید در بسته بندیهایی باشد که امکان نفود عوامل خارجی به داخل آن همانند رطوبت، نور و بو وجود نداشته باشد و از داخل بسته نیز چیزی به بیرون خارج نشود. طعم و رنگ آن باید از استانداردها تبعیت نماید. برای دستیابی به کیفیت مناسب چیپس باید عاری از وجود هر گونه قارچ زدگی و خرابی باشد و از کمترین تعداد گره و حفره سطحی برخوردار بوده و ظاهر و یا داخل سیب زمینیها سالم باشد.
بر روی بستهبندی چیپس نام برند، نوع محصول، نام و نشانی تولیدکننده، علامت تجاری و شماره سریال تولید، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به انضمام قیمت فروش و تاریخ تولید، تاریخ انقضای قابلیت مصرف و وزن خالص محصول باید درج شده باشد.
فرنچ فرایز و چیپس خشک شده میوهها و انواع فرآوردههای حجیم شده بر پایه ذرت همانند؛ پفک، پاپ کورن، انواع تنقلات خشکبار نیز میتواند به عنوان کالاهای جایگزین باشد.
از انواع چیپس در طعمهای متفاوت هم به عنوان تنقلات و هم به عنوان کمک غذا استفاده میشود.
سیب زمینی مرغوب ابتدا در آب شسته میشود، سپس به بخش پوست کنی منتقل میگردد. تراش نازک پوست سیب زمینی در دستگاههای سایش، ضایعات سیب زمینی را تا 4 درصد کاهش داده، در ادامه سیبزمینی پوست کنده شده از طریق هاپر به درون دستگاه برش سرازیر شده و در محوطه آب برش داده میشود تا نشاسته از اسلایسها با جریان دائمی آب شسته شده و در هنگام سرخ شدن به هم نچسبند.
تعیین شکل و ضخامت برش تراشهها به جنس (نوع) سیبزمینی، زمان ماندگاری در انبار، میزان آماس سیبزمینی وابسته است که معمولا بین یک الی سه میلیمتر متغیر میباشد. در این بخش نیز در طول برش یک درصد از وزن سیبزمینی کاهش مییابد. سیبزمینی برش خورده شده به صورت اسلایس قبل از سرخ شدن به دستگاه بلانچر منتقل میشود. در این دستگاه در دو مرحله، محصول داخل آب گرم و آب سرد قرار میگیرد. این شوک وارد شده باعث ترد شدن محصول در مرحله سرخ کردن میشود.
اسلایس خشک شده و با رطوبت تنظیم شده ضمن ضدعفونی شدن و رنگبری در محلولهای مجاز وارد مرحله سرخ شدن میشود. چیپس سرخ و برشته شده بعد از روغنگیری به شکل ورقه ورقه شده در آمده و پس از آن سیبزمینی به دستگاه بلانچر منتقل میشود. در این مرحله توسط نوار نقاله به داخل دستگاههای نمک و طعمزنی هدایت میگردد. در نهایت پس از خشک و سرد شدن به سمت دستگاه بستهبندی با وزن 50 الی 220 گرمی در محیط گاز خنثی انتقال مییابد.
ماشین آلات و تجهیزات تولیدی مورد نیاز تولید چیپس سیبزمینی عبارتند از:
دارای شاسی و بدنه از جنس تمام استیل صنایع غدایی جهت عملیات شستشوی سیبزمینی دارای بالههای گردشی و سیستم ضدعفونی سیب زمینی.
الواتور برای انتقال سیبزمینی خام شسته شده به دستگاه پوست کن میباشد. جنس دستگاهها استیل است.
دستگاه پوست کن با تکنولوزی سایشی دارای مخزن مخصوص بوده و وظیفه جداسازی پوست از سیبزمینی را به عهده دارد.
این مرحله جهت کنترل سیبزمینیها قبل از برش خوردن میباشد.
سیبزمینی پس از بازبینی از طریق بالابر و قیف هدایت به دستگاه برش زن منتقل میشود.
دستگاه برش زن سیب زمینی به شکل ورقههای مد دارای یک محور ده تیغه دوار میباشد.
در این سیستم اسلایسهای سیبزمینیها شسته شده و شرایط ایجاد میشود که در مرحله پخت بهم نچسبند.
فرایر سیب زمینی سرخ کردن و پخت اسلایسهای سیب زمینی را به شیوه غوطه وری انجام میدهد.
دستگاه انتقال روغنگیری جهت جداسازی روغن از سیبزمینی سرخ شده به کار میرود. در این دستگاه روغنهای بازیابی شده از چیپس به مخزن دستگاه هدایت میشود.
چیپس سیبزمینی بعد از سرخ شدن برای طعمدار شدن به این دستگاه منتقل میشود.
در این سیستم از بالابر توزیندار مشتمل بر ظرفهای خاص جهت انتقال چبپس به دستگاه بستهبندی مجهز به سنسورهای الکترونیکی و PLC استفاده میشود که در آن ضمن پرکردن و دوخت بسته با محصول داخل آن را با گاز خنثی ازت پر میکند. سیستم بستهبندی مجهز به جت پرینت درج مشخصات قیمت و تاربخ روی بستهها میباشد. محصول تولید خروجی از دستگاه بسته در کارتنهای آماده حمل به انبار و بازار قرار میگیرد.
تا پایان سال 1398 تعداد 74 واحد صنعتی با اشتغال 3856 با ظرفیت اسمی 123975تن چیپس سیبزمینی در طعمهای مختلف در کشور در حال فعالیت میباشند. در این طرح با تحقیقات بازار و محاسبه مصرف داخلی براساس مجموع عرضه داخلی و واردات و کم کردن از میان صادرات در طول یک دهه گذشته و با پیشبینی تقاضای 5 سال آینده و تحلیل موازنه مطالعه تولید در 5 سال گذشته میزان واقعی تفاضا مشخص شده است؛ براین اساس این طرح در راستای پاسخگویی به مازاد کمبود تولید محصول در آینده ارایه گردیده است.
با این توضیح که نسبت تبدیل جوازهای تاسیس صادره به پروانه بهرهبرداری اندک بوده و از 684 مجوز تاسیس صنعتی صادره تنها 23 واحد در راستای عرضه داخلی با ظرفیت اسمی 47110 در حال فعالیت هستند. بنابراین در صورت رفع موانع پیشرو در طول پنج سال آینده بخشی از مازاد ظرفیت تولیدی مورد نیاز را تامین نمایند.
تعداد کل جواز تاسیس های صادره کشور | 684 |
جواز تاسیس بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی | ||||||
تعداد | سرمایه | اشتغال | محصول | کد آیسیک | ظرفیت | واحد |
23 | 4569346 | 1714 | چیپس سیب زمینی | 1513412460 | 47110 | تن |
تعداد پروانه بهره برداری صادره کشور تا پایان سال 1398 | ||||||
تعداد | سرمایه | اشتغال | محصول | کد آیسیک | ظرفیت | واحد |
74 | 5582763 | 3856 | چیپس سیب زمینی | 1513412460 | 123975 | تن |
بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید چیپس سیب زمینی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی حدود 59 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه گذاری بیشتر از 34 درصد بوده و در کمتر از 3 سال بعد از به تولید رسیدن سرمایه اولیه برگشت خواهد شد. در ادامه خلاصهای از نیازمندیهای احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید 300 تن در سال ارائه شده است:
ردیف | موضوع | برآرود | واحد |
1 | زمین | 1500 | متر مربع |
2 | زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی و روباز | 720 | متر مربع |
3 | ماشین آلات صنعتی | 1329 | میلیون ریال |
ردیف | موضوع | هزینه ها (میلیون ریال ) |
1 | سرمایه گذاری ثابت | 33,454 |
2 | سرمایه گذاری درگردش | 5,648 |
3 | کل سرمایه گذاری | 39,103 |
4 | هزینه تولید سالیانه | 29273 |
موضوع | |
نرخ بازده داخلی IRR | 34 |
دوره برگشت سرمایه | 2/49 |
درصد فعالیت در نقطه سر به سر | 41/8 |
شاخصهای مالی و اقتصادی برگرفته از محاسبات مالی که از نرمافزار Comfar III Expert و برمبنای طرح توجیهی استخراج شده وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید چیپس با کیفیت نشان میدهد. به دلیل وجود تقاضای مازاد در طول چند سال اول زمینه بسیار مساعدی برای ایجاد این واحد فراهم است.
جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلانهای مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور میتوانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیادهسازی و زمان بهرهبرداری از مشاوران و کارشناسان خبره و باتجربه کاردوک کمک بگیرید. برای اطلاع از نحوه نوشتن طرح توجیهی و دریافت خدمت از کارشناسان کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید چیپس
اگر دست پخت خوبی دارید، تهیه غذای خانگی یکی از مناسب ترین مشاغلی است که می توانید انتخاب کنید. اما باید در نظر داشته باشید که طبخ برای 4 تا 10 نفر تفاوت زیادی با 200 پرس غذا در روز دارد. تهیه غذای خانگی جوانب مختلفی دارد که مهم ترین آن دستور پخت مورد استفاده است. شما با دستور پخت متفاوت تان می توانید خیلی سریع مشتریان ثابت خود را پیدا کنید. این کار نیز سختی ها و دشواری های خودش را دارد که لازم است قبل از ورود به آن در مورد آن ها تفکر نمایید. جهت اطلاع از چگونگی راه اندازی کسب و کار خانگی کلیک کنید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه تهیه غذای خانگی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: تهیه غذای خانگی
تهیه غذای خانگی یکی از پردرآمدترین و پر زحمت ترین مشاغلی است که برای بسیاری از افراد به خصوص خانم ها جذابیت دارد. اما شروع هر کاری بدون بررسی های مورد نیاز کاری بیهوده خواهد بود. از این رو باید از همان ابتدا به سوالات زیادی پاسخ دهید تا بتوانید در این مسیر به موفقیت مورد نظرتان برسید.
شما باید هدف خود را از تأسیس یک تهیه غذای خانگی مشخص کنید. در صورتی که ندانید قرار است چه کاری انجام دهید و چه مسیری را طی کنید، در میانه راه پشیمان میشوید و یا با مشکل برمیخورید. باید هدف خود را از ایجاد تهیه غذای خانگی مشخص کنید و خود را به چالش بکشید. مثلاً بررسی کنید که
1- آیا مغازه دارید و میخواهید از مشتریها در همانجا پذیرایی کنید؟
2- آیا میخواهید در گوشهای از خانه غذا تهیه کرده و برای مشتریها ارسال کنید؟
3- آیا میخواهید چند نوع غذای محدود برای ارائه به سازمانها، شرکتها یا محیطهای اداری تهیه کنید؟
4- آیا در نظر دارید با تبلیغات از همه جای شهر مشتری داشته باشید و غذاهای متنوعی در منوی پیشنهادیتان وجود دارد؟
5- فینگر فود، غذای سنتی، غذای فرنگی، غذای مخصوص گیاهخوارها یا …. مشخص کنید چه نوع غذایی مدنظرتان است.
هزینهها بخش جداییناپذیر در کسب و کار تهیه غذای خانگی است. پس قبل از هر اقدامی هزینهها را سبک و سنگین کنید. ببینید برای شروع، پیشرفت، خرید تجهیزات و مواد اولیه و برای طی کردن فرآیند دریافت مجوز به چه مقدار بودجه نیاز دارید. از طرفی دیگر برای موارد ضروری و اتفاقات پیش بینی نشده هم باید هزینههایی را در نظر گرفته باشید که در طول مسیر با کمبود بودجه مواجه نشوید.
مطمئناً شما برای پیشبرد چنین شغلی نیاز به چند نفر نیروی کار دارید. بنابراین بررسی کنید که چند نفر نیروی کار داخلی و خارجی باید همراهتان باشند. برخی از نیروهای کار برای داخل سالن مورد نظر شما نیاز است و برخی از نیروهای کار برای کار در بیرون از سالن یعنی به عنوان پیک مورد نیاز است.
باید در یک دستهبندی مشخص شروع به تهیه غذا کنید. نباید در کنار غذاهای سنتی، غذاهای فرنگی سرو کنید. معمولا تهیه غذای خانگی شامل غذاهایی چون خورشتها، کوکوها، میرزاقاسمی، کشک بادمجان، کوبیده، جوجه و... هستند. پس مشخص کنید که از بین غذاهای سنتی قرار است چه مواردی را انتخاب کرده و بپزید.
هرچه دور ریز غذاهایتان کمتر باشد. به نفع شماست. پس در روزهای اول که کسی شما را نمیشناسد باید با تعداد کمتری شروع کنید و آرام آرام کار را گسترش دهید. اگر مغازه دارید تعداد مشتریانتان به نسبت بیشتر است و سرعت اضافه شدن آنها سریعتر خواهد بود. پس تقریبا روزی ۳۰ تا ۵۰ عدد غذا برای روزهای اول کافی میباشد. برای سرویس دهی بهتر باید از شب قبل غذاها را نیم پز کنید، با این کار هم سرویس دهی سریع تر خواهد بود و هم غذاها کیفیت بالایی خواهند داشت. هرگز کیفیت کار را به خاطر هزینه ها پایین نیاورید، هیچ مشتری غذای بی کیفیت شما را دوباره خریداری نمی کند.
اگر به دنبال سود بالا در هر فروش باشید، مسلما مشتریانتان محدود به قشر خاصی می شوند. اما اگر با سود کمتر، فروش زیادی داشته باشید؛ قشر بزرگ تری را میتوانید مورد هدف قرار بدهید. بنابراین علاوه بر حفظ کیفیت باید طوری قیمت را تعیین کنید که افراد متوسط جامعه (پر جمعیت ترین بخش جامعه) بتوانند از غذای شما تهیه کنند.
نام تجارت کوچک خود را دست کم نگیرید. هر چقدر کیفیت غذای شما خوب باشد، همچنان مخاطبان شما را از روی برندتان شناسایی میکنند. مثلاً میگویند قورمه بهاران بهترین طعم و مزه را دارد. بنابراین نامی مناسب و متناسب با فعالیتتان را در دستور کار خود قرار دهید. نام تجاری خوب شما یک بازاریابی دقیق و اصولی محسوب میشود.
یکی از دغدغه های اصلی که باید از ابتدای شروع کار داشته باشید، بازاریابی است. امروزه گسترش اینترنت و فضاهای مجازی فرصت مناسبی به کسب و کارهای خرد داده تا بتوانند خود را به مخاطبان در هر مکانی بشناسانند. اما روش های مختلفی برای ورود به بازار وجود دارد که با استفاده مشاوره کسب و کار می توانید راحت ترین و کم هزینه ترین راه را انتخاب نمایید.
پخت غذا با ظرفیت بالا، قابل مقایسه با مقدار آشپزی خانگی نیست، از این رو تجهیزات آشپزخانه خانگی پاسخگوی شما نیست و نیاز به تجهیزات قویتری دارید. پس باید از شرکتهای تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی اقدام به تهیه حداقل تجهیزات آشپزخانه کنید. اقلام اولیه شامل موارد زیر میباشد که البته بستگی به منوی غذای شما دارد و ممکن است تجهیزات دیگری به آنها اضافه یا کم شود.
قبل از تهیه تجهیزات به منظور صرف بهینه بودجه در نظر گرفته شده و انتخاب درست تجهیزات از تجارب مشاوران و کارشناسان فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی بهره بگیرید و حتما به این نکته توجه بفرمایید که از شرکتهای تولید کننده که محصولات را گارانتی میکنند و خدمات پس از فروش ارائه میدهند، تجهیزات را تهیه کنید.
همه مشاغلی کـه با سلامت مردم در ارتباط هستند از جمله اغذیه فروشیها باید برای فعالیت مجوز و کارت بهداشت داشته باشند. بر این اساس حتی افراد فعال در تهیه غذاهای خانگی نیز ملزم به داشتن کارت بهداشت هستند. در خصوص مشاغل خانگی نیز مجوز فعالیت کسب و کار خانگی نیز لازم است. شما می توانید با دریافت مشاوره از کارشناسانکاردوک در این مسیر راحت تر به نتیجه برسید.
برای صدور کارت بهداشت روشهای مختلفی وجود دارد، یکی از این روشها که اخیرا فعال شده، مراجعه بـه مراکز پیشخوان دولت اسـت. دفاتر پیشخوان تسهیلاتی را برای صدور هر چـه سریعتر کارت بهداشت در اختیار مردم و متقاضیان قرار داده اند.
ابتدا باید امکانات خود را بسنجید تا بر اساس آن ها تصمیم گیری کنید. سرمایه اولیه، امکانات و تجهیزاتتان را برآورد کنید و در مقابل هزینه ها را نیز مشخص کنید. از تجربه دیگران و کمک افراد متخصص نیز استفاده کنید. عجله نکنید، زمان مهم است اما در نهایت با شروع کار بدون بررسی ضرر بیشتری خواهید کرد. همزمان با برآورد هزینه ها جهت دریافت مجوزها نیز اقدام کنید. با دریافت مشاوره می توانید در کوتاه ترین زمان جواب بسیاری از سوالات خودتان را بگیرید.
با توجه به تنوع اجناس و تغییر قیمت ها در بازار نمیتوان به طور دقیق سرمایه مورد نیاز را برآورد کرد. به همین دلیل باید هر زمان که تصمیم به شروع تهیه غذای خانگی گرفتید، اقدام به برآورد هزینه ها نمایید. مرکز کاردوک با تهیه پیش امکان سنجی در هر کسب و کاری به شما برای شروع کارتان خدمات مشاوره نیز ارائه می دهد.
مسلما زمانی که یک سری امکانات اولیه داشته باشید، برای شروع کار هزینه کمتری نیاز خواهید داشت. معمولا مشاغل خانگی با کمک اعضای خانواده ایجاد می شود، این نیروی کار به دلیل مشترک بودن منافعشان می توانند در کاهش هزینه ها کمک شایانی نمایند.
تهیه غذای خانگی میتواند یک شغل خوب و خوشمزه باشد به شرط آنکه در هر حال کیفیت آن را حفظ کنید و در رعایت بهداشت کوشا باشید تا بتوانید مشتریان وفاداری پیدا نمایید. با رعایت و دقت در نکات بالا میتوانید تهیه غذای خود را راه اندازی کنید.
بله برای شروع کار در خانه نیز نیاز به مجوز کسب و کار خانگی و کارت بهداشت دارید که به نسبت شرایط آسان تری دارد.
با توجه به موقعیتی که دارید باید بهترین روش تبلیغاتی را استفاده کنید. برای مثال اگر در نزدیک یک موسسه و یا ارگانی هستید، می توانید با ارائه چند نمونه کار و بستن قرار داد فروش خود را تضمین نمایید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه تهیه غذای خانگی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: تهیه غذای خانگی
ترک شغل کارکنان آن هم به صورت دسته جمعی می تواند هزینه های گزافی برای کارفرما به بار بیاورد. یکی از وظایف مهم مدیران، مدیریت نیروی انسانی است. همان قدر که نیروی متخصص می تواند برای ارگانی سودآوری داشته باشد، از دست دادن او نیز زیان بار خواهد بود. از طرفی دیگر ترک شغل تصمیم بزرگی برای یک کارمند است و اغلب چیزی نیست که فرد به دنبال آن باشد. اما دلایل زیادی وجود دارد که باعث میشود افراد از منبع درآمدی خود بگذرند و بخواهند شغلشان را ترک کنند. در ادامه به وظایف کارفرمایان برای حفظ کارمندان اشاره کرده ایم.
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک شغل کارکنان میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 09351520300 و یا شماره02166418908 تماس بگیرید.
منبع : ترک شغل کارکنان
هر چقدر میزان ترک شغل در شرکتی بالا باشد، نشاندهنده ضعف مدیریتی و اشکالات در رهبری افراد است. از این رو مدیران و کارشناسان ارشد هر شرکت و هر اُرگانی باید با تمام توان کیفیت کاری را بالا برده و رضایت شغلی را در کارکنان خود افزایش دهند. اگر این کار را نکنند باید هزینههای بسیاری به خاطر فضای خالی و کمبود کارمند را بپردازند. در ادامه به مهمترین علت ترک شغل کارمندان میپردازیم. همراه ما باشید.
از دیدگاه تکاملی، نسل بشر همیشه در جستجوی روشهای جدیدی است که در آن بتواند خود بهتر خود را پیدا کند. کارکنان نیز همواره در جستجوی فرصتها برای پیشرفت مهارتهای خود به منظور پیشرفت در حرفه خود هستند. به ویژه در شرکتهای تکنولوژی افراد آرزو میکنند که کارفرمایان ابزار و برنامههای آموزشی لازم را در اختیار آنها قرار دهند تا بتوانند خود را بهبود بخشند. در نتیجه، اگر آنها احساس کنند که کارشان معمولی است یا مدیرانشان علاقهای به پیشرفت نشان نمیدهند، واکنش طبیعی آنها، ترک شغل خواهد بود. کارمندان میخواهند فرصتهایی داشته باشند که از طریق آنها مهارتهای خود را یاد بگیرند.
در واقع کارمندان بیشتر از آنکه کارشان را ترک کنند، تیمها و مدیران خود را ترک میکنند. اگر آنها نتوانند دوستان خوب، همکاران وفادار و مدیران برتری را در شرکت داشته باشند و با آنها ارتباط برقرار کنند، و یا اگر نتوانند هیچ گفت و گویی را با آنها به نتیجه برسانند، به احتمال بسیار زیاد کارشان را ترک خواهند کرد.
همه دوست دارند که کارشان انعطافپذیر باشد تا نیازی نباشد در منزل و یا ساعات اضافی در اداره مجبور به کار شوند. از این رو اگر فرد فشارهای کاری زیادی را تحمل کند طوری که نتواند بین زندگی شخصی و کاریشان تعادل برقرار کنند، حتی اگر کارش را دوست داشته باشد، آن را ترک خواهد کرد.
شاید کار سنگینی انجام دهید اما نسبت به کاری که میکنید، درآمد پایینی داشته باشید، در نتیجه انگیزههای لازم برای کار کردن را از دست میدهید چون احساس میکنید که از شما بیگاری کشیده میشود. به همین دلیل با یک حساب و کتاب ساده میفهمید که ترک آن کار کمک به خودتان خواهد بود و میتوانید در جایی بهتر با درآمدی بالاتر کار کنید. بنابراین به عنوان کارفرما باید حقوق کارمندانتان را متناسب با شرح وظایفشان تعریف کنید.
هر کسی در محیطی که مشغول به کار هست، علاوه بر وظایفی که برایش تشریح شده؛ میتواند بر همکاران، مراجعان و محیط کاری تاثیرات مثبت یا منفی بگذارد. کارمندان نیز نیاز به توجه کارفرما و قدردانی دارند. کارفرما باید بر اساس همین تلاشهای کارمندان در جهت پیشرفت خودشان و سازمان؛ پاداش و ارتقای شغلی در نظر بگیرید. عدم توجه مدیران به این موارد موجب القای حس بی عدالتی و نادیده گرفته شدن میشود.
هر قول یا وعدهای که به کارمندان داده میشود، باید با احتیاط و تفکر انجام شود. کارمندان روی حرفهای شما حساب کرده و از کارفرما انگیزه میگیرند. بیثمر گذاشتن امیدها و آرزوهای کارمندان موجب یاس و خروج آنها از سازمان خواهد شد.
گاه نقش ها و وظایف تنها از بالا به پایین بدون در نظر گرفتن علایق محول می شود. ندادن فرصت به کارکنان برای نشان دادن مهارت هایشان در بخش هایی که علاقه دارند، موجب کور شدن خلاقیت و نوآوری کارکنان در سازمان می شود. بهتر است مدیران با ایجاد ارتباطی نزدیک تر با کارمندان (در چهارچوب حرفه ای) به علایق آن ها پی برده و متناسب با آن به فرد فعالیتی را بسپارد.
1- از آنها ستایش بیشتری کنید.
2- برای آنها اهداف و برنامههای تازهای مشخص کنید.
3- تفریحات تیمی و شرکتی را تنظیم کنید.
4- اجازه دهید ایدههایشان را ارائه دهند.
5- در میزان درآمد آنها تجدید نظر کنید.
6- ساعات کاری را منظمتر و به صرفهتر کنید.
7- جلسات بیهوده را کنسل کنید.
8- در مورد احساسات و ناراحتیهای آنها سؤال کنید.
9- ارتباط خود را با کارمندانتان بهبود ببخشید.
10- فضای تیمی خود را مثبت کنید و منفینگری را از بین ببرید.
شما همیشه نمیتوانید جلوی ترک شغل کارکنان خود را بگیرید، اما با شناسایی دلایل احتمالی و با رعایت این نکات میتوانید خطر ترک شغل را کاهش دهید. اغلب مشکلاتی که کارمندان با آن روبرو هستند و باعث میشود احساس ناراحتی کنند، به راحتی برطرف میشود. شما فقط باید خطوط ارتباطی خود را باز نگه دارید. بنابراین باید اطمینان حاصل کنید که به کارمندان خود دلیلی میدهید تا در کنار شما بمانند.
از این جهت خطرناک است که ممکن است فرد منبع درآمدی خود را برای مدتی شاید طولانی از دست بدهد. به همین دلیل استرسهای زیادی او را در برمیگیرد. اما ترک شغلی که از آن رضایت ندارید، میتواند فرصت بهتری را برای شما در نظر بگیرد.
بله. در واقع شناسایی شیوههای رهبری و مدیران مطلوب و نامطلوب و تقویت یا از بین بردن آنها تاثیر زیادی در نگهداری کارکنان مستعد دارد.
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک شغل کارکنان میتوانید با مشاوران مرکزمشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 و یا شماره02166418908 تماس بگیرید.
منبع : ترک شغل کارکنان
چه کسی نیاز به طرح توجیهی تولید هبلکس دارد؟ آیا تولید هبلکس صرفه اقتصادی دارد؟ نظر به وجود ظرفیت تولید یک میلیون متر مکعب بتون سبک در کشور و مصرف همین میزان در کفریزی ساختمان در کشور میزان نیاز به قطعات بتن سبک که عمدتاً با تولیدات سفال تامین میشود، بیش از چهار برابر این مقدار است که زمینه توسعه تولید قطعات بتنی سبک را به عنوان کالای جایگزین و مطلوبتر مطرح مینماید. گسترش ظرفیت تولید نه تنها امکان تامین نیاز داخل بلکه امکان صادرات به کشورهای همسایه را نیز فراهمتر خواهد نمود. در ادامه خلاصهای از طرح توجیهی تولید هبلکس ارائه شده است. برای آشنایی با سایر انواعطرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه نوشتن طرح توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع : طرح توجیهی هبلکس
بتون سبک اتوکلاوی (AAC) و یا بتن اسفنجی یک محصول بتونی با تکنولوژی پیشرفته است که از مخلوط آهک و سیلیس به همراه پودر سیمان و پودر آلومینیوم درست میشود.
این محصول بدلیل هوازایی در پخت در محیط اتوکلاو طی فرایند تولید، Autoclaved Aerated Concrete و به اختصار AAC نامیده میشود. تکنولوژی تولید و فرمولاسیون مواد اولیه این محصول در کشورهای اروپایی در یک سده گذشته با تکیه بر فعالیتهای تحقیق وتوسعه صنعتی تغییر و تکمیلتر گردیده است. هم اکنون امکان ساخت ماشین آلات و استقرار فرایند تولید در کشور نیز وجود دارد.
برای بتون سبک گازی در کشور بر اساس سیستم طبقهبندی آیسیک کدهای متفاوتی با توجه به نوع کالا و فرایند تولید وجود دارد.
نام کالا | کد ISIC | شماره تعرفه گمرکی بتن سبک AAC |
بتن سبک گازی سقفی مسلح | 2695512329 | 68101110 |
بلوک دیواری غیر مسلح از بتن سبک گازی | 2695612327 | |
بلوک سقفی غیر مسلح از بتن سبک گازی | 2695612328 | |
سایر محصولات بتنی غیر مسلح از بتن سبک گازی | 2695612381 | |
محصولات بتنی غیر مسلح از بتن سبک گازی | 12695512366 |
مهمترین مزیتهای محصولات ساخته شده از بتن سبک AAC قابلیت تولید در اندازه و شکلهای متفاوت متناسب با نیازهای ساختمان به صورت انبوه و دارای ویژگیهای کیفی و کمی یکسان است.
امکان تولید هم به شکل پانل و اسلبها و مقاطع بزرگ مسلح و هم به صورت بلوکهای غیرمسلح وجود دارد. به دلیل وزن کم (حدود یک سوم آجر سفال) و دارا بودن مقاومت فشاری مطلوب موجب کاهش وزن سازه میگردد. ضریب انتقال حرارت، صوت و الکتریک آن سبب صرفه جویی در هزینه گرمایش، سرمایش و عایق کردن صوتی سازه خواهد شد.
بر عکس سایر محصولات رقیب نصب و کاربرد آن در سازه ساده و سریعتر و کم هزینهتر است. این محصول به دلیل بافت یکپارچه قابلیت مناسبی در انجام عملیات سوراخکاری، اره کاری، نصب و تجهیزات روکار را دارا میباشد.
بتن سبک گازی متخلخل، میتواند کالای جایگزین سایر مصالح ساختمانی مصلح و غیر مسلح نیز باشد؛ از جمله به بلوکهای سبک با پوکه، بلوکهای CLC، بتن سبک با لیکا، بتن سبک با پرلیت، سایلکس، سیپورکس و بلوکهای سیمانی اشاره نمود. بلوکهای سیمانی بهدلیل وزن زیاد تقریباً منسوخ شدهاند و سایر محصولات مذکور قابلیت رقابت با بلوکهای AAC را خواهند داشت.
از بتون سبک گازی میتوان به عنوان بتن سبک و حرارتی کف و روی پشت، در ساختمانهای پیشساخته دارای قالب در جا برای پارتیشنبندی انواع بلوکها و قطعات پیش ساخته در ساختمان، محوطه سازی و حصارکشی استفاده نمود.
مواد اولیه اصلی تولید بتن سبک گازی شامل آهک و پودر سیلیس و آلومینیوم و سیمان از زنجیره تامین معادن و کارخانه به محل سایت تولید حمل میشود. کلوخه آهک توسط فیدر به سنگ شکن و کوبیت چکشی منتقل شده. پس از آسیاب شدن به سیلوهای پودر میکرونیزه 50 تنی توسط توارهاب نقاله و الواتور منتقل میگردد.
به طور همزمان سیمان منتقل شده نیز به سیلوهای 120 تنی توسط اسکروها 18 متری منتقل میگردد. پودر سیلیس نیز پس از ذخیره در سیلو به صورت تنظیم به بالمیل گلوله ای منتقل شده و پس از میکس و هموژن شدن جهت تشکیل ترکیب نهایی بتن سبک گازی تشکیل میشود.
مخلوط نهایی پس از مانای و کنترل غلظت و تایید کنترل کیفیت فرمولاسیون با پودر آلومینیوم میکس شده و به داخل قالب تزریق میشود. در این مرحله بتن بدلیل فعل انفعالات حجیم شده، بعد از چند ساعت قرارگیری در گرمخانه و تخمیر؛ اماده تخلیه از قالب و برش افقی و عمودی براساس نیاز بازار و برنامه ریزی تولید میشود. محصولات پس از انوکلاوینگ آماده انتقال به انبار و بستهبندی هستند. لازم به ذکر است تمامی این فرایندها دارای PLC کنترل و اتوماسیون صنعتی و مانیتورینگ مرکز کنترل فرایند است.
ماشین آلات و تاسیسات خط تواید بتن سبک گازی ACC برای ظرفیت تولید 240 تن در روز عبارتند از:
بتن سبک عمدتاً در صنایع ساختمانسازی و راهسازی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین این محصول بهدلیل سبکتر بودن نسبت به سایر کالاهای مشابه قابلیت حمل و نقل راحتتری را به بازارهای مختلف فراهم میآورد و از اینرو بازار کشورهای همسایه عراق، ترکیه، پاکستان و افعانستان و همچنین استانهای همجوار را علاوه بر مصرف داخلی استان میتوان برای آن متصور بود.
این محصول با توجه به سهولت اجرا و مزایا و صرفه اقتصادی از سوی انبوهسازان، پیمانکاران و سازندگان انفرادی ساختمان مورد توجه قرار گرفته است. تا پایان سال 1398 تعداد 760 جواز و پروانه بهر برداری برای تولید انواع بتنهای سبک صادره شده است؛ از این تعداد167 واحد به تولید رسیده و دارای پروانه بهرهبرداری هستند. 81 طرح در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بیشتر از 60 درصد در کشور وجود دارد. با توجه به نیاز بیش از یکصد میلیون تنی انواع بتون در کشور زمینه ایجاد این طرح در مناطق مختلف کشور به استناد تحقیقات بازار میتواند در دستور کار سرمایهگذاری قرار گیرد.
تعداد کل جواز ناسیس های و پزوانه های صادره بتن سبک | ||||
760 | ||||
تعداد واحد های تولید بتن سبک کشور | ||||
تعداد | سرمایه گذاری | اشتعال | ظرفیت | واحد |
167 | 8273884 | 3778 | 5267481 | تن |
تعداد چواز تاسس بالای 60 درصد پیش رفت فیزیکی بتن سبک کشور | ||||
81 | ||||
تعداد چواز تاسس بالای 60 درصد پیش رفت فیزیکی بتن سبک گازی کشور | ||||
تعداد | سرمایه گذاری | اشتعال | ظرفیت | واحد |
26 | 1705418 | 623 | 1757750 | تن |
تعداد واحد های تولید بتن گازی سبک کشور | ||||
تعداد | سرمایه گذاری | اشتعال | ظرفیت | واحد |
25 | 4747118 | 1031 | 1369185 | تن |
بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید بتن سبک گازی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی حدود 59 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایهگذاری بیشتر از 38 درصد بوده و در کمتر از 3 سال بعد از به تولید رسیدن سرمایه اولیه خود را برداشت میکنید. در ادامه خلاصهای از نیازمندیهای احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید 75000تن در سال ارائه شده است:
شرح | انجام شده | مورد نیاز | جمع | درصد | ||
سهم شرکت | سرمایه | 0 | 0 | 0 | 0 | |
جاری شرکا | 0 | 150,255 | 150,255 | 65% | ||
جمع سهم شرکت | 0 | 150,255 | 150,255 | 65% | ||
سهم بانک | تسهیلات ریالی | بلند مدت | 0 | 79,500 | 79,500 | 34% |
کوتاه مدت | 0 | 3,000 | 3,000 | 1% | ||
جمع تسهیلات ریالی | 0 | 82,500 | 82,500 | 35% | ||
تسهیلات ارزی | 0 | 0 | 0% | 0 | ||
جمع سهم بانک | 0 | 82,500 | 82,500 | 35% | ||
جمع کل | 0 | 232,755 | 232,755 | 100% |
ردیف | موضوع | برآرود | واحد |
1 | زمین | 18000 | متر مربع |
2 | زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی و روباز | 5600 | متر مربع |
3 | ماشین آلات صنعتی | 51000 | میلیون ریال |
ردیف | موضوع | هزینه ها (میلیون ریال ) |
1 | سرمایه گذاری ثابت | 150,255 |
2 | سرمایه گذاری درگردش | 82,500 |
3 | کل سرمایه گذاری | 232,755 |
4 | هزینه تولید سالیانه | 70446 |
موضوع | |
نرخ بازده داخلی IRR | 21/5 |
نرخ بازده سرمایه بکار گرفته شده (ROCE) (درصد) | 44 |
درصد فعالیت در نقطه سر به سر | 24/9 |
با توجه به مصارف متعدد بتنهای سبک گازی به عنوان کالایی ضروری در بخشهای ساختمانی و عمرانی کشور و مزیت داشتن منابع مواد اولیه در تکنولوژی ساخت ماشین آلات در کشور بموازات تقاضای بالا، جذابیت قابل قبولی در این زمینه هم جهت مصرف داخل و هم با تکیه بر تولید محصولات با کیفیت استاندارد بین المللی در حوزه صادرات موجود میباشد. در ادامه برخی مزایای اجرای این طرح ارائه شده است:
تحقیقات بازار و ارائه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هزینههای ثابت و متغیر طرح، پیشبینی و قیمت تمامشده و همچنین سود سالیانه طرح که محاسبه گردیده است. مهمترین شاخصهای مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرمافزار Comfar III Expert استخراج شده و وضعیت قابل قبولی را بلحاظ مالی برای تولید قطعات بتن سبک گازی با کیفبت نشان میدهد و بدلیل وجود تقاضای مازاد در طول چند سال اول زمینه مساعدی برای ایجاد این واحد فراهم است.
جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلانهای مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور میتوانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیادهسازی و زمان بهرهبرداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید. حهت مشاوره کسب و کار کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع : طرح توجیهی هبلکس