مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

بهترین مرجع در دسته یابی به بروز ترین اطلاعات در زمینه های مختلف کسب و کار، سرمایه گذاری، اخذ جواز، ثبت شرکت و ...

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

بهترین مرجع در دسته یابی به بروز ترین اطلاعات در زمینه های مختلف کسب و کار، سرمایه گذاری، اخذ جواز، ثبت شرکت و ...

دارندگان دستگاه های ماینر | تعیین تکلیف دارندگان دستگاه های استخراج رمز ارز (ماینر)

پیش تر در رابطه با استخراج رمز ارزها سختگیری های فراوانی در کشور اعمال می شد. بسیاری از دارندگان دستگاه های ماینر به صورت غیر قانونی فعالیت داشته و در صورت مواجهه شدن با قانون جریمه های سنگینی متحمل می شوند. با قانونی شدن استخراج رمز ارز همچنان دارندگان دستگاه های ماینر به صورت غیر قانونی به فعالیت ادامه داده و هنوز قانونی در ارتباط با این افراد وجود نداشت. در ادامه آخرین مصوبه هیئت دولت در مورد دارندگان این دستگاه ها آورده شده است.


منبع : دارندگان دستگاه ماینر


قانون جدید در رابطه با دارندگان دستگاه های ماینر 

براساس مصوبه هیئت دولت در مورخ 1399/04/08 کلیه دارندگان دستگاه های ماینر (استخراج رمز ارز) می‌توانند با ثبت مشخصات هویتی و دستگاه‌های استخراج رمز ارز خود ظرف یک ماه بعد از اعلام وزارت صنعت معدن و تجارت در سامانه معرفی شده و پرداخت اینترنتی کلیه حقوق و عوارض دولتی، وضعیت مالکیت دستگاه‌های خود را محرز و به طور قانونی تعیین تکلیف نمایند.

بدیهی است پس از احراز شرایط و مطابق دستورالعمل‌های مصوب قانونی دارندگان این دستگاه‌ها می‌تواننداز طریق سامانه بهین یاب اقدام لازم را برای اخذ جواز تاسیس استخراج رمز ارز در شهرک‌های صنعتی مجاز و مطابق ضوابط و استاندارهای اعلام شده به عمل آورند (جهت ثبت نام در سامانه بهین یاب کلیک کنید). پس از نصب دستگاه‌های ماینر و به بهره‌برداری رساندن، پروانه فعالیت این کسب و کار قابل دریافت می‌باشد.

خدمات کاردوک

با توجه به اصلاحاتی که در قوانین ایجاد شد، امکان دریافت مجوز و پروانه بهره برداری جهت استخراج ماینر ها فراهم گردیده است. با این حال محدودیت ها و استانداردها مانع از صدور جواز برای تمام متقاضیان می شود. مشاوران کاردوک می توانند به شما جهت تسریع روند امور اداری، نوشتن طرح توجیهی ، ثبت نام در سامانه بهین یاب، اصلاحات طرح، عارضه یابی، چیدمان دستگاه ها، پلنینگ و …. خدمات ارائه دهند. جهت آشنایی با طرح توجیهی بیت کوین کلیک کنید. 

 

جهت دریافت مشاوره کسب و کار از کارشناسان کاردوک می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع : دارندگان دستگاه ماینر

طرح تولید سرنگ | تولید انواع سرنگ یکبار مصرف پزشکی

آیا طرح تولید سرنگ توجیه اقتصادی دارد؟ در سال 2018 اندازه بازار مالی سرنگ‌های پیش ساخته به نقل از سایت گلوبال مارکت اینسایتس 4.9 میلیارد دلار ارزش داشت و پیش‌بینی می‌شود از سال 2019 تا 2025 شاهد نرخ رشد سالیانه 10.7درصدی نیز باشد. با وجود شرایط اپیدرمی کرونا در جهان باید این پیش‌بینی مورد تجدیدنظر قرار گیرد. توسعه محصول با کیفیت برتر ناشی از ارتقا سطح و پیشرفت‌های تکنولوژیکی منجر به رشد بیشتر بازار در سال‌های آینده نیز می‌شود. پیشرفت در زمینه روش درمانی و روش‌های پرکردن سرنگ‌ها و حفظ خواص و استریل بودن سرنگ‌های از پیش پر شده، مصرف این محصول را افزایش داده است. بنابراین، محصولات پیشرفته در این صنعت به لحاظ فناوری و رشد بازار طی سالهای آینده بیشتر تقویت می شود. در ادامه خلاصه ای از طرح توجیهی انواع سرنگ ها را آورده ایم. جهت ارائه سفارش و یا مشاوره در زمینه نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.


برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع : طرح تولید سرنگ


طرح تولید سرنگ | معرفی محصول

سرنگ ابزاری پزشکی و استریلی است که برای وارد کردن ترکیبات دارویی به بدن انسان و سایر موجودات به منظور پیشگیری و یا درمان بیماری‌های مختلف بر اساس نظر پزشک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سرنگ به عنوان کالای پزشکی هم به لحاظ ظرفیت گنجایش دارو هم به لحاظ اندازه و نوع کاربرد دارای تنوع زیادی می‌باشد. تعدادی از سرنگ‌های یکبار مصرف از جنس شیشه ساخته می‌شود. سرنگ‌های شیشه‌ای به دلیل خاصیت حفظ خواص و ترکیبات دارویی و عدم تعامل آن با آب و بخار اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای ساخت تعدادی از سرنگ‌های پزشکی پیش ساخته از پلیمرهای ویژه با قابلیت حفظ شرایط بهداشتی در نگهداری دارو و کاربرد آن برای تزریق دارو به بیماران استفاده می‌گردد. نوع مواد اولیه قالبا از جنس کوپلیمرهای اولفینی حلقوی و دارای انعطاف‌پذیری و سازگاری عالی در شرایط تغییر ph هستند. سرنگ به لحاظ ساختاری شامل دو بخش اصلی بدنه یا سیلندر و پیستون انتقال دارو می‌باشد که در زمان انتقال دارو از یک سر سوزن به عنوان قطعه الحاقی استفاده می‌گردد. غالباً سر سوزن در هنگام بسته‌بندی جهت عایق و ایزوله بودن در یک کلاهک مخصوص تا زمان مصرف قرار می‌گیرد.

مزایای سرنگ‌های بارگذاری شده

مزایای سرنگ‌های از قبل بارگذاری شده مانند افزایش طول عمر محصول و به حداقل رساندن ضایعات دارو در مقایسه با روش‌های معمولی باعث رشد بیشتر بازار در دوره‌های پیش‌بینی خواهد شد. سرنگ پرشده ابزاری قابل اعتماد، مناسب و کارآمد برای مصرف دارو هست. این محصول می‌تواند کار خسته‌کننده انتقال دارو از ویال به سرنگ را از بین ببرد. مقدار دقیق از پیش اندازه‌گیری شده در سرنگ دارویی پیش ساخته سرعت بهبودی را در بیمار افزایش داده و ضایعات احتمالی را نیز از بین می‌برد. با اتکا به  مزایای ذکر شده سرنگ‌های از پیش بارگذاری شده موجبات افزایش درآمد کسب و کار  را نیز فراهم خواهد نمود.

کدهای ایسیک و ترفه گمرکی و استانداردهای انواع سرنگ‌های پزشکی به شرح جدول زیر می‌باشد.

  کد های  آیسیک سرنگ های پزشکی

نام کالاکد ISICاستانداردهای محصولشماره تعرفه گمرکی
انواع داروهای موثر بر خون به شکل سرنگ پر شده24234143621-770

3-770

11346

1-17441

2-17441

7-17441

3591

773

 

 

سایر سرنگ ها بایابدون سوزن غیر مذکور در جای دیگر:

90183190

 

انواع سرنگ های سرپیچ دار و سرنگ های ساده 60، 50، 20، 10، 5، 3، 5/2، 2 سی سی:

 

90183120

سرنگ گاواژ3311513731
سرنگ انسولین3311513527
سرنگ تزریق3311513525
سرنگ پلانجری دندانپزشکی3311512845
انواع سرنگ پرشده موثر بر سیستم ایمنی بدن2423414239
سرنگ لوئر لاک3311513746
سرنگ (Auto Disable)3311513529
سرنگ یک تکه3311513521
سرنگ تزریقی جهت ترمیم مفاصل3311513528
 انواع سرنگ33111414
 سرنگ دامپزشکی33112013
 سرنگ های تزریقی33111413

طرح تولید سرنگ | مواد اولیه مورد استفاده

مواد اولیه مورد استفاده در تولید انواع سرنگ شامل سر سوزن، سیلندر، پیستون، محافظ سرسیلندر و اورینگ پیستون می‌باشد که با استفاده از فویل و کاغذ مخصوص با قابلیت استریل شدن بسته‌بندی می‌شود.

سر سوزن از جنس استیل ضدزنگ پزشکی بوده و طراحی آن به گونه‌ای است که کمترین صدمه را به هنگام تزریق به دیواره رگ وارد کند. جنس بدنه سیلندر سرنگ از پلی پروپیلن شفاف پزشکی است که گرید آن در داخل کشور قابل ساخت است. بلانچر از جنس پلی اتیلن با دانسیته بالا است، به گونه‌ای که حرکت آن در داخل سیلندر به لحاظ ساخت کاملا مهندسی شده است. اورینگ انتهای بلانچر از جنس پلی ونیل کلراید بوده و نقش آب‌بندی را دارد.

طرح تولید سرنگ | ویژگی‌های محصول

در سرنگ‌های یکبار مصرف پلیمری برای ساخت بدنه سیلندر و محافظ سر سوزن غالبا از گریدهای خاص پلی‌پروپیلن استفاده می‌گردد. برای ساخت پیستون یا پلانچر مرکزی از گرید خاص پلی اتیلن با دانسیته بالا استفاده می‌شود. جنس حلقه اورینگ سر پیستون غالبا از گرید خاصی از pvc به منظور آب‌بندی سیلندر و پیستون در هنگام انتقال دارو است.

سر سوزن ها غالبا از نوع خاصی استیل پزشکی ضدزنگ است و مجموعه توسط فویل پلیمری و کاعذ در زمان بسته‌بندی از طریق الکتروفرمینگ بسته‌بندی می‌گردد. سرنگ‌ها در سایزهای مختلف از 2 الی 100 سی سی ساخته می‌شود.

تولید تمامی سرنگ‌های پزشکی مشمول رعایت مقررات اجباری استاندارد ملی ایران می‌باشد. در تولید سرنگ‌ها فاکتورهای مواد اولیه، روان‌کننده، تمیزی، ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی شامل مقیاس، طراحی، نشت‌پذیری، نوع اتصال، سیلندر، پیستون، بسته‌بندی اولیه و ثانویه، نشانه‌گذاری‌ها و در نهایت نوع نگهداری آزمایش و تولید اهمیت دارد. 

طرح تولید سرنگ | کالای جایگزین و مکمل محصول

سرنگ‌های یکبار مصرف پزشکی در جنس‌های مختلف ساخته می‌شوند. برای مثال سرنگ‌های ساخته شده از شیشه و پلیمر در شرایط خاص پزشکی می‌توانند به عنوان جایگزین همدیگر به کار روند؛ ولی در تمامی این محصولات استریل بودن جهت جلوگیری از شیوع بیماری‌های خطرناک به عنوان یک الزام رعایت می‌شود.

طرح تولید سرنگ | موارد کاربرد

سرنگ‌ها کالای پزشکی مصرفی و در اغلب مواقع یکبار مصرف هستند که جهت تزریق و انتقال دارو به طور مستقیم و غیرمستقیم به بدن بیماران در مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرنگ‌ها بسته به نوع کاربرد در ابعاد و ظرفیت‌های مختلف در بخش پزشکی و دام‌پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به رشد تکنولوژی سرنگ‌های یکبار مصرف پر شده از دارو با دوز ثابت تولید و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرح تولید سرنگ | دانش فنی پروژه و روش تولید

با توجه به رشد تکنولوژی امکان تولید انبوه و اتوماتیک با استفاده از PLC و کنترلرها در بخش‌های مختلف امکان‌پذیر شده است. رشد روز افزون استفاده از آن در حوزه پزشکی و دامپزشکی کشورهای مختلف دنیا، نیاز به ارتقاء سطح تکنولوژی جهت تولید محصولات با کیفیت به صورت بارگذاری شده با دارو و خالی در کمیت‌های انبوه را فراهم نموده است. با توجه به الزامات استاندارد محصول، فرایند تولید سرنگ شامل فرایندها و مراحل ذیل می باشد.

فرایند تولید سرنگ

در بخش آماده‌سازی و انتقال، مواد اولیه به صورت گرانول به فضای بهداشتی خط تولید وارد دستگاه‌های تزریق می‌شود. دستگاه‌های تزریق مورد استفاده با توجه به ظرفیت و تعداد کویتی‌های (محفظه شکل‌گیری قطعه) موجود در قالب، قادرند به طور همزمان تعداد زیادی پیستون و سیلندر سرنگ را تولید و بعد از تخلیه قالب به سینی‌های متحرک هم راستایی و پلیسه‌گیری، توسط سیستم پران روی کانوایرهای انتقالی خط تولید قرار گیرند.

بدیهی است دستگاه‌های مورد استفاده در تولید انواع سرنگ چون از مواد مختلفی جهت تولید سیلندر و پیستون استفاده می‌کنند دارای کیفیت هیدرولیکی و مکانیکی بسیار مطلوبی هستند. کنترل این دستگاه دیجیتال بوده و قادرند با کمترین ضایعات فرایند تولید قطعات سرنگ را به پیش ببرند. پیستون تولید شده بعد از قرارگیری اورینگPVC در انتهای آن همزمان با سیلندر به بخش سوار شدن و مونتاژ قطعات با همدیگر منتقل گشته و بطور کنترل شده وارد بخش چاپ درجه‌بندی و برچسب‌زنی متناسب با نوع و ظرفیت سرنگ می‌گردد.

در بخش چاپ اتوماتیک دستگاه قادر است روی بدنه سیلندر استانداردهای چاپ را حک کرده و محصول چاپ شده را از طریق نوار نقاله به بخش بسته‌بندی انتقال دهد. سپس در دستگاه بسته‌بندی به صورت ردیفی در لفافه پلاستیکی و کاغذ مخصوص تحت فشار و حرارت قرار می‌گیرد. نهایتا در بسته‌های کاغذی به تعداد مشخص قرار گرفته و در شرایط عاری از رطوبت و میکروارگانیزم‌های آلوده آماده استرلیزه شدن می‌شود.

در بخش استریلاسیون محصول تمام آلودگی‌ها و میکروارگانیزم‌های ناسالم احتمالی به کمک پرتوهای رادیواکتیوی {این پرتوها تاثیر نامطلوبی بر مواد اولیه سرنگ ندارند} از بین می‌رود. استریل کامل محصول هم بصورت تشعشعی هم به صورت گازهای استریل‌کننده مطابق استاندارد انجام می‌گیرد. روش‌های استریلاسیون به گونه‌ای است که اطمینان صد درصد از بهداشتی بودن محصول را اثبات نماید و متناسب با نوع محصول شرایط و زمان قرارگیری سرنگ‌ها در محیط استریلاسیون متفاوت خواهد بود.

ماشین آلات خط تولید و مونتاژ سرنگ پزشکی

تجهیزات و دستگاه های اصلی ساخت انواع سرنگ شامل دستگاه تزریق دقیق به همراه قالب‌های مورد نیاز تولید محصول می‌باشد. با توجه به فرایند تولید امکان نصب خط مونتاژ به صورت اتوماتیک با استفاده از PLC و مانیتورینگ بالانس شده خط تولید وجود دارد. بخش‌هایی از قطعات سرنگ همانند سوزن‌های پوشش داده شده، به صورت آماده از تامین‌کنندگان خریداری می‌گردد. بخش بسته‌بندی و استریل کردن و ابزار دقیق کنترل کیفیت سرنگ‌های تولید شده با استفاده از تکنولوژی‌های نوین تولید از اجزای اصلی خط تولید می‌باشد.

طرح تولید سرنگ | بررسی بازار و رقبا

تعداد جوازهای تاسیس صادره تولید سرنگ کشور 83واحد که از این تعداد تنها 9واحد در حال احداث با ظرفیت 261 میلیون عدد و پیش‌بینی سرمایه‌گذاری 14558 میلیارد ریال دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60درصد هستند. تعداد واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری در کشور 59 شرکت بوده که با سرمایه گذاری 16344 میلیارد ریال با ظرفیت اسمی 3359 میلیون عدد انواع سرنگ در حال فعالیت می‌باشد. نیاز بخش سلامت کشور به انواع سرنگ با صادرات این محصول توسط بخش بازرگانی مرتفع شده است به گونه‌ای که در سال 1397 برابر 17/7 میلیون دلار انواع سرنگ به کشور وارد شده است.

تعداد جوازهای تاسیس صادره تولید سرنگ کشور
83
تعداد طرح‌های درحال احداث بالای 60 درصد پبشرفت فیریکی  سرنگ کشور
تعدادسرمایه گذاریاشتعالظرفیتواحد
9145586203241261میلیون  عدد
واحدهای دارای پروانه های بهره‌برداری تولید سرنگ کشور
تعدادسرمایه گذاریاشتعالظرفیتواحد
591634487022303359میلیون  عدد
آمار واردات انواع سرنگ در سال 1397 به کشور
ارزش ریالی (م.ر)ارزش دلاری (هزار دلار)
74734817784
آمار صادرات  انواع سرنگ در سال 1397 به کشور
ارزش ریالی (م . ر)ارزش دلاری (هزار دلار)
467872

 سرمایه گذاری مورد نیاز

نحوه مشارکت و تأمین سرمایه طرح (میلیون ریال)

شرحجمعدرصد
سهم شرکتجمع سهم شرکت24,19356%
سهم بانکتسهیلات ریالیبلند مدت15,70037%
کوتاه مدت3,0007%
جمع سهم بانک18,70044%
جمع  کل42,893100%

مشخصات عمومی طرح

ردیفموضوعبرآرودواحد
1زمین 2500متر مربع
2زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی و روباز760متر مربع
3ماشین آلات  صنعتی13800میلیون ریال

 جدول سرمایه گذاری طرح

ردیفموضوعهزینه ها  (میلیون ریال )
1سرمایه گذاری ثابت35,833
2سرمایه گذاری  درگردش7,060
3کل سرمایه گذاری42,893

شاخص های مالی

موضوع
نرخ بازده داخلی IRR23/1
درصداستفاده ازظرفیت اسمی درنقطه سربسر42
دوره برگشت سرمایه3/8

طرح تولید سرنگ | مزایای اجرای طرح

با توجه به مصارف سرنگ به عنوان کالایی ضروری در بخش‌های پزشکی  کشور و مزیت داشتن منابع مواد اولیه در تکنولوژی ساخت ماشین آلات در کشور به موازات تقاضای بالا، جذابیت قابل قبولی در این زمینه هم جهت مصرف داخل و هم با تکیه بر تولید با کیفیت استاندارد بین‌المللی در حوزه صادرات موجود می‌باشد. در ادامه برخی مزایای اجرای این طرح ارائه شده است:

  • سودآوری، بازده و دوره برگشت مناسب سرمایه‌گذاری
  • کاربرد گسترده و رو به رشد محصولات طرح (وجود تفاضای مستمر)
  • امکان صادرات محصولات استاندارد
  • امکان دسترسی به سازندگان داخلی جهت تولید ماشین آلات با کیفیت مطلوب

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و ارایه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هزینه‌های ثابت و متغیر طرح، پیش‌بینی و قیمت تمام‌شده و همچنین سود سالیانه طرح محاسبه گردیده است. مهم‌ترین شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده، وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید انواع سرنگ با کیفیت نشان می‌دهد و به دلیل وجود تقاضای مازاد در طول چند سال اول زمینه مساعدی برای ایجاد این واحد فراهم است.

جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع : طرح تولید سرنگ


طرح تولید آنژیوکت | طرح توجیهی تولید تجهیزات پزشکی آنژیوکت

با توجه به نرخ بالای واردات آنژیوکت ارائه طرح تولید آنژیوکت و شروع به تهیه آن در داخل کشور، فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری به نظر می‌رسد. آخرین ارزیابی‌های آماری حاکی از آن است که ارزش بازار تجهیزات پزشکی در سال  2019 به 456.9 میلیارد دلار رسیده است و از سال 2015 با نرخ رشد سالانه 4.4 درصد افزایش یافته است و در حال حاضر به دلیل رشد در تولید ونتیلاتورها و تجهیزات مورد نیاز برای معالجه بیماران COVID-19 انتظار می‌رود این بازار در سال 2021 با 6 درصد بهبود و تا سال 2023 به 603.5 میلیارد دلار برسد. با نگاهی به آمارهای واردات و صاردات می‌توان اذعان کرد سهم ایران از این بازار بسیار اندک است. بنابراین تولید این محصول می تواند توجیه اقتصادی داشته و امکان ورود به بازار بین المللی را نیز ایجاد کند. در ادامه خلاصه ای از طرح تولید آنژیوکت را آورده ایم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع طرح تولید آنژیوکت


طرح تولید آنژیوکت | معرفی محصول

آنژیوکت یکی از ابزارهای پزشکی که وظیفه اتصال و انتقال سرم حاوی مایعات به عروق را دارد. این وسیله برای تزریق‌های مستقیم بدون سوزن و سرنگ استفاده می‌شود و دارای یک کاتتر کوچک و قابل انعطاف است که در داخل عروق بیمار برای تزریق‌های مکرر یا طولانی مدت مایعات و محلول‌های  دارویی، خوراکی یا خون به درون شریان خونی قرار می‌گیرد.

درساختار ورودی آنژیوکت یک دریچه یک‌طرفه‌ای وجود دارد که از برگشت جریان مایع تزریقی ممانعت به عمل می‌آورد. آنژیوکت‌ها بر اساس وضعیت بیمار و مورد مصرف، دارای اندازه‌های متفاوتی بوده و از آن می‌توان برای تزریق هم زمان چند محلول دارویی به بدن و یا گرفتن خون نیز استفاده نمود. آنزیوکت‌ها براساس سایز سر سوزن و نوع کاربرد در رنگ‌های متفاوت تولید می‌شود.

رنگ نارنجی سایز 14، رنگ طوسی سایز 16 جهت انتقال خون، رنگ سبز سایز 18 برای استفاده در اتاق عمل، رنگ صورتی سایز 20 جهت سرم تراپی و ترزیق داروی بیمارستان، رنگ آبی سایز 22 برای تزریق دارو و رنگ زرد سایز 24 و رنگ بنفش سایز 24 مورد استفاده برای کودکان و نوزادان است.

قسمت های مختلف آنژیوکت

آنژیوکت دارای قسمت‌های مختلفی به شرح ذیل می‌باشد.

  • سوزن از جنس فولاد پزشکی ضد زنگ دارای پوشش سیلیکونی با قطر داخلی و خارجی اساس استاندارد با تیزی مناسب برای تزریق آرام و با حداقل درد 
  • در پوش تزریق از جنس پلی‌اتیلن و دارای رنگ بندی‌های مختلف  براساس استاندارد
  • محافظ سوزن از جنس پلی‌اتیلن شفاف
  • باله‌های آنژیوکت از جنس پلی‌پروپیلن شفاف پزشکی 
  • نگهدارنده سوزن از جنس ABS
  • مجرای اصلی کاتتر از جنس تیوب تفلون با خطوط حساس به اشعه ایکس

طرح تولید آنژیوکت | کدهای آیسیک و تعرفه گمرکی

تعرفه وکد آیسیک تولید انواع آنژیوکت به شرح جدول ذیل است. 

محصولتعرفه گمرکیکد آیسیک
انژیوکت9018391633111422
آنژیوکت3311513578

طرح تولید آنژیوکت | استاندارد انواع آن

در تولید انژیوکت از استاندارد بین المللی ایزو 10555 و قطعات حساس آن  همانند سوزن از ضوابط استاندارد ایزو 9626 تبعیت می‌نماید. در ایران آیین‎نامه مداخلات پرستاری تزریق وریدی با استفاده از سوزن پروانه‌ای یا آنژیوکت در سال 1389 توسط سازمان ملی استاندارد مصوب شده و تولید و توزیع این محصول به عنوان یک کالای پزشکی فقط با اخد پروانه ساخت و مکانیزم نظارت کیفی و قانونی اداره نظارت بر تولید و کیفیت تجهیزات و ملزومات پزشکی با تشکیل پرونده و شناسنامه‌دار کردن و ثبت آن در پورتال imed.ir برای اطمینان از کیفیت کالا و احراز شرایط لازم برای تولیدکنندگان و متقاضیان دریافت صدور پروانه ساخت و گواهی فروش میسر است.

به عبارت دیگر تولیدکنندگان صنعتی دارای مجوز و زیرساخت‌های تولید تایید صلاحیت شده صرفاٌ می‌توانند در بازار فعالیت کنند.

طرح تولید آنژیوکت | ویژگی‌های فنی آنژیوکت

انژیوکت برای برای ورود به ورید بیمار است، وقتی کاتتر در رگ قرار گرفت سوزن از آنژیوکت خارج و کاتتر در رگ بیمار باقی می‌ماند. سوزن فولادی ضدزنگ مورد استفاده در آنژیوکت به صورت دو سرکات بگونه‌ای است که هنگام استفاده بدون درد عمل نماید. طراحی سرتفلون کاتتر از جـنـس تـفـلـون دارای خـطوط حساس به اشعهX به صورت مخروطی تراشیده می‌شود تا در هنگام ورود به دیواره رگ حداقل خونریزی، سوراخ و صدمه را داشته باشد. مـحـفـظـه بـازگشت خون نیز به گونه‌ای است تا امکان رویت خون برگشتی از ورید میسر باشد و در مجرای اصلی و قسمت جانبی آن امکان انجام تزریقات دارویی همزمان وجود داشته باشد.

 

طرح تولید آنژیوکت | شیوه استفاده آنزیوکت

آنزیوکت بر روی وریدهای دست یا بازوی بیمار و وریدهای محیطی به منظور دسترسی شریانی بر روی شریان محیطی بیمار نیز قرار داده می‌شود. قرار دادن آنژیوکت در رگ دردناک است و می‌تواند موجب اضطراب و استرس بیمار شود. استفاده از بی‌حس‌کننده موضعی قبل از قراردادن آن موجب کاسته شدن استرس روانی در بیمار و علل الخصوص در کودکان می‌شود.

آنژیوکت پس از انتخاب رگ و محل مناسب تزریق ابتدا با پنبه آغشته به الکل تمیز و سپس محافظ سوزن آنژیوکتی را برداشته و به دقت نوک سوزن و تفلون همراه آن را وارد رگ بیمار می‌نمایند. با مشاهده خون در محفظه  انتهایی آنژیوکت‌ اندکی سوزن را از داخل تیوب کاتتر بیرون کشیده و تیوب تفلون را تا نزدیک محل اتصال به قسمت پروانه‌ای وارد رگ می‌گردد. باله‌های پروانه‌ای با چسب به پوست ثابت و سپس سوزن را از داخل آنژیوکت کاملاً خارج نموده و رابط خون یا سرم را پس از هواگیری به آنژیوکت متصل می‌نمایند. در صورت نیاز به تزریق دارو می‌توانید با باز کردن دریچه رنگی روی آنژیوکت دارو را نیز تزریق کرد.

موارداستفاده و کاربرد آنژیوکت برای بیماران

  • تأمین مایعات مورد نیاز درمان بیمار در زمانی که قادر به دریافت مایعات کافی از راه دهان نباشد.
  • تامین رگ باز جهت تزریق وریدی سریع داروهای مورد نیاز
  • وسیله تأمین املاح مورد نیاز بدن برای تعادل الکترولیتی
  • وسیله تأمین ویتامین‌های محلول در آب و داروها و مواد واجب
  • وسیله انتقال داروی بی‌حسی، تسکین درد
  • وسیله تامین غذا و داروی نوزادان بستری شده

طرح تولید آنژیوکت | کالاهای جایگزین  آنژیوکت

در بسیاری از موارد جهت تزریق‌های وریدی از سرنگ استفاده می‌شود، اما   برای تزریق‌های مکرر یا طولانی مدت مایعات و محلول‌های دارویی، خوراکی یا خون به درون شریان خونی از آنژیوکت استفاده می‌شود.

دانش فنی و فرایند تولید آنژیوکت

در این طرح قطعات تشکیل دهنده آنژیوکت از زنحیره تامین تهیه و به خط تولید و مونتاژ اتوماتیک و کاملاً بالانس شده دارای کنترلرهایPLC و قابلیت مانیتورینگ وارد می‌شود. در این فرایند ابتدا تیوب تفلون در واحد برش به صورت دقیق بریده شده و به واحد مونتاژ کانکتور منتقل می‌گردد.

باله‌های پروانه‌ای نیز به کانکتور متصل و همزمان سوزن‌های بریده شده از طریق فیدر به واحد تنظیم موقعیت و زاویه استقرار و پوشش‌دهی سیلیکون و کانکت انتهایی منتقل شده و در نهایت به واحد مونتاژ نهایی در پوش سوزن پوشش‌دهی و کانکت شده و تیوب کاتتر، بدنه، محغظه، سه راهی آنژیوکت و در پوش سه راهی آنژیوکت  هدایت می‌گردد. آنژیوکت مونتاژ شده جهت بسته‌بندی و استریل در اتاقک‌های حاوی گاز اتیلن‌اکساید منتقل می‌شود.

فرایند مونتاژ واحدهای مختلفی به شرح ذیل را دارا می‌باشد.

  • واحد مونتاز بال کاتتر
  • بخش فرمینگ تیوب
  • بخش مونتاز کاتتر
  • واحد تغذیه های سوزن
  • واحد تغذیه سوزن
  • واحد تنظیم موقعیت و زاویه استقرار سوزن
  • واحد پرتو دهی UV
  • واحد اتصال پوینتو پوشش سیلیکون سوزن
  • واحد مونتاژ تیوب به بال مونتاژ شده
  • واحد مانیتورینگ و کنترل
  • واحد برگرداننده بلوک سوزن و بازرسی آن
  • واحد خروج ضایعات
  • واحد مونتاژ در پوش سوزن تزریق
  • واحد محفظه فلش بک
  • واحد مونتاژ درپوش انتهایی

ویژگی‌های ماشین‌آلات و تجهیزات تولید:

ابعاد: خط تولید اتوماتیک 9*8 با ارتفاع دومتر و دارای وزن 4500کیلوگرم است

برق: سه فاز 380 ولت 30 کیلوات 50 هرتز

فشار پنوماتیک: 6 کیلوگرم بر سانتیمتر

اسکلت: فریم پروفیل sus304

کنترلر: L.S  PLC

ظرفیت مونتاژ: بخش برش تیوبETFE   2100 قطعه در ساعت دستگاه فرمینگ 1800 قطعه در ساعت، دستگاه مونتاژ آنژیوکت تا 4000 قطعه در ساعت

بسته‌بندی: کارتن‌های ۳۶۰ عددی حاوی ۸ جعبه ۴۵ عددی می‌باشد

استریل: با گاز اتیلن اکساید  

طرح تولید آنژیوکت | بررسی بازار و رقبا

کشورهای هند و مالزی و چین از جمله کشورهایی هستند که انواع آنژیوکت را به ایران صادر می‌کنند، تعداد واحدهای تولید آنژیوکت دارای پروانه بهره‌برداری کشور 9 واحد بوده که با ظرفیت اسمی  59 میلیون عدد فعالیت می‌نمایند. از کل تعداد 60 جواز تاسیس صادره 5طرح در حال احداث با پیش‌بینی ظرفیت 75 میلیون آنژیوکت دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در کشور وجود دارد. در سال 1397 به کشور واردات آنژیوکت 8796 هزار دلار بوده است.

پروانه‌های بهره‌برداری تولید آنژیوکت در کشور
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
91356275298459120000عدد
تعداد کل جواز تاسیس‌های صادره تولید آنژیوکت
63
واحدهای دارای 60 درصد پیشرفت فیزیکی آنژیوکت کشور
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
55499194124075000000عدد

 

واردات سال 1397 انژیوکت
تعرفه گمرکیارزش ریالی  (م.ر)ارزش دلاری (هزار دلار)
آنژیوکت (iv cunnula)901839163757888796

 

سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث و تولید در سال جاری حدود 60 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از28 درصد بوده، ظرف چهار سال بعد از به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهید داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی مونتاژ 6میلیون عدد آنژیوکت در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومی طرح

ردیفموضوعبرآرودواحد
1زمین  2000متر مربع
2زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی و روباز665متر مربع
3ماشین آلات  صنعتی19200میلیون ریال

 جدول سرمایه گذاری طرح

ردیفموضوعهزینه ها  (میلیون ریال )
1سرمایه گذاری ثابت36,674
2سرمایه گذاری  درگردش23,699
3کل سرمایه گذاری60,373

                                  

شاخص های مالی

موضوع 
نرخ بازده داخلی IRR28
دوره برگشت سرمایه7/3
درصد فعالیت در نقطه سر به سر3/31

طرح تولید آنژیوکت | مزایای اجرای طرح

بخش زیادی از نیاز کشور به آنژوکت از محل واردات تامین می‌شود. تولید با توجه به وضعیت زیرساخت‌های پزشکی کشور و سطح مهارت نیروی انسانی تولید تجهیزات پزشکی را می‌تواند به مزیت رقابتی در سطح منطقه تبدیل شود. مزیت‌های تولید آنژیوکت در کشور عبارتند از:

  • جایگزینی صادرات و تولید ارزش‌افزوده بیشتر در داخل کشور
  • امکان صادرات به کشورهای هم‌جوار
  • بهره‌گیری از سطح اتوماسیون و تکنولوژی تولید پیشرفته
  • قابلیت تولید به صورت کاملا بهداشتی
  • امکان مهندسی معکوس ماشین آلات

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و برآوردهای مالی فنی و اقتصادی تهیه شده طرح در سال 1399 نشان دهنده و تحلیل شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای مونتاژ، بسته‌بندی و استریل آنژیوکت نشان می‌دهد. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی  تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع : طرح تولید آنژیوکت

طرح تولید و بسته بندی مربا | خلاصه طرح تولید و بسته‌بندی انواع مربا و مارمالاد

آیا هنوز در ایران طرح تولید و بسته بندی مربا و مارمالاد صرفه اقتصادی دارد؟ باید گفت مناطق زیادی در ایران به لحاظ شرایط اقلیمی و نوع خاک، مستعد تولید محصـولات باغی می‌باشد. برآورد آمار جهاد کشاورزی کشور سطح بارور باغ‌های کشور را 4/2 میلیون هکتار با میزان تولید حدود 21 میلیون تن برآورد کرده است. از میان انواع محصولات بیشترین سـهم تولیـد به ترتیب مربـوط بـه سیب، انگور، پرتقال، خیار گلخانه‌ای، خرما و هلو می‌باشد. محصولات یاد شده 64/2 درصد از کل تولیدات محصولات باغبانی را تشکیل می‌دهند. این آمار مزیت‌های نسبی جهت به کارگیری در صنایع تبدیلی را نشان می‌دهد. با برنامه‌ریزی تخصصی می‌توانیم شاهد توسعه کشاورزی و صنایع تبدیلی باشیم. در ادامه خلاصه ای از طرح تولید مربا ارائه شده است. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع : طرح تولید و بسته بندی مربا


طرح تولید و بسته بندی مربا | معرفی محصول

تولید مربا یکی از روش‌های صنایع غذایی برای افزایش ماندگاری سالم و جلوگیری از فاسد شدن میوه سالم یا مشتقات فراوری شده آن است. با   فرآیند پخت و افزودن مقداری آب و شکر به میوه مارمالاد تهیه می‌شود. مارمالاد هم نوعی مرباست که در آن میوه با پوست کاملاً تمیز، له و یکدست می‌شود و سپس در فرایند مشابه مربا تبدیل به محصول فرآوری شده می‌گردد. با بیشتر میوه‌ها همانند به، سیب، بهارنارنج، توت فرنگی، آلبالو، زرشک، آلو، پوست پرتقال و پرتقال، بالنگ، گیلاس، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته و گلابی و هویج می‌توان مربا و مارمالاد تولید کرد. 

کدهای آیسیک و تعرفه گمرکی مربا و مارمالاد

تعرفه و آیسیک تولید و بسته‌بندی انواع مربا، مارمالاد به شرخ ذیل است.

کد آیسیک  تولید و بسته بندی انواع مربا و مارمالاد
محصولکدمحصولکدتعرفه گمرکی
انواع مربا1513412311مربای شقاقل151361232620079990
مربای آلبالو1513512312فراوری وبسته بندی ژله ومارمالاد وپودرژلاتین15131460
مربای گیلاس1513512315مارمالاد15131462
مربای کیوی1513512328انواع مارمالاد1513412336
مربای هویج1513512329مارمالاد توت فرنگی1513512337
انواع مربای رژیمی بدون شکر1513512550مارمالاد هویج1513512338
انواع مربای  میوه15131311مارمالاد سیب1513512342
مربای بالنگ1513512320بسته بندی انواع مربا و مارمالاد7495412403
مربای تمشک1513512321بسته بندی مربا15132311
مربای بهار نارنج1513512325فراوری و بسته‌بندی ژله و مارمالاد و پودر ژلاتین15131460

طرح تولید و بسته بندی مربا | ویژگی‌ها و استانداردها

مربا و مارمالاد از سه قسمت اصلی میوه، مواد قندی و آب تشکیل شده است. میوه به عنوان ماده اولیه اصلی باید تمیز و به طور نسبی رسیده و طعم و عطر داشته و عاری از هر نوع حشره، شن و خاک باشد. میوه فاسد، کپک زده، ترشیده و اکسید شده به هیج وجه نباید وارد خط تولید شود. در فرایند تولید مجاز به استفاده از رنگ‌های شیمیایی و مصنوعی نبوده و افزودنی‌هایی همانند آب، ساکاروز، گلوکز (مایع و یا جامد )، پکتین، دکستروز، فروکتوز و یا سایر مواد شیرین‌کننده فقط با رعایت استاندارد تولید محصول به شمارهای 8898 و 214 و 4142 و 8160 مجاز می‌باشد.

طرح تولید و بسته بندی مربا | مواداولیه تولید

مواد اولیه شامل پوره انواع میوه همانند هویج، توت فرنگی، سیب، آلبالو، بالنگ، شکر، گلوکز، پکتین، وانیلین اسانس‌های مجاز، اسید سیتریک، جعبه برای بسته‌بندی، ورق پلیمری مورد نیاز الکترفورمینگ، فویل آلومینیوم یا پلیمری و ظروف شیشه‌ای و پت می‌باشد .

طرح تولید و بسته بندی مربا | موارد کاربرد

انواع مربا و مارمالاد بسته‌بندی شده استاندار و دارای پروانه ساخت بهداشتی هم در هتل، رستوران و غذا خوری‌ها و هم در  منازل به عنوان یک ماده غذایی مکمل و مغذی بر سر سفره‌های غذا برای مصرف قرار می‌گیرد. مزیت بسته‌بندی  مناسب آن در ظروف یکبار مصرف با کیفیت، امکان ماندگاری بیشتر و صادرات آن را مهیا خواهد نمود.

طرح تولید و بسته بندی مربا | کالاهای جایگزین  

عسل، ژله‌ها، شیره انگور و خرما می‌توانند به عنوان کالای جایگزین باشند. اما خواص منحصر به فرد مربا و مارمالاد ناشی از وجود طعم و بوی میوه‌های موجود در ترکیب، محصول را منحصر به فرد می‌سازد.

طرح تولید و بسته بندی مربا | دانش فنی و فرایند

ویژگی میوه مورد استفاده

در تولید مربا به روش صـنعتی میوه باید به طور نسـبی رسـیده باشـد و عطر، طعم و رنگ آن‌ها به طور کامل ظاهر شـده باشـد. به طوری که پکتین موجود در بافت میوه امکان ژله‌ای شدن را داشته باشد. میوه مورد اسـتفاده بهتر است دارای بافت مقاوم و نسـبتا سـختی باشد، تا در فرآیند پخت متلاشی نشود.

مواد لازم 

شیرین‌کننده مورد اسـتفاده در تولید محصول، سـاکارز است که با هیدرولیز کردن بخشی از آن و یا استفاده از گلوکز مایع در یک محیط کنترل شده اسیدی مانع از شکرک زدن و رشد میکرو ارگانیسم‌های مضر در مربا می‎شوند. ترکیب و مقدار مواد اولیه اصلی و افزودنی‌های مجاز همانند طعم دهنده‌ها،، مواد رنگی متناسب با فرمولاسیون استاندارد تولید تنظیم می‌شود. مقدار میوه و شکر مورد استفاده در تولید مربا به طور جداگانه هر کدام معادل 40 الی 50 درصد محصول نهایی است. میزان آب مورد استفاده نیز با توجه به نوع مربا و شرایط پخت و فرواری تعیین می‌شود.

فرایند تولید

فرایند تولید مربا با آماده‌سازی میوه شروع می‌شود. در این مرحله میوه‌ها به روش مکانیکی شستشو، پوست‌گیری، هسته‌گیری، خرد و خلال شده و برای تهیه شربت، شـکر را در آب جوش حل کرده و پس از صـاف کردن به داخل دیگ پخت تحت خلاء حاوی میوه آماده شده، بارگیری و ریخته می‌شود.

بعد از اتمام پخت بقیه مواد شیرین‌کننده را اضـافه می‌کنند تا محصـول به بریکس نهایی و غلظت مناسب برسد. عملیـات پخـت در دیگ‌هـای تحـت خلا برای میوه‌هایی که نسـبت به تغییر رنگ حساس و قابل کنترل‌اند، انجام می‌شود. با توجه به تعدد و ظرفیت دیگ‌های پخت امکان تولید مداوم و متنوع در خط تولید فراهم می‌شـود. برای جلوگیری از چسـبیدن محصـول به جدار داخلی دیگ پخت و ته گرفتن آن از همزن با دور 20 الی 25 دور در دقیقه در داخل آن‌ها اسـتفاده می‌شـود. بخارهای تولیدشـده طی فرآیند پخت توسط هواکش تخلیه می‌شود. پایان فرایند پخت با توجه به فشـار و نقطه جوش نهایی تعیین و برای کنترل از ترمومترهای الکتریکی متصل به دیگ استفاده می‌شود.

در این مرحله افرودنی‌های مجاز شامل اســید، پکتین، اسانس و رنگ‌های مجاز مطابق فرمولاسیون محصول به آن افزوده و برای پایداری مربا از لحاظ میکروبی با توجه به مقدار ماده خشـک قابل حل به منظور نگهداری محصـول باید از فرآیند پاسـتوریزاسـیون اسـتفاده کرد.

بسته بندی محصول

در شرایطی که دمای پرکردن ظروف از 85 درجه سـانتی‌گراد کمتر باشـد، عمل پاسـتوریزاسـیون ضـروری اسـت. محصول در مرحله بعد برای مظروف شدن با اسـتفاده از ماشـین‌های پرکنی پیسـتونی روتاری به داخل ظروف شیشه‌ای یا الکتروفرمینگ در ظروف یکبار مصرف منتقل می‌شود. سـیلندرهای پرکن پس از هر بار گردش دوباره پرشده و ظروف پرشده نیز به بخش دربندی هدایت می‌گردند. برای خنک‌کاری ظروف متحرک حاوی مربا در معرض دوش‌های آب سرد دارای نازل‌های افشانه‌ای عبور می‌کند. سپس در معرض هوای گرم، خشک، لیبل‌زنی، کارتن و شـیرینک می‌شوند. بخشی از محصول نیز در ظروف یکبار مصرف توسط الکتروفرمینگ برای مصرف یک نفره بسته‌بندی می‌شود.

ماشین آلات و تجهیزات تولید 

تجهیزات اصلی خط تولید وبسته‌بندی مربا و مارمالاد عبارتند از:

سیستم سورتینگ، شستشو، بالابر پیاله‌ای، پوست گیری و هسته‌گیر، خردکن، دم گیر اتوماتیک، فیلتراسیون، پری هیتر، دیگ پخت تخت خلا، دیگ پخت دوجداره با همزن، دیگ پخت اتمسفریک، اتوکلاو و پاستورایزاتور، سیستم خنک کن و خشک کن، سیستم شستشوی ظروف، دستگاه درب بند، میز بر چسب زنی و شرینگ و الکتروفرمینگ بسته‌بندی‌های کوچک مقیاس جت پرینت.

 بررسی بازار و رقبا

تا پایان سال 1398 مطایق آمار ذیل در کشور تعداد 218 جواز و پروانه‌بهره‌برداری بسته‌بندی مربا و مارمارلاد، 2355 مجوز تولید مریا و 244 مجوز تولید مارمالاد صادر شده است. تعداد پروانه‌های بهره‌برداری بسته‌بندی در بنگاه‌های صنعتی با سرمایه گذاری 1690میلیارد ریال 35 فقره و تعداد پروانه بهره‌برداری تولید مربا با سرمایه‌گذاری 7318 میلیارد ریال، 435 واحد و بنگاه‌های فعال تولید مارمالاد با سرمایه‌گذاری 2683 میلیار دیال، 93 واحد است.

ظرفیت طرح‌های در حال احداث دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد کشور با پیش‌بینی ظرفیت تولید و بسته‌بندی 81965 تن است. ارزش دلاری صادرات انواع مربا در سال 97  با وزن 26 هزار تن معادل 51 میلیون دلار و ارزش ریالی آن 115میلیارد ریال بوده است. در همین زمان نزدیک به 5/9 هزار تن نیز واردات انواع مربا، ژله، مارمالاد، پوره و خمیر میوه به کشور داشته‌ایم.

 

تعداد مجوزهای بسته بندی مربا و مارمارلاد
جواز تاسیسجواز وپروانه
186218

 

واحدهای دارای پروانه بهره برداری بسته بندی مربا و مارمالاد
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
351690468388023729تن
تعداد جوازهای تاسیس دارای پیشرفت فیزیکی بسته‌بندی مریا و مارمالاد بالای 60 درصد کشور
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
176955825206065تن

 

تعداد مجوزهای تولید مربا
تعداد جوازهای تاسیس مرباتعداد کل مجوزهای تولید مربا  
20852355

 

تعداد پروانه‌های بهره‌برداری تولید مربا کشور
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
432731822324432289148تن
تعداد جوازهای تاسیس بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی تولید تولید مربا کشور
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
766311490339070240تن

 

آمار مجوزهای تولید مارمالاد کشور
جواز وپروانه چواز تاسیس
244255
تعداد کل پروانه‌های بهره‌برداری تولید مارمالاد کشور
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
932683533579034066تن
جوازهای تاسیس دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد کشور تولید مارمالاد
تعدادسرمایهاشتغالظرفیتواحد
818915976505660تن

 

سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث ،تولید و بسته‌بندی انواع مربا و مارمالاد در سال جاری حدود 72 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از 30 درصد بوده و در کمتر از چهار سال بعد از به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت تولید 600 تن در سال ارائه شده است.

مشخصات عمومی طرح

ردیفموضوعبرآرودواحد
1زمین  3000متر مربع
2زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی و روباز965متر مربع
3ماشین آلات  صنعتی26274میلیون ریال

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیفموضوعهزینه ها  (میلیون ریال )
1سرمایه گذاری ثابت50107
2سرمایه گذاری در گردش22317
3کل سرمایه گذاری72423


شاخص های مالی

موضوع
نرخ بازده داخلی IRR30
دوره برگشت سرمایه3/9
درصد فعالیت در نقطه سر به سر26

مزایای اجرای طرح

کشور ایران به لحاظ ضرورت تولید و بسته‌بندی انواع مربا و مارمالاد با کیفیت،  دارای مزیت نسبی است. تبدیل این فرصت به مزیت رقابتی با تکیه بر تکنولولوژی پیشرفته صنایع بسته‌بندی، مدیریت و تامین منابع انسانی کارآمد و مزیت‌هایی به شرح ذیل میسر است.

  • ایجاد افزوده بیشتر با بسته‌بندی کوچک مقیاس  
  • امکان صادرات این استاندارد و دارای پروانه ساخت بهداشت
  • حمل ونقل، نگهداری و مصرف ساده‌تر
  • اطمینان مشتریان و مراکز مصرف عمده براساس مجوزهای صادره تضمین کیفیت
  • قابلیت تولید به صورت کاملا اتوماتیک و بهداشتی
  • امکان دسترسی به سازندگان داخلی جهت تولید ماشین آلات با کیفیت مطلوب

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و برآوردهای مالی، فنی و اقتصادی تهیه شده طرح در سال جاری و تحلیل شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی از نرم‌افزار Comfar III Expert وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای بسته بندی و تولید انواع مربا و مارمالاد با کیفیت استاندارد نشان می‌دهد. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی اخذ مجوز ایده و طرح تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع : طرح تولید و بسته بندی مربا

طرح تولید ایزوگام | طرح تولید عایق های رطوبتی از پشم شیشه (ایزوگام)

تهیه طرح تولید ایزوگام و سرمایه گذاری در این بخش آیا توجیه اقتصادی دارد؟ عایق‌کاری یکی از ابزارهای مهم موثر در نفوذ ناپذیرکردن رطوبتی سازه‌های عمرانی است. ایزوگام نه تنها منجر به کاهش مصرف انرژی می‌شود؛ بلکه مشکل ایجاد ایزولاسیون سازه نسبت به معضل نم و رطوبت را برطرف می‌نماید. این کاربرد و استفاده در اقلیم‌های مرطوبت بسیار حساس‌تر بوده و تکنولوژی تولید را به سمت تولید عایق‌های پیش ساخته (ایزوگام) هدایت نموده است. این گونه با استفاده از تولید انبوه قیمت تمام شده مناسب و رقابتی را ایجاد می‌نماید. به علاوه با استاندارد سازی کیفی محصولات و استفاده از مواد اولیه مشتقات نفتی و قیر و کانی‌های معدنی مواد شیمیایی جهت عایق‌بندی سازه استفاده می‌شود. در ادامه خلاصه ای از طرح توجیهی تولید عایق های رطوبتی از پشم شیشه را شرح داده‌ایم. جهت ارائه سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

 

برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی می‌توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

منبع: طرح تولید ایزوگام


طرح تولید ایزوگام | معرفی محصول

عایق‌های رطوبتی از پشم شیشه با کد آیسیک 2699512312 مورد استفاده در سازه‌های مختلف عمرانی هستند. عایق‌های رطوبتی پیش ساخته بر پایه استفاده از قیر، مواد نفتی و معدنی ساخته  می‌شود و جایگزین صنعتی بسیار مناسبی برای محصولات سنتی هستند. این محصول با توجه به نیاز و محیط کاربرد آن در عایق‌بندی درزها، شکاف‌ها و ایزوله کردن مکان‌ها از رطوبت و نفوذ آب می‌تواند در انواع و کیفیت مورد انتظار تولید شود.

علی‌رغم تنوع در محصول به کارگیری و نصب آن در محیط ساختمانی به سادگی و به سرعت قابل انجام است که یکی از مزیت‌های تولید و به کارگیری آن می‌باشد. تحقیق و توسعه بنگاه‌های صنعتی متناسب با نیاز بازار منجر به تنوع در لایه‌ها و مواد مورد استفاده براساس میزان حساسیت مورد انتظار در عایق‌سازی سقف، کف، دیوار و سایر بخش‌های ساختمانی مسکونی صنعتی و اقلیم‌های متفاوت آب و هوایی شده است. در لایه‌های متشکله این محصولات از قیر صنعتی 70-60 یا قیر طبیعی، مواد پلیمری APP، پشم شیشه (تیشو نخدار)، پلی‌استر منسوج و ساده و مواد معدنی همانند پودر تالک کربنات، ورق‌های آلومنیوم و نایلونی از پلی اتیلن استفاده می‌شود.

 

ویژگی‌های انواع  ایزوگام (عایق های رطوبتی)     

انواع ورق‌های انعطاف‌پذیر عایق رطوبتی–ورق‌های قیری تقویت شده عایق رطوبتی سطوح، نه تنها باید از الزامات استاندارد تدوین شده به شماره 3885 در خصوص ویژگی‌های ظاهری، ویژگی‌های ابعادی، جرم واحد سطح و ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی تا مرحله بسته‌بندی تبعیت کند؛ بلکه از سری استانداردهای ثبت شده ملی ویژگی اجزای تشکیل‌دهنده آن در شرایط استفاده درپی و فونداسیون و یا کاربرد به عنوان لایی می‌باید از الزامات استاندارد مواد اولیه مورد استفاده همانند استاندارد الیاف شیشه فلت به شماره 3891 الیاف پلی استر فلت به شماره 3880 و پلی استر بدون بافت به شماره 3889 در موسسه ملی استاندارد ایران تبعیت کند.

در این محصولات ماده آغشته کننده هر لایه، قیر و یا مخلوطی از قیر و افزودنی‌های بهبوددهنده است. در سطح بالایی جهت نچسبیدن به داخل رول بسته بندی شده از پودرهای معدنی همانند تالک آعشته می‌شود. در سطح زیزین نیز از فیلم پلاستیکی استفاده می‌شود. در تعدادی از محصولات سطح رویی پوشیده شده از فویل آلومنیوم است.

کالاهای جایگزین ایزوگام

ایزوگام یا عایق رطوبتی در پنج دهه گذشته به عنوان رقیب آسفالت، بتون و قیر گونی در بیشتر کشورهای دنیا به دلیل کیفیت و مزیت نصب بسیار آسانتر و قیمت مناسب در محیط‌های عمرانی به خصوص درفنداسیون، کف سازی و ایزولاسیون بام و دیوارهای ساختمان‌ها استفاده می‌شود. عایق رطوبتی با قابلیت انعطاف بر پایه دشواری کاربرد آسفالت را نداشت و به مراتب تولید صنعتی، حمل و نصب آن ساده‌تر و سریع‌تر می‌باشد.  

طرح تولید ایزوگام | موارد کاربرد

عایق‌های رطوبتی پیش‌ساخته مخصوص هم در پی فنداسیون سازه‌ها قابل استقاده هستند و هم در دیوارها و سطوح خارجی ساختمان، بدنه استخرها، مخازن و لوله‌های آب، تونل‌ها و پشت بام، بدنه حمام، سردخانه و مراکز تاسیساتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به دلیل سبکی، مقاومت مناسب، نصب آسان و قیمت مناسب استفاده از آن بسیار گسترش یافته است.

طرح تولید ایزوگام | دانش فنی پروژه و روش تولید محصول

1- فرایند تولید

در فرآیند تولید بسته به طراحی و برنامه‌ریزی نوع محصول و مشخص بودن تعداد لایه‎های ایزوگام و تنظیم فیدریگ و تغذیه خط تولید با مواد و اولیه مورد نیاز؛ ابتدا تیشو و پلی آستر وارد مخزن‌های قیر آماده شده می‌شود و با پرایمر آماده شده یا قیر دمیده آغشته می‌گردد.

با تنظیم استاندار ضخامت لایه در خروجی سیستم به مرحله کوتینگ و اضافه شدن فویل آلومینیم به لایه‌های آغشته شده به مواد اولیه به منظور کاهش دما وارد حوضچه‌های حاوی آب می‌گردد. محصول چند لایه بهم چسبیده پس از خنک کاری در حوضچه از بین وولینگ‌های سرد عبور کرده و در ادامه فرایند فیلم پلی‌اتیلن به قسمت زیرین لایه‌ها اضافه می‌گردد. ایزوگام تکمیل شده به منظور ذخیره‌سازی موقت قبل از بسته‌بندی به سمت آسانسور هدایت گشته و دز طی آن توسط ونتیلاتورهای خشک‌شده و به سمت دستگاه رول کن به صورت کانتینیوس هدایت می‌شود.

دستگاه محصول تولیدی پارچه مانند را در طول ده متر بریده و رول کرده و توسط سیستم پران به بیرون پرتاپ می‌نماید.

 

2- ماشین آلات و تجهیزات خط تولیدایزوگام

ماشین آلات و تجهیزات تولیدی مورد نیاز تولید عایق‌های رطوبتی عبارتند از:

  • بویلر روغن گرم دارای دو ردیف کوئیل حرارتی از لوله آتشخوار، مشعل متناسب با نوع سوخت و مجهز به تابلو برق و سیستم‌های کنترل الکتریکی و هیدرولیکی، پمپ سوخت، مخزن ذخیره روغن، مخزن انبساط
  • دستگاه بونزا (کوره پخت) دارای الکتروموتور گیربکس‌دار و تابلوهای برق و کنترل الکتریکی
  • دستگاه میکسر دارای الکتروموتور گیربکس‌دار و تابلوهای برق و کنترل الکتریکی
  • سیستم اندود کاری با ظرفیت ۴۰۰کیلوگرم جهت تولید ۱۰ متر عایق در دقیقه و دارای تشت و غلطک غوطه‌ور به انضمام سیستم حرارتی و ضخامت سنج
  • سیستم کوتینگ ورق و فویل آلومینیوم و نایلون پلی‌اتیلن دارای الکتروموتور گیربکس دار و تابلوهای برق و کنترل الکتریکی
  • سیستم کولینگ دارای تشت دو طبقه و غلطک‌های کشنده و انتقال به قطر و مجهز به پمپ سیرکولاسیون مایع خنک کننده و برح خنک کننده ورق‌های عایق رطوبتی  
  • سیستم رزرواسیون دارای آسانسور متحرک ذخیره‌سازی ورق ایزوگام و به ظرفیت ۴۰ متر در دقیقه۱۳  
  • دستگاه بسته‌بندی نیمه اتوماتیک دارای تابلو کنترل اتومانیک و غلتک‌های کشنده الکترو گیربکس‌دار مجهز به ماشین برش و ماندرال رول کن ورق‌ها به همراه سیستم بیرون انداز رول‌های آماده شده
  • مخازن ذخیره قیر صد تنی مجهز به کوئیل روغن گرم و  عایق شده با  پشم شیشه از جنس ورق گالوانیزه

طرح تولید ایزوگام | بررسی بازار و رقبا

تا پایان سال 1398 تعداد 128 واحد صنعتی عایق‌های رطوبتی از پشم شیشه با اشتغال 2494 با ظرفیت اسمی 1828824تن عایق‌های رطوبتی از پشم شیشه در کشور در حال فعالیت می‌باشند.

 محصولتعدادسرمایهتعدادظرفیتواحدکد آیسک
عایق های رطوبتی از پشم شیشه128201947724941828824تن2699512312

محصولات تولیدی آن‌ها هم در سازه‌های جدید و هم در بازسازی عایق‌های رطوبتی ساختمان و سازه‌های قدیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

طرح تولید ایزوگام | سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث واحد تولید عایق‌های رطوبتی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی حدود 59 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایه‌گذاری بیشتر از 38 درصد بوده و در کمتر از 3 سال بعد از به تولید رسیدن سرمایه اولیه خود را برداشت می‌کنید. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید 15000تن در سال ارائه شده است:

مشخصات عمومی طرح

ردیفموضوعبرآرودواحد
1زمین  5000متر مربع
2زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی و روباز2000متر مربع
3ماشین آلات  صنعتی25920میلیون ریال

 

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیفموضوعهزینه ها  (میلیون ریال )
1سرمایه گذاری ثابت48505
2سرمایه گذاری  درگردش10610
3کل سرمایه گذاری59115
4هزینه تولید سالیانه54,626

شاخص های مالی

موضوع
نرخ بازده داخلی IRR38
دوره برگشت سرمایه2/38
درصد فعالیت در نقطه سر به سر29

 

طرح تولید ایزوگام | مزایای اجرای طرح

با توجه به مصارف متعدد ایزولاسیون‌های رطوبتی به عنوان کالایی ضروری  در بخش‎های ساختمانی و عمرانی کشور و مزیت داشتن منابع قابل توجه مشتقات نفتی در کشور به موازات تقاضای بالا، جذابیت قابل قبولی در این زمینه هم جهت مصرف داخل و هم با تکیه بر تکنولوژی تولید محصولات با کیفیت استاندارد بین‌المللی در حوزه صادرات موجود می‌باشد. در ادامه برخی مزایای اجرای این طرح ارائه شده است:

  • سودآوری، بازده و دوره برگشت مناسب سرمایه­ گذاری
  • کاربرد گسترده و رو به رشد محصولات طرح (وجود تقاضای مستمر)
  • امکان صادرات این محصول در صورتی که استانداردهای لازم و تکنولوژی مناسب در تنوع بخشی به تولیدات استفاده شود
  • امکان دسترسی به سازندگان داخلی جهت تولید ماشین آلات با کیفیت مطلوب

طرح تولید ایزوگام | نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و ارایه معیارهای محاسبه هر یک از موارد برآورد سرمایه ثابت و در گردش و توضیح پیرامون هزینه‌های ثابت و متغیر طرح، پیش‌بینی و قیمت تمام‌شده و همچنین سود سالیانه طرح محاسبه گردیده است.

مهم‌ترین شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert استخراج شده، وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید عایق‌های رطوبتی با کیفیت نشان می‌دهد. به دلیل وجود تقاضای مازاد در طول چند سال اول  زمینه بسیار مساعدی برای ایجاد این واحد  فراهم است. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده‌سازی و زمان بهره‌برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

 

خدمات قابل ارایه  کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید کاشی سرامیکی مختلف
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه ،لعاب و انگوب
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی تولید کاشی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع: طرح تولید ایزوگام