مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

بهترین مرجع در دسته یابی به بروز ترین اطلاعات در زمینه های مختلف کسب و کار، سرمایه گذاری، اخذ جواز، ثبت شرکت و ...

مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک

بهترین مرجع در دسته یابی به بروز ترین اطلاعات در زمینه های مختلف کسب و کار، سرمایه گذاری، اخذ جواز، ثبت شرکت و ...

طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک در کمترین زمان

آخرین ارزیابی‌های آماری حاکی از آن است که ارزش بازار تجهیزات پزشکی در سال 2019 به  456.9 میلیارد دلار رسیده است و از سال 2015 با نرخ رشد سالانه 4.4 درصد افزایش یافته است. در حال حاضر به دلیل ضرورت، با رشد 6درصد در تولید این بازار در سال 2021 مواجه هستیم و انتظار می‌رود این حجم بازار جهانی تا سال 2023 به 603.5 میلیارد دلار برسد و لازم به ذکر است به لحاظ اقتصاد کلان کشور ما هم به جای واردات باید سهم مناسبی از این بازار را داشته باشد. در ادامه خلاصه ای طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک ارائه شده است. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی واحد خود  کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتیک




طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک | معرفی محصول

نوارهای سنتتیک ارتوپدی یا گچ پلاستیکی نوارهای ساخته شده از الیاف فایبرگلاس و پلی استر آغشته شده به رزین هستند که از آن برای گچ گیری اندام در حوزه ارتوپدی استخوان‌های آسیب دیده استفاده می‌شود. امروزه استفاده از گچ Plaster و الفا برای درست کردن این قالب‌ها به تدریج کمتر شده و جای خود را به نوارهایی با الیاف سنتتیک داده است. نوار فایبرگلاس یک ماده کامپوزیت بوده که از الیاف شیشه و رزین تشکیل شده است. الیاف پلی استر مورد استفاده نیز با پلی یورتان سازگار است و محصولات تولیدی نیز در عین سبکی بسیار مقاوم هستند و به همین علت جانشین مناسبی برای گچ‌های طبی ارتوپدی محسوب می‌شوند. جهت بازدید از سایر طرح توجیهی صنایع شیمیایی و دارویی کلیک کنید.

باند ارتوپدی فایبر گلاس

این باند از نخ فایبر گلاس مخصوص با دستگاه‌های بافندگی خاص بافته می‌شود تا ضمن سبک و محکم بودن به عنوان مواد اولیه برای تولید گچ فایبرگلاس ارتوپدی استفاده شود. برای تولید آن از دستگاه‌های بافندگی مدرن با عرض 5 الی 20 سانت و حتی بیشتر براساس نیاز استفاده می‌شود و قابلیت این را دارد که از عرض تا یک ونیم برابر کش بیاید. این محصول براق، لطیف، فرآوری شده و مستحکم است و با قابلیت آغشته شدن به رزین پلی یورتان از آن می‌توان برای تولید نوار و آتل فایبرگلاس ارتوپدی استفاده نمود.

باند ارتوپدی پلی استر

این باند از نخ پلی استر مخصوص با دستگاه‌های بافندگی خاص بافته می‌شود تا ضمن سبک و محکم بودن تطابق مناسبی را در بانداژ اندام داشته باشد. نوار ارتوپدی ساخته شده از آن دارای خاصیت آغشته پذیری مناسبی با رزین پلی اورتان اصلاح شده بوده و ظاهر نهایی مناسبی را بعد از نصب به خود می‌گیرد. از این باند فراوری شده در فرایند تولید نوار پلی استر و آتل پلی استر استفاده می‌شود.


نوارهای بانداژی براساس نیاز حوزه پزشکی در عرض‌های متفاوت تهیه می‌شود و پزشک معالج با پیچاندن این نوارها به دور اندام یک قالب محکم و سبک را در اطراف آن ایجاد می‌کند.

آتل یا اسپلینت

اسپلینت یا آتل در واقع یک نوع قالب آماده شده است که از یک طرف باز می‌باشد. برای مثال آتل ساق به صورت یک نیم استوانه در پشت ساق پا قرار می‌گیرد و جلوی ساق آزاد است. آتل ممکن است توسط پزشک با استفاده از گچ یا فایبرگلاس برای بیمار و متناسب با اندازه اندام بیمار درست شود و یا ممکن است از آتل‌های پیش ساخته استفاده شود.

آتل‌های پیش آماده در اندازه‌های مختلف و از جنس مواد مختلفی ساخته می‌شود. این آتل‌ها را می‌توان راحت‌تر و سریع‌تر استفاده کرد. همچنین می‌توان آن‌ها را با باندهای محکم کننده که به آن متصل است، سفت ویا شل کرده ویا آن را از بدن بیمار جدا کرد.

مزیت های استفاده از نوار و آتل پلی استر در ارتوپدی

* نفوذپذیری هوا خوب دلیل داشتن خلل و فرج جهت تنفس راحت‌تر پوست

* ترانسپرنسی عالی نسبت به اشعه ایکس

* ضد آب بودن

* سازگار با محیط زیست

* سادگی نصب

طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک | معرفی کدهای ISIC متعلق به محصولات مورد بررسی

بر اساس سیستم طبقه بندی آیسیک، عدد 24 مربوط به ساخت مواد و محصولات شیمیائی و گچ ارتوپدی پلیمری با کد آیسیک ده رقمی 24232019 طبقه بندی می‌شود کدهای آیسیک فعالیت‌های مرتبط طرح به شرح ذیل ارایه گردیده است.


     

کاربرد انواع بانداژها

بانداژها به عنوان پوشش خارجی بدن در فرآیندهای پزشکی و بهداشتی برای کاربردهای متفاوتی همانند مواردی ذیل طراحی می‌شوند. 

  • محافظت پوششی از زخم ها و پانسمان‌های اعضای بدن
  • بی‌تحرک سازی شکستگی‌های استخوان و نگهدارنده آتل و باندهای زیر گچ
  • ایجاد فشار بر روی اعضای بدن  
  •  استفاده در فرآیندهای ارتوپدی، نظیر باندهای نگهدارنده ها آتل و باندهای زیر گچ

لذا تامین انواع مختلف باند نوارهای سنتتیک ارتوپدی در مراکز درمانی همانند بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، خانه‌های بهداشت و اکیپ‌های امداد و نجات لازم است.

طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک | ویژگی‌ها و استانداردهای محصول

سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی الزامات عمومی و اختصاصی خود را در قالب استانداردهای تدوین شده به شرح ذیل اعلام نموده است:

تمامی این دستورالعمل‌ها با هدف تضمین و ماندگاری و تکرارپذیر بودن  تولید محصولاتی با کیفیت برای مصرف مشتریان می‌باشد. تعدادی از استاندارهای الزامی مرتبط با نوارهای ارتوپدی به شرح ذیل است.

  • مداخلات پرستاری-ارتوپدی – انواع آتل گذاری – آیین کار شماره استاندارد 15284
  • تعیین زمان گیرش و مقاومت باند قالب‌گیری ارتوپدی فایبر گلاس پلی اورتان سنتزی فعال شونده با آب -روش آزمون شماره استاندارد 18149
  • ویژگی‌های پارچه حلقوی بافت لوله‌ای مورد مصرف در ارتوپدی شماره استاندارد 4307
  • باند گچی-ویژگی‌ها و روش‌های آزمون شماره استاندارد 11806

استانداردهای ملی تدوین شده در تعیین زمان گیرش و مقاومت باند قالب‌گیری ارتوپدی فایبر گلاس پلی اورتان سنتزی فعال شونده با آب – روش آزمون 18149 inso است.

طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک | کالاهای جایگزین

در بسیاری از موارد با تشخیص پزشک متخصص از نوار و گچ‌های ارتوپدی معمولی و ستتیک به عنوان جایگزین همدیگر استفاده می‌شود، اما به لحاظ رعایت تمیزی سادگی و کیفیت کار قالب‌گیری ارتوپدی به سمت توسعه استفاده قالب‌گیری سنتتیک رزینی پیش می‌رود.

فرایند تولید باندهای ارتوپدی سنتتیک

نوارهای قالب‌گیری ارتوپدی و باندهای ارتوپدی، دارای دو نوع ساختار متفاوت برای بافت منسوج به صورت بی‌بافت و بافته شده است. لذا روش تولید و ماشین آلات مورد استفاده در فرآیند تولید پارچه برای تولید باند ارتوپدی به روش پارچه تاری دو دسته نخ متقاطع (تار و پود) طی عملیات بافندگی در دستگاه بافندگی انجام می‌شود که در آن نخ‌های کشیده طولی تار را با نخ‌های عرضی پود بهم بافته و تولید پارچه می‌نماید.


منسوجات بی بافت که از شبکه تار عنکبوتی به وجود آمده‌اند و بعد از تشکیل و فرم دهی استحکام اولیه محدودی را دارند، متناسب با نوع الیاف محصول؛ تکنیک و مکانیسم‌های مختلف پیوند استحکامی و تثبیت برای تولید محصول نیاز است. انتخاب روش تلفیق صفحات پارچه به شدت به ویژگی‌های عملکردی مورد نیاز و همچنین به نوع الیاف مورد استفاده بستگی دارد. در پارچه‌های بدون بافت سه نوع اتصال اصلی وجود دارد.

  • پیوند حرارتی سازگار در الیاف منسوجات بی بافت
  • پیوند در الیاف منسوجات بی بافت 
  • پیوند شیمیایی در الیاف منسوجات بی بافت
  • فرایند آغشته سازی رزینی

شرح کامل فرایند تولید

در این فرایند تولید نوار قالبگیری ارتوپدی مصنوعی با استفاده از الیاف فایبرگلاس بافتنی یا پلی استر، الیاف در فرایند تولید با رزین پلی اورتان اصلاح شده با قابلیت فعال شدن با آب آغشته می‌گردند. در این فرایند پارچه و نوار ساخته شده در یک جهت و یا در تمامی جهات قابلیت انعطاف پیدا می‌کند که امکان استفاده از آن را در درمان بسیار راحت می‌نماید.

به گونه‌ای که نوار با قرار گرفتن در معرض هر گونه رطوبت می‌تواند سفت و محکم شود. زمان تنظیم شده استفاده در قالب گیری تقریباً 2 الی4 دقیقه است و زمان تحمل وزن کامل حدود 20 دقیقه طول می‌کشد و در نهایت لبه‌ها و سطح قالب‌گیری شده صاف می‌شود. بستر بافتنی دارای کیفیت بالا، چسبندگی لایه‌های قوی‌، رنگ فوق العاده و متمایز و در ناحیه منحنی لبه‌ها نیازی به استفاده از تاشو را ندارد.

مواد اولیه رزینی دارای کیفیت‌های تایید شده جهت تولید نوارهای قالب گیری ارتوپدی سنتتیک و آتل را می‌توان در فرایند تحقیق و توسعه بنگاه بهبود داد. دستیابی به رزین تخصصی و نوار فایبر گلاس یا پلی استر در کنار فرایند تولید مطلوب از مهم‌ترین عناصر کلیدی کیفیت محصولات هستند. محصول نهایی استحکام کششی عالی و کارایی بالایی را در قالب گیری سطوح بدن انسان به ویژه در نواحی که برجستگی‌های استخوانی مانند مفاصل، مچ پا و پاشنه پا را دارد. هنگام برش، الیاف  فایبرگلاس ریشه شده با عملیات حرارتی منحصر به فرد کیفیت مطبوب را می‌تواند در تولید نوار ایجاد نمود.


رزین پلی اورتان

رزین قالب گیری ارتوپدی دارای خواص نرم سازی و  روانکاری است که به هنگام اجرا قالب گبری نه تنها کف نمی‌کند و چسبناک نیست؛ بلکه قابلیت صاف بودن سطحی قالب را پس از سفت شدن فراهم می‌کند. رزین مورد استفاده به صورت آب دوست طراحی و ساخته می‌شود تا آب بتواند به عمق رزین نفوذ کند و در نتیجه امکان استحکام فشاری و چسبندگی فوق العاده بالایی را مابین لایه‌های نوار فراهم می‌نماید. رزین تثبیت کننده، کیفیت پایداری فوق العاده‌ای را در بافت باند می‌تواند ایجاد نماید و در زمان مصرف نیز ضمن سهولت کاربرد، بوی نامطبوع شیمیایی را نباید داشته باشد و حتی با سوزاندن نیز نباید از خود دیوکسین تولید نماید. سیستم اختلاط پلی یورتان همراه با بخش رطوبت زدایی و بخش قالب گیری آتل براساس مواد ورودی زنجیره تامین یک مجموعه کامل صنعتی را شکل می‌دهد.

وینیل استات-اتیلن

چسب آب، یک کوپلیمر وینیل استات-اتیلن (VAE) اصلاح شده ویژه برای ارائه چسبندگی عالی به طیف گسترده‌ای از بسترهای سخت چسبنده است، امولسیون از پلی (وینیل الکل) تثبیت شده برای مدیریت رطوبت مناسب، سرعت گیرش و خواص مکانیکی عالی بکارگرفته می‌شود.

از این چسب‌ها می‌توان برای تولید چسب‌هایی بدون نیاز به نرم کننده استفاده کرد که ضمن انعطاف پذیری و مقاومت در برابر ماندگاری زمانی چسبندگی دائمی را ایجاد می‌کند. چسب آب در دماهای بالا استحکام چسبندگی بهتری را نشان می‌دهد و هنگامی که به صورت پلاستیکی درمی‌آید، مقاومت حرارتی کمتر از سایر کوپلیمرهای VAE  را نشان می‌دهد. خاصیت جریان عالی و سرعت گیرش بسیار بالای چسب باآب، آن را به عنوان یک امولسیون هم اختلاط برای پلی یورتان‌ها یا سایر پلیمرها در انواع کاربردهای ماشینی با سرعت متوسط ​​تا بالا ایده آل می‌کند.

طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک | ماشین آلات و تجهیزات اصلی خط تولید

ماشین آلات در دو بخش تولید نوارهای سنتتیک ارتوپدی و تولید آتل‌های آماده استفاده می‌باشد.

دستگاه بافندگی

این دستگاه براساس تکنولوژی تار وپودی باند پارچه مورد نیاز محصول را تامین می‌نماید. در بخش استفاده از پارچه نبافته بدبهی است بنگاه از محصولات آماده شده در زنجیره تامین استفاده خواهد نمود.

دستگاه قالب گیری سنتتیک آتل 

دستگاه با قابلیت به کارگیری انواع نوار برای تولید آتل‌های سنتتیک آماده استفاده می‌شود و امکان فیدر نوارهای الیاف شیشه و پلی استر آغشته شده به رزین‌های آب دوست اصلاح شده‌ای همانند پلی یورتان متناسب در قالب و شکل‌های تکرار شونده را دارد.


دستگاه خشک کن اتاقکی 

محصولات تولیدی پس از فرایند آغشته سازی و لایه گذاری آتل‌هایی که در اشکال و سایزهای استاندارد ساخته می‌شود، باید در اتاقک حرارتی تمیز تحت شرایط ترمودینامیکی برنامه ریزی شده خشک شوند؛ لذا اتاقک‌های خشک کن صنعتی قابلیت برنامه ریزی حرارتی زمانبندی شده را دارند.

دستگاه تولید نواری های سنتتیک ارتوپدی

دستگاه تولید نوار سنتتیک ارتوپدی الیاف شیشه/ پلی استر و با ظرفیت حداکثر تولید 200 رول در ساعت با سایزهای (2 اینچ/3 اینچ/4 اینچ/5 اینچ/6 اینچ) و طول 3.6 متر به صورت بسته بندی شده در کیسه‌ای آلومینیومی قابلیت کار با برق شبکه برق -AC220  ولت و دامنه فرکانس 50 الی 60Hz، و توان مصرفی kwh 10 وظیفه آغشته سازی نوار را به رزین تخصصی برعهده دارد. سیستم پنوماتیک این دستگاه قادر است هوای فشرده مورد نیاز فیدر رزین به نوار را کنترل نماید.


دستگاه بسته بندی

این دستگاه بسته بندی نوارهای تولید شده سنتتیک را در داخل کیسه‌های آلومینیومی سیلد شده بر عهده دارد و قادر است با استفاده از انواع فیلم ترموفرمینگ نیز کار کند. کنترل دما دستگاه به صورت خودکار انجام می‌گیرد، دستگاه بسته بندی با استاندارد پزشکی و درجه اتوماتیک قابل تنظیم دارای نیروی محرکه الکتریکی است.

طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتتیک | بررسی بازار و رقبا

کشورهای آسیای جنوب شرقی و چین ازجمله کشورهایی هستند که انواع نوار ارتوپدی سنتتیک را به ایران صادر می‌کنند. در حال حاضر در کشور 20 واحد تولید نوارهای ارتوپدی با پروانه بهره برداری فعال هستند و 81 جواز تاسیس دیگر نیز در این زمینه صادر شده است.


سرمایه گذاری مورد نیاز در طرح نوارهای ارتوپدی سنتتیک

بدیهی است سرمایه گذاری با توجه به موقعیت طرح، ظرفیت، قیمت‌ها و زمان تهیه طرح متفاوت می‌باشد. بر اساس مطالعات انجام شده احداث تولید در سال جاری ارزش ماشین آلات خارجی این محصولات حدود 200هزار دلار اعلام شده است. نرخ بازدهی داخلی طرح تهیه شده براساس ویژگی‌های سرمایه گذاری پروژه 34درصد بوده و ظرف سه سال بعداز به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهید داشت. 

نتیجه مطالعات مالی و اقتصادی

تحقیقات بازار و برآوردهای مالی فنی و اقتصادی تهیه شده طرح در سال 1400 و تحلیل شاخص‌های مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی که از نرم‌افزار Comfar III Expert مشخص شد؛ وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای تولید و بسته بندی نوارهای ارتوپدی سنتتیک نشان می‌دهد.

جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیر ساخت براساس پلان‌های مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور می‌توانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده سازی و زمان بهره برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.

برای بازدید از نمونه کارهای کارشناسان کاردوک در زمینه طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.

خدمات قابل ارایه کاردوک به  طرح‌ها و واحدهای تولید کننده

  • تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی طرح با استفاده از نرم افزار کامفار توسط متخصصین کارآمد مهندسی
  • ارائه خدمات در انتخاب ماشین آلات، تاسیسات عمومی و طراحی سایت پلان
  • تامین نیروی انسانی نصب و راه اندازی ماشین آلات و تاسیات عمومی طرح تولید
  • مشاوره فرمولاسیون مواد اولیه
  • مشاوره اصلاح تکنواوژی، نوسازی و بازسازی واحدهای قدیمی
  • مشاوره صادرات محصول با کیفیت به کشورهای دیگر

برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها می‌توانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع: طرح توجیهی تولید نوارهای ارتوپدی سنتیک

صنایع و معادن استان یزد

آدرس اداره صنایع و معادن استان یزد چیست؟ بسیاری از کسب و کارها و صاحبان مشاغل برای دریافت خدمات مربوطه، باید به اداره صنایع معادن مراجعه کنند. اما قبل از مراجعه باید بدانید که بسیاری از این خدمات به صورت اینترنتی از طریق سامانه بهین یاب ارائه می‌شود. کارشناسان کاردوک به شما برای دریافت خدمات هر چه بهتر راهنمایی لازم را ارائه می‌دهند.

برای دریافت خدمات از کارشناسان با تجربه کاردوک می‌توانید از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع: صنایع و معادن استان یزد



آدرس اداره صنایع و معادن و تجارت استان یزد

آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان یزد به شرح زیر می‌باشد:

 
یزد-بلوار دانشجو،سازمان صنعت معدن و تجارت ساختمان شهید پارسائیان
 
 
یزد-بلوار 17 شهریور،سازمان صنعت معدن و تجارت ساختمان شهید طاقه باف
 
 
شماره تماس ساختمان اصلی:
۰۳۵۳۶۲۴۸۰۵۱-۴
۰۳۵۳۶۲۳۱۰۸۵
 
 
آدرس ایمیل: info@mimtyazd.gov.ir
 
آدرس وب سایت:  yzd.mimt.gov.ir
 
ساعات کاری : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نیم تا دو نیم (7:45 تا 14:15) و پنجشنبه ها از ساعت (7:45 تا 13:15)

خدمات صنایع معادن استان یزد

تمام کسانی که با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگیر هستند می‌دانند که این سازمان خدمات بسیاری از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام می‌دهد. مهم‌ترین خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛

بررسی و ارائه جواز و پروانه برای طرح‌های صنعتی

ارائه واحدی با امکانات صنعتی در شهرک‌های صنعتی

ارائه وام برای طرح‌هایی با توجیه اقتصادی

ارائه سهمیه مواد اولیه

اعلام آمارهای واحدهای تولیدی و صنعتی

و….

خدمات الکترونیکی صنایع معادن

سازمان صنایع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پیشرفت تکنولوژی همانند سایر حوزه‌ها بسیاری از خدمات خود را به صورت آنلاین و از طریق اینترنت ارائه می‌دهد. بهین یاب یکی از جامع‌ترین سامانه های مربوطه به صنایع، معادن و تجارت کشوری است.

خدمات قابل ارائه کاردوک

شرکت کاردوک به صاحبان مشاغل و کارآفرینان در تمامی مراحل انجام پروژه خدمات ارائه می‌دهد. شما می‌توانید در زمینه‌های زیر با کارشناسان تماس گرفته و راهنمایی لازم را دریافت کنید.

مشاوره کسب و کار

اصلاح طرح توجیهی و نوشتن طرح توجیهی

انجام تمام امور مربوط به سامانه بهین یاب

عیب یابی پروژه

مکان یابی و اجرای پروژه

دریافت جواز تاسیس صنعتی و پروانه بهره برداری

تامین مالی و دریافت وام

تامین تجهیزات و معرفی دستگاه های مناسب

برای دریافت خدمات از کارشناسان با تجربه کاردوک می‌توانید از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع: صنایع و معادن استان یزد

طرح کشتارگاه صنعتی طیور برای توجیه اقتصادی

طرح توجیهی راه اندازی کشتارگاه صنعتی طیور برای راه اندازی یک مجموعه اقتصادی در جهت تولید گوشت طیور می باشد. معمولا کشتارگاه های صنعتی طیور به گونه ای راه اندازی می شوند که صفر تا صد تولید گوشت طیور شامل ذبح تا انجام برخی فرآیند ها بر روی گوشت، در یک مجموعه انجام شود.  کشتارگاه های صنعتی طیور در کشورمان تازه تاسیس هستند و نیاز به کسب اطلاعات بیشتری برای شروع دارند. در ادامه این مقاله اطلاعات کاملی از طرح کشتارگاه صنعتی طیور ارائه کرده ایم.

برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید. 

منبع: طرح کشتارگاه صنعتی طیور



معرفی محصول | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

در سال های گذشته برای تهیه و تولید گوشت طیور، یک مکان متمرکزی وجود نداشت. ارائه و فروش گوشت طیور به افراد مختلف به این صورت انجام شد که هر گوشت فروشی و قصاب دام و طیور را در مکان خود ذبح می کرد و پس از پاک کردن در اختیار افراد دیگر قرار می داد. این روش ضمن اینکه کاری زمانبر بود، از نظر رعایت مسائل بهداشتی نیز مشکل داشت.

به همین دلیل در ابتدا با برنامه ریزی دولت و کمک شهرداری، مکان هایی بهداشتی برای ذبح طیور و ارائه آن به مشتریان در نظر گرفته شد و پس از مدتی به بخش های خصوصی تحت نظر سازمان بازرسی گوشت واگذار گردید که در این حالت نیز دولت کنترلی بر کشتارگاه ها نداشت.

تمامی این دلایل در کنار رشد جمعیت و شهر ها باعث شد برای تولید گوشت سفید طیور و مواد غذایی پروتئینی، کشتارگاه های صنعتی طیور راه اندازی شوند. کنترل و بازرسی در این کشتارگاه ها توسط  دامپزشکان و بازرسان مربوطه انجام می شود.

اداره کشتارگاه های صنعتی طیور تعاونی بر عهده شرکتی می باشد که شرکت های تعاونی تعیین کرده اند. در هر بازه زمانی، در آمد های  حاصله محاسبه شده و با کسر مخارج و هزینه های مربوط به نوسازی تجهیزات، به حساب شرکت های تعاونی واریز می شود.

اهداف احداث کشتارگاه صنعتی طیور | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

از مهم ترین اهداف احداث کشتار گاه صنعتی طیور به عنوان یک مجموعه صنعتی که با بهره دهی کامل، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تأمین گوشت سفید طیور به صورت بهداشتی و البته با رعایت موازین اسلامی
  • ایجاد کشتارگاه ها در مناطق دامخیز به منظور جلوگیری از خسارت های ناشی از حمل دام زنده
  • اشتغال زایی
  • گسترش صنایع مرتبط نظیر دامداری، دامپروری، تولید علوفه و …
  • بالا بردن ظرفیت تولید گوشت طیور
  • تبدیل ضایعات طیور شامل خون، چربی و… به فرآورده های قابل مصرف
  • کاهش آلودگی محیط زیست
  • نگهداری گوشت با استفاده از تجهیزات بسته بندی و امکانات سردخانه ای
  • تکمیل زنجیره تولید گوشت و رسیدن به خود کفایی
  • کشتار متمرکزدر جهت کسب آمار دقیق جهت برنامه ریزی های آتی

ارزش غذایی گوشت مرغ | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

از مهم ترین منابع غذایی حاوی پروتئین برای انسان، گوشت مرغ می باشد. از آنجایی که میزان پروتئین موجود در گوشت مرغ از دیگر گوشت ها بیشتر است و همینطور احتمال انتقال بیماری از این مرغ ها به انسان بسیار کم تر می باشد، جزو مواد غذایی پر مصرف در کشورمان می باشد. به طور کلی گوشت مرغ به دلیل داشتن پروتئین بالا باعث سلامت استخوان ها، جلوگیری از پوکی استخوان و … می شود. ضمن اینکه دارای انواع ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.

لازم به ذکر است اگر گوشت مرغ در مرحله آماده سازی آلوده شود، می تواند موجب انتقال بیماری های سالمنلوزیس  به انسان شود. بنابراین رعایت بهداشت در مراحل مختلف شامل سر بریدن، پر کنی و … بسیار حائز اهمیت است تا گوشت سالم و بدون آلودگی به دست مصرف کننده برسد.

معرفی کد آیسیک مرتبط با صنعت کشتارگاه صنعتی طیور | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

در این قسمت کد آیسیک مرتبط با محصولات غذایی تولید شده در کشتارگاه صنعتی طیور را ارائه کرده ایم.

  •  کد آیسیک کشتارگاه مرغ : کد  511412457
  •  کد آیسیک دل و جگر و سنگدان حاصل از کشتارگاه طیور ( خوراک انسان ) : کد  1511512423
  •  کد آیسیک پای مرغ حاصل از کشتارگاه طیور( خوراک انسان ) : کد 1511512421
  •  کد آیسیک تولید پودر گوشت طیور حاصل از کشتارگاه طیور ( خوراک انسان ) : کد 1511512422
  •  کد آیسیک پودر پر مرغ و دیگر پرندگان حاصل از کشتارگاه طیور( خوراک حیوان ) : کد 1511512434
  •  کد آیسیک چربی صنعتی حاصل از ضایعات کشتارگاه طیور: کد 1511512449
  •  کد آیسیک گوشت مرغ تازه بسته بندی شده : کد 1511412483
  •  کد آیسیک گوشت مرغ منجمد بسته بندی شده : کد 1511412484

کدهای زیر نیز شامل کشتارگاه صنعتی طیور می شوند :

  •  کد آیسیک کشتارگاه مرغ  : کد 1511412458
  •  کد آیسیک کشتارگاه بوقلمون : کد 1511412458
  •  کد آیسیک کشتارگاه شترمرغ :کد 1511412459
  •  کد آیسیک کشتارگاه بلدرچین : کد 1511412496

محصولات و خدمات کشتارگاه طیور | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

محصولاتی که علاوه بر مرغ در کشتارگاه طیور تولید و به مشتریان عرضه می شود، شامل موارد زیر است:

  • مرغ کامل آماده طبخ
  • ران کامل با پوست و  ران کامل بدون پوست
  • مغز ران با پوست و مغز ران بدون پوست
  • ساق ران با پوست و ساق ران بدون پوست
  • سینه بدون بال و گردن وکتف
  • جوجه کباب با استخوان ساده و زعفرانی
  • جوجه کباب بدون استخوان ساده و زعفرانی
  • شنیسل با کتف و شنیسل بدون کتف
  • کتف ساده، زعفرانی و سوخاری
  • فیله ساده و فیله سوخاری
  • گردن با پوست و  گردن بدون پوست
  • بال ساده، زعفرانی و سوخاری
  • پای مرغ
  • جگر
  • سنگدان
  • دل
  • پودر گوشت

بخش‌های مختلف کشتارگاه صنعتی طیور | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

کشتارگاه های صنعتی طیور شامل بخش های مختلفی است که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.

  • خط  کامل کشتار مرغ
  • بسته بندی و قطعه بندی
  • سردخانه
  • کارخانه تبدیل ضایعات ( تهیه پودر گوشت )
  • تصفیه فاضلاب

واحدهای مختلف کشتارگاه مرغ نیز شامل بخش های متفاوتی که به شرح موارد زیر می باشد:

  • سکوی پذیرش مرغ زنده
  • سالن پذیرش
  • خط کشتار
  • سالن کشتار
  • تخلیه شکم
  • شستشوی مرغ
  • چیلر آبی (خنک کننده)
  • خط آب چکان
  • آب چکان (اتاق سرد)
  • بسته بندی و قطعه بندی مرغ
  • واحد تونل انجماد به ظرفیت
  • واحد نگهداری (سردخانه)

ویژگی های لاشه مرغ خوب | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

لاشه مرغ تازه باید در تمامی اجزا، ویژگی های مورد قبولی داشته باشد تا بتوان آن را به عنوان یک ماده غذایی سالم مصرف کرد. از مهم ترین ویژگی های لاشه مرغ تازه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پوست بدن : به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربائی، کشیده شده به صورت یکنواخت بر روی مرغ، بدون پارگی، تورم، خونمردگی، تغییر رنگ، خراش و کاملاً تمیز و عاری از پر و بدون ذرات خارجی و هرگونه آلودگی
  • ماهیچه‌ های اسکلتی : به رنگ سفید مایل به صورتی، بدون تغییر رنگ، خونمردگی و آثار تور، سفت و دارای قوام طبیعی
  • چربی‌ها : به رنگ زرد روشن، بدون بوی غیرطبیعی
  • استخوان‌های اسکلتی بدن : بدون شکستگی و یا انحنای غیرطبیعی و غیرعادی
  • بو: بدون بوی غیرطبیعی همچون بوی ترشیدگی، تعفن یا گندیدگی

لاشه مرغ منجمد علاوه بر ویژگی های لاشه مرغ تازه، باید دارای ویژگی های زیر نیز باشد:

  • به‌ صورت کاملاً منجمد
  • عضلات سخت و دارای قوام طبیعی پس از انجماد جدایی
  • بدون آثارو نشانه‌ های سوختگی ناشی از انجماد
  • بدون علائم کپک‌ زدگی
  • نداشتن آب یا خونابه در بسته بندی مرغ منجمد
  • دارای نشانه‌ گذاری مربوط برابر ضوابط

فرآیند تولید گوشت مرغ در کشتارگاه های صنعتی | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

فرآیند تولید گوشت مرغ در کشتارگاه های صنعتی طیور در چندین مرحله انجام می شود که در ادامه آن ها را توضیح داده ایم.

مرحله اول: تخلیه مرغف

در این مرحله مرغ توسط کامیون و یا وانت هایی که دارای قفسه های مخصوص حمل مرغ زنده است، وارد کشتارگاه صنعتی طیور می شود. پس از انتقال مرغ ها به سالن، یکی یکی از پا از قلاب هایی آویزان می شوند.

مرحله دوم : شوک

مرغ های آویزان از پا به نوار نقاله هوایی برای آرام شدن وارد دستگاه شوک الکتریکی می شوند. شوک اکلتریکی با وارد شدن مرغ به دستگاهی که دارای وانی از فایبرگلاس با آب حاوی الکتریسیته ضعیف است برای 10 تا 15 ثانیه انجام می شود.

مرحله سوم : ذبح مرغ

مرغ ها پس از شوک الکتریکی به روش اسلامی ذبح می شوند. به دلیل آویزان بودن مرغ ها، خون از بدن مرغ سریعا خالی می شود.

مرحله چهارم :  اسکالدر یا پر خیس کن

شستشوی اولیه مرغ ها توسط این دستگاه انجام می شود. در این مرحله پرهای مرغ ها آماده جداسازی می گردد. بقایای خون از بدن مرغ ها خارج می شوند و شسته و تمیز می گردند. برای اینکه پرها به راحتی جدا شود تا دمای  55 تا 60 درجه سانتیگراد نیز گرم می شوند.

مرحله پنجم :  قسمت پر کن

مرغ ها برای جداسازی پرها توسط خط نقاله هوایی وارد دستگاه می شوند و پر آن ها بدون هیچ آسیبی به مرغ ها، جدا می شود.

مرحله ششم : قسمت کله کش

سر مرغ در این مرحله جدا می گردد.

مرحله هفتم : قسمت پا انداز

پای مرغ ها در این مرحله از قلاب خارج می شود.

مرحله هشتم : قسمت پابر

در مرحله هشتم، مرغ ها بر روی یک دیسک آلومینیومی هدایت می شوند و پس از خم شدن پا از مفصل، با تیغ ثابت برش داده می شوند و در نهایت توسط تیغ متحرک از مفصل جدا می شوند.

مرحله نهم : قسمت مقعد بر

قسمت مقعد مرغ توسط ماشین رکتوم بریده می شود تا هیچ گونه آلودگی وارد شکم مرغ نشود. در این مرحله یه کمک سیستم نگهدارنده پای مرغ و همینطور سیستم نگهدارنده دم مرغ، مقعد تا جناح سینه مرغ نیز پاره و باز می شود. در این مرحله نیز برش ها به گونه ای انجام می شود که پارگی روده موجب آلودگی مرغ نشود. تیغ ها پس از هر بار استفاده، به طور اتوماتیک شسته می شوند.

مرحله دهم : قسمت تخلیه اتوماتیک شکم مرغ

در این مرحله شکم مرغ تخلیه می شود به طوری که قاشق تخلیه شکم از جلوی سینه وارد شکم مرغ می شود و با یک حرکت تمامی شکم مرغ را خالی می کند. تمامی قاشق ها بعد از هراستفاده به صورت اتوماتیک شسته می شوند.

مرحله یازدهم : جداسازی

پس از اینکه شکم مرغ را تخلیه می کنند، باید قسمت های مختلف آن را از یکدیگر جدا کنند. در این مرحله قسمت های خوراکی مرغ مثل دل و جگر و سنگدان تمیز و شسته می شوند و وارد نوار نقاله و میز مربوطه می گردند. دیگر قسمت های غیر خوراکی مرغ نیز از طریق کانالی برای دپوی زیر زمینی انتقال می بابد تا به خوراک دام تبدیل شود.

مرحله دوازدهم : قسمت چیلر حلزونی

مرغ ها وارد چیلر حلزونی می شوند تا ضمن شستشو با پودر یخ نیز به درجه حرارت 4 درجه سانتی گراد برسند.

مرحله سیزدهم : بسته بندی

در نهایت مرغ ها باید بسته بندی شوند و برای عرضه به مشتری آماده گردند. برای اینکار ابتدا آب های اضافی مرغ حاصل از مرحله شست و شو را از آن خارج می کنند. بسته بندی های دل و جگر را نیز درون مرغ ها قرار می دهند و در نهایت در کیسه هایی از جنس نایلون قرار داده می شود و پس از تخلیه هوا، پلمپ می گردد. مرغ ها پس از بسته بندی در سرد خانه نگهداری می شوند.

ماشین آلات و ابزار مناسب | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

برای کشتالرگاه صنعتی شیور در هر بخشی از کشتار، به برخی ماشین آلات و ابزار مناسب نیاز است که در ادامه به تمامی آن ها اشاره کرده ایم.

خط اصلی کشتار در کشتارگاه مرغ

  • ریل اصلی خط کشتار
  • ترولی و زنجیر
  • قلاب و رابط
  • واحد قطعه ­بندی
  • دستگاه سورتینگ
  • دستگاه قطعه بندی
  • دستگاه استرژ
  • لیبل زنی
  • و …

تجهیزات ذبح و پرکنی کشتارگاه مرغ

  • ریل حمل قفس
  • قفس شور
  • شوکر
  • حوض جمع آوری خون
  • شمارشگر
  • اسکالدر
  • پرکن
  • کله کش
  • پرنده شوی
  • پا بر
  • پیلر
  • پا انداز
  • قلاب شور
  • و …

تجهیزات واحد تبدیل ضایعات کشتارگاه مرغ

  • سپریتور
  • دیگ پخت
  • پرکولیتور
  • آسیاب پودر گوشت
  • ایستگاه توزین و دوخت
  • کندانسور و بوگیر و بوسوز
  • کانوایر
  • صفحه خشک کن
  • پمپ انتقال ضایعات
  • و ….

خط چیلینگ روم کشتارگاه مرغ شامل:

  • ریل اصلی خط چیلینگ روم
  • ترولی و زنجیر
  • قلاب
  • مرغ انداز
  • و….

تجهیزات واحد فرآوری (عمل آوری) و بسته­ بندی مواد پروتئینی (گوشت سفید) شامل:

  • خط ریل حمل لاشه
  • چنگک مخصوص لاشه
  • میز مخصوص برش
  • نوار تقاله مخصوص انتقال قطعات گوشت و استخوان
  • چرخ گوشت در سایزهای مختلف
  • راک های حمل گوشت
  • و …

سایر تجهیزات موردنیاز کشتارگاه مرغ

  • تسمه نقاله جداسازی دل و جگر و سنگدان
  • دستگاه سنگدان پاک کن
  • دستگاه پوست­گیر سنگدان
  • چیلر مخصوص دل و جگر و سنگدان
  • میزهای مخصوص جداسازی و بسته ­بندی دل و جگر و سنگدان
  • پوست گیر پای مرغ
  • دستگاه برش ساق پای مرغ
  • دستگاه ناخن زن و …

تجهیزات واحد فرآوری (عمل آوری) پای مرغ کشتارگاه مرغ | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

  • دستگاه شستشو
  • وان آب گرم
  • پوست­گیر پا مرغ
  • دستگاه برش ساق
  • فینیشر
  • سورتینگ
  • بسته ­بندی
  • کارتن زنی
  • شیرینگ پک
  • راک­ های حمل پا مرغ به تونل انجماد
  • و …

واحد بسته بندی در کشتارگاه مرغ | طرح کشتارگاه صنعتی طیور

  • میز مخصوص بسته بندی
  • قیف پرکنی مرغ
  • کلیپ زن
  • شیرینگ پک
  • راک­های حمل مرغ بسته بندی شده به تونل انجماد و …

برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.


منبع: طرح کشتارگاه صنعتی طیور

طرح توجیهی تولید انواع لامپ و چراغ در کوتاه ترین زمان

آیا به دنبال طرح توجیهی تولید انواع لامپ و چراغ ال ای دی (LED) هستید؟ تولید انواع لامپ و چراغ LED  در کشور از مزیت اقتصادی مناسبی برخوردار بوده و سودآوری قابل توجهی دارد. با تولید این محصول می‌توانید زمینه اشتغال 40 نفر را فراهم کرده و در یک فرایند زمانی از محل ستادهای پروژه و متناسب با وضعیت بازار طرح توسعه متعددی را اجرا نمایید. نوشتن طرح نیاز به مهارت و دانش مربوط به صنایع را به صورت عملی دارد. مرکز کاردوک با ارائه انواع خدمات کسب و کار تضمین کننده تمامی محصولاتش نیز است. در ادامه خلاصه‌ی یکی از طرح‌های توجیهی تولید لامپ را آورده‌ایم. برای اطلاع از اصول کلی طرح توجیهی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره از کارشناسان مرکز کاردوک جهت شروع کار و بهره برداری از خلاقیت هودتان می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع : طرح تولید لامپ 




طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی | معرفی محصول

لامپ ها و چراغ‌های روشنایی LED  از انرژی بسیار کمی برای تولید نور در رنگ‌های مختلف استفاده می‌کنند؛ به طوری که مصرف برق آن‌ها ده درصد لامپ‌های معمولی با تقریبا طول عمر بالا تا ۵۰۰۰۰ ساعت و نوردهی بسیار زیاد می‌باشند.

واژه LED مخفف کلمات Light Emitting Diode به معنای دیود ساطع کننده نور است. دیودهای ساطع‌کننده نور زیر گروه نیمه رساناها به شمار می آیند. خاصیتی که LED ها را از سایر نیمه هادی‌ها متمایز می‌سازد؛ این است که با گذر جریان از آنها انرژی بر اثر مقاومت به صورت نور ساطع می شود. به طور کلی لامپ‌های دیودهای نوری از پنج بخش اصلی  LED، عدسی یا لنز، مجموعه قاب و هیت سینک، بردهایی مدار چاپی و منبع تغذیه تشکیل شده است. بطور معمول ولتاژ ورودی آن‌ها بین 111 تا 311 است و اشعه ماوراء بنفش و مادون قرمز تولید نمی‌کنند. در حال حاضر این لامپ‌ها با توان‌های 1،3،5،11،28،31،51،61 و 111 وات و بیشتر نیز تولید می‌شوند. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی | ویژگی‌ ها

مصرف کم انرژی

در شرایطی که ایجاد نیروگاه‌های تولید برق بسیار پرهزینه و زمان‌بر است و پیک مصرفی فعلی کشور به بیش از ۵۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسیده، مشترکان برق کشور باید با کاهش مصرف خود امکان جلوگیری از قطعی برق را فراهم نمایند. یکی از راه‌های کاهش مصرف، جایگزینی لامپ‌های LED به جای سایر لامپ‌های رشته ای، بخار جیوه و بخار سدیم و CFL است.

لامپ‌های ال ای دی امکان تولید روشنایی مورد نیاز و مطلوب را با تنظیم شدت و زاویه تابش نور با صرف انرژی بسیار کمتر فراهم می‌کند. این لامپ‌ها هم قابلیت تغذیه با جریان مستقیم و هم جریان متناوب الکتریکی را با مصرف کم دارند. همچنین از منابع انرژی خورشیدی یا باتری نیز می‌توان جهت تامین انرژی خود استفاده کنند. در جدول زیر میزان مصرف انرژی الکتریکی لامپ‌های مختلف بر حسب شاخص روشنایی لومن (میزان نوردهی یکنواحت منبع روشنایی) مقایسه شده است.

              میزان نور خروجی(لومن)

 

نوع لامپ

LM 350500 LM700 LM900 LM
رشته ای30وات406080
کم مصرف CFL7وات91418
LED  نوری5/3وات5/55/710

طول عمربالا

چون دیودهای نوری گرمای زیادی تولید نمی‌کنند دارای مزیت های مهمی چون اتلاف انرژی بسیار اندک، بازده انرژی بسیار بالا، استقامت بیشتر و طول عمر زیاد هستند. این لامپ‌ها طول عمری بین ۵۰ تا ۶۰ هزار ساعت دارند. همچنین کیفیت نور خروجی نسبت به سایر انواع لامپ‌ها در سطح بالاتری قرار می‌گیرد.

نوع لامپعمرمفید(ساعت)
رشته ای1000
کم مصرف CFL10000
LED  نوری50000

زمان واکنش بهتر   Response Time

لامپ‌های ال ای دی به محض دریافت ولتاژ برق روشن می‌شوند (کمتر از 20میکرو ثانیه)، ولی لامپ‌های متال هالیدی زمانی بالغ بر 5 دقیقه لازم دارند تا به حداکثر نوردهی خود برسند. یعنی لامپ‌های ال ای دی پانزده بسیار سریع‌تر روشن می‌شوند. لامپ‌های متال هالید را اگر به مدت بیش از 5 دقیقه روشن بگذارید گرم شده و بعد از 5 دقیقه اگر لامپ را خاموش کنید دیگر فوراً روشن نمی شوند و سنسور داخل لامپ اجازه روشن شدن مجدد لامپ را تا زمان سرد شدن نمی‌دهد.

بهداشتی بودن

لامپ‌های LED فاقد اشعه‌های مضر ماوراء بنفش و ماوراء قرمز لامپ های فلورسنت و کم مصرف هستند. با توجه به پاک و سالم بودن نور لامپ‌های ال ای دی، این گونه لامپ‌ها با لامپ‌های مضر فلورسنت و کم مصرف (دارای جداره حباب آغشته به جیوه) جایگزین شده اند.

کالاهای جایگزین انواع لامپ وچراغ LED

لامپ‌های رشته‌ای، لامپ‌های فلورسنت جیوه‌ای و کم مصرف، لامپ‌های گازی بخار سدیم، مهتابی‌ها، لامپ‌‌های متال هالید، لامپ‌های با نور سفید و معمولی را می‌توان کالای جایگزین لامپ‌های دیودهای نوری فرض نمود. اما با توجه به مزیت لامپ‌های دیود نوری به لحاظ طول عمر، مصرف کم انرژی، روشنایی بیشتر و باکیفیت‌تر،  جایگزین خوبی برای سایر محصولات رقیب از نظر تکنولوژی و اقتصادی است. برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنایع برق و الکترونیک کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی | موارد کاربرد

موارد کاربرد این لامپ‎ها عبارتند از :

  • استفاده برای تامین روشنایی محیط های بسته، مسکونی و اداری (سقف، دکوراسیون منزل، کابینت آشپزخانه ،اتاق ها و راهرو) و نور پردازی و تزئین محیط های داخلی همانند قفسه کتابخانه ها، ویترین مغازه‌ها، موزه ها
  • استفاده برا تامین روشنایی محیط‌های عمومی و معابر شهری، پارکینگ‌ها، در قالب چراغ های خیابانی و پروژکتورها در روشنایی محیط‌های عمومی، خیابان‌ها، نورپردازی و تزئین محیط خارجی همانند نمای ساختمان‌ها، آب نماها، پایه پل‌ها، بناهای تاریخی، پارک‌ها

تنوع اندازه، شکل ظاهری و رنگ لامپ‌های LED مصرف آن را در این زمینه‌ها دو چندان کرده است. طراحی آن‌ها شبیه لامپ‌های معمولی بوده تا امکان جایگزینی آسان برای مصرف کننده وجود داشته باشد.

دانش فنی پروژه و روش تولید محصول

عمده فرآیند تولید لامپ LED، در خط  مونتاژ قطعات متشکل لامپ شکل می‌گیرد. قطعات با کیفیت و کنترل شده مورد نیاز تولید لامپ به صورت آماده در فرآیند مونتاژ  ال ای دی به کار گرفته می‌شود تجهیزات خط تولید عبارتند از:

  1. خط مونتاژ کلیه قطعات لامپ به همراه سیستم‌های انتقال اتوماتیک (دو خط)
  2. سیستم چسب کاری اتوماتیک 2 دستگاه
  3. پرس اتوماتیک و دستی 4 دستگاه
  4. دستگاه پانچ اتوماتیک 2 دستگاه
  5. لیزر جت دوستگاه
  6. سیستم پنوماتیک تامین هوای فشرده یک دستگاه
  7. دستگاه های سنجش پارامترهای نوری دو دستگاه
  8. دستگاه تست پایداری وعمر لامپ دو دستگاه
  9. تجهیزات، ابزارآلات الکترونیکی و کارگاهی و آزمایشگاهی (اسیلوسکوپ، ائومتر، لایت متر، حرارت سنج، ابزار لحیم‌کاری و جوش و…) ست کامل

بررسی بازار و رقبا

نظر به ویژگی‌های منحصر به فرد این نوع لامپ‌های ال ای دی در کاهش مصرف انرژی، عمر طولانی، گستردگی کاربرد آن در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، درک نیازهای متنوع خریداران و ضرورت صرفه‌جویی در میزان انرژی مصرفی، بهترین بازار هدف برای این محصول بازار داخل کشور سپس صادرات به کشورهای همسایه است.

در حال حاضر در 435 کشور جواز تاسیس و پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی 19894338 میلیون ریال و اشتغال اسمی 18236 جهت تولید انواع لامپ صادر شده است. از این تعداد 189 فقره آنها مربوط به صدور پروانه بهربرداری بنگاه‌های صنعتی تولید کننده انواع لامپ مختلف با اشتغال  10123 نفر و سرمایه گذاری 6871855 ریال می‌باشد. از این تعداد بنگاه 132 واحد درکشور پروانه تولید انواع لامپ و چراغ ال ای دی را با ظرفیت  اسمی تولید 140 میلیون عدد (شعله) را دریافت داشته‌اند.

درحال حاضر بیش از 60 درصد نیاز بازار از محل واردات تامین می‌شود که غالبا لامپ‌هایی با طول عمر استاندارد را تشکیل نمی‌دهد. تولید عملیاتی کشور در بهترین شرایط 40 درصد نیاز داخلی را پاسخ داده است.

سرمایه گذاری مورد نیاز

بر اساس مطالعات انجام شده احداث یک واحد تولید و مونتاژ لامپ و چراغ‌های ای سی دی در سال جاری با ظرفیت اقتصادی حدود  72  میلیارد ریال سرمایه  اولیه نیاز دارد. نرخ بازدهی سرمایه گذاری بیشتر از ۳۵ درصد بوده و کمتر از ۳ سال برگشت سرمایه اولیه خود را خواهد داشت. در ادامه خلاصه‌ای از نیازمندی‌های احداث این واحد با ظرفیت عملی تولید سالیانه   500000 چراغ  ال ای دی  دار و 2100000 لامپ ال ای دی در سال ارائه شده است. بدیهی است با گذشت زمان و شرایط اقتصادی لازم است مطالعات پیش امکاسنجی بروز رسانی شود.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی | مشخصات عمومی

ردیفموضوعبرآرودواحد
1زمین2200متر مربع
2زیربنا کل تولیدی ،خدماتی و ستادی )1120متر مربع
3ماشین آلات داخلی1800میلیون ریال
4ماشین آلات خارجی51000یورو

جدول سرمایه گذاری طرح

ردیفموضوعهزینه ها  (میلیون ریال )
1سرمایه گذاری ثابت24838
2سرمایه گذاری  درگردش50122
3کل سرمایه گذاری74950

شاخص های مالی

موضوعهزینه ها  (میلیون ریال )
نرخ بازده داخلی IRR4/35
دوره برگشت سرمایه99/2

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی | مزایای اجرا

لامپ‌ها و چراغ‌های ال ای دی با توجه به مصارف متعدد در محیط های باز و بسته نیازمند روشنایی، به عنوان کالایی ضروری این صنعت می‌باشد. لذا با توجه به افزایش توسعه عمرانی در کشور تقاضای بالا و جذابیت قابل قبول در این زمینه هم جهت جایگزینی لامپ‌های قبلی هم به عنوان کالای جدید مورد نیاز موجود می‌باشد. در ادامه برخی مزایای اجرای این طرح ارائه شده است:

  1. سودآوری، بازده و دوره برگشت مناسب سرمایه­ گذاری
  2. کاربرد گسترده و رو به رشد محصولات؛ هم به عنوان کالای جایگزین هم بعنوان محصول جدید
  3. امکان صادرات در صورتی که استانداردهای لازم در این محصول رعایت شوند
  4. امکان تامین اعتبار ارزی از طریق سامانه نیما جهت موارد اولیه خارجی
  5. امکان توسعه سطح تکنولوژی و افزایش ظرفیت تولید و ایجاد تنوع در محصولات تولیدی براساس نتایح حاصل از فعالیت تخصصی واحد تحقیق و توسعه
  6. امکان شبیه سازی، ارتقا کیفیت و تولید انبوه بخشی از مواد اولیه مورد نیاز در زنجیره تامین در طرح توسعه

برای دیدن سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.

طرح توجیهی تولید لامپ ال ای دی | نتایج مطالعات

اخذ مجوزهای لازم و تامین زیر ساخت براساس پلان‌های مهندسی حوزه  های سویل، صنعتی، مکانیکال و الکتریکی و برقراری ارتباطات فرا ملی به منظور تامین بخشی از ماشین آلات و تجهیزات، بخش تولید قطعات و مواد اولیه مورد نیاز واحد از کمپانی‌های خارجی از ضروریات این طرح سرمایه گذاری است.

نظر به ضرورت بومی سازی دانش فنی، بهبود، اصلاح و تنوع بخشی مستمر محصول و فرایندهای برنامه‌ریزی، راه اندازی و اخذ پروانه واحد تحقیق و توسعه بنگاه و اتخاذ تهمیدات به منظور تولید محصولات براساس استاندارهای ملی و بین‌المللی بسیار ضروری است.

به دلیل قوانین و نحوه خاص نگارش طرح توجیهی بسیاری از کارآفرینان نیاز دارند تا برای شروع کار از موسساتی یاری بطلبند. موسسه کاردوک نیز در این زمینه خدمات ارائه می دهد. برای اطلاع از نحوه نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره از کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک جهت شروع کار و بهره برداری از خلاقیت هودتان می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.

منبع : طرح تولید لامپ 

رشته مدیریت بازرگانی | آینده و بازار کار مدیریت بازرگانی

یکی از رشته های پُرطرفدار در ایران، مدیریت بازرگانی است. اصولاً رشته‌های مدیریت در ایران به دلیل شرایط شغلی مناسب، علاقه‌مندان خود را دارد. بازرگانی از گرایش‌های جذاب رشته مدیریت است، اما بسیاری از جوانان در ابتدای انتخاب این رشته از آینده و جایگاه شغلی که در انتظارشان هست، اطلاعی ندارند. همین امر باعث میشه نتوانند مهارت‌های و مسیرهای درست جهت رسیدن به اهداف شان را انتخاب کنند. برای اطلاع از نحوه ورود به بازار کار و سرمایه گذاری حتی در دوران دانشجویی از کارشناسان مرکز کاردوک مشاوره کسب و کار دریافت کنید.

 

برای مشاوره کسب و کار و شروع کار می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 منبع: رشته مدیریت بازرگانی



رشته مدیریت بازرگانی

اگر علاقه‌مند به کار در شرکت‌ها و مؤسسات مختلف تجاری و بازرگانی هستید، رشته مدیریت بازرگانی مناسب شماست. با جذب افراد این رشته و تربیت مدیران بازرگانی لایق، مؤسسات و اُرگان‌های تجاری توانستند به پیشرفت‌های خوبی برسند، بسیاری از کسب و کارهای موفق نیز با استفاده از مهارت‌ها و تکنیک‌های مدیریتی به سودهای کلان دست یافته‌اند. برای اطلاع از نحوه عمل و حیطه های کاری یک شرکت بازرگانی کلیک کنید. در ادامه اطلاعات کامل‌تری را در مورد این رشته در اختیار شما قرار می‌دهیم.

1- معرفی رشته مدیریت بازرگانی

یک شرکت تجاری به مدیرانی نیاز دارد تا بتوانند بین مشتریان و خریداران ارتباط برقرار کنند. هر مدیری با استفاده از دانش و امکانات سازمانی خود علاوه بر بهبود این مسیر ارتباطی، سعی در شکل دادن مسیرهای تازه هست. بنابراین لازمه نشستن در این جایگاه داشتن دیدی فراتر و خلاقانه نسبت به سایر افراد است.
مدیر شرکت با اعمال سیاست‎‌های خود، مشتریان را جذب می‌کند، برند و محصول را معرفی می‌کند و عامل اصلی در سود و زیان شرکت به حساب می‌آید. برای رسیدن به این جایگاه لازمه در دانشگاه در یکی از رشته های مدریتی به تحصیل بپردازید. این رشته افراد را مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تربیت می‌کند و آن‌ها را برای ورود به بازار کار آماده می‌کند.

2- هدف اصلی رشته مدیریت بازرگانی

هر رشته بنابر اهدافی تعریف شده و در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود. هدف این رشته این است که دانشجویان را با وظایف سازمان‌های بازرگانی آشنا کند و به آن‌ها آموزش قدرت تجزیه و تحلیل اطلاعات مهم و اساسی را ارائه دهد. همچنین این رشته دانشجویان را آماده می‌کند تا بتوانند بهترین تصمیمات را در جهت منافع شرکت‌ها و سازمان‌های بازرگانی اتخاذ کنند و برای هر مشکلی نیز راه حل‌هایی اساسی طبق قانون ارائه دهند.

3- گرایشات رشته بازرگانی

این رشته مانند سایر رشته ها در مقطع کارشناسی بیشتر به مبانی و اصول مدیریتی می‌پردازد، اما در مقطع کارشناسی ارشد افراد می‌توانند در یکی از رشته‌های بازاریابی، بازرگانی بین المللی، تجارت الکترونیک، مدیریت استراتژیک، بازرگانی داخلی و کارآفرینی به تحصیل بپردازند. کسانی که در مقطع دکتری می‌خواهند به تحصیل بپردازند نیز می‌توانند یکی از گرایشات این رشته از جمله؛ مدیریت بازرگانی، مدیریت سیاست‌گذاری بازرگانی و رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی را انتخاب کنند. همانطور که می‌بینید رشته بازرگانی با گرایشات مختلفی که در ایران دارد، توانسته علاقه‌مندان به خود را به چند برابر افزایش دهد که البته این به نفع سازمان‌ها و اُرگان‌هایی است که در زمینه تجارت فعالیت می‌کنند.

4- بازار کار رشته مدیریت بازرگانی

دانشجویان با تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی می‌توانند به شناخت خوبی از کسب و کارها برسند و به شیوه‌های موفقیت در یک تجارت پی ببرند. بر همین اساس بازار خوبی برای این رشته وجود دارد که البته با توجه به مهارت و تخصص، فرد می‌تواند به جایگاه خوبی دست پیدا کند. برخی از مشاغل حاضر برای این رشته عبارتند از:

بازاریابی و مشاغل مرتبط با آن

فعالیت در حوزه صادرات و واردات

فعالیت در زمینه برند سازی و تحقیقات بازار شرکت‌ها

فعالیت در قسمت بازار فروش و جذب مشتری

فعالیت در زمینه بیمه

فعالیت در زمینه امور مالی و بانکداری

فعالیت در زمینه تجارت الکترونیک

5- مهارت‌های لازم برای رشته بازرگانی

کسی که می‌خواهد مدیر بازرگانی شود، باید بتواند ویژگی‌هایی را در خود پرورش دهد و یا آن‌ها را داشته باشد. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به خلاقیت، اعتماد به نفس بالا، فن بیان قوی، توانایی مدیریت و کنترل، قدرت تجزیه و تحلیل و علاقه‌مند به مسائل تجاری، بازرگانی و اقتصادی اشاره داشت. داشتن این ویژگی‌ها به فرد کمک می‌کند تا در طی دوران تحصیل و بعد از مشغول شدن به کار موفق‌تر از دیگر همتایان خود عمل کند.

بهترین کار برای موفقیت در رشته تحصیلی و تضمین آینده شغلی انتخاب مسیر درست و کسب مهارت های مورد نیاز در آن رشته است.

برای مشاوره کسب و کار و شروع کار می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.

 

 

سؤالات متداول

این رشته چند واحد درسی دارد؟

مجموع واحدهای رشته مدیریت بازرگانی در دوره کارشناسی 140 واحد و در مقطع کارشناسی ارشد 32 واحد است که از این تعداد 4 واحد آن مختص پایان نامه می‌باشد.

آیا می‌توان غیر از ورود از طریق کنکور مدرک این رشته را به دست آورد؟

ورود از طریق کنکور سراسری یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحصیل در این رشته است. اما اگر می‌خواهید از طریق دیگری در این رشته تحصیل کنید می‌توانید به آموزشگاه‌های حضوری و مجازی مراجعه کرده و پس از انجام تحقیقات لازم و اطمینان از اعتبار مدرک اعطایی، شروع به تحصیل کنید.
اگر مدرک دانشگاهی نیز براتون اهمیت ندارد، می توانید با ورود به بازار کار و شرکت در کارگاه های مختلف مهارت های مدیریتی را کسب کنید.


منبع: رشته مدیریت بازرگانی