طرح تولید کنسانتره میوه ها در واقع طرح توجیهی تولید آب میوه طبیعی تغلیظ شده می باشد. در واقع در فرآیند تولید کنسانتره هدف تولید آب میوه های طبیعی تغلیظ شده و سپس تبدیل آن به آب میوه هایی می باشد که در دسترس مردم است. با توجه به اهمیت مصرف میوه و دریافت ویتامین های مختلف برای بدن انسان، طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه ها می تواند ایده مناسبی برای شروع یک کسب و کار باشد. در ادامه این مطلب سعی کرده ایم تمامی مراحل تبدیل میوه به کنسانتره و همینطور جوانب مهم در طرح توجیهی کنسانتره میوه را بررسی کنیم.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه
کنسانتره به معنی آب میوه تغلیظ شده است. هدف از کنسانتره کردن میوه ها این است که ابتدا آن ها را به آبمیوه های تغلیظ شده تبدیل کنند و سپس به آبمیوه هایی که در بازار وجود دارد تغییر دهند.
دلیل کنسانتره کردن میوه ها این است که نگهداری آن ها آسانتر می باشد و همینطور حجم کمتری نیز نسبت به آبمیوه دارند. کنسانتره دارای حجم کم تری نسبت به آبمیوه است اما وزن بیشتری دارد و بسیارشفاف و بدون ناخالصی می باشد. این محصول به تنهایی کاربردی ندارد و از آن در صنعت نوشابه سازی و تولید آبمیوه استفاده می شود. کنسانتره به دلیل داشتن ویتامین های بسیار می تواند در زمان هایی که انسان به میوه دسترسی ندارد، جایگزین خوبی باشد.
کنسانتره میوه ها در واقع یک نوع آبمیوه تغلیظ شده هستند. از این فرآورده غذایی می توان جهت رفع تشنگی استفاده کرد. از طرفی چون کنسانتره میوه از میوه های مختلفی تولید می شود، دارای ویتامین های بسیاری است که می تواند برای تقویت بدن مفید باشد.
افراد می توانند زمان هایی که به میوه دسترسی ندارند، از کنسانتره میوه ها استفاده کنند و از این طریق ویتامین های لازم را به بدن خود برسانند. کنسانتره میوه ها و آبمیوه ها همیشه در انواع بسته بندی در دسترس می باشند و می توان از آن ها در زمان های مختلف به عنوان نوشیدنی های خوشمزه و مفید استفاده کرد.
مطابق نظر کارشناسان تغذیه، هر فردی باید سالانه حداقل 5 لیتر آبمیوه بنوشد. با توجه به این آمار و همینطور جمعیت کشور و یک محاسبه ساده، می توان نتیجه گرفت که ایجاد کسب و کار در زمینه کنسانتره میوه ها می تواند ایده مناسب و پرسودی باشد.
کنسانتره میوه ها نسبت به آبمیوه ها دارای حجم کمتری است و آسان تر می توان از آن نگه داری نمود و از طرفی دیگر کنسانتره میوه ها شفاف تر و خالص تر از آبمیوه هستند و همین یعنی می تواند باعث جلب رضایت مشتری نیز شود.
مواد اولیه در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه ها، انواع میوه ها می باشد. به عنوان مثال اگر هدف تولید کنسانتره سیب باشد می توان به عنوان مواد اولیه از سیب های درجه دو و درجه سه برای تولید آن استفاده کرد. ( سیب های درجه یک برای مصرف داخلی و همینطور صادرات مورد استفاده قرار می گیرد.)
همینطور اگر در طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه ها، هدف تولید کنسانتره انگور باشد، می توان از انگور های رسیده و بی دانه برای اینکار استفاده کرد. معمولا برای تصفیه آب میوه جات و مواد اضافی از آبمیوه ها به آنزیم های مخصوص نیز به عنوان مواد اولیه نیاز است.
تولید کنندگان کنسانتره میوه ها در ابتدا باید به فکر بازار داخلی باشند. بازار خارجی به دلیل اینکه در اروپا و آمریکا استاندارد های سخت خوراکی وجود دارد، معمولا بازار هدفشان، کنسانتره میوه تولیدی ایران نیست. دلیل این امر نیز این است که رعایت استانداردهای لازم هزینه زیادی را برای تولید کننده خواهد داشت.
البته لازم است اشاره کنیم که تولیدکنندگان کنسانتره میوه ها می توانند علاوه بر هدف قرار دادن بازار داخلی، به صادرات این محصولات غذایی به کشورهایی که دارای تعرفه گمرکی کمتری هستند، نیز فکر کنند.
روش تولید کنسانتره میوه ها در 12 مرحله خلاصه می شود. میوه های مختلف پس از تهیه و آماده سازی در سیلوهای بزرگی ذخیره می شوند و سپس برای تبدیل شدن به کنسانتره میوه ها مراحل زیر را طی می کنند.
لازم است اشاره کنیم که برای آبگیری میوه ها روش های مختلفی همچون سانتریفوژ و پرس کردن وجود دارد که در ادامه به روش تولید کنسانتره میوه ها به طریق پرس کردن اشاره کرده ایم:
در مرحله اول میوه ها برای شستشو آماده می شوند و در این مرحله برگ و خاشاک آن ها گرفته می شود. به طور کلی میوه ها از سه مرحله شستشو عبور می کنند.
مرحله دوم، مرحله سورتینگ می باشد. طی این مرحله میوه های له شده و خراب از میوه های سالم جدا می شود.
در مرحله سوم، برای اینکه مرحله آبگیری میوه ها به خوبی انجام شود، میوه ها را خرد می کنند. البته لازم است اشاره کنیم که فرآیند خرد کردن فقط برای میوه های همچون سیب و گلابی انجام می شود.
مرحله چهارم، مرحله آبگیری از میوه ها می باشد. معمولا در این مرحله از روش پرس کردن برای آبگیری از میوه استفاده می گردد.
در مرحله پنجم، فیلتر مقدماتی به وسیله فیلترهای لرزشی انجام می شود.
در مرحله ششم یعنی آروماگیری، آب میوه تا دمای 85 درجه سانتی گراد گرم می شود و سپس وارد یک مخزن خلا می گردد. تمامی این مراحل به منظور استحصال مواد معطر میوه انجام می شود و در نهایت مقدار آروما ی استحصال شده یک درصد آب میوه است.
مرحله هفتم، مرحله آنزیم زنی است. در این مرحله برای جداسازی برخی مواد اضافه موجود در آبمیوه به آن آنزیم اضافه می کنند. معمولا آنزیم ها مواد شیمیایی هستند.
در مرحله هشتم، فیلتر ثانویه انجام می شود. در فیلتراسیون دومی که در این مرحله انجام می شود، ذرات کلوئیدی حاصل از اضافه کردن آنزیم ها جدا می گردد. پس از این مرحله یک آبمیوه شفاف و بدون ذرات اضافی تولید می گردد.
تغلیظ مرحله اول به منظور تغلیظ آب میوه و تبدیل آن به کنسانتره انجام می شود. برای این کار آبمیوه تولید شده باید دو مرحله را پشت سر بگذارد. در مرحله اول آبمیوه را به دمای 90 درجه سانتی گراد می رسانند و سپس وارد یک محفظه خلاء با فشار۲/۰ اتمسفر می کنند.
با عبور از این مرحله، آبمیوه تا حدود بیست درصد تغلیظ می شود. مرحله اول باید به سرعت انجام شود تا دمای بالا موجب از بین رفتن ویتامین های موجود در آبمیوه طبیعی نشود. در این مرحله دمای آبمیوه را تا 30 درجه سانتیگراد کاهش می دهند.
در تغلیظ مرحله دوم، مجدد دمای آب میوه را افزایش می دهند اما این بار دما را به 60 الی 70 درجه سانتیگراد می رسانند و فشار آن به حدود ۹/۰ تا ۸/۰ اتمسفر تغییر می کند.
در نهایت برای کاهش دمای کنسانتره از یک مبدل حرارتی استفاده می شود و دمای آن تا 10 درجه سانتی گراد کاهش می یابد.
کنسانتره میوه تولید شده در نهایت در بشکه های 300 کیلوگرمی که با بخار استریل شده ، بسته بندی می شوند.
با توجه به توضیخاتی که ارائه کردیم دانش فنی تولید کنسانتره میوه ها با مشکلاتی همراه است. جهت آبگیری بهتر میوه ها خرد می شوند. خرد شدن میوه ها باعث کاهش راندمان می گردد چرا که ممکن است در حین خرد شدن مقداری آب میوه به طور ناخواسته از بین برود. از طرفی دیگر اگر میوه ها در اندازه مشخصی نیز خرد نشده باشند، مجدد بازدهی کم می شود و دلیل آن نیز این است که اندازه میوه ها برای آب گیری مناسب نبوده است.
با بررسی کلی دانش فنی تولید کنسانتره میوه ها، به نظر می رسد این روش تولید باید بهینه گردد. از دیگر نقطه ضعف های این دانش فنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
برای تولید کنسانتره میوه ها به برخی ماشین آلات و تجهیزات به شرح موارد زیر نیاز می باشد:
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
آدرس اداره صنایع و معادن استان کهگیلویه و بویر احمر چیست؟ بسیاری از کسب و کارها و صاحبان مشاغل برای دریافت خدمات مربوطه، باید به اداره صنایع معادن مراجعه کنند. اما قبل از مراجعه باید بدانید که بسیاری از این خدمات به صورت اینترنتی از طریق سامانه بهین یاب ارائه میشود. کارشناسان کاردوک به شما برای دریافت خدمات هر چه بهتر راهنمایی لازم را ارائه میدهند.
برای دریافت خدمات از کارشناسان با تجربه کاردوک میتوانید از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: صنایع و معادن کهگیلویه و بویر احمر
آدرس و اطلاعات مهم در مورد صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویر احمر به شرح زیر میباشد:
ساعات کاری : از شنبه تا چهارشنبه از ساعت هفت و نیم تا دو نیم (7:30 تا 14:30) و پنجشنبه ها از ساعت (7:30 تا 14:15)
تمام کسانی که با حوزه صنعت، معدن و تجارت درگیر هستند میدانند که این سازمان خدمات بسیاری از گرفتن وام تا ارائه جواز را انجام میدهد. مهمترین خدمات صنعت و معدن عبارتند از؛
بررسی و ارائه جواز و پروانه برای طرحهای صنعتی
ارائه واحدی با امکانات صنعتی در شهرکهای صنعتی
ارائه وام برای طرحهایی با توجیه اقتصادی
ارائه سهمیه مواد اولیه
اعلام آمارهای واحدهای تولیدی و صنعتی
و….
سازمان صنایع، معادن و تجارت (صمت) با توجه به پیشرفت تکنولوژی همانند سایر حوزهها بسیاری از خدمات خود را به صورت آنلاین و از طریق اینترنت ارائه میدهد. بهین یاب یکی از جامعترین سامانه های مربوطه به صنایع، معادن و تجارت کشوری است.
شرکت کاردوک به صاحبان مشاغل و کارآفرینان در تمامی مراحل انجام پروژه خدمات ارائه میدهد. شما میتوانید در زمینههای زیر با کارشناسان تماس گرفته و راهنمایی لازم را دریافت کنید.
اصلاح طرح توجیهی و نوشتن طرح توجیهی
انجام تمام امور مربوط به سامانه بهین یاب
عیب یابی پروژه
مکان یابی و اجرای پروژه
دریافت جواز تاسیس صنعتی و پروانه بهره برداری
تامین مالی و دریافت وام
تامین تجهیزات و معرفی دستگاه های مناسب
برای دریافت خدمات از کارشناسان با تجربه کاردوک میتوانید از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
آخرین ارزیابیهای آماری حاکی از آن است که ارزش بازار تجهیزات پزشکی در سال 2019 به 456.9میلیارد دلار رسیده است و از سال 2015 از با نرخ رشد سالانه 4.4 درصدافزایش یافته است. در حال خاضر بدلیل رشد در تولید ونتیلاتورها و تجهیزات مورد نیاز برای معالجه بیماران COVID-19 انتظار میرود، این بازار در سال 2021، 6درصد بهبود و تا سال 2023 به 603.5 میلیارد دلار برسد.بر اساس آمار منتشره سال 2019 از ده کمپانی برتر حوزه تولید تجهیزات پزشکی تنها کمپانی Medtronic نزدیک به سی میلیارد دلار درجهان فروش داشته است. با نگاهی به آمارها میتوان اذعان کرد سهم ایران از این بازار بسیار اندک است، گزارشهای منتشر شده از سوی اتاق بازرگانی در سال 1397 واردات آنژیوکت به کشور 8.7 میلیون دلار و صادرات آن صفر بوده است. در ادامه خلاصه ای از طرح تولید آنژیوکت را آورده ایم. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه انواع طرح های توجیهی میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح تولید آنژیوکت
آنژیوکت یکی از ابزارهای پزشکی که وظیفه اتصال و انتقال سرم حاوی مایعات به عروق را دارد. این وسیله برای تزریقهای مستقیم بدون سوزن و سرنگ استفاده میشود و دارای یک کاتتر کوچک و قابل انعطاف است که در داخل عروق بیمار برای تزریقهای مکرر یا طولانی مدت مایعات و محلولهای دارویی، خوراکی یا خون به درون شریان خونی قرار میگیرد.
درساختار ورودی آنژیوکت یک دریچه یکطرفهای وجود دارد که از برگشت جریان مایع تزریقی ممانعت به عمل میآورد. آنژیوکتها بر اساس وضعیت بیمار و مورد مصرف، دارای اندازههای متفاوتی بوده و از آن میتوان برای تزریق هم زمان چند محلول دارویی به بدن و یا گرفتن خون نیز استفاده نمود. آنزیوکتها براساس سایز سر سوزن و نوع کاربرد در رنگهای متفاوت تولید میشود.
رنگ نارنجی سایز 14، رنگ طوسی سایز 16 جهت انتقال خون، رنگ سبز سایز 18 برای استفاده در اتاق عمل، رنگ صورتی سایز 20 جهت سرم تراپی و ترزیق داروی بیمارستان، رنگ آبی سایز 22 برای تزریق دارو و رنگ زرد سایز 24 و رنگ بنفش سایز 24 مورد استفاده برای کودکان و نوزادان است.
برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع شیمیایی و دارویی کلیک کنید.
آنژیوکت دارای قسمتهای مختلفی به شرح ذیل میباشد.
تعرفه وکد آیسیک تولید انواع آنژیوکت به شرح جدول ذیل است.
محصول | تعرفه گمرکی | کد آیسیک |
انژیوکت | 90183916 | 33111422 |
آنژیوکت | 3311513578 |
در تولید انژیوکت از استاندارد بین المللی ایزو 10555 و قطعات حساس آن همانند سوزن از ضوابط استاندارد ایزو 9626 تبعیت مینماید. در ایران آیین نامه مداخلات پرستاری تزریق وریدی با استفاده از سوزن پروانهای یا آنژیوکت در سال 1389 توسط سازمان ملی استاندارد مصوب شده و تولید و توزیع این محصول به عنوان یک کالای پزشکی فقط با اخد پروانه ساخت و مکانیزم نظارت کیفی و قانونی اداره نظارت بر تولید و کیفیت تجهیزات و ملزومات پزشکی با تشکیل پرونده و شناسنامهدار کردن و ثبت آن در پورتال imed.ir برای اطمینان از کیفیت کالا و احراز شرایط لازم برای تولیدکنندگان و متقاضیان دریافت صدور پروانه ساخت و گواهی فروش میسر است.
به عبارت دیگر تولیدکنندگان صنعتی دارای مجوز و زیرساختهای تولید تایید صلاحیت شده صرفاٌ میتوانند در بازار فعالیت کنند.
انژیوکت برای برای ورود به ورید بیمار است، وقتی کاتتر در رگ قرار گرفت سوزن از آنژیوکت خارج و کاتتر در رگ بیمار باقی میماند. سوزن فولادی ضدزنگ مورد استفاده در آنژیوکت به صورت دو سرکات بگونهای است که هنگام استفاده بدون درد عمل نماید. طراحی سرتفلون کاتتر از جـنـس تـفـلـون دارای خـطوط حساس به اشعهX به صورت مخروطی تراشیده میشود تا در هنگام ورود به دیواره رگ حداقل خونریزی، سوراخ و صدمه را داشته باشد. مـحـفـظـه بـازگشت خون نیز به گونهای است تا امکان رویت خون برگشتی از ورید میسر باشد و در مجرای اصلی و قسمت جانبی آن امکان انجام تزریقات دارویی همزمان وجود داشته باشد.
آنژیوکت بر روی وریدهای دست یا بازوی بیمار و وریدهای محیطی به منظور دسترسی شریانی بر روی شریان محیطی بیمار نیز قرار داده میشود. قرار دادن آنژیوکت در رگ دردناک است و میتواند موجب اضطراب و استرس بیمار شود. استفاده از بیحسکننده موضعی قبل از قراردادن آن موجب کاسته شدن استرس روانی در بیمار و علل الخصوص در کودکان میشود.
آنژیوکت پس از انتخاب رگ و محل مناسب تزریق ابتدا با پنبه آغشته به الکل تمیز و سپس محافظ سوزن آنژیوکتی را برداشته و به دقت نوک سوزن و تفلون همراه آن را وارد رگ بیمار مینمایند. با مشاهده خون در محفظه انتهایی آنژیوکت اندکی سوزن را از داخل تیوب کاتتر بیرون کشیده و تیوب تفلون را تا نزدیک محل اتصال به قسمت پروانهای وارد رگ میگردد. بالههای پروانهای با چسب به پوست ثابت و سپس سوزن را از داخل آنژیوکت کاملاً خارج نموده و رابط خون یا سرم را پس از هواگیری به آنژیوکت متصل مینمایند. در صورت نیاز به تزریق دارو میتوانید با باز کردن دریچه رنگی روی آنژیوکت دارو را نیز تزریق کرد.
در بسیاری از موارد جهت تزریقهای وریدی از سرنگ استفاده میشود، اما برای تزریقهای مکرر یا طولانی مدت مایعات و محلولهای دارویی، خوراکی یا خون به درون شریان خونی از آنژیوکت استفاده میشود.
در این طرح قطعات تشکیل دهنده آنژیوکت از زنحیره تامین تهیه و به خط تولید و مونتاژ اتوماتیک و کاملاً بالانس شده دارای کنترلرهایPLC و قابلیت مانیتورینگ وارد میشود. در این فرایند ابتدا تیوب تفلون در واحد برش به صورت دقیق بریده شده و به واحد مونتاژ کانکتور منتقل میگردد.
بالههای پروانهای نیز به کانکتور متصل و همزمان سوزنهای بریده شده از طریق فیدر به واحد تنظیم موقعیت و زاویه استقرار و پوششدهی سیلیکون و کانکت انتهایی منتقل شده و در نهایت به واحد مونتاژ نهایی در پوش سوزن پوششدهی و کانکت شده و تیوب کاتتر، بدنه، محغظه، سه راهی آنژیوکت و در پوش سه راهی آنژیوکت هدایت میگردد. آنژیوکت مونتاژ شده جهت بستهبندی و استریل در اتاقکهای حاوی گاز اتیلناکساید منتقل میشود.
فرایند مونتاژ واحدهای مختلفی به شرح ذیل را دارا میباشد.
ابعاد: خط تولید اتوماتیک 9*8 با ارتفاع دومتر و دارای وزن 4500کیلوگرم است
برق: سه فاز 380 ولت 30 کیلوات 50 هرتز
فشار پنوماتیک: 6 کیلوگرم بر سانتیمتر
اسکلت: فریم پروفیل sus304
کنترلر: L.S PLC
ظرفیت مونتاژ: بخش برش تیوبETFE 2100 قطعه در ساعت دستگاه فرمینگ 1800 قطعه در ساعت، دستگاه مونتاژ آنژیوکت تا 4000 قطعه در ساعت
بستهبندی: کارتنهای ۳۶۰ عددی حاوی ۸ جعبه ۴۵ عددی میباشد
استریل: با گاز اتیلن اکساید
کشورهای هند و مالزی و چین از جمله کشورهایی هستند که انواع آنژیوکت را به ایران صادر میکنند. تعداد واحدهای تولید آنژیوکت دارای پروانه بهره برداری در کشور، 9 واحد بوده که با ظرفیت اسمی 59 میلیون عدد فعالیت مینمایند. از کل تعداد 60 جواز تاسیس صادره 5 طرح در حال احداث با پیش بینی ظرفیت 75میلیون آنژیوکت دارای پیشرفت فیزیکی بالای 60درصد در کشور وجود دارد. در سال 1399 واردات آنژیوکت به کشور 8796 هزار دلار بوده است.
بر اساس مطالعات انجام شده احداث تولید در سال جاری حدود 198 میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد. نرخ بازدهی داخلی سرمایهگذاری بیشتر از 34 درصد بوده و ظرف سه سال بعد از به تولید رسیدن برگشت سرمایه خواهید داشت. در ادامه خلاصهای از نیازمندیهای احداث این واحد با ظرفیت عملی مونتاژ 12 میلیون عدد آنژیوکت در سال ارائه شده است.
بخش زیادی از نیاز کشور به آنژوکت از محل واردات تامین میشود. تولید با توجه به وضعیت زیرساختهای پزشکی کشور و سطح مهارت نیروی انسانی تولید تجهیزات پزشکی را میتواند به مزیت رقابتی در سطح منطقه تبدیل شود. مزیتهای تولید آنژیوکت در کشور عبارتند از:
تحقیقات بازار و برآورهای مالی فنی واقتصادی تهیه شده طرح در سال 1399 و تحلیل شاخصهای مالی و اقتصادی طرح با محاسبات مالی از نرمافزار Comfar III Expert وضعیت قابل قبولی را به لحاظ مالی برای مونتاژ، بسته بندی و استریل آنژیوکت نشان میدهد. جهت اخذ مجوزهای تولید این محصول و تامین زیرساخت براساس پلانهای مهندسی تولید استاندارد و صادرات محور میتوانید در تمامی مراحل انجام کار از زمان بررسی ایده تا پیاده سازی و زمان بهره برداری از مشاوران و کارشناسان خبره و با تجربه کاردوک کمک بگیرید.
برای مشاهده سایر طرح ها و پروژه ها به طرح توجیهی صنعتی های نوشته در کاردوک مراجعه نمایید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح تولید آنژیوکت
در بسیاری از مواقع موانع خلاقیت باعث از بین رفتن استعدادها و فرصتهایی هستند که میتوانستند تحولات بزرگی در زندگی شما ایجاد بکنند. شناخت این موانع و جستجو برای رفع آنها به شما کمک میکند تا بتوانید از تواناییهای خود بیشترین بهره برداری را داشته باشید. اصولاً یک تعریف دقیق و مشخصی از خلاقیت وجود ندارد، اما معمولا به انسانی که اندیشهای نو و تازه ارائه میدهد، گفته میشود. به یاد داشته باشید همیشه هر ایدهای در ابتدا خام بوده و نیاز به پرورش دارد؛ در این مسیر باید موانع را بشناسید تا بخشهای پنهان وجودتان را شکوفا کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا موانع خلاقیت و راههای پرورش آنها را بشناسید.
برای دریافت مشاوره از کارشناسان مرکز کاردوک جهت شروع کار و بهره برداری از خلاقیت هودتان می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: موانع خلاقیت
خلاقیت در ذهن همه افراد وجود دارد، اما برخی آن را عملی میکنند و برای برخی فقط در حد یک ایده باقی میماند. بعضی مواقع نیز فرد نمیتواند آنطور که باید از تفکر خلاق خود استفاده کند. اینها همان عواملی هستند که اجازه شکلگیری ایدههای تازه را در ذهن ما نمیدهند. پس باید بتوانیم موانع خلاقیت را شناسایی کرده و آن را از سر راه خود برداریم تا بتوانیم فردی با تفکر خلاق باشیم. در ادامه به موانع خلاقیت و راهکارهای برطرف کردن آنها میپردازیم.
همه ما در طول روز رویا پردازی میکنیم. انسان بدون رویا معنایی ندارد. اما وقتی هیچ کنترلی روی روند رویاپردازی و خیال بافی خود نداشته باشید، نمیتوانید به افکار خلاقانه خود اجازه رشد و ظهور بدهید. غرق شدن بیش از حد در رویاها باعث میشود تا از واقعیت زندگی و امور روزانه خود دور شوید.
راه حل: رسیدن از رویا به واقعیت
رویاهای خود را مدیریت کنید. سعی کنید به صورت آگاهانه رویاپردازی کنید. اجازه ندهید رشته خیال بافی شما از دستتان خارج شود و در جهت نامعلوم حرکت کند. برای انجام این کار به درستی، یک مشکل را در نظر بگیرید و در مورد آن رویاپردازی کنید. از طریق همین رویا بافی به راه حل برسید و در دنیای واقعی آن را اجرا کنید تا مشکل حل شود. این به شما کمک میکند تا خلاقیت خود را از دست ندهید.
وقتی کنترلی روی افکار خود نداشته باشید دچار آشفتگی ذهنی میشوید. ذهن فرد ممکن است به دلایل مختلفی به هر سمت و سویی کشیده شود. گاهی اوقات دیدن یک تصویر و یا شنیدن یک صدا فرد را وارد جزئیاتی میکند که هیچ ربطی به هم ندارند. این ذهن پریشان قدرت خلاقیت فرد را از بین میبرند. چون اصلاً فکر نمیکند و فقط از یک شاخه به شاخه دیگر میپرد.
راه حل: استفاده از تکنیک بی ذهنی
رام کردن ذهن سرکش که آدم را به هر سمت و سویی میکشاند سخت نیست، اما نیازمند تمرین مداوم است. شما باید هر چیز اضافه و نکتههای بی استفاده را از ذهن خود دور کنید. هر کاری که انجام میدهید فقط تمرکزتان را روی همان کار قرار دهید. مثلاً وقتی غذا میخورید، فقط غذا بخورید و یا وقتی فیلم میبینید فقط فیلم ببینید و روی تک تک دیالوگهای فیلم تمرکز کنید. انجام دادن این تمرین برای چند بار اول سخت خواهد بود اما به مرور میتوانید کنترل ذهن سرکش خود را به دست بگیرید.
شاید شما هم جزء آن دسته افرادید که بیشتر طول روز خود را با کار سپری میکنند. این افراد هیچ وقتی برای فکر کردن ندارند. وقتی نتوانید برای اندیشیدن زمانی را تعیین کنید، چگونه میخواهید خلاق باشید و یا به خلاقیت برسید؟ این یکی از مهمترین موانع خلاقیت است که بیشتر انسانها درگیر آن هستند، یعنی “نداشتن زمان مشخص برای اندیشیدن”.
راه حل: تعیین زمان مشخص برای فکر کردن
شاید نتوانید در وضعیت کاری خود تغییری ایجاد کنید، اما میتوانید زمانی را برای اندیشیدن تعیین کنید. موفقیت در این کار به خصوصیتهای شما برمیگردد. بررسی کنید در چه زمانی از روز حالتان بهتر است، در آن زمان چند دقیقه را به تفکر بپردازید و اجازه ندهید چیزی تمرکزتان را بر هم بریزد.
یکی از مشکلات بشر امروزی نگرانی بیش از حد بر سر هر موضوعی است. وقتی که افراد بیش از حد بر سر موضوعات کاری، شخصی، اخبار و حوادث و هر چیز سطحی و غیر سطحی، ذهن خودشان را درگیر میکنند، از تفکر خلاق فاصله میگیرند. با اینکه میدانند نگرانی آنها در بیشتر مواقع چیزی را برطرف نمیکند، اما به این رفتار خود ادامه میدهند.
راه حل: نگران نباشید
قدرت اینترنت و شبکههای مختلف تلویزیون، دنیای جدیدی برای ما ایجاد کرده که میتوانیم هر لحظه در جریان به روزترین اخبار قرار بگیریم. اما یک بار با خودتان فکر کنید که آیا این حجم از اطلاعات بی ربط برای زندگی شما لازم است!. توجه کردن به اخباری که در یک کشور دیگر رخ میدهد و از قضا دردناک هم هست جز نگران کردن شما چیزی را به همراه ندارد. یادتان باشد شما نمیتوانید همه نگرانیهای دنیا را برطرف کنید و هیچ مشکلی در کره زمین باقی نگذارید. اتفاقات تلخ و غمناک همیشه وجود دارند. شما باید سعی کنید کمتر در جریان اخبار و حوادث مختلف قرار بگیرید تا سطح نگرانی خود را کاهش دهید.
یادتان باشد شاید بتوانید با کمکهای خود فقط بخشی از مشکلات دیگران را حل کنید نه همه آن را. بنابراین نگرانی را در خود برطرف کنید تا فرصتی داشته باشید که خلاقیت خود را شکل دهید. همانطور که بودا میگوید: «اگر مشکل قابل حل شدن است پس چرا نگرانی؟ اگر مشکل قابل حل شدن نیست پس نگرانی هیچ سودی برایت ندارد».
هیچ چیز بدتر از یکنواختی نیست. بدون شک همه ما گاهی دچار این مشکل میشویم که هیچ تنوعی در روزهای زندگیمان وجود ندارد و تنها تکرار مکررات در حال آمد و شد است. معمولاً یکنواختی به خاطر فشار زیاد کاری اتفاق میافتد. این مشکل عوارض زیادی همچون عدم تمرکز، احساس ایستایی، بی حوصلگی و بدتر از همه مانع خلاقیت فرد میشود.
راه حل: ایجاد تنوع در زندگی
برای ایجاد خلاقیت و برون رفت از وضعیت یکنواختی میتوانید از موارد زیر کمک بگیرید:
1- در محیط کاری پروژههای جدید و متنوعی دریافت کنید.
2- مسئولیتهای تازهای به عهده بگیرید.
3- مهارتهای حرفهای را بیاموزید.
4- ورزش کنید.
5- با افراد جدیدی رفت و آمد کنید.
شاید به نظرتان این موارد خیلی ساده باشند اما به شما کمک میکند از یکنواختی خارج شوید و به خلاقیتهای تازهای دست پیدا کنید.
علاوه بر موانع فردی که نام بردیم، افراد در سازمانها نیز با موانعی رو به رو میشوند که اجازه خلاق بودن را از آنها میگیرد که عبارتند از:
1- بروکراسی اداری و مقررات دست و پاگیر
2- رهبر و مدیری کنترل گر
3- فشار سیستم بر نتیجهای مشخص
4- عدم توجه به نوآوری
اگر بتوانیم مسائل مختلف زندگیمان را به گونهای دیگری حل کنیم و به ایدههای تازهتری برسیم، به مهارت تفکر خلاق دست پیدا میکنیم. خلاقیت از ذهن ما سرچشمه میگیرد و ما باید شرایط محیط بیرون از ذهن خود را طوری تغییر دهیم که منجر به خلاقیت در ما شود. در این صورت است که شما میتوانید در زندگی کاری و شخصی خود به موفقیت برسید. همچنین خوب است که با شناخت ویژگی های افراد خلاق آن ها را در خود نیز پرورش دهید.
برای دریافت مشاوره از کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک جهت شروع کار و بهره برداری از خلاقیت هودتان می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
قطعاً همینطور است. تفکر منفی به عنوان یک سد بزرگ ذهنی، مانع از این میشود تا فرد ایدههای خود را به اجرا بگذارد چون میترسد که ایدههایش از بین بروند و یا دزدیده شوند.
بله. یوگا ورزشی است که به مهار تفکرهای انباشته شده در ذهن کمک میکند و همچنین تمرینات تجسم سازی یوگا به آزاد شدن انرژی خلاق کمک میکند و قوه تخیل را تقویت مینماید. بنابراین یوگا میتواند باعث خلاقیت در افراد شود.
منبع: موانع خلاقیت
طرح تولید ماءالشعیر و عصاره مالت برای راه اندازی خط تولید ماء الشعیر می باشد. این ایده در این زمان که افراد از نوشابه ها و نوشیدنی های گازدار استقبال می کنند، می تواند ایده مناسبی باشد اما لازم است تولید کننده پیرامون جوانب راه اندازی این خط تولید اطلاعات بیشتری را کسب کند. اطلاعاتی شامل بازار هدف محصول، میزان سرمایه اولیه، ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و … مواردی است که در ادامه و در طرح توجهی تولید نوشابه ها از مالت (ماءالشعیر) به آن پرداخته ایم.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منیع : طرح تولید ماء الشعیر
در طرح تولید ماءالشعیر از مالت (ماءالشعیر) هدف تولید دو محصول می باشد. در قدم اول باید عصاره مالت و در قدم دوم ماءالشعیراز عصاره مالت تولید گردد. برای تولید عصاره مالت از دانه جو استفاده می شود. هر چه میزان کیفیت دانه های جو بیشتر باشد، مالت تولید شده نیز کیفیت بیشتری خواهد داشت، به همین دلیل تولید کنندگان سعی می کنند از دانههای درشت، سالم، تمیز و عاری از آفتاب زدگی و کپک زدگی، برای تولید مالت استفاده کنند.
برای تولید نوشابه ها از مالت (ماءالشعیر) از مالت جو استفاده می شود. برای تولید ماء الشعیر جوانه جو سبز شده را خشک می کنند و سپس ار عصاره آن که مالت تهیه می شود، آب جو درست می کنند. نام ماء الشعیربه زبان عربی به معنای آب جو می باشند. ماءالشعیردر وافع یک فرآورده گاز دار و غیر الکلی است که دارای فواید بسیاری می باشد. برای تولید این نوشیدنی از افزودنی های مجاز استفاده می شود و فرآیند تولید آن بدون تخمیر الکلی است.
حدود 80 در صد از ماء الشعیر از آب تشکیل شده است و در صورتی که محصول نهایی با کیفیت باشد، دارای رنگ طلایی شفافی خواهد بود. این نوشیدنی گازدار در برابر گرما آسیب پذیر است به همین دلیل باید در شیشه های رنگی بسته بندی شود. شما در هر جایی که هستید می توانید برای طرح تولید ماءالشعیر با کارشناسان کاردوک
جو جزو غلات مهم و ضروری برای بدن انسان است که مقدار بسیاری از ویتامین B را دارد. به طور کلی جو در ترکیب خود فسفر، آهن، کلسیم و مواد نشاسته ای و میزان کمی از چربی و سلولز دارد. ماء الشعیر یک نوشیدنی طبیعی گرفته شده از جو و به عبارت دقیق تر مالت جو می باشد که دارای خواص بسیاری از جمله موارد زیر می باشد:
اگر در مصرف ماء الشعیر زیاده روی شود، ممکن است مضراتی را برای فرد به همراه داشته باشد. تصور اینکه ماء الشعیر صرفا یک نوشیدنی مغذی است که مصرف آن همانند نوشابه های گازدار اثر چاق کنندگی ندارد، تصور اشتباهی می باشد. ماء الشعیر ها به دلیل داشتن ویتامین های بسیار از نوشابه ها مفید تر هستند، اما زیاده روی در مصرف آن ها نیز می تواند مضراتی از جمله موارد زیر برای سلامتی فرد داشته باشد.
مالت تولید شده از جو به دلیل خواصی که دارد، دارای کاربردهای مختتلفی می باشد که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم.
در سال های اخیر مردم به سلامتی خود اهمیت بیشتری می دهند و کم تر از نوشابه های گازدار موجود در بازار استفاده می کنند. استفاده کم تر از نوشابه ها باعث شده است، مردم بیشتر از گذشته از نوشیدنی های طبیعی و ماء الشعیر ها استفاده کنند. در رابطه با بازار محصول تولید نوشابه از مالت و ماء الشعیر بهتر است به موارد زیر توجه داشته باشید:
مالت به جو جوانه زده و در واقع برشته شده گفته می شود. برای تهیه ماءالشعیر ابتدا باید مالت تولید گردد. برای اینکار دانه های با کیفیت جو را پس از شستشو، سبز می کنند و به کمک حرارت غیر مستقیم، رطوبت آن را دریافت می کنند. پس از آماده سازی مالت ها باید عصاره مالت تهیه شود. برای اینکار مالت آسیاب شده را با میزان مشخصی از آب مخلوط می کنند و در درجه حرارت معینی می پزند تا شربت مالت تولید گردد. هدف از تولید مالت، این است که برخی از آنزیم های موجود در جو، برای تولید ترکیب هایی همچون پپتیدهای کوچک، اسیدهای آمینه آزاد و قندهای قابل تخمیر فعال گردد.
شربتی که در نتیجه ترکیب مالت و رازک و شکر ایجاد می شود را از صافی های مختلف عبور می دهند و سپس تحت خلاء می جوشانند تا غلیظ شود. از عصاره مالت ایجاد شده برای تولید ماءالشعیراستفاده می شود. برای اینکار شربت مالت شیرین تولید شده که تحت شوک حرارتی قرار گرفته است را با آب گازدار مخلوط می کنند.
برای تولید ماء الشعیر به برخی ماشین آلات نیاز می باشد که به شرح موارد زیر است:
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منیع : طرح تولید ماء الشعیر