برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
تمام کسانی که قصد توزیع و فروش گوشت گوسفندی را دارند حتما باید برای جواز کسب خرده فروشی گوشت گوسفند ( قصابی ) اقدام نمایند. گوشت گوسفند طرفداران بسیار زیادی دارد و همین دلیل باعث شده است که تعداد گوشت فروشی ها در سراسر کشور افزایش یابد. سالانه افراد زیادی اقدام به تاسیس قصابی یا خرده فروشی گوشت گوسفند میکنند. اما به دلیل مسائل بهداشتی قوانین خاصی را باید رعایت کنید. در ادامه تمامی شرایط و مراحل جهت دریافت جواز کسب آورده شده است.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
منبع : جواز کسب قصابی
جواز کسب در واقع تاییدیه صلاحیت فنی افراد میباشد و اتحادیه با صدور جواز کسب موافقت خود را با تاسیس واحد صنفی فرد متقاضی اعلام مینماید. جواز کسب خرده فروشی گوشت گوسفند در تهران با کد آیسیک 522318 توسط اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی صادر میشود. در این اتحادیه برای دو رسته شغلی پروانه صادر میشود؛ 1- تهیه و توزیع گوشت گوسفندی 2- دفتر تهیه و پخش گوشت گوسفندی
برای تاسیس خرده فروشی گوشت گوسفند میبایست حتما جواز کسب دریافت کرد و برای دریافت جواز کسب نیز باید شرایط زیر را دارا بود:
برای دریافت جواز کسب خرده فروشی گوشت گوسفند می بایست متقاضی مراحل زیر را طی کند:
دو نکته
در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید مینماید. برای آشنایی با روش تمدید پروانه کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.
تمامی مدارک خواسته شده طبق قانون جدید از طریق سامانه یکپارچه ایرانیان اصناف برای اتحادیه ارسال میشود. بنابراین از مراجعه حضوری خودداری کنید. کارشناسان کاردوک تمامی مراحل ثبت نام را برای شما انجام میدهند.
برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
پس از انجام ثبت نام اینترنتی و ارسال مدارک بازرسان به واحد مذبور مراجعه کرده و گزارشاتی را به اتحادیه ارسال می کنند.
خیر افراد می بایست دارای شرایط به خصوصی باشند.
حداقل فضا برای خرده فروشی گوشت گوسفند 12متر مربع است.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
منبع : جواز کسب قصابی
برای آغاز هر شغلی بهتر است ابتدا در مورد آن تحقیق نمود و از راههای قانونی فعالیت خود را آغاز کرد. برای مثال اگر فردی بخواهد یک نانوایی تاسیس کند می بایست حتما جواز کسب واحد صنفی اش را از اتحادیه دریافت کند تا بتواند به صورت رسمی و قانونی فعالیت خود را شروع کند. در شهر تهران امروزه شغل نانوایی بسیار پیشرفت کرده و شاهد فعالیت قویتر افراد در این رشته هستیم. در ادامه قصد داریم در مورد نحوه و شرایط دریافت جواز کسب برای نانوایی در تهران توضیحات کامل تری را در اختیارتان قرار دهیم، با ما همراه باشید.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: جواز کسب نانوایی در تهران
صنف نانوایان و جواز کسب نانوایی در تهران
نانوایان برای عرضه محصولات و خدمات باید جواز کسب دریافت کنند. در تهران نانهای لواش، بربری، تافتون، خشکه پزی و در مجموع نان های سنتی (غیر از سنگکی) زیر مجموعه اتحادیه نانوایان با کد ایسیک 154533 هستند. بنابراین برای دریافت مجوزهای این 4 نوع نان باید به قوانین و مقررات اتحادیه نانوایان تهران توجه کنید.
برای دریافت جواز کسب نانوایی در تهران فرد نانوادار میبایست دارای برخی شرایط باشد تا بتواند جواز کسب را از اتحادیه بگیرد، این شرایط به شرح زیر می باشند:
برای دریافت جواز کسب فرد می بایست برخی مدارک را به اتحادیه تحویل دهد تا توسط رئیس اتحادیه بررسی شوند. این مدارک به شرح زیر میباشند:
پس از اینکه این مدارک را از طریق سامانه ایرانیان اصناف به اتحادیه ارائه نمودید، رئیس اتحادیه یا نایب رئیس اتحادیه مدارک را بررسی کرده و اگر شرایط دریافت جواز کسب اتحادیه را دارا باشید، برای شما جواز کسب نانوایی صادر مینمایند. برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
برای دریافت جواز کسب نانوایی در تهران می بایست فرد آرایشگر تمام مراحل زیر را انجام دهد:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید مینماید. برای تمدید پروانه کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.
با توجه به توضیحات بالا شاید برایتان سوال شود که هزینه دریافت جواز کسب نانوایی چقدر است؟ که در این باره باید بگوییم برای دریافت جواز کسب نانوایی نیاز به صرف هزینه زیادی نخواهد بود. هزینه عضویت سالانه 375 هزار تومان و ورودیه سال اول 800 هزار تومان است.
البته به دلایل مختلف وزارت صنایع و معادن صدور جواز نانوایی را مسدود کرده و در حال حاضر هیچ گونه مجوز نانوایی حتی برای آزادپزی نیز داده نمیشود. صدور جوازهای جدید تنها برای مناطقی که نانوایی وجود ندارد و یا شهرکهای تازه تاسیس داده میشود.
جواز کسب نانوایی برای تایید صلاحیت فنی فرد صادر می شود.
هزینه دریافت جواز کسب نانوایی حدودا ۵۰۰هزار تا دوملیون تومان می باشد.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
آیا دریافت جواز کسب آرایشگری مردانه یا پروانه کسب آرایشگری مردانه واجب است؟ آرایشگری از جمله مشاغل پردرآمد برای مردان به حساب میآید و امروزه شاهد رونق بسیار خوب این شغل در استان تهران هستیم. اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار با امنیت شغلی دارید، پس حتما باید برای دریافت مجوزهای آن نیز اقدام کنید. مردان با دارا بودن برخی شرایط قانونی و دریافت جواز کسب به راحتی میتوانند به فعالیت در این رشته بپردازند. در ادامه در مورد نحوه دریافتجواز کسب آرایشگاه مردانه و شرایط آن در تهران توضیحات کاملی دادهایم، با ما همراه باشید.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: جواز کسب آرایشگاه مردانه در تهران
تمام کسانی که در تهران متقاضی دریافت پروانه کسب آرایشگری مردانه هستند، باید از اتحادیه مربوطه مجوز کار را دریافت نمایند. پیرایشگرای مردانه در تهران زیر مجموعه اتحادیه آرایشگران مردانه با کد آیسیک 930212 است. در این اتحادیه 4 رسته شغلی دیگر نیز می توانند جواز کسب کنند.
1 – آرایشگاه مردانه
2 – تولید و نصب و بافت هرپیس و کلاه گیس مردانه
3 – تولید هرپیس و کلاه گیس
4- کارگاه تولید موم گیاهی
جواز کسب آرایشگاه مردانه به همه افراد ارائه نمیشود و هر فرد متقاضی باید دارای شرایطی باشد تا اتحادیه به او مجوز فعالیت بدهد. شرایط دریافت جواز کسب آرایشگاه مردانه در تهران به شرح زیر می باشد:
برای دریافت جواز کسب آرایشگاه مردانه در تهران می بایست فرد آرایشگر تمام مراحل زیر را انجام دهد:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید مینماید. برای تمدید پروانه کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.
در این مرحله نیز فرد می بایست تمام مدارک زیر را به اتحادیه ارائه دهد:
برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
دریافت جواز کسب برای آرایشگاه های مردانه نیاز به صرف مدت زمان زیادی ندارد و فرد میتواند طی مدت یک الی دو ماه جواز خود را دریافت کند. با سیستماتیک شدن فرایند ثبت نام و به حداقل رسیدن مراجعه حضوری، اتلاف وقت بین سازمان های مربوطه نیز کاهش یافته و متقاضیان واجد شرایط به راحتی میتوانند شروع به کار نمایند.
سوالات متدوال
چرا آرایشگران باید جواز کسب دریافت کنند؟
زیرا دریافت جواز کسب صلاحیت آنها را برای انجام کار تایید می کند.
دریافت جواز کسب به طور متوسط چقدر زمان نیاز دارد؟
دریافت جواز کسب به طور متوسط به چهار الی پنجماه زمان نیاز دارد.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
طرح توجیهی تولید دی کلسیم فسفات و ژلاتین در ایران چقدر نیاز به سرمایه و بازگشست سود دارد؟ پیش بینی شده اندازه بازار جهانی ژلاتین تا سال 2027 به نقل از بیزینس وایر با رشد 9.2درصدی نسبت به دوره قبل به 6.7میلیارد دلار برسد. انتظار میرود رشد تقاضا در چندین صنعت که از ژلاتین جهت تولید محصولات غذایی با توجه به پروتئین بالای آن استفاده میکنند، رشد بالایی داشته باشد. ژلاتین یک بیوپلیمر ضروری است که به طور گسترده برای بهبود قابلیت ارتجاعی، سازگاری و پایداری در تولید محصول متعددی بهطور گسترده استفاده میشود. در ادامه خلاصه طرح تولید آن آورده شده است. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی با اطلاعات بروز کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
ژلاتین محصول پروتئینی تقریباً شفاف، زرد کمرنگ، بدون بو و تقریباً بدون مزه است که از جوشاندن استخوانها، پوست، رباط و پوست حیوانات در آب به دست میآید و از نظر فیزیکی تقریباً شفاف و شکننده میباشد. ژلاتین در آب گرم، گلیسرول و اسید استیک محلول و در حلالهای ارگانیک غیر محلول میباشد. پایه تشکیل ژلهها، چسبها و پوسته کپسولهای دارویی، مواد آرایشی و دارویی و محصولات غذایی و صنعتی متعددی است. نام ژلاتین یک دسر خوشرنگ و خوشطعم دار را به ذهن متبادر میکند.
برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی کلیک کنید.
ژلاتین در دمای حدود 30 تا 35 درجه حدود 5 تا 10 برابر وزن خود آب جذب میکند و به یک ژل آبکی تبدیل میشود. نقطه ژلهای شدن ژلاتینی که از ماهی گرفته میشود پائینتر از نقطه ژلهای شدن ژلاتین تهیه شده از گاو میباشد.
ژلاتین یک ماده آمفوتریک است؛ بدین معنا که نه اسیدی است و نه قلیایی. ژلاتینی که در فرآیند اسیدی تولید شده نقطه ایزوالکتریک بالاتری از ژلاتینی دارد که در فرآیند قلیایی تولید میشود. ژلاتین صنعتی بهصورت گرانول زبر تا پودر نرم تولید میشود. ژلاتین خشک حدود 9 الی 12درصد رطوبت داشته و مادهای است با وزن مخصوص بین 1/1 و 4/1 . ژلاتین به عنوان یک پروتئین با هیدرولیز بخشی از کلاژن بهدست میآید.
در کاربردهای صنعتی (غذایی، دارویی و عکاسی) ژلاتین بهصورت محلول بکار برده میشود. ژلاتین در الکل خالص، استون، تتراکلرید کربن، اتر، بنزن و بیشتر حلالهای غیر قطبی غیر قابل حل است. اما در آب، اسیداستیک و الکلهای پلی هیدریک مانند گلیسرول، پروپیلن گلیکول، سوربیتول و مانیتول قابلحل است.
ویسکوزیته محلول مایع با افزایش غلظت و کاهش دما افزایش مییابد. ژلاتین خشک آب را جذب میکند. سرعت و درجه تورم یکی از خواص منحصر به فرد ژلاتین است. گرانولهای متورم ژلاتین سریعا در آب حل میشود. ژلاتین خشکشده با روش انجمادی با شکر حلشده. اما دوباره به حالت ژل پایدار برمیگردد.
خاصیت اتصال عرضی ماتریکس ژلاتین با مواد شیمیایی بهطور وسیعی در تولید محصولات عکاسی کاربرد دارد. ژلاتین خشک انبار شده در بستههای غیرقابل نفوذ نسبت به هوا در دمای اتاق سالها دوام دارد. جهت سوختن کامل آن دمای 500 درجه مورد نیاز است. تورم ژلاتین نه تنها در صنایع غذایی مهم است، بلکه در فراوری عکاسی و حل شدن کپسولهای دارویی نیز اهمیت زیادی دارد. ژلاتین به لحاظ ساختار یک ماده شیمیایی خالص نیست. اجزاء اصلی تشکیلدهنده آن مولکولهای پیچیده پلی پپتیدی آمینو اسیدی موجود در کلاژن است. پنج اسیدآمینه اصلی شامل پرولین، هیدروکسی پرولین، اسید گلوتامیک و آلانین در ساختار آن وجود دارد.
رطوبت | حداکثر 15 درصد |
ویسکوزیته در c 60 درجه و 5/12 درصد | 240 – 280 mps |
اسیدی بودن PH | 7-5 |
خاکستر شدن (c 600 درجه) | < 5/2% |
چربی موجود | < 05% |
گرد و غبار یا غیر محلول | < 03/0% |
درجه بندی (ریز و درشتی) | بین 120 – 20 مش (mesh) |
وزارت صنعت، معدن و تجارت از طبقهبندی آیسیک برای دستهبندی فعالیتهای صنعتی استفاده مینماید. براساس این سیستم طبقهبندی ژلاتین و دی کلسیم فسفات بهعنوان محصولات جانبی باید مورد بررسی قرار گیرند. کدهای آیسیکی مرتبط براساس کدیشن آیسیک، کد 24291211 متعلق به تولید ژلاتین به عنوان محصول اصلی و کد 24111915 به تولید دی کلسیم فسفات به عنوان محصول جانبی یا فرعی فرایند داده شده است. جدول کدهای آیسیک ژلاتین بشرح ذیل میباشد.
نام محصول | کد ISIC |
ژلاتین | 24291211 |
عصاره ژلاتینی از استخوان دام و طیور | 1549512335 |
انواع ورقه ژلاتین حلال خوراکی | 1549412577 |
ژلاتین مودیفاید (محلول) | 2423415157 |
ژلاتین ومشتقات ان | 24291210 |
ژلاتین ازاستخوا ن گاو | 24291210 |
مواد تشکیل دهنده | درصد |
پروتئین | 90-84 |
مواد معدنی | 2-1 |
آب | 15-8 |
ژلاتین در حالت خشک حدود 98تا 99درصد پروتئین دارد و یک ترکیب غیر همگن از پروتئینهای با وزن مولکولی بالا میباشد.
رعایت استاندارهای ملی و جهانی تولید ژلاتین به شرح جدول ذیل ضامن تولید با کیفیت و رقابتی در بازار است.
شماره استاندارد ملی | عنوان استاندارد |
ISIRI 3474 | ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی |
ISIRI 6424 | ژلاتین و چسب حیوانی |
استاندارد مؤسسه استاندارد بریتانیا تولید ژلاتین | BS757 |
استاندارد اروپا در مورد ژلاتین خوراکی | (EC) NO 853) |
استاندارد اروپا در مورد ژلاتین جهت مصارف دارویی | EMEA/410/01 Rev.02 |
ویسکوزیته ژلاتین با واحدی به نام بولوم درجه بندی میشود. هر چه عدد بولوم ژلاتین بالاتر باشد، درجه و قیمت آن بالاتر خواهد بود. برای اندازه گیری بولوم ژلاتین را با درصد مشخصی آب مخلوط میکنند، سپس از آن ورقههایی استاندارد تشکیل میدهند و پس از خشک شدن این ورقهها درجه سختی را اندازه گیری میکنند.
از کاربردهای عمده ژلاتین استفاده در تهیه شیرینی، آبنبات، مارمالاد، دسرهای آماده و... میباشد، همچنین در محصولات لبنی و فرآوردههای گوشتی و غذاهای منجمد بعنوان کلوئید محافظ عمل میکند. در دسرها حدود 8 تا 10درصد وزن خشک دسر را ژلاتین تشکیل میدهد. 3/0تا5/0 درصد در ماست، 2 تا 3 درصد از شیرینها را نیز ژلاتین تشکیل میدهد.
اکثر آمینو اسیدهای مورد نیاز سلولهاس بدن در ژلاتین موجود است. در کل در ژلاتین 18 نوع آمینو اسید وجود دارد. یعنی از 10 آمینو اسید مورد نیاز بدن 9 عدد آن در ژلاتین موجود است. دلیل استفاده از ژلاتین در صنایع دارویی این است که ژلاتین یکی از خالصترین و کاملترین پروتئینهای موجود میباشد.
همچنین خیلی سریع جذب بدن میگردد. لذا از ژلاتین در حوزه دارویی بعنوان ماده اولیه تولید برای تهیه کپسولهای ژلاتینی نرم و سخت بعنوان روکش، در بایندر بعنوان حامل شیافها، بصورت فیلم ژلاتین قابل جذب، ژلاتین اسفنجی قابل جذب، پودر ژلاتین قابل جذب در قطره چشمی، و از آن بعنوان کمک پروتئین غذایی در سوء تغذیهها استفاده میگردد. فرآیند تولید این کپسولها بسیار مکانیزه و دقیق است تا بتواند کپسولهای با ضخامت یکنواخت تولید گردد. ژلاتین به علت خاصیت نرمکنندگی در فرآوردههای آرایشی جهت حفظ زیبایی پوست مصرف میشود و در تهیه محیط کشت باکتریها نیز از اقلام مهم مواد اولیه محسوب میگردد.
ژلاتین در صنایعی نظیر چسب سازی، صنایع نظامی، ساخت کاغذ اسکناس، رطوبتگیرها کاربرد دارد. از چسبهای حیوانی با پایه ژلاتین برای چسباندن دو قطعه ارگانیک به هم استفاده میشود. همچنین در صنایع نساجی از ژلاتین بهعنوان یک ماده جهت تکمیل، استنتر و آهار زنی، کوتینگ، تکمیل پنبه، چرم، ابریشم و پشم استفاده میشود.
در صنایع کاغذسازی از ژلاتین جهت تولیدکاغذهای خود کاربن استفاده میگردد. بدین ترتیب که یک لایه نازک از ژلاتین بر پشت کاغذ زده میشود، این ژلاتین بهصورت کپسولهای بسیار ریزی میباشد تا هنگامیکه بر روی کاغذ فشار آورده شود؛ کپسولها شکسته شده و اثر ژلاتین بر روی کاغذ بعد میافتد که این حالت مانند این است که از کاغذ رویی، کپی گرفته شده است. در صنعت عکاسی از ژلاتین جهت تولید کاغذ عکس و همچنین تولید فیلم استفاده میگردد.
ژلاتین در صنایع غذایی تولید انواع شیرینی، دسرها، محصولات لبنی نظیر تولید ماست، خامه، بستنی، کمپوت ها، مربا و دیگر مواد غذایی مصرف میگردد. در محصولات لبنی و غذاهای منجمد عمل پایدارکنندگی و کلوئیدی ژلاتین از کریستالیزه شدن یخ و شکر جلوگیری میکند. در پنیرها به عنوان جداکننده آب عمل میکند. در بعضی از شیرینیها ژلاتین از کریستالیزه شدن شکر جلوگیری کرده و باعث نرم نگهداشتن شیرینی میگردد.
در محصولات گوشتی به نگهداری آب طبیعی کمک مینماید. بیشترین استفاده از ژلاتین خوراکی در تهیه دسرهای ژلاتین است که در آن ژلاتین میتواند بصورت مخلوط باشکر و همراه با مواد معطر یا بدون آن باشد.
اصلیترین ماده اولیه تولید ژلاتین استخوان میباشد. در شرایط حاضر تعداد واحدهای تولید این محصول در کشور زیاد نیست. از اینرو بازار مناسبی جهت تولید این گروه از محصولات فراهم است. ژلاتین جزو اقلام صادراتی به کشور همسایه بوده وموقعیت ممتاز کشور شرایط خاصی را جهت اجرای طرحهای صنعتی با رویکرد صادراتی فراهم کرده است. استانهایی که از نظر تولید محصولات غذایی سهم قابل ملاحظهای را به خود اختصاص داده است، باتوجه زمینههای کاربری محصول به عنوان ماده واسط در صنایع غذایی جهت اجرایی طرح ژلاتین از نظر مکانیابی در ارجحیت بیشتری قرار دارد.
بدلیل ویژگیهای ژلاتین همانند خاصیت ژل شوندگی و تقویتکنندگی و دارا بودن اسیدهای آمنیه، کاربردهای فراوان آن بعنوان پایدارکننده، قوام دهنده و امولسیفایرکننده در صنایع غذایی و دارویی دارد. در این موارد میتوان از جانشین کنندههای دیگری بجای ژلاتین همانند کاراژینان، فورسلاران، آلبومین، تخم مرغ، نشاسته، پکتین، آلژیناتها استفاده نمود.
ولی ژلاتین با داشتن نقطه ذوب پایین و حل شدن آسان، قابلیت بازگشت حالت ژل شوندگی پس از شکستن و خاصیت لاستیکی مانند انتقال غیرقابل بازگشت ژل به سل در محلولهای مایع، ویسکوزیته مناسب محلول های گرم، به عنوان یک کلویید حفاظت کننده، قابلیت نفوذپذیری به آب و قابلیت حل کامل در آب گرم، در استفاده از ژلاتین نسبت به مواد جایگزین ترجیح داده میشود.
با توجه به ویژگیهای فنی محصول و کالاهای جانبی که در فرایند تولید بدست میآید. مواد اولیه اصلی مورد استفاده در طرح چیپس استخوان خشک شده و چربی گرفته شده میباشد؛ سایر مواد خامی که بیشتر نقش کمکی در فرایند تولید دارند عبارتند از؛ اسید کلریدریک HCL، هیدرواکسید کلسیم Ca(OH)2، سود سوزآور NaOH اسید فسفریک H3PO4، پراکسید هیدروژن H2O2، آب و پاکت های بسته بندی ژلاتین و دی کلسیم فسفات میباشد.
ژلاتین به سه روش اسیدی قلیایی و آنزیمی قابل تولید است. ژلاتینی که مواد اولیه آن با استفاده از اسید آماده شدهاند نوع A نامیده میشوند و ژلاتینی که مواد اولیه آن از طریق قلیائی آماده شده باشد؛ ژلاتین نوع B نامیده میشود. تولی ژلاتین به روش قلیائی و آنزیمی طولانی بوده و گرانتر تمام میشود. روش تولید اسیدی در اکثر واحدهای تولیدی ژلاتین متداول است.
ژلاتین از هیدرولیز کلاژن که پروتئین اصلی تشکیل دهنده پوست، استخوان و بافتهای پیوندی سفید بدن حیوان است، بدست میآید. ژلاتین محصول هیدرولیز شدهای است که به وسیله استخراج آن با استفاده از آب داغ بدست آمده و در طبیعت بصورت خالص وجود ندارد. در این فرایند ژلاتین از استخوان خردشده و فشرده با عملیات اسیدی و بدنبال آن فرایند قلیایی بدست میآید.
جهت جداسازی نمکهای معدنی ابتدا استخوان با اسید تحت عملیات قرار میگیرد. پس از عملیات اسیدی بقایای استخوان را اوسئین مینامند. سپس اوسئین جهت هیدرولیز با قلیا ترکیب میشود. در طول این فرایند کلاژن از مواد غیرکلاژنی جدا میشود. اوسئین قلیازده با آب شسته شده و سپس با محلول اسید ضعیف رقیق میشود.سپس اوسئین اسیدی شده به مرحله استخراج ژلاتین وارد میشود.
ژلاتین به شکل لیکور ضعیف استخراج و فیلتر میشود. جهت کاهش خاکستر محلول در اسید از واسط های تبادلگر یونی عبور کرده و بعد از آن لیکور ضعیف ژلاتین تحت خلا د-یونیزه و تغلیظ میشود. لیکور غلیظ شده جهت تسهیل خشک کردن ژلاتین توسط اکسترودر به شکل نودل در میآید. سپس ژلاتین به دقت با هوای سرد خشک شده و بعد از آن دما با افزایش کنترل شده؛ خشک شده جهت مش بندی آسیاب میگردد.
فراوری اوسئین از استخوان خشک:
قسمت ذخیره کردن و بارگیری و انتقال استخوان
تولید ژلاتین از اوسئین
استخراج ژلاتین و شفاف سازی آن
سیستم کنترل pH و تبادل یونی
تبخیر (تغلیظ) و استریلیزاسیون
اکستروژن و خشک کردن
پودر ژلاتین و مخلوط کردن
عمدهترین تولیدکننده ژلاتین جهان کشورهای اروپایی هستند، مصرف ژلاتین در دهههای اخیر با توجه به صنعتیتر شدن جهان، رشد چشمگیری داشنه است. زیرا از این ماده در صنایع غذایی، داروئی و صنعتی استفاده میشود. اکثر صنایع غذایی نیاز مبرم به ژلاتین داروئی دارند، از این رو یکی از بزرگترین مصرف کنندگان ژلاتین میباشند و با توجه به موقعیت کشورمان در منطقه و داشتن تخصص کافی در تولید دارو و محصولات جانبی آن و تولیدات صنعتی مرتبط و راغب بودن کشورهای همسایه، برای واردات آن و توجه به رشد بازار مصرف ژلاتین در کشور علل الخصوص در حوزه صنعتی این کالا اهمیت دارد. در حال حاضر بر اساس تنها 8 واحد تولیدی ژلاتین دارای پروانه بهره برداری میباشند که با ظرفیت اسمی 4938 تن به ثبت رسیده اند.
ظرفیت این طرح بر اساس محصول اصلی آن 900تن پودر ژلاتین در سال میباشد.
تعداد پروانه بهرهبرداری صادره تولید ژلاتین در کشور | ||||
واحد سنجش | ظرفیت | اشتغال | سرمایه | تعداد |
تن | 4938 | 270 | 257323 | 8 |
جواز تاسیسهای صادره ژلاتین کشور تا شهریور سال1399 | ||||
واحد سنجش | ظرفیت | اشتغال | سرمایه | تعداد |
تن | 43352 | 3607 | 2686108 | 64 |
برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنعتی نوشته شده توسط کارشناسان کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
چطور میتوان جواز کسب آرایشگاه زنانه در تهران دریافت کرد؟ آرایشگری یکی از پردرآمدترین مشاغل در کشور به شمار میآید. آرایشگران در واقع خالق زیبایی هستند و در استان تهران شغل آرایشگری رونق بسیار چشمگیری داشته است. اما هر خانم آرایشگری برای اینکه بتواند مهارتهای خود را به پول تبدیل کند میبایست ابتدا جواز کسب آرایشگاه دریافت کند تا بتوانند به صورت قانونی کار خود را آغاز کند. در ادامه توضیحات مفصلی در این خصوص شرح داده شده است،با ما همراه باشید.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: جواز کسب آرایشگاه زنانه در تهران
جواز کسب آرایشگاه زنانه در واقع سندی است که اثبات میکند خانم آرایشگر صلاحیت انجام این کار را دارد و میتواند به خوبی شغلش را به انجام برساند. دریافت جواز کسب به این دلیل الزامی است که فرد بتواند به صورت قانونی شغل خود را آغاز کند و در واقع به صورت قانونی مورد تایید قرار گیرد. فردی که میخواهد شغل آرایشگری را آغاز کند، زیر مجموعه اصناف قرار میگیرد و طبق قانون ملزم به دریافت جواز کسب از اتحادیه است.
برای دریافت جواز کسب آرایشگاه زنانه در تهران میبایست برخی شرایط را دارا بود و قوانین را رعایت کرد. در زیر شرایط دریافت جواز کسب آرایشگاه زنانه شرح داده شده است:
برای دریافت جواز کسب آرایشگاه زنانه می بایست برخی مراحل را به خوبی طی نمود تا بتوان تایید اتحادیه را دریافت کرد که در آنصورت جواز کسب صادر می گردد. در زیر مراحل دریافت جواز کسب آرایشگاه زنانه شرح داده شده است:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب اورا برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید مینماید. برای تمدید پروانه کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
برای دریافت جواز کسب آرایشگاه زنانه در تهران نیاز به صرف مدت زمان زیادی نخواهد بود و از آنجایی که به محض تحویل مدارک درخواست متقاضی مورد بررسی قرار میگیرد، در طی یک الی دو ماه با توجه به شرایط فرد جواز کسب او صادر خواهد گردید.
نکته مهم: ارائه تمام مدارکذکر شده در بالا برای دریافت جواز کسب الزامی است و چنانچه مدارک بالا ارائه نشوند و یا دارای اشکالاتی باشند، جواز کسب صادر نخواهد شد.
به دلیل اینکه دریافت جواز کسب صلاحیت ما را برای انجام کار به صورت قانونی تایید می کند.
خیر فرد آرایشگر نباید اعتیاد یا سو پیشینه کیفری داشته باشد.
رعایت بهداشت برای صدور جواز کسب بسیار مهم میباشد و چنانچه فرد موارد بهداشتی را رعایت نکند جواز کسب برای او صادر نخواهد شد.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 و واتس آپ 09351520300 تماس بگیرید.