گرفتن چک و سفته از کارمند امروزه به عنوان یکی از شرایط اصلی استخدام افراد در نظر گرفته میشود. در کنار سختیهای یافتن شغل و شروع کار جدید، ارائه همچین تعهدی برای برخی بدون ترس هم نیست. اما چه مشکلات قانونی میتواند در پی ارائه ضمانتکاری با چک یا سفته ایجاد شود؟ آیا در زمان اتمام همکاری گرفتن چک و سفته از کارفرما به راحتی صورت میگیرد؟ بسیاری از افراد پاسخ این سوالات را نمیدانند و از قانون کار اطلاعی ندارند. همین بیاطلاعی به کارفرمایان اجازه میدهد تا مقدار زیادی چک و سفته دریافت کنند و عرصه را برای کارمندان سختتر نمایند. در ادامه به نکاتی که هنگام شروع کار و ارائه چنین ضمانتی باید توجه کنیم، اشاره کردهایم. همچنین شما میتوانید با دریافت مشاوره کسب و کار از کارشناسان کاردوک جهت پیشگیری و رفع مشکلات ناشی از چنین مواردی استفاده نمایید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
گرفتن چک و سفته جهت ضمانت از کارمندان غیرقانونی است. برخی از کارفرمایان شرایط بد اقتصادی و یا بحرانهای سیاسی را بهانه کرده و میگویند “به این دلایل که هیچ چیز، تضمین کار ما را نمیکند، ما باید از کارمندان سفته بگیریم”. با این حال گاه با توجه به پیشامدهایی که در شرکتهای خصوصی به وجود آمده نمی توان کارفرمایان را هم به طور کل محکوم کرد، آن ها نیز برای جلوگیری از ضرر دست به چنین کاری میزنند. البته ناآگاهی کارمند و فردی که میخواهد استخدام شود در سوء استفاده کارفرما تأثیر میگذارد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد گرفتن چک و سفته از کارمند اطلاعات ارزشمندی در اختیارتان قرار دهیم.
همانطور که اشاره کردیم کارفرمایان برای مبالغ قابل توجهی از کارمندان خود چک و سفته دریافت میکنند. این مبلغ میتواند از 10 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان متغیر باشد. آنها بحرانهای اقتصادی را عامل گرفتن چک و سفته ضمانت میدانند و گرفتن سفته را همانند تضمین برای خود در نظر میگیرند. برخی دیگر از کارفرمایان اعلام میکنند که ما کارهای مهمی انجام میدهیم و اگر راز کار ما فاش شود کسی پاسخگو نیست، از این رو این چک و سفته تضمینی بر حفظ امنیت کاری است.
در برخی مراکز هم مهارت هایی به کارمندان آموزش داده می شود، این انتقال مفاهیم برای کارفرما هزینه داشته و برای مثال اگر قرار باشد فردی کمتر از یک سال در آن شرکت کار کند، کارفرما با هزینه آموزش او را از صندوق شرکت پرداخت کند؛ بنابراین کارفرما به دنبال راهی برای کاهش این هزینه ها و استفاده بهینه از نیروهای انسانیاش است.
برای اطلاع از بهترین روش رزومه نویسی کلیک کنید.
قراردادهای رسمی کاری معتبر هستند و کارفرما نباید برای تضمین، مبالغ هنگفتی را از کارمندان خود دریافت کند. کارفرما میتواند قوانین شرکت و توضیحات لازم را به صورت کاملاً قانونی در قرارداد ذکر کند و در صورتی که مشکلی بین کارفرما و کارمند در زمینه کاری به وجود آمد همان قرارداد کاری از نظر قانونی کاملاً رسمی است و میتوان با آن اقدامات لازم را برای اجرای صحیح قرارداد، اعمال کرد. اما به دلیل صرف وقت و هزینه های جانبی دیگر قضایی در استفاده از این روش، کارفرمایان ترجیح می دهند با گرفتن چک یا سفته خودشان کسب و کار خودشان را تضمین کنند. در این صورت این کارمند است که باید نگران آینده و امنیت شغلیاش باشد.
اگر به هر دلیلی مجبور شدید تا برای استخدام سفته و چک امضاء کنید باید موارد مهمی را رعایت کنید. بی توجهی به این موارد می تواند زندگی شما را زیر و رو کند، پس به این نکات دقت بیشتری بکنید. در این میان شاید خواندن مقاله کار با سرمایه کم به شما ایده های خوبی برای درآمدزایی بدهد.
از امضاء زدن هرگونه چک و سفته سفید خودداری کنید. وقتی این کار را انجام میدهید کارفرما میتواند هر مبلغی با هر تاریخی که بخواهد در سفته و چک بنویسد و این برای شما مشکل ساز است. پس در هنگام دادن چک و سفته حتماً تاریخ امضاء و تاریخ وصول آن را به طور دقیق و خوانا با خودکار خودتان یادداشت کنید.
این مورد جزئی، از اهمیت بالایی برخوردار است. به این عمل ظهر نویسی میگویند. شما باید نام دقیق دریافت کننده، صاحب شرکت و نام شرکت را در سفته بنویسید. اگر کارفرمای شما بخواهد سفته را در اختیار کس دیگری قرار دهد، با این اقدام شما، عملاً از انجام این کار عاجز است.
یکی از مواردی که اکثر مردم رعایت نمیکنند این است که نمونهای از چک و یا سفته را نزد خود نگه نمیدارند. بعد از اینکه سفته و یا چک را امضا کردید حتماً باید از سفته و چک خود یک کپی داشته باشید و حتی میتوانید از آن عکس بگیرید و در فایل کامپیوتر خود ذخیره کنید. شماره سریال موجود در سفته خیلی مهم است. در صورتی که کارفرما به هر دلیلی بخواهد به صورت غیرقانونی اطلاعات سفته را دست کاری کند، شما یک نمونه از آن را در اختیار دارید. به خصوص اینکه شماره سریال سفته خیلی مهم است و مثل یک کارت شناسایی برای فرد عمل میکند و عملاً کارفرما را از انجام هر گونه کار غیرقانونی منع میکند.
برخی از افراد در مورد قرارداد خود نیز اطلاع کافی ندارند. یادتان باشد اگر سفته و یا چک مهم است، قرارداد کاری هم به همان اندازه اهمیت دارد. لذا در صورتی که قرارداد کاری امضا میکنید باید به امضاء دو طرف برسد و هر کدام از شما یعنی کارفرما و کارمند باید یک نسخه از قرارداد را در نزد خود نگه دارید.
تا آنجا که میتوانید از امضاء بی جهت هر گونه سفته و چک برای استخدام و با نامهای مختلف مثل تضمین و غیره خودداری کنید. گرفتن چکها و سفتههای تضمینی صورت قانونی ندارد و لذا اگر کارفرما بخواهد به هر دلیلی آنها را به اجرا بگذارد و یا به دادگاه بکشد، نفع زیادی نخواهد برد و حتی ممکن است به دلایل مختلفی مورد مؤاخذه هم قرار بگیرد، چون از شرایط اقتصادی کشور در جهت منافع خود سوء استفاده کرده و باعث ایجاد نگرانی و برهم خوردن اوضاع زندگی یک نفر شده است، لذا باید پاسخگو باشد. اگر میخواهید از هر مشکلی جلوگیری کنید حتماً در مورد شرایط نوشتن و امضاء چک و سفته برای استخدام آگاهی داشته باشید تا در صورت نیاز هیچ سوء استفادهای از شما صورت نگیرد. البته تا جایی که امکان دارد هرگز برای استخدام هیچ چک و سفتهای امضاء نکنید.
گاه به دلایل مختلف کارفرما از پس دادن سفته امتناع می کند. در این شرایط شما می تواند با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر قضایی اعلام اتمام همکاری کرده و درخواست کنید تا چک یا سفته شما استرداد گردد. در این زمان قانون از شما حمایت می کنید. شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت کمک های تخصصی از مشاوران کاردوک استفاده نمایید.
نگران نباشید. اگر کارفرمای شما به هر دلیلی با سفته شما را تهدید کرد جای نگرانی نیست. سفته بار حقوقی دارد نه قانونی و کسی برای سفته به زندان نمیافتد.
بهترین کار بالا بردن دانش خود در مورد سفته و چک است. بیشتر مشکلی که مردم ایران با آن مواجه هستند، عدم آگاهی نسبت به حق و حقوقشان است و این کار فرصت سوء استفاده را نیز به سایرین میدهد. پس قبل از امضاء هرگونه قراردادی حتماً در مورد آن تحقیق کنید و با مشاوران و یا وکلایی مشورت کنید، تا کار به خوبی پیش برود.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
در بسیاری از کشورهای پیشرفته سرمایهگذاری انبوهی روی تولید و توزیع محصولات لبنی انجام شده و با توجه به نقش مهم این محصولات در سلامتی انسانها، پیشرفت بسیاری در ارتقا سطح تکنولوژی و اتوماسیون ماشین آلات صنعتی، سیستمهای مدیریت شبکه لجستیک، تامین مواد اولیه و توزیع محصولات با توجه به محدویت زمانی نگهداری و سلامتی آنها از زمان تولید تا مصرف ایجاد شده است. حساسیت تامین به موقع شیر سالم و باکیفیت استاندارد برای تولید توسط کامیونهای دارای مخازن استاندارد صنایع غذایی و خودروهای یخچال دار حمل و توزیع محصولات تولید مطابق با نیاز خط تولید کارخانه و سفارش محصولات سبب شکل گیری سامانههای لجستیک با قابلیتهای کنترل برنامهریزی شده است. در طی نگارش طرح توجیهی توزیع محصولات لبنی به طور کامل به راه حلی برای این مسائل پرداخته میشود.
ضعف در ارایه خدمت و کمبود شرکتهای تخصصی حمل و نقل شیر و محصولات لبنی در کشور بسیاری از کارخانههای تولیدی کشور را که با مشکل تامین به موقع مواد اولیه و حمل سالم، سریع و به موقع محصولات تولید مواجه هستند، وادار کرده که به جای توسعه بنگاهها و افزایش ظرفیت و ایجاد تنوع در محصولات تولیدی و پاسخگویی به نیاز بازار، راساً بر روی خرید انواع خودرو سبک و سنگین خاص تامین شیر و حمل محصولات سرمایهگذاری نمایند و یک بنگاه حمل ونقل را به موازات شرکت تولیدی خود ایجاد نمایند. تعدادی از کارخانههای تولیدی نیز به دلیل فقدان وجود شبکه حمل و نقل تخصصی با قابلیت برنامه پذیری از بخش تولید دچار زیانهای زیادی میشوند، چرا که نه به موقع مواد اولیه را دریافت میکنند و نه در زمان و شرایط مناسب محصولاتشان به بازار میرسانند. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی توزیع محصولات لبنی
روشهای نوین حمل محصولات لبنی صنعتی به بازار مصرف در کشورهای پیشرفته با حصول اطمینان از بهداشتی بودن محیط و شرایط حمل محصول و توجه به ضرورت تسریع در دریافت و تحویل شیر مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات شکل گرفته است. تولید شیر خام در دامداریهای صنعتی کشور در سال ۹۵ حدود ۴میلیون و ۸۰۰هزار تن و در سال بعد به بیش از 5میلیون تن رسید که این بستر و توجه به فراوردههای مبتنی بر این پتانسیل میتواند ضمن تامین نیاز شیر خام سالم کشور امکان صادرات محصولات لبنی را نیز فراهم نماید.
این حجم بازار فزاینده تعداد واحدهای تولید صنعتی و غیرصنعتی محصولات لبنی کشور را واداشته که طرحها و ظرفیتهای تولید و خدمات خود بر اساس تقاضای سالیانه هشت میلیون تنی در سال برنامه ریزی نمایند. بخشی از این ظرفیت در شبکه خارج ار تولیدات صنعتی به مصرف میرسد و قریب به 5میلیون تن شیر خام دامداریها در اختیار واحدهای صنعتی قرار میگیرد. این درحالی است که در کشور خطوط تولید شیر خشک نیز بخشی از شیر تولیدی را در حدود 2500تن در سال جذب میکنند. در این شبکه گسترده جمع آوری و توزیع باید بار میکروبی شیر خام زیر یک میلیون و درصد چربی و پروتتین آن حدود 3درصد باشد.
شبکه حمل محصولات لبنی ساختاری نرم افزاری و سخت افزاری مدیریت شده است که قادراست با استفاده از نرم افزار تحت شبکه امن، تامین مواد اولیه و توزیع محصولات لبنی به صورت عمده و مویرگی با قابلیت برنامه پذیری،ردیابی و کنترل ماشین آلات حمل و مبادی تولید، تحویل، توزیع و فروش در یک ساختار یکپارچه مدیریت نماید.
این شبکه به تمامی حلقههای ذینفعان این زنجیره با سطح دسترسی مناسب آنلاین کارتابل نرم افزاری تخصیص میدهد تا امکان برقراری خرید، فروش و ارائه خدمات متوازن و سریع فراهم نماید. با راه اندازی این سامانه و بکارگیری بهرهوری ظرفیتهای بلااستفاده تولید، توزیع و ناوگان خودروهای سبک، متوسط و ویژه تامین مواد اولیه و توزیع محصولات از مزرعه تا کارخانه و از کارخانه تا فروشگاه میتواند کمک شایانی به کاهش هزینه، افزایش ارزش افزوده و سود بنگاهها را تضمین و تثبیت نموده و از زیانهای ناخواسته در این زنجیره جلوگیری جدی به عمل آورد.
نظر به حساسیت بالا و ماندگاری کم شیر خام به لحاظ زمانی، حمل و نقل سالم و سریع آن، همواره از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. لذا سعی بر این است که شیر تولیدی از دامداریها باید در حداقل زمان ممکن پس از دوشیدن (ترجیحاً دو ساعت) تحت شرایط مناسب خنک و بهداشتی جمع آوری شده و با همین سرعت به مجتمعهای فرآوری صنعتی و تولیدی منتقل شود.
سپس محصولات لبنی تولید شده نیز در سطح کشور به صورت مستمر و پس از تولید و آماده شدن از طریق شبکه توزیع براساس سفارش تحویل مراکز فروش و مصرف گردد. این امر روزانه و بدون توقف فقط با برنامه ریزی دقیق جذب، حمل شیر و فراوردههای آن به صورت متمرکز میسر میشود که ضمن صرفه جویی در منابع و زمان امکان نظارتهای بهداشتی بر عملکرد تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و فروشندگان و فرایندهای تولید و ارائه خدمات را توسط دستگاههای نظارتی بسیار بهتر فراهم مینماید.
در شبکه و زنجیره تامین و توزیع محصولات لبنی باید به استاندارهای شیر مورد نیاز کارخانههای صنعتی به شرح ذیل توجه شود.
استاندارد شماره 164 با موضوع ” ویژگیها و روشهای آزمون شیر خام”
استاندارد شماره 164 با موضوع ” ویژگیها و روشهای آزمون شیر خام”
استاندارد شماره 2406 با موضوع ” ویژگیها میکروبیولوژی شیر و فراورده های لبنی “
استاندارد شماره ۴۶۲۹با موضوع ” آیین کار بهداشتی کارخانجات شیر و فرآورده های آن “
استاندارد شماره ۳۵۴۹با موضوع ” آیین کار نگهداری و حفاظت شیر پس از دوشش “
مطابق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور تانکر خودروهای حمل شیر جنس باید دارای شرایط ذیل باشد:
بررسی آمار بنگاههای صنعتی تا پایان سال 1399 در بخش تولید شیر صنعتی، ماست و پنیر بشرح زیر است، البته به این آمار تولیدات صنفی و سنتی محصولات مشابه را نیز باید اضافه نمود.
پروانههایی بهرهبرداری انواع شیر کشور |
||||||
تعداد |
سرمایه (م.ر) |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
||
623 |
310001733 |
207692 |
6994963 |
تن |
||
جواز های تاسیس تولید انواع شیر صادره کشور |
||||||
تعداد |
سرمایه |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
||
2042 |
474523145 |
125541 |
51476302 |
تن |
||
جوازهای تاسیس تولید انواع شیردارای پیشرفت بالای 60درصد |
||||||
تعداد |
سرمایه |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
||
86 |
28229515 |
5916 |
15625967 |
تن |
پروانه هایی بهرهبرداری انواع ماست کشور |
||||
تعداد |
سرمایه (م.ر) |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
473 |
91944923 |
56591 |
2412765 |
تن |
جوازهای تاسیس تولید ماست صادره کشور |
||||
تعداد |
سرمایه |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
2003 |
428347801 |
101487 |
15655867 |
تن |
جوازهای تاسیس تولید ماست کشور دارای پیشرفت بالای 60درصد |
||||
تعداد |
سرمایه |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
67 |
11009533 |
3523 |
237294 |
تن |
پروانههای بهرهبرداری انواع پنیر کشور |
||||
تعداد |
سرمایه (م.ر) |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
889 |
606880798 |
306240 |
1480703 |
تن |
جوازهای تاسیس تولید انواع پنیر صادر کشور |
||||
تعداد |
سرمایه |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
1786 |
897696119 |
128432 |
3461465 |
تن |
جوازهای تاسیس تولید انواع پنیر کشور دارای پیشرفت بالای 60درصد |
||||
تعداد |
سرمایه |
اشتغال اسمی |
ظرفیت اسمی |
واحد سنجش |
120 |
64929844 |
6618 |
229985 |
229985 |
برای مشاهده سایر انواع طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
گرفتن چک و سفته از کارمند امروزه به عنوان یکی از شرایط اصلی استخدام افراد در نظر گرفته میشود. در کنار سختیهای یافتن شغل و شروع کار جدید، ارائه همچین تعهدی برای برخی بدون ترس هم نیست. اما چه مشکلات قانونی میتواند در پی ارائه ضمانتکاری با چک یا سفته ایجاد شود؟ آیا در زمان اتمام همکاری گرفتن چک و سفته از کارفرما به راحتی صورت میگیرد؟ بسیاری از افراد پاسخ این سوالات را نمیدانند و از قانون کار اطلاعی ندارند. همین بیاطلاعی به کارفرمایان اجازه میدهد تا مقدار زیادی چک و سفته دریافت کنند و عرصه را برای کارمندان سختتر نمایند. در ادامه به نکاتی که هنگام شروع کار و ارائه چنین ضمانتی باید توجه کنیم، اشاره کردهایم. همچنین شما میتوانید با دریافت مشاوره کسب و کار از کارشناسان کاردوک جهت پیشگیری و رفع مشکلات ناشی از چنین مواردی استفاده نمایید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
گرفتن چک و سفته جهت ضمانت از کارمندان غیرقانونی است. برخی از کارفرمایان شرایط بد اقتصادی و یا بحرانهای سیاسی را بهانه کرده و میگویند “به این دلایل که هیچ چیز، تضمین کار ما را نمیکند، ما باید از کارمندان سفته بگیریم”. با این حال گاه با توجه به پیشامدهایی که در شرکتهای خصوصی به وجود آمده نمی توان کارفرمایان را هم به طور کل محکوم کرد، آن ها نیز برای جلوگیری از ضرر دست به چنین کاری میزنند. البته ناآگاهی کارمند و فردی که میخواهد استخدام شود در سوء استفاده کارفرما تأثیر میگذارد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد گرفتن چک و سفته از کارمند اطلاعات ارزشمندی در اختیارتان قرار دهیم.
همانطور که اشاره کردیم کارفرمایان برای مبالغ قابل توجهی از کارمندان خود چک و سفته دریافت میکنند. این مبلغ میتواند از 10 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان متغیر باشد. آنها بحرانهای اقتصادی را عامل گرفتن چک و سفته ضمانت میدانند و گرفتن سفته را همانند تضمین برای خود در نظر میگیرند. برخی دیگر از کارفرمایان اعلام میکنند که ما کارهای مهمی انجام میدهیم و اگر راز کار ما فاش شود کسی پاسخگو نیست، از این رو این چک و سفته تضمینی بر حفظ امنیت کاری است.
در برخی مراکز هم مهارت هایی به کارمندان آموزش داده می شود، این انتقال مفاهیم برای کارفرما هزینه داشته و برای مثال اگر قرار باشد فردی کمتر از یک سال در آن شرکت کار کند، کارفرما با هزینه آموزش او را از صندوق شرکت پرداخت کند؛ بنابراین کارفرما به دنبال راهی برای کاهش این هزینه ها و استفاده بهینه از نیروهای انسانیاش است.
برای اطلاع از بهترین روش رزومه نویسی کلیک کنید.
قراردادهای رسمی کاری معتبر هستند و کارفرما نباید برای تضمین، مبالغ هنگفتی را از کارمندان خود دریافت کند. کارفرما میتواند قوانین شرکت و توضیحات لازم را به صورت کاملاً قانونی در قرارداد ذکر کند و در صورتی که مشکلی بین کارفرما و کارمند در زمینه کاری به وجود آمد همان قرارداد کاری از نظر قانونی کاملاً رسمی است و میتوان با آن اقدامات لازم را برای اجرای صحیح قرارداد، اعمال کرد. اما به دلیل صرف وقت و هزینه های جانبی دیگر قضایی در استفاده از این روش، کارفرمایان ترجیح می دهند با گرفتن چک یا سفته خودشان کسب و کار خودشان را تضمین کنند. در این صورت این کارمند است که باید نگران آینده و امنیت شغلیاش باشد.
اگر به هر دلیلی مجبور شدید تا برای استخدام سفته و چک امضاء کنید باید موارد مهمی را رعایت کنید. بی توجهی به این موارد می تواند زندگی شما را زیر و رو کند، پس به این نکات دقت بیشتری بکنید. در این میان شاید خواندن مقاله کار با سرمایه کم به شما ایده های خوبی برای درآمدزایی بدهد.
از امضاء زدن هرگونه چک و سفته سفید خودداری کنید. وقتی این کار را انجام میدهید کارفرما میتواند هر مبلغی با هر تاریخی که بخواهد در سفته و چک بنویسد و این برای شما مشکل ساز است. پس در هنگام دادن چک و سفته حتماً تاریخ امضاء و تاریخ وصول آن را به طور دقیق و خوانا با خودکار خودتان یادداشت کنید.
این مورد جزئی، از اهمیت بالایی برخوردار است. به این عمل ظهر نویسی میگویند. شما باید نام دقیق دریافت کننده، صاحب شرکت و نام شرکت را در سفته بنویسید. اگر کارفرمای شما بخواهد سفته را در اختیار کس دیگری قرار دهد، با این اقدام شما، عملاً از انجام این کار عاجز است.
یکی از مواردی که اکثر مردم رعایت نمیکنند این است که نمونهای از چک و یا سفته را نزد خود نگه نمیدارند. بعد از اینکه سفته و یا چک را امضا کردید حتماً باید از سفته و چک خود یک کپی داشته باشید و حتی میتوانید از آن عکس بگیرید و در فایل کامپیوتر خود ذخیره کنید. شماره سریال موجود در سفته خیلی مهم است. در صورتی که کارفرما به هر دلیلی بخواهد به صورت غیرقانونی اطلاعات سفته را دست کاری کند، شما یک نمونه از آن را در اختیار دارید. به خصوص اینکه شماره سریال سفته خیلی مهم است و مثل یک کارت شناسایی برای فرد عمل میکند و عملاً کارفرما را از انجام هر گونه کار غیرقانونی منع میکند.
برخی از افراد در مورد قرارداد خود نیز اطلاع کافی ندارند. یادتان باشد اگر سفته و یا چک مهم است، قرارداد کاری هم به همان اندازه اهمیت دارد. لذا در صورتی که قرارداد کاری امضا میکنید باید به امضاء دو طرف برسد و هر کدام از شما یعنی کارفرما و کارمند باید یک نسخه از قرارداد را در نزد خود نگه دارید.
تا آنجا که میتوانید از امضاء بی جهت هر گونه سفته و چک برای استخدام و با نامهای مختلف مثل تضمین و غیره خودداری کنید. گرفتن چکها و سفتههای تضمینی صورت قانونی ندارد و لذا اگر کارفرما بخواهد به هر دلیلی آنها را به اجرا بگذارد و یا به دادگاه بکشد، نفع زیادی نخواهد برد و حتی ممکن است به دلایل مختلفی مورد مؤاخذه هم قرار بگیرد، چون از شرایط اقتصادی کشور در جهت منافع خود سوء استفاده کرده و باعث ایجاد نگرانی و برهم خوردن اوضاع زندگی یک نفر شده است، لذا باید پاسخگو باشد. اگر میخواهید از هر مشکلی جلوگیری کنید حتماً در مورد شرایط نوشتن و امضاء چک و سفته برای استخدام آگاهی داشته باشید تا در صورت نیاز هیچ سوء استفادهای از شما صورت نگیرد. البته تا جایی که امکان دارد هرگز برای استخدام هیچ چک و سفتهای امضاء نکنید.
گاه به دلایل مختلف کارفرما از پس دادن سفته امتناع می کند. در این شرایط شما می تواند با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر قضایی اعلام اتمام همکاری کرده و درخواست کنید تا چک یا سفته شما استرداد گردد. در این زمان قانون از شما حمایت می کنید. شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت کمک های تخصصی از مشاوران کاردوک استفاده نمایید.
نگران نباشید. اگر کارفرمای شما به هر دلیلی با سفته شما را تهدید کرد جای نگرانی نیست. سفته بار حقوقی دارد نه قانونی و کسی برای سفته به زندان نمیافتد.
بهترین کار بالا بردن دانش خود در مورد سفته و چک است. بیشتر مشکلی که مردم ایران با آن مواجه هستند، عدم آگاهی نسبت به حق و حقوقشان است و این کار فرصت سوء استفاده را نیز به سایرین میدهد. پس قبل از امضاء هرگونه قراردادی حتماً در مورد آن تحقیق کنید و با مشاوران و یا وکلایی مشورت کنید، تا کار به خوبی پیش برود.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
گرفتن چک و سفته از کارمند امروزه به عنوان یکی از شرایط اصلی استخدام افراد در نظر گرفته میشود. در کنار سختیهای یافتن شغل و شروع کار جدید، ارائه همچین تعهدی برای برخی بدون ترس هم نیست. اما چه مشکلات قانونی میتواند در پی ارائه ضمانتکاری با چک یا سفته ایجاد شود؟ آیا در زمان اتمام همکاری گرفتن چک و سفته از کارفرما به راحتی صورت میگیرد؟ بسیاری از افراد پاسخ این سوالات را نمیدانند و از قانون کار اطلاعی ندارند. همین بیاطلاعی به کارفرمایان اجازه میدهد تا مقدار زیادی چک و سفته دریافت کنند و عرصه را برای کارمندان سختتر نمایند. در ادامه به نکاتی که هنگام شروع کار و ارائه چنین ضمانتی باید توجه کنیم، اشاره کردهایم. همچنین شما میتوانید با دریافت مشاوره کسب و کار از کارشناسان کاردوک جهت پیشگیری و رفع مشکلات ناشی از چنین مواردی استفاده نمایید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
گرفتن چک و سفته جهت ضمانت از کارمندان غیرقانونی است. برخی از کارفرمایان شرایط بد اقتصادی و یا بحرانهای سیاسی را بهانه کرده و میگویند “به این دلایل که هیچ چیز، تضمین کار ما را نمیکند، ما باید از کارمندان سفته بگیریم”. با این حال گاه با توجه به پیشامدهایی که در شرکتهای خصوصی به وجود آمده نمی توان کارفرمایان را هم به طور کل محکوم کرد، آن ها نیز برای جلوگیری از ضرر دست به چنین کاری میزنند. البته ناآگاهی کارمند و فردی که میخواهد استخدام شود در سوء استفاده کارفرما تأثیر میگذارد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد گرفتن چک و سفته از کارمند اطلاعات ارزشمندی در اختیارتان قرار دهیم.
همانطور که اشاره کردیم کارفرمایان برای مبالغ قابل توجهی از کارمندان خود چک و سفته دریافت میکنند. این مبلغ میتواند از 10 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان متغیر باشد. آنها بحرانهای اقتصادی را عامل گرفتن چک و سفته ضمانت میدانند و گرفتن سفته را همانند تضمین برای خود در نظر میگیرند. برخی دیگر از کارفرمایان اعلام میکنند که ما کارهای مهمی انجام میدهیم و اگر راز کار ما فاش شود کسی پاسخگو نیست، از این رو این چک و سفته تضمینی بر حفظ امنیت کاری است.
در برخی مراکز هم مهارت هایی به کارمندان آموزش داده می شود، این انتقال مفاهیم برای کارفرما هزینه داشته و برای مثال اگر قرار باشد فردی کمتر از یک سال در آن شرکت کار کند، کارفرما با هزینه آموزش او را از صندوق شرکت پرداخت کند؛ بنابراین کارفرما به دنبال راهی برای کاهش این هزینه ها و استفاده بهینه از نیروهای انسانیاش است.
برای اطلاع از بهترین روش رزومه نویسی کلیک کنید.
قراردادهای رسمی کاری معتبر هستند و کارفرما نباید برای تضمین، مبالغ هنگفتی را از کارمندان خود دریافت کند. کارفرما میتواند قوانین شرکت و توضیحات لازم را به صورت کاملاً قانونی در قرارداد ذکر کند و در صورتی که مشکلی بین کارفرما و کارمند در زمینه کاری به وجود آمد همان قرارداد کاری از نظر قانونی کاملاً رسمی است و میتوان با آن اقدامات لازم را برای اجرای صحیح قرارداد، اعمال کرد. اما به دلیل صرف وقت و هزینه های جانبی دیگر قضایی در استفاده از این روش، کارفرمایان ترجیح می دهند با گرفتن چک یا سفته خودشان کسب و کار خودشان را تضمین کنند. در این صورت این کارمند است که باید نگران آینده و امنیت شغلیاش باشد.
اگر به هر دلیلی مجبور شدید تا برای استخدام سفته و چک امضاء کنید باید موارد مهمی را رعایت کنید. بی توجهی به این موارد می تواند زندگی شما را زیر و رو کند، پس به این نکات دقت بیشتری بکنید. در این میان شاید خواندن مقاله کار با سرمایه کم به شما ایده های خوبی برای درآمدزایی بدهد.
از امضاء زدن هرگونه چک و سفته سفید خودداری کنید. وقتی این کار را انجام میدهید کارفرما میتواند هر مبلغی با هر تاریخی که بخواهد در سفته و چک بنویسد و این برای شما مشکل ساز است. پس در هنگام دادن چک و سفته حتماً تاریخ امضاء و تاریخ وصول آن را به طور دقیق و خوانا با خودکار خودتان یادداشت کنید.
این مورد جزئی، از اهمیت بالایی برخوردار است. به این عمل ظهر نویسی میگویند. شما باید نام دقیق دریافت کننده، صاحب شرکت و نام شرکت را در سفته بنویسید. اگر کارفرمای شما بخواهد سفته را در اختیار کس دیگری قرار دهد، با این اقدام شما، عملاً از انجام این کار عاجز است.
یکی از مواردی که اکثر مردم رعایت نمیکنند این است که نمونهای از چک و یا سفته را نزد خود نگه نمیدارند. بعد از اینکه سفته و یا چک را امضا کردید حتماً باید از سفته و چک خود یک کپی داشته باشید و حتی میتوانید از آن عکس بگیرید و در فایل کامپیوتر خود ذخیره کنید. شماره سریال موجود در سفته خیلی مهم است. در صورتی که کارفرما به هر دلیلی بخواهد به صورت غیرقانونی اطلاعات سفته را دست کاری کند، شما یک نمونه از آن را در اختیار دارید. به خصوص اینکه شماره سریال سفته خیلی مهم است و مثل یک کارت شناسایی برای فرد عمل میکند و عملاً کارفرما را از انجام هر گونه کار غیرقانونی منع میکند.
برخی از افراد در مورد قرارداد خود نیز اطلاع کافی ندارند. یادتان باشد اگر سفته و یا چک مهم است، قرارداد کاری هم به همان اندازه اهمیت دارد. لذا در صورتی که قرارداد کاری امضا میکنید باید به امضاء دو طرف برسد و هر کدام از شما یعنی کارفرما و کارمند باید یک نسخه از قرارداد را در نزد خود نگه دارید.
تا آنجا که میتوانید از امضاء بی جهت هر گونه سفته و چک برای استخدام و با نامهای مختلف مثل تضمین و غیره خودداری کنید. گرفتن چکها و سفتههای تضمینی صورت قانونی ندارد و لذا اگر کارفرما بخواهد به هر دلیلی آنها را به اجرا بگذارد و یا به دادگاه بکشد، نفع زیادی نخواهد برد و حتی ممکن است به دلایل مختلفی مورد مؤاخذه هم قرار بگیرد، چون از شرایط اقتصادی کشور در جهت منافع خود سوء استفاده کرده و باعث ایجاد نگرانی و برهم خوردن اوضاع زندگی یک نفر شده است، لذا باید پاسخگو باشد. اگر میخواهید از هر مشکلی جلوگیری کنید حتماً در مورد شرایط نوشتن و امضاء چک و سفته برای استخدام آگاهی داشته باشید تا در صورت نیاز هیچ سوء استفادهای از شما صورت نگیرد. البته تا جایی که امکان دارد هرگز برای استخدام هیچ چک و سفتهای امضاء نکنید.
گاه به دلایل مختلف کارفرما از پس دادن سفته امتناع می کند. در این شرایط شما می تواند با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر قضایی اعلام اتمام همکاری کرده و درخواست کنید تا چک یا سفته شما استرداد گردد. در این زمان قانون از شما حمایت می کنید. شما می توانید برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت کمک های تخصصی از مشاوران کاردوک استفاده نمایید.
نگران نباشید. اگر کارفرمای شما به هر دلیلی با سفته شما را تهدید کرد جای نگرانی نیست. سفته بار حقوقی دارد نه قانونی و کسی برای سفته به زندان نمیافتد.
بهترین کار بالا بردن دانش خود در مورد سفته و چک است. بیشتر مشکلی که مردم ایران با آن مواجه هستند، عدم آگاهی نسبت به حق و حقوقشان است و این کار فرصت سوء استفاده را نیز به سایرین میدهد. پس قبل از امضاء هرگونه قراردادی حتماً در مورد آن تحقیق کنید و با مشاوران و یا وکلایی مشورت کنید، تا کار به خوبی پیش برود.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 09351520300 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
خوراک دام موادی است که حیوان بتواند پس از خوردن، آن را هضم، جذب و به مصرف برساند. به آن بخش از مواد غذایی که به مصرف واقعی حیوان میرسد، مادهی مغذی گفته میشود. استفاده از خوراک آماده برای تغذیه دام به واسطه ایجاد امکان مصرف ضایعات صنعتی و پسماندهای کشاورزی در جهت کسب ارزش افزوده رو به فزونی نهاده است. ضمن اینکه تغذیه دام بااین نوع خوراک میتواند از بروز امراضی که به دلیل وجود آلودگیهای مختلف در غذای دام پدید میآید، جلوگیری نماید. برای ایجاد شرایط بهرهبرداری اقتصادی از دام باید مجموعهای از مواد که در یک نوع علوفه به تنهایی گردهم نمیآیند با هم مخلوط و آسیاب نمود. این ترکیب کنسانترهای قادر خواهد بود همه عناصر و مواد ضروری بدن دام را در حدنیاز آن برطرف کند. در ادامه خلاصهای از طرح توجیهی خوراک دام و طیور آوردهایم. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره کسب و کار در زمینه تولید و استاندارد تولید دارو در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید خوراک دام و طیور
اصولاً استفاده از یک نوع ماده غذایی به تنهایی نمیتواند تمام احتیاجات دام را برطرف کند، چون دستگاه گوارش حیوان محدود است و از طرف دیگر بدن حیوان به مجموعهای از مواد غذایی احتیاج دارد. این مجموعه مواد غذایی را جیره غذایی مینامند که باید برحسب احتیاجات نگهداری و تولید حیوان برنامهریزی شود. نوع و ترکیب خوراک دام با توجه به نیاز و جنبههای مالی آن تهیه و تنظیم میگردد. برخی از مواد غذایی برای دستهای از دامها میتواند غذایی کامل باشد، در صورتی که برای گروهی دیگر اینطور نیست.
به طور کلی برای تأمین نیازهای غذایی دامها باید احتیاجات آنها را در مراحل مختلف زندگی مثل مرحله خشک بودن، مراحل مختلف آبستنی، مرحله شیرواری، مرحله شیرخوارگی برهها و گوسالهها شناسایی نمود. پرواربندی دام با استفاده از مواد کنسانتره، توجیه اقتصادی بیشتری را به نسبت چرا بردن دام نصیب دامداران میکند.
مواد موجود در کنسانتره عبارتند از انواع پروتئینها که از موادی چون کنجاله پنبه تأمین میشود، کربوهیدراتها که از غلات و ملاس و تفاله چغندر تشکیل میگردد و چربیها، مواد معدنی و انواع ویتامینها است. در صنعت دامپروری، تهیه خوراک متعادل و سالم که حاوی کلیه مواد مورد نیاز دام باشد از اهمیت خاصی برخوردار است. به طوری که هر نوع کمبود از نظر درصد پروتئین، املاح، ویتامینها و انرژی مورد نیاز، باعث عدم بازدهی مطلوب و زمینهساز بروز بیماریها در دام خواهد شد، لذا در صورت استفاده از محصولات تولید شده کارخانجات خوراک دام و ضریب تبدیل خوراک دام به محصولات دامی افزایش یافته و به میزان استاندارد نزدیکتر میشود. ضمن اینکه با مصرف بهینه منابع و مواد اولیه کمت محصول بیشتری تولید خواهد گردید.
به طور خلاصه به مجموعه مواد غذایی که یک حیوان در طول یک شبانه روز کامل دریافت میکند، جیره اطلاق میشود. جیرههای غذایی در سه مقطع برنامه ریزی میگردند که بسته به نوع، جنس و … دامها متغیر است.
اگر حیوانی هیچ نوع تولید و افزایش یا کاهش وزنی نداشته باشد، جیره آن بر اساس نیاز روزانه حیوان تعیین میگردد که به آن جیره نگهداری گفته میشود.
چنانچه از عنوان آن مشخص است این جیره برای دامهای ماده آبستن در نظر گرفته میشود که برحسب اینکه در چه ماهی از حاملگی هستند، جیره آنها تنظیم میگردد.
این جیره نیز بر اساس تولیدات دام (شیر، گوشت، پشم و…) تنظیم میگردد.
برای بر طرف کردن کمبودهای غذایی دام، تعدادی از مواد غذایی با مقدار مشخص ترکیب شده و پس از آسیاب کردن با هم مخلوط و تبدیل به خوراک فشرده میشوند که اصطلاحاً کنسانتره نامیده میشود، تا حداقل نیاز و احتیاجات دام را در دوره نگهداری تأمین نماید. به عبارت دیگر کنسانتره یا غذای متعادل ترکیبی از تعدادی موادغذایی است که قادر است همه عناصر و مواد ضروری بدن دام را به اندازه کافی تأمین کند. مواد اولیهای که با استفاده از آنها کنسانتره تهیه میشود باید دارای کیفیت مرغوبی باشند.
جیرهای که تمام مواد مغذی مورد نیاز پرنده را در برداشته باشد، غذای کامل نامیده میشود. فرمولاسیون جیرههای طیور یک اصل ثابت نیست، بلکه تفاوت قیمتهای مواد اولیه غذایی و بهبود در مدیریت تغذیه باعث تعویض فرمولاسیون جیره خواهد شد.
تغذیه اختیاری و تغذیه کنترل شده طیور میتوانند مصرف غذای خود را بر حسب احتیاجاتشان کنترل کنند. در گذشته غذای کاملاً مش « آردی » در دسترس طیور قرار میگرفت. این نوع خوراک در تمام مدت در دسترس طیور قرار میگرفت اما بعدها معلوم شد این روش غیراقتصادی است؛ چون طیور در این روش میل به پرخوری دارد و بسیار سنگین میشود و تولید تخم مرغ و افزایش وزن آنان جنبه اقتصادی ندارد.
جیرههای طیور به سه شکل مش، کرامبل و پلت میباشد. در ادامه هر کدام به طور مختصر شرح دادهایم.
در این شکل از غذا مواد اولیه غذایی جیره به شکل آسیاب شده هستند. اما طیور علاقهای به جیرههایی که از ذرت بسیار ریز تشکیل شده باشد ندارند؛ زیرا اینگونه مواد چسبناک هستند. در فرم مش، میزان مصرف غذای طیور افزایش مییابد. اگر غلات خیلی ریز شوند، طیور در درجه اول مایل به مصرف غلاتی خواهند بود که اندازهشان درشتتر است و مواد ریز برای مصرف نهایی در دانخوری باقی میمانند. بنابراین در مصرف دان فرموله شده اشکال ایجاد خواهد شد.
اندازه ذرات جیره مش در مصرف آب آشامیدنی مؤثر است. هر چه ترکیب جیره مش درشتتر باشد، میزان مصرف آب آشامیدنی کمتر میشود. این موضوع در میزان آب مدفوع تأثیری ندارد.
هر چه غذا دارای حجم بیشتر باشد، یعنی فیبر آن بالا باشد، مصرف آب بیشتر خواهد شد. به همین دلیل آب مدفوع نیز افزایش مییابد. هرچه جیرههای طیور انرژی بالاتر و حجم کمتر داشته باشد، مصرف و دفع آب نیز کمتر میباشد.
جیرهای که به صورت مش بوده و طی مراحل خاص از دستگاههای تولید پلت عبور میکند و به شکل استوانههای کوچک در اندازههای مختلف درآمده و تحت عنوان پلت نامیده میشود. با مصرف غذای پلت، ماکیان قدرت انتخاب قسمتهای مشخص از جیره غذایی را از دست میدهند و باید غذا را به طور کامل مصرف نمایند.
کرامبل حد واسط غذای مش و پلت میباشد. وقتی که پلتها درشت آسیاب شوند، محصولی به وجود میآید که به آن کرامبل گویند. ذرات کرامبل را باید حد واسط در نظر گرفت. بهترین کرامبل معمولاً دارای مقداری ذرات ریز میباشد. این موضوع باعث افزایش راندمان مصرف دان میگردد.
جیرههایی که در تغذیه طیور مورد استفاده قرار میگیرند، به سه فرم آردی، کرامبل و پلت میباشند. جیره آردی فرمی از خوراک است که در آن مواد غذایی پس از مخلوط شدن آسیاب میشود تا به فرم پودر یا آرد درآیند که در واقع به دوصورت آردی گرم و آردی سرد فرآوری میشوند. جیره کرامبل به همان جیره پلت با اندازه کوچکتر گفته میشود که بعد از دوره استارتر به جوجههای گوشتی خورانده میشود. اما سومین نوع فرآوری خوراک که به نام فرآوری پلت معروف است، کاربرد وسیعی در صنعت مرغداری داشته و امروزه به میزان زیادی در جیرههای غذایی از آن استفاده میگردد.
در صورت استفاده از جیره پلت، پرنده زمان کمتری را صرف غذا خوردن خواهد کرد، لذا با کاهش فعالیت پرنده، میزان احتیاجات نگهداری آن نیز کاهش خواهد یافت. بخشی از بهبود کاربرد جیره پلت، به علت مصرف کمتر انرژی در هنگام تغذیه میباشد. به عبارت دیگر استفاده از جیره پلت، انرژی صرف شده پرنده برای غذا خوردن را کاهش میدهد و قابلیت دسترسی مواد مغذی حیاتی و انرژی را نیز افزایش میدهد.
امروزه هزینههای مربوط به تهیه خوراک حدود 75درصد کل هزینههای دامداری را به خود اختصاص میدهد. بنابراین خوراک دام بایستی از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بتواند با افزایش میزان تولید در دام، بالا بودن هزینههای تولید خوراک را جبران نماید.
به طور کلی از فرایندهای مشابهی در تمام کارخانجات تولید خوراک طیور برای تولید خوراک استفاده میشود که فقط محصول نهایی آن تا حدودی متفاوت و به دو صورت آردی و حبهای است که البته خوراک طیور به صورت حبهای و پلت (فشرده شده) بسیار متداولتر است و فرآیند تولید آن به طور خلاصه به شرح زیر است.
در این روش که عمدتاً در اکثر کارخانجات تولید خوراک طیور از آن استفاده میشود، ابتدا مواد اولیه تهیه خوراک طیور از جمله سبوس گندم، سبوس برنج، ذرت، باگاس، جو، نیاسین، تفاله چغندر که نیاز به آسیاب کردن دارند، در آسیابهای صنعتی آسیاب شده و به پودر تبدیل میشوند. سپس این مواد به همراه مواد افزودنی از جمله انواع مکملها در میکسرها با یکدیگر میکس شده و آماده پلت کردن و تبدیل به حبه شدن میباشد. در مرحله بعد توسط دستگاه پلت کاندیشنر این مواد تحت فشار و حرارت تا حدود ۹۰درجه سانتیگراد و برحسب نوع خوراک با قطرهای متفاوت به پلت تبدیل میشوند و در نهایت توسط فنکوئلهای موجود خنک شده و آماده بستهبندی میگردد.
با توجه به اطلاعات موجود در بانک استانداردهای ملی ایران برای طرح مورد بررسی، تعدادی از استانداردهای مرتبط با خوراک دام وطیور به شرح ذیل است.
جدول استانداردهای مربوط به خوراک دام و طیور
شماره استاندارد |
شرح استاندارد |
17377 |
خوراک دام – اندازهگیری مقدار فلوراید با روش ISE |
17378 |
خوراک دام – اندازهگیری جیوه با روش CVAAS |
800 |
کنجاله دانه سویا مورد مصرف در خوراک دام، طیور و آبزیان |
2988 |
ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام وطیور |
16888 |
خوراک دام و طیور – پودر پوسته تخممرغ |
605 |
خوراک طیور – ویژگیها و روشهای آزمون |
2595 |
خوراک طیور – کنسانتره – ویژگیها |
2378 |
خوراک طیور – مکملهای ویتامینی و معدنی |
کد آیسیک محصولات
جدول کد آیسیک تعدادی از محصولات مرتبط با خوراک دام و طیور به شرح ذیل است.
نام کالا |
کد ISIC |
انواع مکمل خوراک دام، طیور و آبزیان |
1533312333 |
انواع خوراک آماده دام، طیور و آبزیان |
1533312329 |
انواع کنسانتره خوراک دام، طیور و آبزیان |
1533312334 |
خوراک آماده دام |
1533412315 |
خوراک آماده طیور |
1533412318 |
خوراک آماده آبزیان |
1533412322 |
خوراک کامل دام |
1533512325 |
کنسانتره خوراک دام |
1533412335 |
کنسانتره خوراک طیور |
1533412336 |
خوراک آماده طیور به شکل پلت |
1533512331 |
خوراک دام و طیور از مخلوط کردن مواد ضروری در تغذیه دام و طیور شامل مواد تأمینکننده پروتئین، مواد انرژیزا، املاح، ویتامین به نسبتهای مختلف و فرمولاسیون متنوع بسته به نوع و سن حیوان تهیه میشود. اهم مواد اولیه مورد مصرف تولید خوراک دام و طیور عبارتند از:
ذرت، کنجاله سویا، گندم، سبوس گندم، جو، تفاله چغندر، آنزیم، اوره لیزین، روغن، پودر خون و پودر ضایعات کشتارگاهی، نمک، دی کلسیم فسفات
خط تولید شامل ماشین آلاتی از جمله آسیاب به ظرفیت 5تن، میکسر افقی، 2عدد سیلو ذخیره به ظرفیت 5تن، دستگاه پلت طیور، انواع بالابرها، الواتورها، تقسیمکن، برجهای خنک کن و مخازن سوخت، مخازن نگهداری روغن، مخازن نگهداری ملاس و دیگ بخار میباشد. ماشین آلات خط تولید برای ظرفیت ملحوظ شده بشرح ذیل میباشد. برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
ماشین آلات خط تولید خوراک طیور |
|
چاله با دریچه و نرده و حفاظ |
بالابر از سیلو به پلیت |
بالابر ماردونی تنظیم وانتقال مواد به آسیاب |
کاندیشنر ودستگاه پرس پلیت دام و طیور باشبکه رینگی و چرخ های یدک کامل |
آسیاب به ظرفیت 5 تن |
الواتور قاشقی از سیلو به برج خنک کننده |
الک ویبره طبقاتی |
تسمه نقاله از پلیت به خشک کن با عرض 50 سانت |
دستگاه تقسیم و فیدر مواد |
تسمه نقاله از خشک کن به سیلو باعرض 50 سانتی متر |
چاله هاپردارای دریچه و نرده و بالابر از تقسیم کن به چاله هاپر |
دستگاه کرامبلر پلیت باشبکه رینگی یدک کامل و پری استارتر |
بالابر پودر به میکسر افقی |
برج خنک کن با مکنده و سیکلون |
میکسر افقی به ظرفیت 2/5 تن |
سیلو ذخیره 10 تن با فیدر و باسکول |
بالابر از میکسر به بارریز |
دستگاه سیلو بسته بندی |
باریز دوقلو |
مخزن هوائی ملاس و پمپ ملاس و تاسیسات |
سیلو ذخیره 5 تن با کیسه گیر و باسکول |
نرده و پله و پاگردها و حفاظها |
سیلو ذخیره 5 تن پودر به پلیت با فیدر |
تابلو برق کلیه ماشین آلات و کابل کشی |
بالابر از آسیاب به میکسر با دینام |
سرند دومرحله ای |
بالابر از میکسر به سیلوها با دینام |
الواتور قاشقی از پلیت به برج |
الواتور قاشقی جهت حمل به برج |
شاسی و اسکلت بندی تجهیزات |
برای دریافت مشاوره کسب و کار در ایران و دیگر کشورها میتوانید با کارشناسان مرکز کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.