طرح تولید جارو برقی با توجه به افزایش سطح رفاه خانواده ها و توجه روزافزون آنها به مسائل بهداشتی از توجیه اقتصادی بالایی برخوردار است و یک طرح کسب و کار پربازده می باشد. بسیاری از افراد در جوامع امروزی برای تمیز کردن محل زندگی و یا محل کار خود از جاروبرقی استفاده می کنند. میزان مصرف انرژی در جاروبرقی ها بستگی به نحوه استفاده و وات این وسیله دارد. با توجه به استفاده گسترده این وسیله برقی در اکثر خانه های ایرانی، سرمایگذاران علاقمند به سرمایه گذاری در جهت احداث کارخانه های تولید جاروبرقی و یا کارگاه مونتاژ این وسیله می باشند. در ادامه این مطلب قصد داریم طرح توجیهی تولید جاروبرقی را برای شروع یک کسب و کار بررسی کنیم.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح تولید جارو برقی
جارو برقی از لوازم برقی پرمصرف در خانه های ایرانی می باشد. با افزایش سطح رفاه جوامع، امروزه جاروبرقی یکی از اقلام مهم لوازم خانگی محسوب می شود.
این وسیله یک ابزار برقی با توان مصرفی بالا است؛ اما به طور کلی میزان مصرف انرژی این وسیله برقی به عوامل مختلفی وابسته است. البته توان جاروبرقی ها با توجه به سایز آن ها نیز تغییر می کند به طوری که معمولا جاروبرقی های کوچک دارای حداقل توان 1 کیلو وات و جاروبرقی های بزرگ حداکثر توان 3 کیلو وات هستند.
همانطور که اشاره شد با توجه به افزایش رفاه و البته پیشرفت تکنولوژی، در حال حاضر استفاده از جارو های دستی برای تمیزکاری منسوخ شده است و جاروبرقی ها توانسته اند جایگزین جاروهای دستی و قدیمی شوند.
جاروبرقی های جدید و پیشرفته قابلیت تمیز کردن سطوح مختلف شامل فرش، موکت، سرامیک، پارکت، سنگ و … را دارند. اینکه یک جاروبرقی برای تمیزکردن سطوح و محیط های مختلف کارایی داشته باشد به تکنولوژی به کار رفته در ساخت آن بستگی دارد. معمولا در جاروبرقی های تولید شده در سال های اخیر امکاناتی وجود دارد که به شرح موارد زیر است :
وات واحدی است در سیستم SI که برای اندازه گیری قدرت و توان موتور هر نوع وسیله برقی از جمله جاروبرقی به کار می رود. در واقع از مهم ترین ویژگی ها در بررسی جاروبرقی، میزان وات موتور آن است؛ چراکه وات جاروبرقی نشان دهنده میزان مکندگی جاروبرقی می باشد.
در حال حاضر جاروبرقی ها با وات های مختلفی تولید و روانه بازار می شوند. جاروبرقی های معمولی و کوچکتر با قدرت مکش معمولی و جاروبرقی های بزرگتر با قدرت مکش بالا، دارای توان 1000 تا 2200 وات هستند. که البته بد نیست بدانید که در حال حاضر جاروبرقی هایی با توان 1000 وات جای خود را به جاروبرقی هایی با توان 1300 وات داده است و دیگر تولید نمی شوند.
هر چه میزان وات جاروبرقی ها افزایش پیدا کند، به همان نسبت قیمت آن ها نیز افزایش پیدا می کند. لازم است در نظر داشته باشید که در هر کدام از جاروبرقی ها با توان های مختلف، تمیز کردن سطوحی که امکان چسبندگی در آن وجود دارد همانند سطوح پرداز و موکت، جاروبرقی توان بیشتری مصرف می کند تا مکش کافی برای جدا کردن ذرات چسبیده را داشته باشد.
همچنین هر چه سطوح صاف تر و ذرات سبک تر باشند، جدا سازی آن ها توسط جاروبرقی با توان کم تری انجام می شود. به همین دلیل بهتر است جاروبرقی های تولیدی دارای سیستم کنترل و تنظیم میزان مکش الکترونیکی که به آن دیمر گفته می شود نیز باشند تا مصرف کننده متناسب با سطحی که قصد تمیز کردن آن را دارد، مکش را تنظیم کند.
جاروبرقی های تولید شده در کارخانه های مختلف از دو جهت دارای اهمیت هستند. مورد اول اینکه دارای مصرف برق کمی باشند و مورد دوم در جهت تمیز کردن و پاکیزگی سطوح کارآمد باشند.
در حال حاضر با رشد جمعیت در سراسر جهان و استفاده شبانه روزی از برق، با محدودیت نیروی برق مواجه هستیم. به همین دلیل یکی از مهم ترین مواردی که تولید کنندگان جاروبرقی باید به آن توجه داشته باشند میزان مصرف برق دستگاه است و در جهت بهینه شدن مصرف انرژی جاروبرقی تولیدی خود تلاش کنند. چراکه یکی از مهم ترین مواردی که خریداران جاروبرقی به آن توجه دارند، میزان مصرف انرژی و برق آن می باشد. بیشتر خانواده های ایرانی برای کاهش هزینه های برق و صرفه جویی در مصرف انرژی ترجیح می دهند در خرید لوازم خانگی به خصوص جاروبرقی آن محصولی را خریداری کنند که دارای مصرف انرژی پایینتری است.
فاکتور دوم و مهم دیگر در زمینه تولید جاروبرقی این است که این وسیله در جهت تمیزی و پاکیزه کردن منازل کارآمدی لازم را داشته باشد. با توجه به اینکه در جوامع امروزی بیشتر افراد خانواده شاغل هستند و زمان کم تری را میتوانند برای نظافت منزل صرف کنند، استفاده از تکنولوژی میتواند کمک به سزایی به افراد کند.
جاروبرقی ها متناسب با محلی که قرار است در آن به کار گرفته شوند شامل منازل مسکونی، ساختمان های اداری و … دارای انواع مختلفی هستند.
با توجه به کاربرد گسترده جاروبرقی ها، این وسیله در بیشتر کشورهای جهان تولید و مورد استفاده قرار می گیرد. بیشترین سهم تولید جاروبرقی در جهان مربوط به کشورهای صنعتی است. از شناخته شده ترین برند های تولید جاروبرقی در سراسر جهان می توان به موارد زیر اشاره کرد :
بیشترین واردات جاروبرقی به کشور ایران از کشورهای نامبرده شامل آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و کره جنوبی می باشد. محصولات تولیدی در کشورمان نیز به کشورهای عراق، افغانستان، رومانی، کنیا و چین صادر می گردد.
فرآیند تولید جاروبرقی در چند مرحله خلاصه می شود که در ادامه به اختصار به آن ها پرداخته ایم :
برای مونتاژ جاروبرقی در کارخانه و یا کارگاه به برخی مواد اولیه به شرح موارد زیر نیاز می باشد :
برای تولید و مونتاژ جاروبرقی در کارخانه و یا کارگاه به برخی ماشین آلات و دستگاه ها به شرح موارد زیر نیاز می باشد :
منبع: طرح تولید جارو برقی