طرح تولید کلید و پریز برق برای ایجاد یک کسب و کار در زمینه تولید دو قطعه الکتریکی بسیار پر مصرف طراحی می گردد. جنس کلید و پریزهای برق از جنس باکالیت است که به صورت یک عایق الکتریکی عمل می کند. برای تولید کلید و پریزهای برق ابعاد استانداردی وجود دارد که غالبا در سایز 8 × 8 سانتیمتر مربع تولید می شوند. پس از تولید این محصولات، آزمایشات مختلفی بر روی آن ها صورت می گیرد که قطع و وصل جریان الکتریکی با اطمینان بالایی انجام شود. در صورتی که مایل به راه اندازی کارگاه و یا کارخانه تولیدی کلید و پریز برق هستید، برای بررسی تمامی جوانب طرح تولید کلید و پریز برق تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. جهت سفارش و نوشتن طرح توجیهی کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید
منبع: طرح تولید کلید و پریز برق
کلید و پریز در تمامی خانه ها وجود دارد و افراد به طور کلی از کاربرد این دو قطعه الکتریکی مطلع هستند. کلید وسیله ای می باشد که از آن برای قطع و یا وصل کردن جریان الکتریکی استفاده می شود و پریز نیز وسیله ای است که به منظور متصل کردن هادی ها و بندهای قابل انعطاف به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
کلید و پریز ها دارای محدوده ولتاژ و محدوده جریان مشخصی هستند که در زمان خرید باید متناسب با نیاز و مدار الکتریکی تهیه شوند.
کلید و پریزهای برق به طور گسترده در مکان های مختلفی همچون منازل، کارگاه ها، کارخانه ها، رستوران ها و … مورد استفاده قرار می گیرند.
البته امروزه به تنوع و زیبایی قطعاتی که در ساختمان استفاده می شود، بیش از گذشته اهمیت داده می شود؛ به همین دلیل تولید کننده باید به دنبال تولید محصولی باشد که ضمن برخورداری از کیفیت لازم، از نظر ظاهری نیز متناسب با سلیقه مشتریان باشد.
کلید و پریز هایی که با انواع طرح های مختلف تولید می شوند، به صورت کلی دارای ساختار مشابه و اجزای داخلی یکسانی هستند که در ادامه توضیح مختصری پیرامون آن ها ارائه کرده ایم:
برای انجام کلیه عملکردهای الکتریکی، انواع مختلفی از کلید و پریزهای برق وجود دارد. در ادامه به انواع مختلف آن ها اشاره کرده ایم :
کشورهای عمده تولید کننده کلید و پریزهای برق در سطح دنیا، کشورهای آمریکا، آلمان، چین و کره جنوبی هستند. این کشورها بیشترین حجم تولیدات مربوط به کلید و پریز را دارند و در زمینه صادرات این قطعات الکتریکی به دیگر کشورها نیز فعالیت گسترده دارند.
در مقابل کشورهایی که در زمینه های عمرانی ساختمان سازی فعالیت گسترده ای دارند از بیشترین میزان مصرف کلید و پریز برخوردار هستند و باید نیازهای خود را تامین کنند. در این میان دو کشور عراق و افغانستان جزو بزرگ ترین مصرف کنندگان کلید و پریزهای برق در جهان شناخته می شوند.
کشور ایران طی سال های اخیر توانسته است در زمینه تولید انواع کلید و پریز برق، موفق عمل نماید و حالا محصولات تولیدی این کشور به دیگر کشورها شامل افغانستان، عراق، تاجیکستان و … صادر می گردد.
لازم است اشاره کنیم در کنار کلید و پریزهای ایرانی موجود در بازار، بخشی از نیاز داخلی از طریق واردات این دو قطعه الکتریکی از کشورهای چین، کره جنوبی و ایتالیا تامین می گردد.
طی دهه های اخیر فعالیت های عمرانی، شهرسازی و ساختمان سازی در ایران رو به افزایش بوده است که در جهت پیشرفت و آبادانی کشور لازم و ضروری است.
آنچه که سبب می شود یک ساختمان در انتها به صورت استاندارد ساخته شود، استفاده از مواد اولیه استاندارد و با درجه کیفی بالا است. استفاده گسترده از کلید و پریزها همراه با رونق فعالیت های عمرانی نشان دهنده اهمیت اجرای طرح تولید کلید و پریز برق است.
جهت تولید کلید و پریزهای برق به برخی مواد اولیه به شرح موارد زیر نیاز است:
فرآیند تولید کلید و پریزهای برق در هشت مرحله شامل موراد زیر انجام می شود :
برای تولید انواع مختلف از کلید و پریزهای برق، ابتدا قطعات باکالیتی و فلزی باید تولید شوند. جهت تولید قطعات باکالیتی از دستگاه های تزریق پلاستیک استفاده می گردد. پس از تولید قطعات باکالیتی و فرم دهی آن ها، توسط سمباده گردان پلیسه گیری می گردند.
برای تولید قطعات فلزی نیز از دستگاه های پرس های ضربه ای استفاده می گردد و به این ترتیب طی عملیات های فرم دهی، خم کاری و … کنتاکت ها و قطعات فلزی نیز تولید می شوند. برخی از قطعات فلزی نیازمند رزوه (شیارهای مارپیچی بیرون پیچ یا درون مهره) هستند؛ به همین دلیل جهت قلاویزکاری به بخش دریل ها منتقل می گردند.
در نهایت تمامی قطعات تولید شده همراه با دیگر قطعات تهیه شده، به قسمت مونتاژ ارسال می شوند و پس از مونتاژ، بسته بندی و آماده عرضه به بازار می شوند.
ایمنی و حفاظت کلید و پریزهای برق از اهمیت بالایی برخوردار است و حتما باید استانداردهای اجباری کنترل کیفی در این محصولات رعایت شود. به همین دلیل کنترل محصولات تولیدی از ابتدای تولید تا انتهای آن که شامل مرحله مونتاژ است به صورت پیوسته و منظم انجام می شود.
طی کنترل هایی که انجام می گیرد، بدنه کلید و پریزهای تولید شده باید دارای خواص عایقی باشد و مقاومت قابل قبولی در برابر جریان های الکتریکی وارده و همچنین رطوبت محیط داشته باشد. معمولا بدنه های تولید شده جهت تولید کلید و پریزها از نظر مقاومت به ضربه های فیزیکی نیز بررسی می گردد. از دیگر ایستگاه های کنترل محصول تولیدی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
برای تولید کلید و پریز به برخی ماشین آلات و تجهیزات نیاز می باشد که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم:
برای آشنایی بیشتر با سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.
برای تهیه طرح تولید کلید و پریز برق و سایر طرح توجیهی ها در زمینه های مختلف می توانید با کارشناسان تماس بگیرید. از جمله خدمات مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک می توان به موارد زیر اشاره داشت :
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.