طرح توجیهی تولید بلوک سقفی به منظور تولید نوعی بلوک که ویژگی اصلی آن سبکی و کم هزینه بودن آن است، طراحی و نوشته می شود. بلوک های سقفی نسبت به بلوک های سفالی و سیمانی که در صنعت ساختمان سازی کاربرد دارد، سبک تر هستند و برای استفاده در سقف مناسبند. تقریبا وزن هر بلوک سیمانی، 15 کیلوگرم است که در برابر بلوک های سقفی وزن زیادی است. استفاده از بلوک های سقفی در ساختمان، موجب کاهش وزن بار مرده ساختمان می شود و همینطور از اتلاف انرژی نیز جلوگیری می کند. در صورتی که علاقه مند به فعالیت در زمینه تولید بلوک های سقفی هستید، می توانید برای اطلاع از تمامی جوانب طرح توجیهی تولید بلوک سقفی تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید بلوک سقفی
بلوک هایی که به منظور ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند، دارای انواع مختلفی هستند. بلوک های سیمانی، پلی استایرن، سنگین، سبک، سقفی یونولیتی، سقفی سیمانی، لیکا، پوکه معدنی، بتن گازی، گچی، هبلکس و پرلکس از انواع بلوک های مورد استفاده هستند.
یکی از انواع این بلوکها، بلوک های سقفی هستند که جزو مصالح مدرن به حساب می آیند و در کنار بلوک های پلی استایرن، جایگزین مناسبی برای بلوک های سفالی هستند و استفاده از آن ها منجر به سبک سازی ساختمان ها می شود. بلوک های سقفی خود نیز دارای انواع مختلفی شامل سیمانی، آجری، یونولیتی و فومی است.
بلوک پلی استایرن یا پلاستوفوم نیز از دیگر انواع بلوک ها است که از یک ماده شیمیایی مصنوعی و سفید تولید شده است و بخاطر ویژگی های منحصر به فردی که دارد، بسیار مورد توجه ساختمان سازان قرار دارد. این بلوک ها ضد حریق هستند و وزن بسیار کمی دارند.
در زمان های گذشته مردم برای ساخت سقف خانه های خود، از طاق ضربی استفاده می کردند. از ضعف هایی که این مدل سقف ها داشتند، مقاومت کم در برابر زلزله و طوفان بود. به همین دلیل به مرور این مدل از سقف ها منسوخ شد و افراد تصمیم گرفتند از بلوک های سیمانی برای ساخت سقف ها استفاده کنند.
پس از مدتی مهندسان به این نتیجه رسیدند که بلوک های سیمانی برای ساخت خانه و به خصوص برای کار در سقف، بسیار سنگین هستند. به همین دلیل بلوک های سفالی به وجود آمدند اما از نقاط ضعف بلوک های سفالی، هزینه بیشتر آن نسبت به بلوک های سیمانی بود. همین موضوعات در کنار یکدیگر منجر به پیدایش بلوک های سقفی و یونولیتی شد.
بلوک های سقفی به دلیل داشتن ویژگی های منحصر به فرد دارای کاربردهای مختلفی هستند که در ادامه به برخی از مهم ترین ویژگی های بلوک های سقفی اشاره کرده ایم :
بلوک های سقفی مزایا و معایبی دارند که در ادامه ابتدا به این مزیت ها پرداخته ایم :
بلوک های سقفی در کنار تمامی مزیت هایی که دارد، دارای برخی معایب نیز هست که خالی از لطف نیست در این قسمت به آن ها اشاره کنیم.
پلی استایرن نوعی پلیمر مصنوعی است که از مونومر استایرن که نوعی ماده پتروشیمی است تولید می شود. بلوک های پلی استایرن دارای سه نوع مختلف معمولی، مقاوم و انبساطی هستند. اگر بخواهیم پلی استایرن را از نظر شیمیایی بررسی کنیم، این ترکیب یک هیدروکربن طویل زنجیر محسوب میگردد که دارای فرمول شیمیایی پلی استایرن ۸ nC۸H است. همانطور که ملاحظه کردید این ماده در ترکیب خود دارای عناصر کربن و هیدروژن است.
ویژگی های شیمایی پلی استایرن سبب شده است که این ماده در برابر حرارات شکل پذیری بالایی داشته باشد و قابلیت تبدیل به شکل های مختلف را دارد.
ساندویج پانل سازه ای متشکل از سه لایه است که لایه اول آن که هسته نام دارد، چگالی پایینی دارد. دو لایه دیگر نیز پوسته نازکی هستند که ضمن افزایش استحکام پانل در وزن آن نیز تاثیرگذار هستند. از ویژگی های این پانل ها ضد حریق بودنشان است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طرح توجیهی تولید بلوک سقفی می توانید با کارشناسان کاردوک تماس بگیرید.
ساندویچ پانل ها از نظر کارایی به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول ساندویچ پانل های دیواری و دسته دوم ساندویچ پانل سقفی هستند.
ساختار پانل های سقفی از فوم عایق پلی یورتان، پلی استایرن، پشم سنگ، پشم شیشه و همینطور فوم XPS که در هسته قرار می گیرد، تشکیل شده است.
از مهم ترین ویژگی های پانل دیواری پلی استایرن می توان به حالت انعطاف پذیری و کشسانی آن اشاره کرد که در دماهای بالا می تواند به راحتی نرم شده و تغییر شکل بدهد. پانل هایی که از پلی استایرن معمولی ساخته می شوند، مقاومت بالاتری در برابر حرارت و ضربه دارند.
بر اساس سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع، کد آیسیک مرتبط با بلوک های سقفی و پانل های دیواری پلی استایرن، کد 2520512613 می باشد.
کد تعرفه گمرکی به عنوان یک معیار برای شناسایی و تعیین جایگاه کالا در زمان واردات و ترخیص کالا از کمرگ شناخته می شود.
در واقع کد تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا را تعیین می کند. بر همین اساس کد تعرفه گمرکی مرتبط با بلوک های سقفی و پانل های دیواری، کد 39189000 است.
ماده اولیه مهم برای تولید پانل های دیواری پلی استایرن، یونولیت پروبان است که در پتروشیمی به حالت جامد در می آید. بد نیست بدانید این ماده تحت عنوان پلی استایرن انبساطی نیز شناخته می شود. برای آشنایی بیشتر با سایر طرح توجیهی صنعتی کلیک کنید.
به منظور تولید ساندویچ پانل پلی استایرن، دو روش کلی وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم:
طی این روش برای تولید ساندویچ پانل از دستگاه ها و رباط های مکانیکی استفاده می کنند. در واقع مواد اولیه فوم پلی یورتان از یک سمت وارد دستگاه می شود و از سوی دیگر ساندویچ پانل های آماده در قطعات برش خورده خارج می گردد. این روش از روش های جدید اما پرطرفدار است.
در این روش از تولید ساندویچ پانل ها، هر کدام از مراحل تولید توسط یک دستگاه انجام می شود و در نهایت نیز مونتاژ نهایی صورت می گیرد.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی میتوانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.