جواز کسب تعویض روغن به چه کسانی اعطا میشود؟ امروزه تنوع شغلی درجامعه به گونه ای است که فرد می تواند بنا به سلیقه و علاقه خود مشغول به کار در رشتههای مختلف شغلی شود. اما برای کار در اکثر رشتههای شغلی میبایست ابتدا جواز کسب دریافت شود. جواز کسب سندی است که اطلاعات کامل فرد متقاضی و واحد صنفی او در آن ذکر شده و در واقع مجوز فعالیت او در آن رشته شغلی به حساب میآید. در ادامه قصد داریم در خصوص نحوه دریافت جواز کسب یکی از رستههای شغلی با عنوان تعویض روغن توضیحات مفصلی را خدمتتان ارائه دهیم، با ما همراه باشید و برای گرفتن پروانه کسب کلیک کنید.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: جواز کسب تعویض روغن
تعویض روغن در تهران زیر مجموعه اتحادیه صنف فروشندگانلاستیک، فیلتر و تعویض روغن است. از این اتحادیه می توانید برای رسته های زیر نیز جواز دریافت کنید.
1 – فروشندگی لاستیک
2 – فروشندگی لاستیک و پنچرگیری
3 – فروشندگی روغن موتور
4 – تعویض و فروش روغن موتور
5 – پنچرگیری
6 – پنچرگیری و تعویض روغنی
7 – فیلتر ساز هوا و فیلتر ساز روغن
8 – دفتر فروش لاستیک
9 – دفتر فروش روغن
10- تعویض روغن،پنچرگیری و فروشندگان لاستیک
11 – فروشندگان روغن و پنچرگیری
12 – دفتر عمده فروشی لاستیک و روغن
13 – فروشندگی فیلتر (خرده فروشی)
14 – دفتر فروش عمده فیلتر
15- فروشندگی رینگ (خرده فروشی)
16 – دفتر فروش عمده رینگ
17- فروشندگی لاستیک و رینگ (خرده فروشی)
18- دفتر فروش عمده لاستیک و رینگ
19- فروشندگی لاستیک و روغن (خرده فروشی)
20- فروشندگی مواد اولیه لاستیک و روغن (خرده فروشی)
21- دفتر فروش عمده مواد اولیه لاستیک و روغن
22- فروشندگی وسایل و تجهیزات پنچرگیری و تعویض روغن
23- تعویض روغن
برای دریافت جواز کسب تعویض روغن میبایست دارای شرایطی بود تا اتحادیه به آسانی جواز کسب را صادر کند. این شرایط به شرح زیر میباشند:
برای دریافت مجوز تعویض روغنی از اتحادیه مراحل زیر را باید انجام دهید:
در مرحله آخر اگر فرد صلاحیت دریافت جواز کسب را داشت رئیس اتحادیه جواز کسب او را برای یک سال صادر نموده و بعد از یک سال برای یک دوره پنج ساله یا ده ساله تمدید مینماید. برای آشنایی با روش تمدید پروانه کسب کلیک کنید.
برای آشنایی بیشتر با مراحل گرفتن جواز کسب کلیک کنید.
متقاضی سه ماه فرصت دارد که مدارک بالا را به اتحادیه تحویل دهد تا جواز کسب صادر شود. پس از این که مدارک بالا به اتحادیه تحویل داده شد، رئیس اتحادیه شرایط فرد را میسنجد و اگر او صلاحیت فعالیت در این حوزه را داشت برای او جواز کسب صادر میکند.
برخی از افراد تصور میکنند که دریافت جواز برای رسته شغلی تعویض روغن نیاز به صرف هزینه زیادی دارد و به همینخاطر از دریافت مجوز و آغاز فعالیت خودداری میکنند که در این باره باید بگوییم دریافت مجوز در این زمینه هزینه زیادی ندارد.
حق عضویت سالانه: دویست هزار تومان (300 هزار تومان)
حق ورودیه اولیه اتحادیه: هشتصد هزار تومان (800هزار تومان)
حق صدور جواز: دویست و سه هزار تومان (203 هزار تومان)
حق آموزش: هشتاد هزار تومان (80 هزار تومان)
صدور کارت اصناف: بیست هزار تومان (20 هزار تومان)
برای دریافت مجوز کسب تعویض روغن زمان زیادی لازم نیست و همین که فرد از طریق سامانه درخواست مجوز نماید، حدود یک الی دو ماه کل فرایند صدور جواز طول میکشد. با سیستماتیک شدن فرایند ثبت نام و به حداقل رسیدن مراجعه حضوری، اتلاف وقت بین سازمان های مربوطه نیز کاهش یافته و متقاضیان واجد شرایط به راحتی میتوانند شروع به کار نمایند. برای آشنایی بیشتر با سامانه ایرانیان اصناف کلیک کنید.
برای دریافت جواز کسب با کمترین دردسر میتوانید با کارشناسان مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: جواز کسب تعویض روغن