آیا امکان گرفتن وام با جواز کسب وجود دارد؟ وامها شرایطی را برای افراد و صاحبان مشاغل فراهم میکنند تا بتوانند موانع مالی موجود در سر راه خود را بردارند. گاهی نیز به دلیل ضرر و زیانهای وارده به کسب و کارها، صاحبان مشاغل به اخذ وام از روشهای گوناگونی روی میآورند. هر چند مراحل اخذ وام سخت و گاهی بسیار پیچیده است، اما پس از آشنایی با روشهای مختلف اخذ وام میتوان از آن سود برده و موانع را کنار زد. شما می توانید جهت سرمایه گذاری امن و اطمینان از بازگشت سرمایه از کارشناسان کاردوک مشاوره دریافت کنید.
منبع: وام با جواز کسب | شرایط گرفتن وام با جواز کسب چیست؟
جواز کسب یک مجوز رسمی و قانونی است که توسط آن افراد میتوانند در واحدهای صنفی مورد نظر خود فعالیت کنند. این نوع از جواز به صورت دائمی و موقت صادر میشود. از این رو بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری برای اینکه به صاحبان مشاغل وام بدهند، جواز کسب را به عنوان ضمانت درخواست میکنند. بنابراین دارا بودن جواز کسب برای دریافت انواع تسهیلات بانکی از جمله وام کاربردی است. برای اطلاع از شرایط گرفتن وام کلیک کنید.
واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب هستند میتوانند وام با بهره 18درصدی دریافت کنند. در واقع این وام به عنوان یک بسته حمایتی با دستور شخص رئیس جمهور به دارندگان جواز کسب برای رونق کسب و کار و افزایش میزان صادرات اعطا میشود. در رابطه با رقمی که می توان وام گرفت نیز دستور العمل های مختلفی وجود دارد، اما اصلی ترین عامل تعیین کننده در مقدام وام، میزان اعتبار و توان شما در بازپرداخت تسهیلات است. برای اطلاع از سایر شرایط گرفتن وام کلیک کنید.
افرادی که میخواهند با جواز کسب خود وام بگیرند باید به سایت رسمی اصناف مراجعه کرده و بعد از تکمیل اطلاعات درخواستی و به پایان رساندن ثبت نام، کد رهگیری خود را دریافت کنند. این کد رهگیری برای این است که شما بتوانید از وضعیت وام درخواستی خود اطلاع کسب کنید.
در واقع یک نکته مهم در مورد جواز کسب وجود دارد که به عنوان ضمانت در نظر گرفته میشود و به خود جواز کسب وامی تعلق نمیگیرد. شما به جای داشتن ضامن، میتوانید از جواز کسب خود به عنوان ضامن استفاده کنید. البته برخی از بانکها با وجود جواز کسب نیز از درخواست کنندگان ضامن معتبر میخواهند. به همین دلیل باید همه شرایط را قبل از اقدام برای دریافت وام بررسی کنید تا زحمتتان به هدر نرود.
1- فرد باید درخواست خود را در بانک ثبت کند.
2- باید در سامانه اصناف ثبت نام کرده و کد رهگیری دریافت کنید.
3- باید صبر کنید تا بانک نوع فعالیت، میزان تجربه، میزان سرمایه پیش بینی شده، مبلغ فروش و میزان سود فرد را مورد بررسی قرار دهد.
4- در صورتی که فرد خوش حساب باشد و سایر وامهای پرداختی خود را در موعد مشخص پرداخت کرده باشد، وام در ظرف مدت 15 روز به او تعلق خواهد گرفت.
5- بانک با بررسی 70 درصد ارزش کارشناسی ملک مسکونی، 60 درصد ملک اداری، 50 درصد ملک تجاری، وام را به متقاضی میدهند.
صاحب جواز کسب باید در بانک مورد نظر خود حساب جاری داشته باشد. این حساب باید کارکرده باشد و اصطلاحا حساب در گردش باشد. این موضوع برای بانک خیلی مهم است که سالها فرد در بانک مورد نظر اقدامات مالی انجام داده باشد. این مهم نشان دهنده اعتبار مالی نزد بانک است. بانک از این طریق و با به دست آوردن اطلاعات دقیق حساب فرد مورد نظر تصمیم میگیرد که به او وام را بدهد.
در برخی از موارد بانکها از ارائه وام با ضامن جواز کسب خودداری میکنند که این مهم میتواند برای صاحبان مشاغل دردسرهایی را ایجاد کند. از این رو اگر شما در گرفتن وام خود دچار مشکل شدید حتماً به اتحادیه صنف مورد نظر مراجعه کرده و روند کار را آنجا پیگیری کنید.
در این دستورالعمل ۱۸۰ هزار واحد صنفی در ۲۲ دسته صنفی تولیدی که از نظر میزان انرژیبر بودن، اشتغالزایی و برخی دیگر از مولفهها، حد نصاب لازم را دارند مشمول دریافت این تسهیلات میشوند.
به طور کلی میتوان گفت تخصیص این وام 50 میلیون ریال تعریف شده است.
برای دریافت مشاوره در زمینه سرمایه گذاری میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک صحبت کنید.