طرح توجیهی تولید شیر سویا طرحی برای راه اندازی کسب و کار در زمینه تولید شیر گیاهی است. شیر سویا از دانه سویا به دست میآید و ظاهری مشابه شیر گاو دارد. از مزیتهای این شیر گیاهی این است که ضمن سرشار بودن از پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین B، ایزوفلاون و … فاقد لاکتوز نیز بوده و برای کسانی که نمیتوانند شیر گاو مصرف کنند، انتخاب خوبی است. در ادامه خلاصهای از طرح توجیهی تولید شیر سویا را ارائه کردهایم، برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی خود کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید شیر سویا
شیر سویا همانطور که اشاره کردیم میتواند جایگزینی برای شیر گاو باشد، اما نکتهای مثبت درباره شیر سویا این است که در مقایسه با شیر گاو دارای پروتئن بیشتری میباشد. از طرفی دیگر دارای مقدار قابل توجهی ایزوفلاوین میباشد که برای کاهش کلسترول، کاهش عوارض یائسگی، جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه و پروستات، بهبود سیستم ایمنی بدن و … موثر است. بنابراین شیر سویا نه فقط به عنوان ارزش غذایی بلکه ارزش دارویی نیز مورد توجه است.
از طرفی دیگر شیر سویا بدون هورمون است و دارای فیبر بوده که از اختلالات رودهای و معدهای جلوگیری میکند. همانند شیر از شیر سویا نیز میتوان دیگر لبنیات ها شامل پنیر، بستنی و … را نیز تولید کرد، چراکه اولین دانه گیاهی است که دارای خواص مشابه فرآوردههای حیوانی است و به دلیل پروتئین بالا مشابه گوشت میباشد. برای مشاهده سایر طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی کلیک کنید.
شیر سویا به دلیل ویژگیهایی که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از مهمترین ویژگیهای شیر سویا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در متن فوق به برخی خواص شیر سویا در پیشگیری از بیماریها اشاره شد. مهم ترین عملکردی که شیر سویا در پیشگیری از بیماریها دارد، به شرح زیر است :
شیر سویا تنها میتواند یک عارضه داشته باشد و آن هم ایجاد حساسیت است. اگر برای بار اول قصد دارید شیر سویا مصرف کنید، میتوانید به میزان کمی از این شیر بخورید و تا دو، سه روز صبر کنید و اگر علائمی نداشتید، یعنی به این محصول حساسیت ندارید و میتوانید در تغذیه خود از آن استفاده کنید.
براساس سیستم طبقه بندی آیسیک، شیر سویا در کد گروه محصول (کد آیسیک) 1549412486 تعریف شده است.
از مهمترین کاربردهای شیر سویا میتوان به مصرف مسقیم به عنوان خوراک انسان به دلیل خواص متعددی که این محصول دارد، اشاره کرد. همچنین اشاره کردیم که از شیر سویا دقیقا مثل شیر گاو میتوان انواع لبنیات را تولید کرد. از شیر سویا میتوان برای تولید پنیر، تولید ماست، تولید بستنی و سایر لبنیات استفاده نمود.
در کشورمان تولید شیر سویا در تعداد محدودی از کارخانهها انجام میشود، و همیشه هم در بازار شیر سویا ایرانی به چشم نمیخورد. به همین دلیل بازار اصلی فروش این محصول از طریق واردات است. برای خرید شیر سویا بایستی به فروشگاههای عرضه مواد غذایی خارجی مراجعه کنید، که قیمت دلار متاسفانه در قیمت این محصولات نیز تاثیر خود را گذاشته است و تقریبا گران است. بنابراین نبود تولید داخل برای برآورد نیاز داخل و گرانی محصولات وارداتی، سرمایه گذاری و احداث واحد تولید شیر سویا میتواند فرصت خوبی برای سرمایه گذاری باشد.
روش تولید شیر سویا به طور کلی در سیزده مرحله خلاصه میشود که در ادامه به ترتیب از اول تولید شیر سویا تا بسته بندی را به طور کامل توضیح دادهایم.
در مرحله اول بایستی دانههای سویا وارد کارخانه شود و پس از عبور از صافی، اجزاء نامطلوب آن جداسازی شود. سپس این دانهها از استوانههای دارای خاصیت مغناطیسی برای جداسازی خردههای آهن عبور میکنند. در نهایت نیز توسط نوار نقالهای، وارد هاپر دریافت میشوند.
دانههای سویا وارد هاپر و یا قیف دریافت میشوند و توسط پمپ آب ضمن خیس شدن، وارد تانک مخصوص خیساندن سویا میگردند. از این جهت از قیف دریافت و فشار آب برای انتقال دانههای سویا استفاده میشود که این دانهها کمترین صدمه را ببینند و همینطور از ایجاد بوی بد لوبیا مانند نیز جلوگیری میکند.
تانک خیساندن دانههای سویا دارای سه منبع بر روی هم است. برای خیس خوردن دانههای سویا با آب 24 درجه، حداقل سه ساعت زمان نیاز دارد. در این مرحله سویا با جذب آب، پنج برابر بیشتر از وزن خودش، باعث جدا شدن قندهای عامل نفخ مانند رافینوز و استاکیوز میشوند. سپس دانههای خیس خورده وارد بخش خرد کن میگردد.
دانهها وارد مخزن دریافت خرد کردن میگردند. در قسمت زیر این مخزن دو الکترو موتور وجود دارد که در هر کدام تیغههایی تعبیه شده است. دانهها به کمک آب از مخرن خرد کن به سمت تیغهها حرکت میکنند و پس از خرد شدن از صافی عبور میکنند. آنچه از صافی عبور میکند یک محلول عصاره مانند ( slurry ) است. به دلیل فعال شدن آنزیم در دانههای خرد شده، عمل آنزیم بری نیز به سرعت انجام میشود.
در عمل آنزیم بری، آنزیمهای لیپوکسیژناز و بازدارنده تریپسین به وسیله تزریق بخار غیرفعال میشود. عصاره سویا وارد دستگاه شده و با استفاده از تزریق مداوم بخار (CONTINIOUS HEATERS) دمای آن به 120 درجه میرسد. عصاره خروجی داخل یک کوئل وارد میشود و پس از طی مسیر آن از بخش دیگر خارج میگردد که این فرآیند سه تا چهار دقیقه زمان نیاز دارد. حرکت در داخل کوئل باعث میشود دمای عصاره برای چند دقیقه در 120 درجه سانتی گراد باقی بماند.
در این مرحله slurry وارد دستگاه بوگیر تحت خلا میشود. عصاره به طور کلی دارای یک بو مثل بوی لوبیا است، که هدف از این مرحله از بین بردن این بو میباشد. عصاره از قسمت بالایی وارد دستگاه بوگیر تحت خلا میشود و پس از خروج دارای دمایی برابر با 85 درجه سانتی گراد است. در نهایت slurry وارد اکسترکتور میگردد.
در این مرحله با جداسازی عصاره از slurry ، پودر سفید رنگی نیز به وجود میآید که به آن اکارا گفته میشود. این عمل توسط اکسترکتورهای سانتریفیوژی انجام میشود. فرآیند جداسازی بدین صورت است که slurry وارد دستگاه شده که بر اثر حرکات سریع سانتریفوژی باعث جداسازی عصاره و اکارا میگردد. در این مرحله اکارا وارد مخازن اکارا میشود.
عصاره پروتئینی سویا و یا همان شیر سویا، مجدد از یک صافی قیف اکسترکتور دیگر عبور میکند، تا اکاراهای باقی مانده در آن نیز جدا شود. پس از پایین آمدن دمای شیر سویا تا 8 درجه سانتی گراد، در تانکهای ذخیره شیر نگهداری میشوند.
در این مرحله برای اینکه در اکارا خروجی هیچ گونه شیر سویایی وجود نداشته باشد، مقداری آب داخل مخزن اکارا میریزند و با استفاده از همزن، اکارا به سمت دو اکسترکتور هدایت میشود.
در این مرحله عصاره خروجی در واقع همان سیر سویای رقیق (Rewash) شده است که برای بالا بردن راندمان استخراج شیر از دانه به تانگ باز میگردد. اکارایی هم که تولید شده با استفاده از فشار باد ایجاد شده توسط دستگاه BLOWER از به سمت خروجی حرکت کرده و از چرخه خارج میشود.
در این مرحله برای شیر سویا از مواد مختلفی شامل اسانس، نمک، شکر، رنگ، پودر کاکائو، پودر قهوه، پایدار کنندهها و… استفاده میشود و پس از بالا بردن دمای شیر سویا و سپس میکس به تانک نگهداری منتقل میگردد.
از سیستم استریلیزاسیون تزریق مستقیم ( Direct injection )، جهت استریلیزاسیون شیر سویا استفاده میشود. شیر وارد بالانس تانک شده و مرحله پیش گرم کن انجام میشود تا دمای شیر سویا به 80 درجه سانتی گراد برسد. این مرحله نهایتا 30 ثانیه طول میکشد و برای پایدار کردن پروتئینها و جلوگیری از رسوب آنها در مرحله بعد انجام میشود. سپس شیر وارد بخش استریلیزاسیون نهایی میگردد.
توسط بخار دمای شیر سویا تا 140 درجه سانتی گراد افزایش مییابد. که در این مرحله نیز باید شیر 3 تا 4 دقیقه در این دما بماند و سپس وارد بخش خلا شود. در این بخش شیر سویا به دلیل شوک حرارتی تا دمای 65 درجه سانتی گراد خنک شده و سپس وارد همونایزر میشود.
گویچههای چربی خرد شده و شیر سویا در این مرحله هموژن میشود. محصول هموژن شده مجدد وارد پیش گرم کن شده و دمای خود را به دمای شیر ورودی میدهد. در نهایت شیر سویا با دمای 24 درجه سانتی گراد وارد تانک اسپتیک میگردد.
از بسته بندی تتراپک که از 8 لایه تشکیل شده است، جهت بندی شیر سویا استفاده میشود. هر کدام از لایهها شامل پلی اتیلن، آلومینیوم، چسب، کاغذ، چسب، کاغذ، چاپ، پلی اتیلن میباشد که وظیفه خاصی دارند. در نهایت رول کاغذی متشکل از این هشت لایه توسط آب اکسیژنه به شکل پاکت در میآید و با شیر سویا پر شده و بسته بندی کامل میشود.
همانطور که مراحل مختلف تولید شیر سویا را مطالعه کردید، برای هر مرحله نیاز به ماشین و ابزار آلات مخصوص میباشد که مهمترین آنها به شرح زیر است :
برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
گرفتن چک و سفته از کارمند امروزه به عنوان یکی از شرایط اصلی استخدام افراد در نظر گرفته میشود. در کنار سختیهای یافتن شغل و شروع کار جدید، ارائه همچین تعهدی برای برخی بدون ترس هم نیست. اما چه مشکلات قانونی میتواند در پی ارائه ضمانتکاری با چک یا سفته ایجاد شود؟ آیا در زمان اتمام همکاری گرفتن چک و سفته از کارفرما به راحتی صورت میگیرد؟ بسیاری از افراد پاسخ این سوالات را نمیدانند و از قانون کار اطلاعی ندارند. همین بیاطلاعی به کارفرمایان اجازه میدهد تا مقدار زیادی چک و سفته دریافت کنند و عرصه را برای کارمندان سختتر نمایند. در ادامه به نکاتی که هنگام شروع کار و ارائه چنین ضمانتی باید توجه کنیم، اشاره کردهایم. همچنین شما میتوانید با دریافت مشاوره کسب و کار از کارشناسان کاردوک جهت پیشگیری و رفع مشکلات ناشی از چنین مواردی استفاده نمایید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند میتوانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
گرفتن چک و سفته جهت ضمانت از کارمندان غیرقانونی است. برخی از کارفرمایان شرایط بد اقتصادی و یا بحرانهای سیاسی را بهانه کرده و میگویند “به این دلایل که هیچ چیز، تضمین کار ما را نمیکند، ما باید از کارمندان سفته بگیریم”. با این حال گاه با توجه به پیشامدهایی که در شرکتهای خصوصی به وجود آمده نمیتوان کارفرمایان را هم به طور کل محکوم کرد، آنها نیز برای جلوگیری از ضرر دست به چنین کاری میزنند. البته ناآگاهی کارمند و فردی که میخواهد استخدام شود در سوء استفاده کارفرما تأثیر میگذارد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد گرفتن چک و سفته از کارمند اطلاعات ارزشمندی در اختیارتان قرار دهیم.
همانطور که اشاره کردیم کارفرمایان برای مبالغ قابل توجهی از کارمندان خود چک و سفته دریافت میکنند. این مبلغ میتواند از 10 میلیون تومان تا 100 میلیون تومان متغیر باشد. آنها بحرانهای اقتصادی را عامل گرفتن چک و سفته ضمانت میدانند و گرفتن سفته را همانند تضمین برای خود در نظر میگیرند. برخی دیگر از کارفرمایان اعلام میکنند که ما کارهای مهمی انجام میدهیم و اگر راز کار ما فاش شود کسی پاسخگو نیست، از این رو این چک و سفته تضمینی بر حفظ امنیت کاری است.
در برخی مراکز هم مهارتهایی به کارمندان آموزش داده میشود، این انتقال مفاهیم برای کارفرما هزینه داشته و برای مثال اگر قرار باشد فردی کمتر از یک سال در آن شرکت کار کند، کارفرما با هزینه آموزش او را از صندوق شرکت پرداخت کند؛ بنابراین کارفرما به دنبال راهی برای کاهش این هزینهها و استفاده بهینه از نیروهای انسانیاش است. برای جلوگیری از ترک شغل کارکنان کلیک کنید.
قراردادهای رسمی کاری معتبر هستند و کارفرما نباید برای تضمین، مبالغ هنگفتی را از کارمندان خود دریافت کند. کارفرما میتواند قوانین شرکت و توضیحات لازم را به صورت کاملاً قانونی در قرارداد ذکر کند و در صورتی که مشکلی بین کارفرما و کارمند در زمینه کاری به وجود آمد همان قرارداد کاری از نظر قانونی کاملاً رسمی است و میتوان با آن اقدامات لازم را برای اجرای صحیح قرارداد، اعمال کرد. اما به دلیل صرف وقت و هزینه های جانبی دیگر قضایی در استفاده از این روش، کارفرمایان ترجیح می دهند با گرفتن چک یا سفته خودشان کسب و کار خودشان را تضمین کنند. در این صورت این کارمند است که باید نگران آینده و امنیت شغلیاش باشد.
برای اطلاع از بهترین روش رزومه نویسی کلیک کنید.
اگر به هر دلیلی مجبور شدید تا برای استخدام سفته و چک امضاء کنید باید موارد مهمی را رعایت کنید. بی توجهی به این موارد می تواند زندگی شما را زیر و رو کند، پس به این نکات دقت بیشتری بکنید. در این میان شاید خواندن مقاله کار با سرمایه کم به شما ایده های خوبی برای درآمدزایی بدهد.
از امضاء زدن هرگونه چک و سفته سفید خودداری کنید. وقتی این کار را انجام میدهید کارفرما میتواند هر مبلغی با هر تاریخی که بخواهد در سفته و چک بنویسد و این برای شما مشکل ساز خواهد شد. پس در هنگام دادن چک و سفته حتماً تاریخ امضاء و تاریخ وصول آن را به طور دقیق و خوانا با خودکار خودتان یادداشت کنید.
این مورد جزئی، از اهمیت بالایی برخوردار است. به این عمل ظهر نویسی میگویند. شما باید نام دقیق دریافت کننده، صاحب شرکت و نام شرکت را در سفته بنویسید. اگر کارفرمای شما بخواهد سفته را در اختیار کس دیگری قرار دهد، با این اقدام شما، عملاً از انجام این کار عاجز است.
یکی از مواردی که اکثر مردم رعایت نمیکنند این است که نمونهای از چک و یا سفته را نزد خود نگه نمیدارند. بعد از اینکه سفته و یا چک را امضا کردید حتماً باید از سفته و چک خود یک کپی داشته باشید و حتی میتوانید از آن عکس بگیرید و در فایل کامپیوتر خود ذخیره کنید. شماره سریال موجود در سفته خیلی مهم است. در صورتی که کارفرما به هر دلیلی بخواهد به صورت غیرقانونی اطلاعات سفته را دست کاری کند، شما یک نمونه از آن را در اختیار دارید. به خصوص اینکه شماره سریال سفته خیلی مهم است و مثل یک کارت شناسایی برای فرد عمل میکند و عملاً کارفرما را از انجام هر گونه کار غیرقانونی منع میکند.
برخی از افراد در مورد قرارداد خود نیز اطلاع کافی ندارند. یادتان باشد اگر سفته و یا چک مهم است، قرارداد کاری هم به همان اندازه اهمیت دارد. لذا در صورتی که قرارداد کاری امضا میکنید باید به امضاء دو طرف برسد و هر کدام از شما یعنی کارفرما و کارمند باید یک نسخه از قرارداد را در نزد خود نگه دارید.
تا آنجا که میتوانید از امضاء بیجهت هر گونه سفته و چک برای استخدام و با نامهای مختلف مثل تضمین و غیره خودداری کنید. گرفتن چکها و سفتههای تضمینی صورت قانونی ندارد و لذا اگر کارفرما بخواهد به هر دلیلی آنها را به اجرا بگذارد و یا به دادگاه بکشد، نفع زیادی نخواهد برد و حتی ممکن است به دلایل مختلفی مورد مؤاخذه هم قرار بگیرد، چون از شرایط اقتصادی کشور در جهت منافع خود سوء استفاده کرده و باعث ایجاد نگرانی و برهم خوردن اوضاع زندگی یک نفر شده است، لذا باید پاسخگو باشد. اگر میخواهید از هر مشکلی جلوگیری کنید حتماً در مورد شرایط نوشتن و امضاء چک و سفته برای استخدام آگاهی داشته باشید تا در صورت نیاز هیچ سوء استفادهای از شما صورت نگیرد. البته تا جایی که امکان دارد هرگز برای استخدام هیچ چک و سفتهای امضاء نکنید.
گاه به دلایل مختلف کارفرما از پس دادن سفته امتناع میکند. در این شرایط میتوانید با ارسال اظهارنامه از طریق دفاتر قضایی اعلام اتمام همکاری کرده و درخواست کنید تا چک یا سفته شما استرداد گردد. در این زمان قانون از شما حمایت میکنید. میتوانید برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت کمک های تخصصی از مشاوران کاردوک استفاده نمایید.
برای ثبت نام یا دریافت مشاوره در زمینه گرفتن چک و سفته از کارمند می توانید با مشاوران مرکز مشاوره کسب و کار کاردوک از طریق شماره 02166418908 تماس بگیرید.
نگران نباشید. اگر کارفرمای شما به هر دلیلی با سفته شما را تهدید کرد جای نگرانی نیست. سفته بار حقوقی دارد نه قانونی و کسی برای سفته به زندان نمیافتد.
بهترین کار بالا بردن دانش خود در مورد سفته و چک است. بیشتر مشکلی که مردم ایران با آن مواجه هستند، عدم آگاهی نسبت به حق و حقوقشان است و این کار فرصت سوء استفاده را نیز به سایرین میدهد. پس قبل از امضاء هرگونه قراردادی حتماً در مورد آن تحقیق کنید و با مشاوران و یا وکلایی مشورت کنید، تا کار به خوبی پیش برود.
منبع: گرفتن سفته از کارمند
طرح توجیهی تولید غذای سگ و گربه با توجه به اهمیت بیشتر انسان به حیوانات خانگی می تواند طرح سودآوری باشد. حیوانات خانگی شامل سگ و گربه در این روزها بخشی از اوقات فراغت انسان ها را پر میکنند. از طرفی دیگر با توجه بیشتر به حقوق حیوانات، نگهداری حیوانات خانگی به منزله منفعت بردن از آنها نیست. نگهداری حیوانات خانگی نیازمند این است که فرد مسئولیتهای آن را بر عهده بگیرد که از مهمترین آنها میتوان به تهیه غذا اشاره کرد. با توجه به وجود غذاهای خشک مخصوص حیوانات خانگی شامل سگ و گربه و مزیت های آن، بیشتر کسانی که حیوان خانگی دارند، خرید این غذاها را ترجیح میدهند. در ادامه خلاصهای از طرح توجیهی تولید غذای سگ و گربه را آوردهایم. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی خود کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی غذای سگ و گربه
اشاره کوتاهی کردیم کسی که اقدام به گرفتن حیوان خانگی شامل سگ و یا گربه میکند، بایستی مسئولیتهای نگهداری آن را نیز بپذیرد. فاکتور تغذیه برای یک حیوان خانگی به اندازه تغذیه یک انسان حائز اهمیت است.
این روزها بیشتر افراد خرید غذای خشک و آماده حیوانات خانگی را ترجیح میدهند، چرا که ضمن ماندگاری بدون فاسد شدن در مدت طولانی، پروتئین و املاح مورد نیاز را نیز به بدن حیوان میرساند و نیازی به آماده کردن ندارد و به عبارتی بی زحمت است و با زندگی پر مشغله امروزی تناسب دارد.
بنابراین با توجه به افزایش تمایل به نگهداری حیوانات خانگی و همینطور ممنوعیت واردات کالاهای لوکس از سال 98 که غذای سگ و گربه را نیز شامل میشود، تولید غذای سگ و گربه ایده مناسبی برای کارآفرینان و کسب و کاری سودده است، چراکه بخش زیادی از این محصول از طریق واردات در کشور تامین میشود و کاستی زیادی در بخش تولید داخل به چشم میخورد.
برای تولید غذای حیوانات خانگی شامل سگ و گربه مواد اولیه شامل آرد ذرت، آدر برنج، آرد گندم، آرد لوبیا، پودر استخوان، ماهی تازه و گوشت نیاز است که همگی این مواد اولیه در کشورمان قابل تهیه میباشد. برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنایع غذایی و آشامیدنی نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
طبق آخرین آماری که از گمرک واردات رسمی غذای سگ و گربه در اختیار داریم، در سال 1396 حدود پنج هزار تن غذای سگ و گربه وارد شده است، که بدین معنی است که ده میلیون دلار ارز از داخل کشور خارج شده است. بد نیست بدانید که بخش اعظم واردات غذای حیوانات خانگی شامل سگ و گربه از کشورهای فرانسه، آلمان و ایتالیا میباشد.
غذای سگ و گربه میتواند با توجه به نوع و نژاد حیوان خانگی، وزن، سن و متناسب بودن ترکیبات به کار رفته در آن برای هر حیوان متفاوت باشد. برای دسته بندی انواع مختلف غذاهای سگ و گربه از عبارتی برای توصیف کیفیت آنها بر روی بسته بندی محصول استفاده میشود.
غذای حیوانات خانگی وقتی توسط شرکتهای مختلف تولید میشود، به چند دسته تقسیم میگردد که در هر دسته عبارت مشخص شده نشان دهنده کیفیت محصول است. این دسته بندیها به شرح موارد زیر است :
باید اشاره کنیم که علاوه بر دسته بندیهای فوق، ممکن است شما بر روی بسته بندی غذای حیوانات خانگی (سگ و گربه) عبارت های دیگری مثل «طبیعی» (Natural)، «همه جانبه» (Holistic)، «ارگانیک» (Organic) و «خالی از غلات» (Grain-free) را نیز مشاهده کنید؛ که شرکتهای مختلف برای جذب مشتری از این عبارات استفاده میکنند.
سوالی که وجود دارد این است که مصرف کننده چرا بایستی به جای استفاده از غذاهای خانگی برای سگ و گربه خود، از غذاهای خشک تهیه کند. انواع غذاها برای حیوانات خانگی شامل غذای سگ و غذای گربه دارای برخی ویژگیهاست که برای خریدار توجیه خرید دارد. در ادامه به مهمترین ویژگیهای غذای خشک سگ و گربه اشاره کردهایم.
در مطالب قبل خیلی کوتاه به طرح توجیهی تولید غذای سگ و گربه اشاره کردیم، اما در این قسمت قصد داریم به دلایلی که احداث کارخانههای تولید غذای حیوانات خانگی را توجیه میکند، اشاره کنیم. این دلایل مهم به شرح موارد زیر است:
کد آیسیک مربوط به غذای حیوانات خانگی شامل سگ و گربه کد 1533412327 و کد تعرفه گمرکی آن 23091000 میباشد.
در ابتدا باید اشاره کنیم که مواد اولیه برای تولید محصولات مختلف برای سگ و گربه در سنین، نژاد و وزنهای مختلف میتواند تغییر کند. اما به طور کلی روش تولید غذای حیوانات خانگی به شرح مراحل زیر است :
برای تولید غذای حیوانات خانگی شامل سگ و گربه به ابزار و ماشین آلات زیر نیاز است :
برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
طرح توجیهی تولید پاکت کاغذی برای تولید بهینه پاکت هایی که جهت بسته بندی محصولات غذایی و یا پاکت هایی که در اکثر فروشگاهها نیاز است، نوشته میشود. بسته بندی یک محصول از مهمترین فاکتورهای مورد نیاز در زمینه نگهداری و حمل و نقل آنهاست. در کشورمان برای جا به جایی موادغذایی، میوه و … از پلاستیک استفاده میشود که ضمن اینکه قابل بازیافت نیست، به طبیعت نیز آسیب میرساند. پاکتهای کاغذی جایگزین خوبی برای این پلاستیکها هستند که به راحتی نیز بازیافت میشوند. اما در طرح توجیهی تولید پاکت کاغذی بایستی که تمامی جوانب نیز برای یک تولید محصول سنجیده شود. در ادامه این مطلب ضمن معرفی محصول، به کاربرد و روش تولید آن نیز اشاره کردهایم. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی واحد خودتان کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی پاکت کاغذی
هدف از طرح توجیهی تولید پاکت کاغذی تولید ساک دستی کرافت میباشد. ساک دستی کرافت در واقع از کاغذ کرافت درست میشود که نوعی کاغذ ضخیم مثل کارتن و یا مقوا است. به طور کلی کاغذ کرافت کشسانی و مقاومت خوبی در برابر پاره شدن دارد و همین قدرت و دوام بالای این محصول برای بسته بندی باعث شده تا از تقاضای خوبی برخوردار باشد.
فرآیند ساخت کاغذ کرافت به عنوان فرآیند کرافت شناخته میشود، که روش مشابه تولید کاغذ اما کاغذی مقاومتر است. در فرآیند تولید کرافت، خمیر کاغذی که بدست میآید، تیرهتر است، این خمیر قابلیت سفید شدن نیز دارد، اما ترجیحا در همان رنگ تیره تر تولید میشود.
آنچه که باعث افزایش مقاومت در کاغذ کرافت میشود، لینگین است. افزایش مقاومت در کاغذهای کرافت به دلیل پایین تر بودن لینگین آن نسبت به سایر کاغذها میباشد.
نکته دیگری که پیرامون کاغذ کرافت وجود دارد، این است که کاغذ کرافت بر خلاف دیگر کاغذها قابلیت تولید شدن از انواع درختان شامل انواع کاج، بامبو یا کنف را دارد. از طرفی قابلیت بازیافت نیز دارد و به محیط زیست آسیبی نمیرساند.
لازم است اشاره کنیم که کاغذ کرافت با گرماژ بیش از 40 گرم به بازار ارائه میشود ( گرماژ از مهمترین فاکتورهای تعیین کننده کیفیت یک کاغذ است که در واقع نشان دهنده جرم کاغذ در یک متر مربع از آن است).
پاکتها و یا ساکهای ساخته شده از کاغذ کرافت به طور کلی دارای برخی ویژگیها هستند که آنها را برای بسته بندی و جابه جایی مواد غذایی، میوه و سبزیجات و … مناسب میکند. از مهمترین ویژگیهای کاغذ کرافت میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
ساک دستیهای تولید شده از کاغذ کرافت برای مصارف مختلفی کاربرد دارد. به عنوان مثال از کاغذ کرافت برای تولید ساک دستیهای کاغذی برای مجموعههای غذایی و فروشگاهی استفاده میشود، اما این دو فرآیند تولید متفاوتی دارند که در طرح توجیهی تولید پاکت کاغذی تا حدودی به آن پرداختهایم.
ساک دستیهای کاغذی که برای بسته بندی و جابه جایی مواد غذایی استفاده میشود، معمولا دسته، کفی و لب برگردان بالای کاغذ را ندارند و ساده هستند. اما در ساک دستیهای فروشگاهی، سعی در تولید ساک دستیهایی است که در قسمت بالا لبه برگردان و همینطور دسته داشته باشد و کف آنها نیز دارای یک کفی است.
همان طور که اشاره کردیم از ساک دستی بیشتر برای بسته بندی و حمل و نقل مصارف غذایی و یا در فروشگاه ها استفاده میشود. اما به طور کلی پاکت کاغذی کرافت دارای کاربردهای زیر است :
کد آیسیک محصول شامل کد های 2102512308 ، 2102512307 ، 210911124 می باشد و همینطور کد تعرفه گمرکی محصول نیز 48171000 است.
در این قسمت سعی کرده ایم روش تولید ساک های کاغذی کرافت را به طور کامل در چند مرحله ارائه کنیم.
برای تولید پاکتهای کاغذی کرافت، بدیهی است که به ماشین آلات و ابزارهای مخصوص لازم است. این ابزارها به شرح موارد زیر است:
برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی پاکت کاغذی
طرح توجیهی تولید کود پتاسیم برای برآورده هزینه های و زمان بازگشت سود کسب و کار نوشته میشود. کود پتاسیم یا پتاس شامل برخی املاح پتاسیم دار است ک که در آب حل قابل حل است. از کود پتاسیم معمولا به عنوان یک کود شیمیایی در صنایع کشاورزی استفاده میشود. این کود شیمیایی در ترکیب خود کلرور پتاسیم، سولفات پتاسیم، منیزیم و نیترات پتاسیم دارد. در ادامه سعی کردیم خلاصهای از اطلاعات لازم برای نوشتن طرح توجیهی کود پتاسیم را ارائه کنیم. برای سفارش و نوشتن طرح توجیهی واحد خودتان کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.
منبع: طرح توجیهی تولید کود پتاسیم
برای آشنایی با کود پتاسیم ابتدا باید با تعریفی از کلمه پتاس (Potash) آشنا شویم. به طور کلی به دستهای از نمکهای معدنی که در ترکیب خود عنصر پتاسیم دارند، پتاس گفته میشود. این نمکهای معدنی پتاسیم دار، محلول در آب هستند.
یک گیاه در تمامی مراحل رشد و تکثیر خود به عنصر پتاسیم نیاز دارد. اگر پتاسیم به اندازه کافی به یک گیاه نرسد، در برابر عوامل طبیعی شامل خشکسالی، رطوبت و آب زیاد از حد، تغییرات دمایی، آفات و بیماریها دارای مقاوت بسیار کمی خواهد بود.
تمامی کودهای شیمیایی که دارای عنصر پتاسیم هستند، به عنوان کود پتاس شناخته میشوند و در صنایع کشاورزی بسیار کاربرد دارند. چراکه بر روی اندازه، شکل، رنگ و قدرت دانه دارای اثرات مطلوب است. برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنایع شیمیایی کلیک کنید.
کود پتاسیم به تمامی کودهایی گفته میشود که دارای عنصر پتاسیم هستند. در میان آنها سولفات پتاسیم به دلایل مختلفی جزو بهترین کودهایی است که بر روی گیاهان تاثیر بسیاری دارد. از مهمترین مزیتهای کود سولفات پتاسیم میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
با توجه به اینکه اشاره کردیم کود پتاسیم برای رشد گیاه بسیار ضروری است، در این قسمت از مقاله میخواهیم به این موضوع بپردازیم که کود پتاس و یا عنصر پتاسیم دارای چه تاثیری بر روی گیاه میباشد.
از آنجایی که عنصر پتاسیم برای رشد گیاه ضروری است، چنانچه گیاه دارای کمبود پتاسیم باشد، دارای علائم زیر خواهد بود :
همانطور که کمبود پتاسیم در یک گیاه علائمی دارد، زیاد بودن آن نیز علائمی به همراه خواهد داشت. از مهمترین علائم در گیاهانی که دارای پتاسیم اضافی هستند، کمبود کلسیم و منیزیم میباشد.
اشاره کوتاهی کردیم که کود پتاسیم به صورت محلول در آب می باشد. بنابراین بایستی این کود را به صورتی استفاده کنیم که ریشه بتواند آن را جذب کند.
معمولا شیوه مصرف کود پتاسیم بدین صورت است که به روش نواری، پخش در سطح خاک، آبیاری و محلولپاشی استفاده می شود که بهترین در میان آنها نیز زیرخاکی به صورت نواری است.
زمان استفاده از کود پتاسیم قبل از کشت است و پس از گذشت یک بازه زمانی 5 تا 10 هفتهای از اولین مصرف و متناسب با نوع گیاه، بایستی که نوبت دوم مصرف گردد.
اینکه چه میزان از کود پتاسیم برای گیاه مصرف شود که دچار کمبود پتاسیم و یا زیاد بودن پتاسیم و در نهایت کاهش منیزیم و کلسیم نشود، بسیار مهم است. از کود پتاسیم بایستی به اندازهای مصرف شود که کمبود پتاسیم گیاه برطرف گردد. برای اینکار لازم است که با توجه به خاک و آب و هوای منطقه، از گیاه آزمایشاتی گرفته شود، تا رابطه بین مقدار پتاسیم و عملکرد آن مشخص گردد.
کد آیسیک کود پتاسیم، کدهای 24121131 و 2412612337 و کد تعرفه گمرکی آن 31043000 میباشد.
کود پتاسیم دارای کاربردهای کشاورزی است که از مهمترین آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
مواد اولیه تولید کود پتاسیم شامل پتاسیم کلرید-سولفوریک اسید است. برای تولید پتاسیم سولفات بایستی دو ترکیب شیمیایی منیزیم سولفات و kcl با یکدیگر واکنش دهند. همینطور باید اشاره کنیم که در صورتی که شورابهها، تبخیر گردد، کنسانتره پتاس بدست میآید که با فرآیندهای مختلف از آن پتاسیم سولفات استخراج میگردد. به طور کلی مراحل تولید سولفات پتاسیم به شرح موارد زیر است :
برای تولید کود پتاسیم به برخی ابزار و ماشین آلات نیاز است، که از مهمترین آنها به شرح موارد زیر است:
برای بازدید از سایر طرح توجیهی صنعتی های نوشته شده توسط تیم کاردوک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره از متخصصان مرکز مشاوره کسب و کار و کاریابی کاردوک جهت نوشتن طرح توجیهی می توانید با شماره 02166418908 تماس بگیرید.